Pro Hungaria Nemzeti Radikális Portál

"Élő forrás, égi láng, Szentlélek, égből szállj le ránk!"

Kiderült: a migránsoknak még albérlet-támogatás is jár Budapesten

Kiderült: a migránsoknak még albérlet-támogatás is jár Budapesten
Nem csak az derült ki, hogy az adófizetők több tízmilliárd forintjából folytatott migrációs kampány alatt titokban 2300 migránst telepítettek be Magyarországra, hanem most az is, hogy a migránsok albérlet-támogatást is kapnak a fővárosban. Letelepedésüket a kivándorlás okozta munkaerőhiány is könnyíti.

2016 augusztusa óta titokban lakhatási programot is indítottak a befogadott menekülteknek.
Eszerint a leginkább hajléktalanellátással foglalkozó Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei (BMSZKI) nevű önkormányzati szervezet sikeresen pályázott az Európai Bizottság által létrehozott Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap forrásaira, és Nemzetközi védelemben részesülők önálló lakhatásának segítése című pályázatával 82,5 millió forintot nyert el. A projekt 75 százalékban támogatott, 25 százalékot a hazai költségvetés fedez.

A lapnak a BMSZKI nem nyilatkozott, mert a Tarlós István vezette Fővárosi Önkormányzat ehhez nem járult hozzá. Viszont a cikkben idézik a BMSZKI 2016-os beszámolóját, miszerint:
„2016 augusztusában indítottuk el a Nemzetközi védelemben részesülők önálló lakhatásának segítése című programot, amelynek célja az önálló lakhatáshoz való hozzájutás megkönnyítése és a már meglévő lakóhely fenntartása menekült és oltalmazott emberek számára”.
Sőt, a betelepített migránsok anyagi támogatását miniszteri utasítás erősítette meg: 2016. december 16-án Pintér Sándor belügyminiszter adott ki egy utasítást a 2017–2018 közötti programidőszakra vonatkozóan arról, hogy a Belügyminisztérium négy területet támogatna igazán - ez a:
menekültek lakhatási körülményeinek felmérése,
lakhatási program kidolgozása,
lakhatáshoz kapcsolódó rendszeres kiadásokhoz nyújtott anyagi támogatás,
valamint szociális munka.
Tehát titokban miniszteri szinten készítik elő a migránsok betelepítését, holott Orbán Viktor miniszterelnök nemrég azzal védekezett a 2300 betelepített bevándorló kapcsán, hogy azok sosem fognak itt élni. Az valóság viszont az, hogy nagyon is ösztönzik őket erre, főleg – miként arra a Magyar Nemzet is kitért – a magyarok kivándorlása miatti munkaerőhiány közepette.
Bognár Kata, a Menedék Migránsokat Segítő Egyesület programvezetője azt mondta, a munkaerőhiány miatt nagyon könnyen találnak munkát a migránsok az építőiparban vagy a vendéglátóiparban, miközben a BMSZKI hajléktalanellátó-szervezet albérleti támogatást nyújt a menekülteknek.

Jól látható, hogy a kormány messze nem úgy bánik a migránsokkal, mint ahogy azt a köztévében, a Nemzeti konzultációkban, a népszavazáson vagy az óriásplakátokon hirdette, sőt: olyan támogatási program zajlik a háttérben, amiért civil szervezeteket eddig „Soros-bérencnek” neveztek.

https://alfahir.hu/szerkesztok/harmati_andras

Megtekintések: 88

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Pro Hungaria Nemzeti Radikális Portál –nak.

Csatlakozzon a(z) Pro Hungaria Nemzeti Radikális Portál hálózathoz

HozzászólásokSzerkesztő által a Március 14, 2018-on 10:18am-kor

Mohács környékén hetente szednek össze 100 migránst. Még sincs benne a médiában, hogy ennyien átcsúsznak...

Pécs, Sorors alapítvány két lakóházat is megvett a külvárosban.. Most akkor ez hogy van? Miért vásárolhatnak... ?

