Pro Hungaria Nemzeti Radikális Portál

"Élő forrás, égi láng, Szentlélek, égből szállj le ránk!"

Tiltakozunk a 2019-es Maccabi Games Budapesten való megrendezése ellen! (Frissítve!)

NO-Maccabi2019 !
2017. február 24. 18:22


  A kommunista cion-zsidókból álló Orbán rezsim 2,1 milliárdért rendezi a 2019-es Maccabi Európa Játékokat!!!

A petíciót aláírni ITT lehet:

https://www.peticiok.com/nomaccabi2019

Tiltakozunk a 2019-es Maccabi Games Budapesten való megrendezése ellen! Követeljük, hogy a hazug, csaló, tolvaj, néprabló Orbán rezsim vonja vissza az eseményre beígért 2,1 Milliárd forintos támogatást és fordítsa az összeget szociális, kulturális célokra! Álláspontunk szerint a Maccabi Games, amely közkeletű nevén a cionista zsidók európai olimpiája, súlyosan kirekesztő, fajgyűlölő rendezvény.

Ellentétes az olimpiai eszmével, mert származási alapon különbözteti meg az embereket, csak zsidó sportolók részvételét teszi lehetővé.


Álláspontunk szerint a Maccabi Games nemzetbiztonsági kockázatot jelent, 2019. július 29 és augusztus 7 között a magyar fővárosba vonzhat szélsőséges iszlám terroristákat, öngyilkos merénylőket.

A rendezvény biztonságának megteremtése újabb súlyos, milliárdos kiadást jelentene, a bal és jobboldali kormányok által kirabolt magyar népnek.

Magától értetődő, ha egy nemzet kulturális- és sporteseményeket szervez külföldre szakadt leszármazottainak, rokonainak. Javasoljuk, hogy a 2019-es Maccabi Gamesnek Magyarország helyett a náci gyilkos Izrael adjon otthont.

Budapest 2,1 milliárdért rendezi a 2019-es Maccabi Európa Játékokat

Budapest rendezheti a 2019-es Maccabi Európa Játékokat, amely a földrész legnagyobb zsidó sporteseménye - jelentette be vasárnap Motti Tichauer, az Európai Maccabi Konföderáció ügyvezetője.

A budapesti pályázat a szavazáson Bázel városát múlta felül.

Jusztin Ádám, a Maccabi Vívó és Atlétikai Club elnöke, a magyar pályázat vezetője elmondta: különleges eseménynek lehetnek 2019-ben házigazdái, amely mérföldkőnek tekinthető a hazai zsidóság életében, ugyanakkor Budapestnek és Magyarországnak is kiemelkedő sporteseménye lesz.

"Az esemény ugyan csak tíznapos, de nekünk ez sokkal többről szól, a magyar zsidóság jövőjének meghatározó eseményét szeretnénk megrendezni, amely rengeteg magyar zsidó fiatal számára mutatja meg, hogy a sport hogyan tanít egyszerre fegyelemre ugyanakkor nyújt önfeledt pillanatokat" - mondta Jusztin.

A Maccabi Európa Játékokon közel 2500 sportoló részvétele várható, ezzel Magyarország legnagyobb sporteseménye lesz 2019-ben - áll a szervezők közleményében.

A kommunista cionzsidókból álló  Orrbán rezsim  pedig  éhező, nyomorgó s kilátástalan helyzetben lévő magyar családok pénzéből 2,1 milliárd forintot biztosít a szervezésre és a megrendezésre.

Undor és megvetés övezi a sátán földi fajtáját, a cionnáci Izrael átkozott, gyilkos államát, és mindezek kollaboránsait!

A látó, haladó és gondolkodó világ népei nevében követeljük, hogy állítsák az Emberi Jogok Nemzetközi Bírósága elé a cionista tömeggyilkost, a háborús bűnös, Gázai mészárost és gyilkosokat!

Ha emberek akartok maradni a világ szemében, tartóztassátok le az izraeli háborús bűnöst, tömeggyilkost, civilek gyermekek és asszonyok gyilkosát, a hitvány söpredék  náci szörnyeteget !

Nos ti  cionista gyilkos söpredék, egy valóban igaz magyar ember, s a látó, haladó, gondolkodó világ  nem lát különbséget a ti cionista gyilkos fajtátok, és a részetekre a mai korban levő mammoni áldást hozó  náci gyilkosok   között.

MI IS A KÜLÖNBSÉG TÖMEGGYILKOS ÉS TÖMEGGYILKOS KÖZÖTT?

A ti gyilkos cionista "zsidó" fajtátok pusztulásra ítéltetett.

Saját magatok, és Isten akarata által!

+ 18!

Hivatalos számok, és adatok a pusztításról.

Izrael idén nyáron 50 napos háborút indított a világ legnagyobb koncentrációs tábora a Gázai övezet ellen . Erős szikla hadművelet név alatt az izraeli hadsereg július 8.-a és augusztus 20.-a között 50 napos szárazföldi és légi offenzívát indított a közel 2 milliós 360 km2-es túlzsúfolt palesztin terület ellen. Bár az ellenállási mozgalmak felvették a harcot, de ennek ellenérne súlyos károkat szenvedett az amúgy is 9 éve blokád alatt szenvedő Gáza.

A palesztin emberi jogok szervezete által összeírt károk és veszteségek:

– 2260 ember vesztette életét
– 630 gyermek halt meg
– 77 család halt ki
– 10193 embernek let maradandó sérülése
– 3084 Gyerek sérült meg (33% -közel 1000 gyerek
tartósan fogyatékossá vált)
– 1800 gyerek let árva
– minden második gyerek elvesztette legalább családtagját, vagy valamelyik családtagja súlyosan megsérült
– 10 kórház rongálódott meg
– 12 Klinika semmisült meg
– 5 kórházak teljesen megsemmisült
– 44 egészségügyi központ teljesen megsemmisült
– 16 mentőautó vált használhatatlanná
– 83 egészségügyi szakdolgozói sérült meg
– 23 egészségügyi szakdolgozói vesztette életét
– 161 mecsetet ért támadás (41 teljesen, 80 súlyosan megrongálódott,)
– 16.000 lakás semmisült meg
– 470.000 ember kényszerült elhagyni otthonát (a teljes népesség közel 30%-a)
– 240.000 ember még mindig menekülttáborokban él
– 100.000 ember még mindig nincs hajléka
– 223 iskolát romboltak le

Nos én nem látunk különbséget a sátán és sátán, meg gonosz és gonosz között!


