Pro Hungaria Nemzeti Radikális Portál

"Élő forrás, égi láng, Szentlélek, égből szállj le ránk!"

Megalázva, leszégyenítve, avagy a pénz nem boldogít ....buzi lett az asszony!

2014. május 11., vasárnap

Risztov Éva kavar 20%- zsebbe Kósa Lajos nejével

A Fideszes család modell: - avagy az asszony, verve jó!

Bár Orbán Viktor miniszterelnök beiktatási vacsorájára kézenfogvaérkezett meg a debreceni fenegyerek, Kósa Lajos és neje Porkoláb Györgyi, az idilli álszent kép csak a kameráknak szólt.  Kóser  20%-zsebbe Lajkó király ugyanis már több mint egy éve Budapesten lakik és csak hivatali ügyeket intézni jár Debrecenbe, illetve lehajtott fejjel a gyerekeit meglátogatni.

Kósa Lajos a feleségével Porkoláb Gyöngyivel érkezik az Orbán Viktor újabb miniszterelnökségét ünneplő vacsorára a Gundel étterembe.Bár Kósa nem a hűségéről híres (elég csak legendás kurvázásaira gondolni), mégsem önszántából költözött ki, a saját maga által összemutyizott 300 négyzetméteres luxus-családi házából, hanem neje rúgta ki. Nem is akármiért: a nagy keresztényként tetszelgő Kósa-családot a híres úszónő, Risztov Éva szakította szét.

Kósa háza


A most sikeres úszónő karrierjének már befellegezni látszott, amikor Debrecenbe szerződtette Debrecen ura a sportolót, ő pedig meg is hálálta a mentőövet: lenyúlta a politikus feleségét. (Porkoláb Risztov felbukkanásáig állítólag nem is sejtette, hogy ő valójában a nőkhöz vonzódik.) A városvezető életére rálátó forrásaink szerint amikor kiderült, hogy a Kósa-házasságnak lényegében, de nem papíron vége, Kósa még jól elagyabugyálta nejét, majd Budapestre költözött.

De nem kellett sokáig egyedül nyugovóra térnie a fideszes 20% - zsebbe macsónak, csakhamar beújított magának egy fiatal szőkeséget.


Egy olvasónk írt, hogy ezt az információt kevéssé részletesen már lehetett olvasni a neten itt: http://kriszta.tumblr.com/post/82671549528/kosa-lajos-felesege-ossz...
Míg a magyarok éheznek, addig:

Egy új táska:300.000Ft
Egy új kosztüm:900.000Ft
Egy új napszemüveg: 150.000Ft


Haverokkal elmenni a Gundelbe ünnepelni,majd részegre inni magadat, leköcsögözni és hazaárulózni az ellenzéket, és örömtáncot lejteni...FELBECSÜLHETETLEN  érzés MILLIOMOSNAK LENNI MÍG KÖZEL AZ ORSZÁG FELE ÉL NYOMORBAN!

Megtekintések: 2539

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Pro Hungaria Nemzeti Radikális Portál –nak.

Csatlakozzon a(z) Pro Hungaria Nemzeti Radikális Portál hálózathoz

HozzászólásokNémeth István Gyula által a Május 13, 2014-on 9:33pm-kor

Irigykedünk, irigykedünk? Fogadok, hogy nem halat ettek, mert a szálka megakadt volna a torkukon! Azt a sok mutyit, szemétséget amit elkövettek és amire ez a mafla nép újfent felhatalmazta őket >> hogy csak folytassák nyugodtan, azt meg kellett ünnepelni! A mafla nép korlátozottan értendő, ugyan is voltak nem maflák, okosak is csak a hülyék momentán győztek! A borzasztó az, hogy a 25 év alatt ilyen mocskos módon aljas kormánya az országnak nem volt, úgy hazudnak a szemedbe, hogy egyszerűen nem mersz kételkedni. Ezt tanulták meg felsőfokon a kommunista elődjeiktől, a többiek, mint horn és medgyesi, meg gyurcsány, nagyon rossz tanulók voltak hozzájuk képest!   

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Május 13, 2014-on 9:09am-kor

Mit fizetett Orbán a Gundelben?