HozzászólásokSzerkesztő által a Március 13, 2018-on 10:16pm-kor

Az autók csak egy pillanatra állnak meg az utcában ahol érdekes üzletek köttetnek. A Szövetség utcai Feelings étterem több száz feketét vonz. Többen állítják itt egy drogelosztó is működik.

HozzászólásokSzerkesztő által a Március 13, 2018-on 4:31pm-kor
2018. 03. 12. 16:54

Lassan eléri az 50 ezret az Orbán-kormány által beengedett bevándorlók száma

Miközben migrációellenes kampányára az adófizetők pénzéből milliárdokat herdál el a kabinet, a Központi statisztikai Hivatal adatai szerint folyamatos a bevándorlás Törökországból, Szíriából és Nigériából - számol be a HírTV.

Az elmúlt nyolc évben, a Fidesz-KDNP kormányzása alatt közel 50 ezer bevándorló érkezett ezekből az országokból.

Jakab Péter, a Jobbik szóvivője szerint elképesztő, hogy miközben Orbánék titokban 2300 migránst, pénzért további 20 ezret, és Ukrajnából is kétes hátterű személyeket engedtek be, nagyságrendileg 600 ezer magyart üldöztek külföldre.

"Mi azt mondjuk, hogy Magyarországnak nem a Fidesz migránsaira van szükség, hanem a Fidesz által elüldözött magyarokra"

-summázta Jakab a legerősebb ellenzéki párt álláspontját.


  Aránylag sűrűn járok Budapest  több kerületében, de migránsokkal csak egyszer 2 éve találkoztam,  az autópályán lévő benzinkút parkolójában, egy tömött busszal jöttek, csak azért álltak meg, hogy az ott lévő gyepen a szűkségüket elvégezzék. Érdekes látvány volt, épen hajtottunk ki a benzinkútról, kb 20-25 migráns egyszerre ott vizelt, a buszuk közelében.

Hölgyek, Urak!

50.000 ember, az nagyon észrevehető lenne ebben a kis országban. Itt Budapesten kívül csak kisváros van. Ha csak egy családot is betelepítenek valahová, annak egyből híre menne. Jómagam pártfüggetlen vagyok, így nincs sem szemellenzőm, sem birkának nem érzem magam, de egyenlőre nyomát sem láttam migráns áradatnak. Persze Budapesten nem járok sűrűn, így azt el tudom képzelni, hogy ott akad pár migráns, vagy migráns kinézetű ember, de ötvenezer azért ott is feltűnne.

Arról nem is beszélve, hogy ha valóban befogadtunk volna 50.000-et, akkor az EU nyalná a valagunkat. Ehelyett viszont folyamatosan mi vagyunk a szemét nácik, akik beintenek az EU-nak.

Szóval, tényleg csak a bizonyságszerzés okán, legyen kedves, és írjon már valaki konkrét helyeket, ahol ez az 50.000 migráns (vagy legalább egy nagyobb kolónia él, és ennek látható jelei is mutatkoznak. Én tényleg szeretnék a saját szememmel meggyőződni erről.

Előre is köszönöm

Profilkép

Mert nincsenek.Egyetemistát láttam sokat a bevándorlási hivatalnál. Akiknek meg kell újítani a diákvízumukat.Ennyi.

Hozzászólásokfelsőeőri Bertha László által a Február 22, 2018-on 5:25am-kor

A torontói jegyzőkönyv tökéletes összefoglalása annak amit már régóta sejtek, részben tudok. Mindenki olvassa el, ossza meg!

HozzászólásokSzerkesztő által a Február 21, 2018-on 5:49pm-kor

Figyeljen, nehogy átverjék a fideszes

ajánlásgyűjtők

Ajánlás vagy bevándorlók elleni hozzájárulás? Nem mindegy.

Torontoi gyegyzőkönyv.doc

Magyarország döbbenetes jövője.pdf

HozzászólásokFactormer által a Február 21, 2018-on 2:54pm-kor