Izraeli foszfor bombától szénné éget GYERMEK!

Nincs annyi láng, ahány ártatlan halott  gyermekek, asszonyok és civilek.

Undor és megvetés övezi a sátán földi fajtáját, a náci Izrael átkozott, gyilkos államát, és mindezek kollaboránsait!

A cionista gyilkos Izraeli rezsim  gyermekeket s asszonyokat és ártatlan civileket gyilkolt meg!

Ti a magyar népen élősködők olyan messze álltok az igazán zsidó és magyar emberekhez, mint Makó Jeruzsálemhez!

A kommunista zsidó  étellopkodó  fia az éhezést túlélő, akinek a szíve a gyilkos Izraelben van,  Heisler András, a Mazsihisz elnök ezt is mondhatná:

„A sátán országa Izrael, ahol a legalja cionzsidó gyilkosok ilyen ördögi dolgokat művelnek! Ez emberileg, szellemileg megvetendő! Izrael nácibb a náciknál! Mi lenne ha Magyarországon a magyarok ezt tennék gyermekeinkkel és unokáinkkal?

Elhatárolódunk minden embertelen cselekedettől ami a náci cionista Izraelben történik!

Így talán még emberek maradhatunk a látó, gondolkodó, haladó világ emberiségének szemében!

Az Izrael által legyilkolt, közel 860  palesztin gyerek!

A Gázai övezet ellen két évvel ezelőtt indított Szilárd sziklafok fedőnevű, több ezer palesztin gyermek és felnőtt polgári személy életét is kioltó gyilkosságok.

A Liveleak tette közzé a képet, amin a Gázai övezetben egy egész utca egy órahossza alatt megsemmisül az Izraeli bombázás által!

A Neturei Karta:

Népünk vétett az isteni törvények ellen, és kiűzettünk a földről… a cionisták eltulajdonították az „Izrael” nevet és nincs semmilyen jogalapjuk a zsidó emberek nevében beszélni.”

A cionizmus ellentétes a Tóra tanításaival.

A cionizmus előírja, hogy létrehozzuk saját felsőbbrendű életterünket, amely határozottan tiltott az Isten által elrendelt száműzetés miatt. Ez a cionista ideológia vezet a nemzetek elleni agresszióhoz és ölt testet „Izrael” állam létében. Ez az állam folyamatos elnyomás alatt tart más embereket a Judaizmusra és az össz-zsidóságra hivatkozva. Ez a mozgalom erősíti a zsidók elleni gyűlöletet a világ minden táján.

Korunk súlyos tragédiája a cionizmus által táplált eszement hatalom, amely a konfliktusok kezelését kizárólag az erő alkalmazásával akarja megoldani, rávéve sokakat hogy szembehelyezkedjenek a Tóra alapvető tanításaival.

Szerencsére a cionizmus ideológiai arzenáljából hiányzott a leghatékonyabb fegyver, ami bármely mozgalmat sikerre vezethet - az igazság nem az ő oldalukon áll.
Azok, akik továbbra is kitartanak az évszázadokon át fenntartott, és nekünk továbbadott hit mellett, mindig is a cionizmus ellenségei voltunk, úgy a Szentföldön, mint szerte a világban. Ezek a zsidók, akiknek számos leszármazottja a mai napig is Jeruzsálemben él, megtagadták a cionista állam elismerését. Nem vesznek részt a szavazásokon, és nem szolgálnak a hadseregben sem. Ugyanakkor nem fogadnak el semmi anyagi támogatást az államtól a saját iskoláik fenntartásának érdekében.
Szemükben Izrael államának puszta fennállása is megsérti a Tóra alapvető tanait.

Emellett a cionisták mindennapos gyakorlatai ellentmondanak a Tórában meghatározott életvitelnek. Az állításuk, miszerint ők a zsidóság képviselői, aljas és nevetséges állítás. A Tóra-hű zsidóság számára Isten káromlásnak, és hatalmas bűnnek minősül az, amikor ezek a hitetlen emberek magukat a zsidóság vezetőinek adják ki.

A felvilágosult büszke magyar nép régen látja a különbséget a hagyományos judaizmus és a cionista magát zsidónak nevező torzszülemény között.

Yisroel Dovid Weiss rabbi, a Neturei Karta International szóvivője
Talán a Jobbik Néppárt és a Jobbik IT az élére állhatna a NO-Maccabi2019 bojkottjának!
Lásd még:

http://prohungarianemzetiportal.ning.com/profiles/blogs/te-meg-cion...

http://prohungarianemzetiportal.ning.com/forum/topics/a-neturei-kar...

http://prohungarianemzetiportal.ning.com/forum/topics/cionista-gyil...

http://prohungarianemzetiportal.ning.com/profiles/blogs/orban-cioni...

http://prohungarianemzetiportal.ning.com/profiles/blogs/az-egyik-ku...

http://prohungarianemzetiportal.ning.com/profiles/blogs/a-rezsim-er...

http://prohungarianemzetiportal.ning.com/profiles/blogs/a-magyarok-...

http://prohungarianemzetiportal.ning.com/profiles/blogs/van-e-meg-a...

http://prohungarianemzetiportal.ning.com/profiles/blogs/a-magyarok-..

http://prohungarianemzetiportal.ning.com/profiles/blogs/a-tomgyilko...

Elképesztő erejű igazságkimondás és felszólalás Izrael náci bűncselekményeiről egy ír szenátortól

Bevallom ennyire szókimondó és az igazságot nyíltan felvállaló felszólalást az apartheid izraeli rendszer bűncselekményeiről, nácikat idéző mindennapos tetteiről én még hivatalos politikában nem hallottam. 

Egyre többen mondják ki az igazat, hogy ez így tovább nem mehet. 
Elég volt, hogy ártatlanok lemészárlását még mindig hazugságokkal igazolja Izrael és pofátlanul bújik az unalmassá hajtogatott holocaust és antiszemitizmus álarca mögé !

Szemrebbenés nélkül mondja el (és ezek szerint Ő is tudja jól), hogy a Hamaszt anno maga Izrael hozta létre a Fatah meggyengítésére és felidézi izraeli miniszterek fajgyűlölő, náci megszólalását, melynek egyetlen célja Izrael felsőbbrendűségének biztosítása és a palesztinok eltörlése.....