A Blikk szerint mélyen a zsebébe kellett nyúlnia a kormányfőnek a díszvacsora miatt.  Orbán Viktor maga állta a patinás Gundel étterem különtermében adott ünnepség költségeit. Ott volt az összes kormánytag, a legtöbb közjogi méltóság és néhány fontos vezető fideszes politikus. 

Jól élnek az urak, a kirabolt magyarság pénzéből, pedig "Magyarország Európa szegényháza lesz".

A Blikk tudósítója szerint hatvan-hetven meghívott volt jelen a vacsorán.

Azt nem tudni, mi volt a menü, csak annyit árultak el, hogy a vacsora négyfogásos volt. A lap óvatos becslései szerint egy ilyen díszvacsora a Gundelben minimum 15-20 ezer forintba kerülhetett fejenként, vagyis 1 millió forintot is fizethetett Orbán Viktor, aki ennyit kaphat kézhez havi miniszterelnöki fizetéséből is. Az étterem igazgatója korábban azt mondta, a legolcsóbb menüjük csak 13700 forint.

A helyszínen voltak egyébként tüntetők is, kezükben "Jó étvágyat kíván a négymillió éhező", "Elnök úr, nekünk is jut?" feliratú táblákkal. Orbán Viktor már a vacsora után a Facebookon azt posztolta, hogy szeretne "jól szolgálni, szeretne jó miniszterelnöke lenni ennek a különös, egyedi, tehetséges, de sokat szenvedett népnek; ennek a bátor, leleményes, lovagias és iparkodó nemzetnek".

A beteg állat azt kéri a mammontól, ha már idáig elhozta, sasszárnyon hordozta, most erősítse meg. Azt kéri, hogy tetteit mindig a hűség és a belátás vezérelje. "Soli Deo gloria! Egyedül a mammoné  a dicsőség!"

És ugye Parlamenti rezsicsökkentés: félmilliós pluszpénzekkel
2014.05.06. 10:51


Nem mintha a Blikkből szerezném be a kis magyar közéletünkre vonatkozó aktuális információkat, némiképp kesernyés szájízzel olvasom a látszólag demagógnak tűnő, ám annál nagyobb igazságot hordozó hírt: félmilliós pluszpénz jár az állami fejes honatyáknak.

A feltételes mód használata, miszerint "ha a ma alakuló Országgyűlés elfogadja a Fidesz legelső törvénymódosító indítványát..." teljesen indokolatlan. Nincs itt semmiféle kérdőjel: így néz ki a gyakorlatban a parlamenti rezsicsökkentés.

Egyszerűen arról van szó, hogy a Fidesz - újabb négy évnyi ámokfutása hajnalán - saját emberei számára szavaz meg olyan jellegű hozzáadott juttatásokat, amelyeket korábban az összeférhetetlenség szigorításának szükségességére hivatkozva helytelenített. Legalábbis a propaganda tárgyát képező látszat intézkedések szintjén. Hogy tudniillik amellett, hogy  a parlamenti képviselők többek közt nem tölthetnek be önkormányzati képviselői, polgármesteri vagy megyei közgyűlési tisztséget, le kell monda­niuk egyéb jövedelemszerző munkájukról is.

Helyeslem. Bár nem gondolnám, hogy a képviselőségen kívül semmi mással nem foglalkozó honatyák hatékonyabbak lennének a mechanikus gombnyomogatásban vagy gondolkodást nem igénylő kézfelemelésben, mint azok, akik gátlástalanul halmozzák a funkciókat.

És bár egyetlen pillanatig sem hihettem én sem, hogy az összeférhetetlenség szigorítását a spórlás mindenek felett álló erkölcsi imperatívusza indokolta volna, mégis ég az arcom a Fidesz legégetőbb törvénymódosító indítványa láttán. Amely szerint ha a parlamenti képviselők kormányzati tisztséget is betöltenek – legyen szó miniszteri, kormányfői vagy államtitkári állásról – felvehetik az érte járó fizetést. Ez pedig azt jelenti, hogy például a miniszteri szinten már milliós járandóság mellé májustól a 747 ezerre nőtt képviselői alapdíj is jár. Persze eddig is járt, de nem ennyi.