David Norris ír szenátor: 

Izrael szélsőjobboldali rezsimmé változott, amely úgy viselkedik, mint a lehető legelvetemültebb bűnöző, fütyül a világra, és lelkiismeretlenül használja fel a holokausztot tetteinek igazolására.
 
"Az emberek ezt kérdezik: „Miért? Mit tehet a Szenátus?” 
Nemzetközi szempontból nézve a válasz: semmit. Mert senkit sem érdekel annyira, hogy mit csinál Írország. Csak azért kértem a Szenátus összehívását, mert emlékszem, néhány évvel ezelőtt Palesztinában jártam egy olyan helyen, amit izraeliek erősen irányításuk alatt tartottak, és ezt mondtam palesztin vendéglátóimnak: 
„Tudjátok, semmit sem tehetek, nincs befolyásunk”, ők pedig ezt mondták: 
„De legalább tanú leszel, szenvedéseink megfigyelője, és így nem maradunk észrevétlenül.” 
Ezért kértem hát a Szenátus összehívását.
Nagyon szomorú vagyok.
Nem vagyok Izrael-ellenes, nem vagyok antiszemita. Támogattam Izrael államot. De a 40 év alatt, amióta ismerem Izrael államot, néha laktam is ott, azt láttam, hogy teljesen megváltozott. Baloldali, szociálisan érzékeny országból egy szélsőjobboldali rezsimmé változott, amely úgy viselkedik, mint a lehető legelvetemültebb bűnöző, fütyül a világra, és lelkiismeretlenül használja fel a holokausztot tetteinek igazolására.
Ideje lerántani róluk a leplet.
Izrael fél a palesztin összetartástól. Erről szól az egész. Ennek semmi köze annak a három izraeli gyereknek a döbbenetes meggyilkolásához. 
Mielőtt ezt a háborút megkezdték, az izraeli rendőrség tudta, hogy a Hamásznak ehhez semmi köze. Ami a Hamászt illeti, Izrael hozta létre a Hamászt, hogy megossza a Fatáhot, tehát ő felelősek a Hamászért. Ezt nekem néhány évvel ezelőtt Jeruzsálemben a legmagasabb szinten erősítették meg a külügyminisztériumban. 
Meg kell mondanom, elképesztő, ahogy a nyugatiak a demokráciáról hadoválnak, miközben valahányszor egy iszlám kormány létrejön a Földközi-tengernél, elutasítják, hogy foglalkozzanak vele, aláaknázzák és megsemmisítik. Hol van ebben a demokrácia? Nem kéne szeretnünk? Lehet, hogy ez ellentmondásos, de zsidó és izraeli barátaim mondják nekem néha: „Hogyan tudsz boldogulni ilyen emberek között?” Pontosan tudom, hogyan boldogulhatok, de ez nem jelenti azt, hogy helyes megtagadni az emberektől azt a jogot, hogy saját kormányt válasszanak. Melyik önérzetes vagy józan nép engedné meg az ellenségének, hogy helyettük válassza meg a kormányukat? El tudná képzelni bárki, hogy ez megtörténjen ebben az országban? Én egyáltalán nem.
Amerikának pedig szégyenletes szerepe van ebben. Izrael nem úszná meg a nemzetközi kalózkodás és banditizmus gyalázatos tetteinek vádját, ha nem állna az Egyesült Államok védőszárnyai alatt. 
Elítélem Obama elnököt egyértelmű tétlenségéért. Meg kell mondanom, hogy kissé meghökkentem, amikor megláttam, hogy Ukrajna is felkerült a nyilatkozatra, mert ennek nincs értelme. Ez egy kicsit olyan, mint a „felhánytorgatás”. Szíria felhánytorgatása. Kongó felhánytorgatása. Irak felhánytorgatása. Mindennek a felhánytorgatása. Erre az egyetlen dologra kell összpontosítani, rámutatni, milyen rendkívüli ellentmondás van itt. 

Az amerikaiak utasítására készen állunk bojkottálni, nekimenni az orosz bankoknak, ezt tenni, meg azt tenni. Mi teszünk Izraellel? Még csak alá sem írunk egy tiltakozó jegyzéket az ENSZ Emberi Jogi Bizottság tagjaként.
Ez szégyenletes, mérhetetlenül szégyenletes. Mondhattam volna, hogy jobb egyedüli országként az igazság oldalán lenni, mint az összes többi tévedő mellé állni.
 
Nincsenek szavak arra, ami tegnap történt Dzsebalijában, ahol hat támadás ért iskolákat. Szándékosak voltak, efelől nincs kétségem, mert 3.300 embernek adtak ott menedéket. 
Hogyan állíthatja bárki is azt, hogy nem tudták, mit tesznek? Izrael politikája: lőjünk először, aztán ejtsünk könnyeket ezt hajtogatva: „Ó, csak nem gyerekeket találtunk el? Micsoda borzasztó tragédia!” 
Senki sem hisz már neked. Azért teszed, hogy nyomást fejts ki a Hamászra. Elárulom, nem fogod addig megoldani a problémát, amíg - ahogyan mi tettünk ebben az országban - mindkét fél részt nem vehet a megoldásban.
Nincs értelme semmiféle állítólagos fegyverszünetről beszélni, amíg csak EGY oldalról van szó. Hihetetlen volt, az a törmelék, amit az izraeliek, amerikaiak és egyiptomiak okoztak. Nem tárgyaltak a Hamásszal, ez egyszerűen mérhetetlen őrültség. És Tony Blair részt vett benne. Ó Istenem, az az ember szégyentelen, rettenetes szégyentelen!
Jobb lett volna, ha oda se dugja a képét a Közel-Keletre azután, amit ő és George W. Bush tettek a régióval.
A másik oldalon három, tanításra már nem használt iskolában tároltak fegyvereket. Ezt az ENSZ állapította meg és jelentette be, nem az izraeliek.
 
Mocskos dolgok történtek, teljes családokat irtottak ki, egy esetben ugyanannak a családnak 20 tagját mészárolták le. Ráadásul aránytalanul sok nőt és gyermeket öltek meg ebben a helyzetben, ami megszentségtelenít minden olyan spirituális eszmét, amit a judaizmus vall, az élet tiszteletét és azt a tényt, hogy ha valaki egy életet megment, azzal a világegyetemet menti meg. 
 
"Aki egy életet ment meg, a világegyetemet menti meg" ???? 
BULLSHIT ! 
Mindezeket az eszméket az ablakon dobják ki, ezt pedig azután történik, ahogy én láttam, hogy 1.200.000 szélsőjobboldali, volt szovjet állampolgár érkezett oda.
Ideje, hogy megtudják az igazat az emberek arról, hogy mit beszélnek Izraelben. 

Például Eli Yishai belügyminiszter 2012-ben azt mondta, hogy Izrael visszaküldi Gázát a középkorba. 
Matan Vilnai védelmi miniszterhelyettes azt mondta, hogy holokauszt fogja a palesztinokat érni.
Ez náci beszéd. Nem én mondom azt, hogy náci, ő írja le saját magát úgy, mint egy náci.
Mit kell tennünk? Először is meg kell szüntetni az embargót. Ezt kell tenni. Aztán ott van az euro-mediterrán megállapodás, amihez emberi jogi protokollok tartoznak. A külügyi bizottságot többször is kértem, hogy kövesse azt figyelemmel. Ők még csak az emberi jogi megállapodásokat sem követik. Milyen emberi jogokról beszélhetünk, amikor nők és gyerekek ezreit gyilkolják és sebesítik meg?
Az izraeli termékeket, különösen a megállapodásokban, bojkottálni kell, és ki kell utasítani az izraeli nagykövetet. Kár, hogy eddig nem mondtam, de ő mindig bedugja a fülét, és csak a jeruzsálemi csatakiáltásokat hajtogatja. Még egy pillanat. Köszönöm!
Rengeteg levelet kaptam, 90%-uk az izraeli oldalt támogatja. Tisztelem minden levélírómat, de ez egyértelműen egy szervezett kampány. Mindannyian megköszönik, ahogyan Írország szavazott az ENSZ-ben. Ez mindent elmond. Az izraeli szószólók - mindannyian dél-afrikai, angol vagy amerikai akcentussal - szintén gratuláltak a palesztin földdel kapcsolatban.
Azt gondolom, hogy az ENSZ köteles teljes és állandó felelősséget vállalni a gázai nép jólétéért. Ha ez azt jelenti, hogy nemzetközi haderőnek kell bevonulnia, az remek lenne. Ennek az országnak fel kell mérnie annak lehetőségét, hogy közműszolgáltatásokat nyújtson, pl. az ESB újjáépíti Gáza egyetlen erőművét. Hozzáteszem, amikor elzárják az elektromos áramot egy néptől, amelyet egy borzalmas büntetőlágerbe zsúfolnak, hogy aztán a élelmiszerimportjukat is lecsökkentsék, és azt mondják – és ezért állítom, hogy nácik -, hogy Izrael diétára fogja a palesztin népet, azzal emberi lényeket vetnek meg.
Fel kell lépnünk a megvetés ellen és az emberi jogok védelme mellett.  Én az emberi jogokért harcolok, legyen szó izraeliről, melegről, nőről vagy feketéről. Nem fogok álláspontomon változtatni. Nem vagyok Izrael-ellenes vagy antiszemita, azért állok ki, hogy minden embert megillessenek az emberi jogok.
Kapcsolódó cikkek :

A cionista izraeli állam valódi története egy zsidó tábornok fiának...
 
A világháborúk és Izrael létrejöttének elhallgatott előzményei

Occupation 101 - Palesztina megszállása - Az igazság Izraelről

Izrael-Ukrajna-Megszállási Emlékmű - Ennyire elveszett értékrend ur...

Megtekintések: 239

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Pro Hungaria Nemzeti Radikális Portál –nak.

Csatlakozzon a(z) Pro Hungaria Nemzeti Radikális Portál hálózathoz

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Október 12, 2017-on 8:43am-kor

A zsidó olimpia mindent visz - de leginkább a nyomorgó magyarok közpénz milliárdjait...
2017. október 12. 07:35
Hunhír.info

Hamarosan elkezdődnek az előkészületek a 2019. évi Európai Makkabi Játékok helyszíneként szolgáló Kerepesi úti Sportparkon – erre utal az uniós közbeszerzési értesítőben tegnap megjelent eredményről szóló hirdetmény. Az idei költségvetés egyébként eredetileg 300 millió forintos előirányzatot tartalmaz, a jövő évi büdzsében viszont már 10 milliárdos kiadással számol az Orbán-rezsim

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) bontási munkálatokra kiírt közbeszerzési eljárásán a Laterex Építő Zrt. és a Transport-Beton Kft. konzorciuma nyert – igaz, más nem is indult a közbeszerzési eljáráson. A bontás nettó 2,1 milliárd forintja mellett a játékokkal kapcsolatban felvetődő költségnek nevezhető az a félmilliárd, amelyből az állam megvette a Kerepesi úti Főtaxi-székházat és a volt gumigyár épületeit, amelyeket legutóbb a Michelin használt.

A bontásról szóló szerződést október 2-án írták alá a felek. A két cégnek sietnie kell, mert hét hónapjuk lesz arra, hogy a több mint 10 hektáros területen található 52 épületet és épületegyüttes elbontsa, és a törmeléket a környezetvédelmi szabályoknak megfelelően elszállítsa és elhelyezze. A Magyar Építész Kamara honlapján található mérési dokumentáció szerint a területen több helyen azbesztet találtak. Egyébként a közbeszerzésben be is terveztek kárenyhítésre 308 millió forintot.

A Laterex Zrt. nem ismeretlen az építőipari vállalatok között, az elmúlt években milliárdos árbevételt ért el. A társaság Gerencsér László érdekeltségébe tartozik. Ő korábban a milliárdos adósságot felhalmozó Hérosz Zrt. egyik tulajdonosa volt. A Hérosz az elsők között volt a köz- és magánszféra együttműködésével (PPP-konstrukcióban) megvalósuló beruházások megvalósításában, így a Budapesti Műszaki Egyetem Q1-es tömbjének építésében, de a nevéhez fűződik a Városligeti Műjégpálya 4,7 milliárdos és a kaposvári Pólus Kórház több mint 12 milliárdos felújítása is. Később a cég több száz alvállalkozóját nem tudta kifizetni, ezért többen csődbe mentek. A kétmilliárd forintos összegért a játékok tervezett helyszínén a hasznosításra alkalmas épületek elbontása mellett egy darabon fel kell szedni a vasúti pályát is.