És hogy mi ezzel a baj? Egyáltalán semmi. A rezsicsökkentést kormányzati hitvallássá fejlesztő Fidesz parlamenti rezsicsökkentéséhez kéretik jó pofát vágni. Remélem az újabb kétharmad mögött álló szilárd bázis sem gondolta komolyan, hogy a megszorítások azokra is vonatkoznak, akik nemrég még a szavazataikért esedeztek.

Ez a hamarosan kormányt alakító Fidesz legelső indítványa. Egyáltalán nem nehéz kitalálni a folytatást.

Egymillió munkahely: már csak 400 ezer kalandvágyót kell elűzni
2014.05.12. 00:32

Igaz, hogy elszalasztottam a nagyszerű hétvégi lehetőséget, hogy Orbán Viktor királlyá koronázásának körülményein, vagy egy szakállas nő művészi teljesítményén forgassam a szemem, amelyet az Európa legnagyobb geopolitikai giccsparádéjának számító eurovíziós dalfesztiválon nyújtott, de van itt azért még látnivaló.

Olvasom, hogy egy német cégalapítással foglalkozó szervezet összegzése szerint 580 ezer magyar dolgozott 2013 év végén különböző európai országokban, becslése szerint idén szinte biztosan meghaladja a hatszázezret a hivatalosan is külföldön dolgozó és élő magyarok száma.

Tudom, hogy ez a megbízhatatlan, rosszindulatú adat távolról sem esik egybe a harmadik Orbán-kormány felemelkedését szolgáló sikerpropagandával, sem e kormány szócsövének hálás szerepét betöltő intézmények hivatalosnál is hivatalosabb jelentéseivel, így nem meglepő, hogy eme, az ország közép- és hosszútávú fejlődése szempontjából kardinális kérdéssel kapcsolatban távolról sem véletlenül, és nem is ártatlanul hallgat a vezér és kara. Vagy amikor véletlenül beszél róla, ködösít, vagy bagatellizálni próbál.

Én nem gondolom azt továbbra sem - jóllehet már tudjuk, hogy a magyarnál kalandvágyóbb nemzetet aligha hordoz a hátán a föld - hogy több tíz ezer fiatal kalandvágyból hagyta el az országot. Engem nem vigasztal, hogy az egymillió munkahely ígérete lassan valóra válik, csak éppen nem a Magyar Alföldön, hanem Londonban, Bécsben vagy Münchenben. Én nem érzem magam jobban attól, hogy az egy millióval legfeljebb a honosított, új magyar állampolgárokat..., akik pontosan tudják, hogyan kell szavazni.

Egyáltalán nem próbálom azt sugallni, hogy magasan kvalifikált szakembereink, jól képzett szakmunkásaink, és kalandvágyó fiataljaink külföldre vándorlásáért egyetlen, azaz a szóban forgó kormány vonható felelősségre, de minden okom megvan azt hinni, hogy a valós szám ennél a közel 600 ezernél nagyobb lehet, mert a kint élők nem elhanyagolható része feketén dolgozik kint, vagy csak idénymunkát vállal. Jó okom van hinni azt is, hogy ezek az emberek nem akarnak egy olyan országot, ahol gyermekük szakszerű tanítása, vagy saját, emberhez méltó egészségügyi ellátásuk attól függ, hogy a kizsigerelt, nem ritkán megalázott szakemberek meddig bírják cérnával a nulla megbecsülést.

Két megkoronázási privát vacsora, és három, Brüsszelt térdre kényszeríteni hivatott csatakiáltás között, merengjünk el ezen a sokkoló adaton. Már több, mint félmillió magyar fizet jövedelemadót, áfát, társadalombiztosítási stb. járulékot külföldön, több mint félmillió ember adójára nincs szüksége a költségvetésnek, mert az itthon maradt közmunkások bizonyára kitermelik a kitántorgottak kieső adórészét. Félek tőle, hogy ezek az emberek már nem jönnek vissza. Ezek az emberek, akik megtapasztalták, hogy egy önmagából kifordult, elszabadult kormány által vezetett Magyarország mekkora lemaradásban van a megvetett Európához képest, legfeljebb a szeretteiket meglátogatni jönnek már csak haza.