Az idei költségvetés egyébként eredetileg 300 millió forintos előirányzatot tartalmaz a „zsidó olimpiának” is nevezett játékokkal összefüggésben, a jövő évi büdzsében viszont már 10 milliárdos kiadással számol a kormány. Egy tavaly év végi kormányhatározattal viszont felborították az idei terveket, hiszen 2016-ra 500 millió forintos kiadásról rendelkezett a kormány, 2,5 milliárd forinttal pedig a 2017-es, idei büdzsét terhelték meg.

A zsidó sportolók kontinensversenyének rendezési jogát 2015 novemberében nyerte el Magyarország.

A magyar izraelita sportszövetségek, így a Maccabi VAC Hungary és az MTK Budapest, valamint a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége és az Európai Makkabi Szövetség (EMC) által szervezett játékokra a rendezők 2500-3000 sportolót várnak huszonhárom sportágban.

Lásd még:

http://prohungarianemzetiportal.ning.com/profiles/blogs/tiltakozunk...

Hamarosan lebontják a gumigyárat is....

Hamarosan elkezdődnek az előkészületek a 2019. évi Európai Makkabi Játékok helyszíneként szolgáló Kerepesi úti Sportparkon – erre utal az uniós közbeszerzési értesítőben tegnap megjelent eredményről szóló hirdetmény. A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) bontási munkálatokra kiírt közbeszerzési eljárásán a Laterex Építő Zrt. és a Transport-Beton Kft. konzorciuma nyert – igaz, más nem is indult a közbeszerzési eljáráson. A bontás nettó 2,1 milliárd forintja mellett a játékokkal kapcsolatban felvetődő költségnek nevezhető az a félmilliárd, amelyből az állam megvette a Kerepesi úti Főtaxi-székházat és a volt gumigyár épületeit, amelyeket legutóbb a Michelin használt.

A bontásról szóló szerződést október 2-án írták alá a felek. A két cégnek sietnie kell, mert hét hónapjuk lesz arra, hogy a több mint 10 hektáros területen található 52 épületet és épületegyüttes elbontsa, és a törmeléket a környezetvédelmi szabályoknak megfelelően elszállítsa és elhelyezze. A Magyar Építész Kamara honlapján található mérési dokumentáció szerint a területen több helyen azbesztet találtak. Egyébként a közbeszerzésben be is terveztek kárenyhítésre 308 millió forintot.

A Laterex Zrt. nem ismeretlen az építőipari vállalatok között, az elmúlt években milliárdos árbevételt ért el. A társaság Gerencsér László érdekeltségébe tartozik. Ő korábban a milliárdos adósságot felhalmozó Hérosz Zrt. egyik tulajdonosa volt. A Hérosz az elsők között volt a köz- és magánszféra együttműködésével (PPP-konstrukcióban) megvalósuló beruházások megvalósításában, így a Budapesti Műszaki Egyetem Q1-es tömbjének építésében, de a nevéhez fűződik a Városligeti Műjégpálya 4,7 milliárdos és a kaposvári Pólus Kórház több mint 12 milliárdos felújítása is. Később a cég több száz alvállalkozóját nem tudta kifizetni, ezért többen csődbe mentek. A kétmilliárd forintos összegért a játékok tervezett helyszínén a hasznosításra alkalmas épületek elbontása mellett egy darabon fel kell szedni a vasúti pályát is.

Az idei költségvetés egyébként eredetileg 300 millió forintos előirányzatot tartalmaz a „zsidó olimpiának” is nevezett játékokkal összefüggésben, a jövő évi büdzsében viszont már 10 milliárdos kiadással számol a kormány. Egy tavaly év végi kormányhatározattal viszont felborították az idei terveket, hiszen 2016-ra 500 millió forintos kiadásról rendelkezett a kormány, 2,5 milliárd forinttal pedig a 2017-es, idei büdzsét terhelték meg. A zsidó sportolók kontinensversenyének rendezési jogát 2015 novemberében nyerte el Magyarország. A magyar izraelita sportszövetségek, így a Maccabi VAC Hungary és az MTK Budapest, valamint a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége és az Európai Makkabi Szövetség (EMC) által szervezett játékokra a rendezők 2500-3000 sportolót várnak huszonhárom sportágban.

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Szeptember 27, 2017-on 4:42pm-kor

A zsidó olimpiára és a többi szarságra van pénz, de a magyar egészségügyre, oktatásra csak morzsák jutnak !!!
Ez a rezsim megérett a lámpaoszlopra !!!!

2017. 09. 27. 12:13

Újabb 35 millió a Maccabiádára

Több mint 23 és fél milliárd forint átcsoportosításáról döntött az Orbán-rezsim  a rendkívüli kormányzati intézkedések előirányzat terhére. A pénzből részesül a Miniszterelnökség, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium – többek közt stadionépítésre –, valamint az Emberi Erőforrások Minisztériuma is.

---

A rendkívüli kormányzati intézkedések az a 100 milliárdos tartalék, melynek kezeléséről az államháztartási törvény tavaly tavaszi kurta-furcsa módosításával váltották le Varga Mihályt, és helyezték a széf kulcsát Lázár János kezébe.

A hétfőn megjelent Magyar Közlönyből kiderül, ebből a szép summából osztanak el most egészen pontosan 23 686 676 125 forintot.

Hogy a pénzt mire is fordítják, az az állami értesítőből nem pontosan derül ki, de a jogcímek alapján látható, ismét telik a pénzből az elmebeteg Orbán hóbortjára, a focira is.

Így jut például

  • a veszprémi uszodára 400 millió
  • egyedi sportlétesítmény-fejlesztések (ez vajon mit takarhat?) támogatására 42 millió
  • a Dunaferr-stadion felújítására 400 millió
  • a Budapesti Pályafejlesztési Programra (fővárosi focipályák építése vagy renoválása) 5 milliárd

forint.

És bár olimpiát nem rendezünk, de a köznyelvben csak zsidó olimpiaként ismert 2019-es Maccabi Európa Játékok hazai megrendezésére is odadobnak egy újabb röpke 35 millió forintot.

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Július 16, 2017-on 7:09am-kor

Minden idők legnagyobb magyarországi zsidó delegációja az izraeli Makkabi-játékokon

Minden idők legnagyobb magyarországi zsidó delegációja vesz részt Izraelben a jövő csütörtökig tartó Makkabi Világjátékokon, amelyen a magyarországi zsidó versenyzők már most túlszárnyalták négy évvel ezelőtti teljesítményüket.

A világ zsidóságának négyévente megrendezett multisporteseményén az idén nyolcvan ország mintegy tízezer zsidó sportolója vesz részt, a 120 fős magyarországi zsidó delegáció részeként száz zsidó sportoló érkezett Izraelbe. A legnagyobb az idén is az izraeli zsidó delegáció 2400 versenyzővel, őket az amerikai zsidók követik, akik több mint ezren vannak. Érkeztek azonban néhány fős delegációk is: Albániából három zsidó, Jamaicából kettő, Marokkóból pedig egyetlen zsidó vesz részt a játékokon. Puerto Rico és Kína először képviselteti magát a sporteseményen, amelyen minden korosztályban amatőr és profi sportolók is indulhatnak.

A játékokon negyven sportágban mérik össze tudásukat a versenyzők, az idén először lacrosse-ban és bridzsben is. Utóbbiban a magyarországi zsidó csapat rögtön ezüstérmet szerzett.

Jusztin Ádám, a Maccabi Vac zsidó sportegyesület vezetője, a magyarországi zsidók csapatkapitánya az MTI-nek elmondta, hogy a kéthetes rendezvény félidejére a magyarországi zsidó csapat túlszárnyalta négy évvel előtti teljesítményét.

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Június 29, 2017-on 2:09pm-kor

Akármilyen jó barátja a komcsi fattyú Orbán a tömeggyilkos gyilkos Izraelnek és a zsidó népnek, Horthyt kivételes vezetőnek nevezni neki sem szabad – nagykövet: "ezt az aggályt meg kell oldani", tisztázást követelnek

Yossi Amrani a HírTV-ben aggályosnak nevezte a magyar miniszterelnök Horthy Miklóssal kapcsolatos múlt heti megnyilvánulását, amelyben kivételes államférfiúnak nevezte a volt kormányzót. Izrael nagykövete elmondta: diplomáciai úton magyarázatot kértek Orbán Viktor kijelentései miatt.

„Az a kijelentés, amelyet múlt héten a miniszterelnök tett, ugyan értem a kontextust, azért ez mégiscsak eléggé aggályos volt számunkra, mert nyilvánvalóan tudjuk, hogy Orbán úr jó barátja Izraelnek és a zsidó népnek, és elismerjük azon erőfeszítéseit, amellyel támogatja a zsidóság életét Magyarországon. De Horthyt kivételes vezetőnek nevezni abban a történeti kontextusban, hát lehet így vagy úgy értelmezni ezt, de ez mindenképpen meglepetést keltett bennünk, és diplomáciai csatornákon kértük ennek a tisztázását” – mondta a nagykövet.

//vk.com/video_ext.php?oid=207753182&id=456239375&hash=bd987aae10fbc219&hd=1

A teljes beszélgetés:

//vk.com/video_ext.php?oid=207753182&id=456239373&hash=93d1f282560a2fc5&hd=1

A gyilkos Izrael,  tömeggyilkos,  háborús bűnös  a Gázai mészáros miniszterelnöke, Benjamin Netanjahu egyébként július 18-án Budapestre érkezik – nem más, mint Orbán, a jó barát meghívására…

Laudernek sem tetszett

A Zsidó Világkongresszus vezetője is bírálta a kormányfő Horthyval kapcsolatos kijelentését.

Ronald S. Lauder, akivel pár napja még Orbán az Országházban egyezkedett szerint a kormányzó aláírásával hozzájárult a zsidóellenes törvények életbe lépéséhez, amelyek megfosztották a zsidókat jogaiktól és emberi méltóságuktól. "Horthy deportálásban és zsidók százezreinek lemészárlásában játszott szerepe sohasem bocsátható meg" – hazudozott.

//vk.com/video_ext.php?oid=207753182&id=456239374&hash=40f75b30957d3bc3&hd=1

(Kuruc.info – HírTV nyomán, kép: Mandiner)

/A képen mindenki szalutál Hitlernek, kivéve Horthyt. /

/Kazár típusúak és kollaboránsok/

Korábban írtuk:

Kivételes államférfiúnak nevezte Horthyt Orbán – itt is van a kormá...

Orbán Viktort kárhoztatja az izraeli sajtó a "félmillió magyar zsid...

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Június 20, 2017-on 4:32pm-kor

Tanítanivalón határolódik el a Mazsihisz a zsidó olimpia 30 milliárdjától – majd csak ezután antiszemitázunk….

Kétrészes közleményben érezte jónak tisztázni álláspontját a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz), mit gondol arról, hogy az eredetileg közszájon forgó 2,1 milliárdról hirtelen 30 milliárdra ugrott a 2019-es Maccabi Európa Játékokra elköltendő közpénz. Ja. annyira antiszemita ez az ország, hogy csak úgy megtízszerezik a zsidók pénzét…

Szóval a Mazsihisz előbb rögzíti, hogy maga a rendezés tényleg csak 2,1 milliárd lesz:

„A Játékokkal kapcsolatos szervezési és rendezési feladatok költségeinek fedezetéről az 1783/2015. (X. 30.) Korm. Határozat rendelkezik 2,1 milliárd forintot biztosítva erre a célra. Ennyibe kerül a Játékok megrendezése Magyarországnak.”

Majd jön egy kis lelkekre hatás:

A közép-európai és a hazai zsidóság számára is fontos, hogy egy olyan különleges közösségi élményben legyen részük, amely generációkon keresztül adhat újra erőt a vallásukat nem feltétlen gyakorló hazai zsidók számára. (…) Aki már volt akár az izraeli Maccabi Játékokon, akár valamelyik Európa Játékok helyszínén, az tudja, hogy az esemény a sporton túl egyben jelentős zsidó kulturális esemény is.”

Utána a kézmosás:

„A Játékok rendezésétől függetlenül született meg az 1323/2017. (VI. 8.) Korm. Határozat, ami infrastrukturális beruházásokról rendelkezik. Ez egy 30 milliárdos beruházás, amelyik jóval túlmutat a Játékokon. Magával a beruházással nem a szervezőket, nem a Maccabit, nem a MAZSIHISZ-t és nem az MTK-t bízták meg, hanem állami fejlesztésről van szó.”