Igen jó lenne, ha ezt a véresen komoly realitást két kormányzati pöffeszkedés között hajlandó volna tudomásul venni az, akire tartozik, és akinek ha nem is kizárólagos, de óriási felelőssége van benne. Büdös nagy igazság, hogy a kormány, amely tiszteletre tart igényt azok részéről, akiknek karjaiba belelöki saját honfitársait, az tulajdonképpen nem hogy nem becsüli, nem tiszteli, de elárulja őket. Közmédia által még nem teljesen elhomályosított szemünk láttára zajlik: rajtuk, és az itthon maradottakon lefölözött hasznát szétosztja a mindenkori  céljait kiszolgáló, semmihez nem értő haveroknak, a bombabiztos szavazógépet jelentő parazitáknak.

Nyugi, már csak négyszázezer "kalandvágyó" magyart kell elűzni, és valóban meglesz az egy millió munkahely. Londonban, Bécsben, Münchenben.

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Május 13, 2014-on 9:07am-kor

Kósa 300 négyzetméteres háza és vagyona a téma Debrecenben

Egy régi cikk...

Politikusként felhalmozott vagyonát félti Kósa Lajos (Fidesz) Debrecen polgármestere, ezzel magyarázható nyers kirohanása a vagyonadóval szemben - mondta Varga Zoltán, a szocialisták debreceni alelnöke keddi sajtótájékoztatóján.

Varga Zoltán Debrecenben tartott sajtótájékoztatóján felidézte, hogy Kósa Lajos 20 évvel ezelőtt fiatal politikusként egy debreceni Hatvan utcai bérház lakásából indult, s mára jelentős vagyonra tett szert.

A szocialista politikus - az Országgyűlés honlapján olvasható vagyonnyilatkozatra hivatkozva - utalt arra, hogy Kósának 300 négyzetméteres háza van Debrecenben, miközben a jelenlegi pénzügyminisztert 330 négyzetméteres háza miatt ostorozta.

Varga Zoltán hozzátette: Kósa Lajos saját bevallása szerint több mint 77 millió forint bankhitelt és 10 millió forint magánszemélytől felvett kölcsönt jegyez.

"Ha a pénzintézettől felvett hitelét nézzük, akkor - ismerve a bankok hitelezési gyakorlatát - feltételezhetjük, hogy ingatlanjainak értéke bőven meghaladja a 120 millió forintot, amire bizony jelentős vagyonadó-teher fog hárulni" - tette hozzá.

Varga Zoltán szerint nem vitatható, hogy Kósa Lajos politikusként eltöltött 20 éve feltétlenül jövedelmező volt. "Azonban elgondolkoztató, hogy vajon miből él Debrecen vezetője" - fogalmazott.

Információi szerint ugyanis a 80 millió forintnyi hitel törlesztőrészlete akár százezrekkel is meghaladhatja a havi félmillió forintot, miközben Kósa Lajos havi polgármesteri- és országgyűlési képviselői tiszteletdíjainak nettó összege - nem számolva a képviselői munkával kapcsolatos költségtérítést - ez alatt marad.

A szocialisták szerint a vagyonadó éppen az ilyen különös esetekre keresi a megoldást. "Mindezen tények ismeretében talán érthető Kósa Lajos miért tiltakozik a vagyonadó bevezetése ellen" - mondta az MSZP debreceni alelnöke.

Kósa negyedrészben tulajdonosa egy közönséges folyami motorcsónaknak

Semmiféle jachtom nincs, nem is volt soha - közölte Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke annak kapcsán, hogy a szocialisták - mint mondta - az ingatlanadó népszerűsítésére indított országos telefonos kampányban azt állítják, hogy jacht van a tulajdonában. "A szocialisták nem mondanak igazat; nem először, és vélhetően nem utoljára, rá akarják szedni az embereket" - mondta a politikus. Kósa Lajos megjegyezte: vagyonbevallása nyilvános, abból világosan kiderül, hogy negyedrészben tulajdonosa egy "hat és fél méter hosszú, közönséges folyami motorcsónaknak". "A többi tulajdonostárs a sógorom, az apósom és a nővérem. Igazi családi motorcsónak!" - mondta, majd hozzáfűzte: "A jachthoz annyi köze van, mint az 1200-as Zsigulinak a Ferrarihoz.

Ami tény az tény: ez is vízen úszik".