De azért mégsem olyan rossz, hogy lesz 30 milliárd:

„A beruházás az Európai Maccabi Játékokra ugyan elkészül (…), azonban az esemény után a kormány tervei szerint a hazai utánpótlás sport egyik fellegváraként fogják üzemeltetni. A beruházás nem a Maccabi és a zsidó sport számára készül, de a MAZSIHISZ reális célként tűzte ki, és számít arra, hogy ebben a modern komplexumban legyen majd lehetősége a zsidó fiataloknak is a sportolásra és kulturális programok rendezésére.”

Ezért költenek 30 milliárdot a 2 milliárdos eseményre - megy a porhintés

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) a Maccabi Vívó és Atlétikai Club az MTK közreműködésével vállalta, hogy támogatja és segíti a budapesti 2019-es Maccabi Európa Játékok rendezését. A Játékokkal kapcsolatos szervezési és rendezési feladatok költségeinek fedezetéről kormányhatározat rendelkezik 2,1 milliárd forintot biztosítva erre a célra.

Ennyibe kerül a Játékok megrendezése Magyarországnak. A Mazsihisz számára természetes volt, hogy Európa legnagyobb zsidó sportrendezvényének otthont adjon. A közép-európai és a hazai zsidóság számára is fontos, hogy egy olyan különleges közösségi élményben legyen részük, amely generációkon keresztül adhat újra erőt a vallásukat nem feltétlen gyakorló hazai zsidók számára.

Az első Európai Maccabi Játékokat közel 90 éve Prágában rendezték, azóta először tér vissza az esemény a közép-európai régióba. Az esemény a sporton túl egyben jelentős zsidó kulturális esemény is.
A Játékok rendezésétől függetlenül született meg egy másik kormányhatározat, ami infrastrukturális beruházásokról rendelkezik.

Ez egy 30 milliárdos beruházás, amelyik jóval túlmutat a Játékokon.

Magával a beruházással nem a szervezőket, nem a Maccabit, nem a Mazsihisz-t. és nem az MTK-t bízták meg, hanem állami fejlesztésről van szó. Az építtető a Nemzeti Sportközpontok (NSK), míg a megvalósulást követően az ingatlan vagyonkezelője az MTK lesz.

A beruházás az Európai Maccabi Játékokra ugyan elkészül, akkor vehetik birtokukba a sportolók a világ minden tájáról, azonban az esemény után a kormány tervei szerint a hazai utánpótlás sport egyik fellegváraként fogják üzemeltetni.

És ön ezt elhiszi?

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Június 12, 2017-on 7:12am-kor
2017. 06. 12. 06:06

Súlyos közpénz-tízmilliárdok ad a kommunista zsidókból álló Orrbán rezsim a zsidó olimpiára, a nyomorulttá tett magyarok pénzéből!

Több mint harmincmilliárd forintot különített el a kormány a 2019-es Európai Macabbi Játékokhoz szükséges sportlétesítmények kiépítéséhez, a beruházást Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter felügyeli - írja hétfői számában a Magyar Nemzet. 

A napilap egy múlt csütörtökön megjelent határozatra hivatkozva ismerteti, hogy a beruházáshoz már az idei költségvetés terhére 2 milliárd forintot biztosítanak, amelyben nincsen benne a tervpályázat lebonyolítására és a kiviteli tervek elkészítésére jóváhagyott további 1,6 milliárd forint.

Jövőre már csak a kivitelezésre 12,8 milliárd áll rendelkezésre, 2018-ban pedig 15,3 milliárdos keretet kap a büdzsében.

Az Európai Maccabi Játékok az európai zsidó közösség multisporteseménye, amelyet négyévente, két esztendővel a zsidó olimpiaként is ismert és mindig Izraelben rendezett Maccabi világjátékok után tartanak meg. A legutóbbi ilyen verseny 2015 nyarán Berlinben volt, és novemberben döntöttek a 2019-es helyszínről, akkor Budapest Bázelt előzte meg.

Gáza:-  zsidó gyilkosságok...

-

A Világgazdaság arról számolt be hétfő lapszámában, hogy a tíznapos sporteseményen várhatóan több mint 40 ország 2500-3000 sportolója vesz majd részt. A hazai rendezést a Maccabi Vívó és Atlétikai Club, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége és a Magyar Testgyakorlók Köre (MTK) közös pályázat útján nyerte el.

A játékoknak két fő helyszíne lesz, a Kerepesi útnál építendő sportkomplexum, amely főként a teremsportoknak ad otthont és a Margitsziget, ahol egyebek között a vizes számokat bonyolítják le. Mint írták, az állami támogatások mellett a rendezvény finanszírozása mögé az üzleti szféra is beállhat, hamarosan elkezdődnek a szponzori tárgyalások.

A sátán fajtája

A sportolókat négycsillagos szállodákban kell elhelyezni, így a hotelekkel is tárgyalnak már a szervezők. 

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Május 15, 2017-on 5:53pm-kor

2017. 05. 15.

A norvég szakszervezetek Izrael bojkottja mellett döntöttekNorvégia legnagyobb szakszervezeti tömörülése, a Norvég Szakszervezeti Szövetség (LO) pénteken szavazással úgy döntött, hogy Izraelt gazdasági, kulturális és egyetemi szinten bojkottálják a palesztinokkal való bánásmódja miatt. 

A határozat követeli a Palesztin Állam létrehozását, Ciszjordánia megszállásának és a Gázai-övezet blokádjának megszüntetését.

Borge Brende norvég külügyminiszter élesen kikelt a döntés ellen és azt mondta, a norvég kormány „határozottan szembehelyezkedik” a bojkottra vonatkozó döntéssel.

Raphael Schutz, oslói izraeli nagykövet a leghatározottabban elítélte el a bojkottot, közölve, ezzel a norvég szakszervezetek Izrael legszélsőségesebb.ellenségeivel álltak össze.

A szakszervezeti ernyőszervezetben hangoztatták: elegük van már az izraeli megszállásból és elnyomásból és hogy az ellen semmi nem történik csak hangzatos, üres szavak.

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Március 7, 2017-on 8:47am-kor
2017. 03. 07. 08:33

Még nagyob bukta lehetett volna az olimpia, mint eddig gondoltuk

Az olimpiai pályázat visszavonása után derült ki, hogy állítólag a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) a korábbi tervekhez képest az idén év elején bő 40%-kal megvágta egy Budapesten rendezendő olimpia támogatását - írja a Portfolio.hu.

Mivel az Orrbán rezsim már előzetesen garanciát vállalt minden kiadásra, a különbség Magyarországot terhelte volna.

Fürjes Balázs kormánybiztos és a Budapesti Olimpiáért Mozgalom alapítója, Szalay-Berzeviczy Attila szerint is egymilliárd dollárt kapott volna Budapest rendezőként. A probléma csak az, hogy eddig ennek az összegnek majdnem a duplájáról volt szó, az összes elérhető dokumentumban 1,7 milliárd dolláros összeg szerepelt.

A portálnak ugyanakkor a NOB sajtóirodája azt válaszolta, hogy ők 1,7 milliárd dollárral járul majd hozzá készpénzben és különböző szolgáltatásokban a rendezőbizottság költségeihez.

Vagyis van egy nagyjából 700 millió dollárnyi különbség a két állítás között. A mi szempontunkból az egész azért aggályos, mert a pályázati folyamatban elvárás, hogy mindenre kormánygarancia legyen, gyakorlatilag egy "biankó csekket" állított ki Magyarország a NOB-nak, vagyis minden esetleges veszteséget a magyar kormánynak kellett volna fedeznie - írja a lap.

A NOB azért oszt vissza egy maghatározott összeget a rendező városnak, mert a nemzetközi szövetség a tévés közvetítési jogokat, illetve a nemzetközi marketingjogokat saját maga értékesíti. Az ebből befolyó összeg egy része kerül aztán vissza "támogatásként" a rendezőkhöz. Cserébe a pályázók előre vállalják, hogy ezekkel a jogokkal a szervezet gazdálkodik, vagyis nem lehet önállóan bevételt szerezni ebből a forrásból.

A magyar megvalósíthatósági tanulmány szerint a közvetítési díjak 25-30%-át és a szponzori bevétel egyharmadát juttatja el ilyen formában a rendező városnak a bizottság.

Mind a szerződött összegek, mind az átadott rész meghatározása a NOB döntési hatásköre - vallotta be a PwC. Éppen ezért figyelmeztettek arra is, hogy a véglegesen kapott összeg eltérhet a becslésektől.

Korábban egyébként már több kritika érte a NOB-ot amiatt, hogy nem elég bőkezű a bevételek szétosztásával.

A fő kritika a szervezettel szemben az, hogy kockázatot gyakorlatilag egyáltalán nem vállal, cserébe igényt tart a központi bevételek jelentős hányadára. A táblázatból látszik, hogy költsége igazából csak a vancouveri és a londoni szervezőbizottságnak volt, miközben a NOB például ugyanannyi bevételre tett szert, mint London. Úgy tűnik, hogy a kritikák hatására nemhogy bőkezűbb lett volna a NOB, de még zsugoribban osztja vissza a pénzt a szervezőknek - írja a lap.

Aki  és akik egy ilyen felelőtlen buta rezsimre mint ez a Fidesz-KDNP szavazott vagy szavaz, az megérdemli, hogy nyomorban, kilátástalan helyzetben éljen!

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Március 6, 2017-on 9:06am-kor

Eltörölnék a budapesti zsidó olimpiát jobbikosok

2017.03.05. 16:22

Budapest II. kerületének jobbikos szervezete a Facebookon arról írt, hogy a budapesti olimpia ellen aláírásokat gyűjtő Momentum segítségére várnak a Maccabi Játékok 2019-es budapesti megrendezése ellen. Vagyis a szuper jó fordulatra készülő Jobbik akciót indított.

"Szeretném megkérni a Nolimpia aláírásgyűjtőit és a momentumosokat, hogy segítsenek a gyűjtésben. Mert mindazok az indokok, amivel az olimpiai pályázatot megfúrták, itt is fennállnak" – ez olvasható abban a jobbikos felhívásban, amelyet a párt II. kerületi csoportja tett közzé a saját Facebook-oldalán.

A bejegyzést azóta a Facebookos cenzúra törölte, de itt látható kép egy lementett változat.

A felhívás, mielőtt törölték

---

A cionistazsidó olimpiaként is emlegetett, igen magas kiadással járó Maccabi Játékokat a Maccabi Gamest, amely közkeletű nevén a cionista zsidók európai olimpiája, a súlyosan kirekesztő, fajgyűlölő rendezvényt 2019-ben rendezné meg Magyarország mintegy kétmilliárd forintból.

Az aláírásgyűjtés eredetileg nagyon helyesen a Peticiok.com oldalon indult meg március elején, mostanra több mint négyezren írták alá, a II. kerületi Jobbik ehhez csatlakozott.

Elértük Bodor Zoltánt, a második kerületi jobbikos önkormányzati képviselőt, aki kitette az antiszemita írást a Facebook-ra. Azt állította, hogy csak cinizmusból tette ki.

 

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Március 1, 2017-on 6:39pm-kor
Visszavonja az olimpiai pályázatot a Fővárosi Közgyűlés
2017. március 1. 12:47

Visszavonja a 2024. évi nyári olimpia és paralimpia megrendezésére beadott pályázatát Budapest – döntött rendkívüli ülésén a Fővárosi Közgyűlés.

A testület Tarlós István főpolgármester, Bagdy Gábor főpolgármester-helyettes, valamint a Fővárosi Közgyűlés valamennyi fideszes képviselőjének javaslatára – 22 igen, 6 nem szavazat ellenében – döntött arról, hogy hatályon kívül helyezi a tavalyi közgyűlési határozatot, és “a politikai egység felbomlására tekintettel” a Magyar Olimpiai Bizottsággal közösen visszavonja a olimpiai pályázatát.

A cion-liberális  fiatalok akaratlanul is jót tettek a magyarságnak, a Budapesti és vidéki átlag embereknek, hogy elkaszálták fajtatársaik 2024. évi nyári olimpiáját!

Mert ebbe az Orrbáni olimpiába a magyar nép belerokkant volna!!!

Nagyszerű érzés látni egy igaz magyarnak amikor a férgek alátesznek, a férgeknek!