Pro Hungaria Nemzeti Radikális Portál

"Élő forrás, égi láng, Szentlélek, égből szállj le ránk!"

Nagy Tisztelettel  köszönöm!

Mindazoknak a  Honleányoknak és Hazafiaknak, akik véleményt mernek  nyilvánítani  a portálon! Mindazoknak akik itt, valóban élnek és harcolnak a magyar hazáért és nemzetért!

Nos a gyáváknak, és a kukáknak, a leskelődőknek pedig azt üzenem, hogy töröljék magukat a Pro Hungaria Nemzeti Radikális portálról!

Teljesen mindegy, hogy itt vannak vagy sem!

Ugyanis a jövő héten elkezdem kitakarítani a portált! Tehát lapátra söpröm a nem ide illő egyéneket!!!

És mivel a jövőben nagy fejlemények várhatóak, így  ha csak 25 - 35 fő Nemzeti Radikális Honleány és Hazafi  marad, azt is többnek vélem, mint a jelenlegi létszámot!

Kérem, könnyítsétek meg a dolgomat!

Tehát töröljétek magatokat addig míg a Portált le nem zárom!

 

A Pro Hungaria Nemzeti Radikális portálon minden betűért, szóért, mondatért és cikkért, a  teljes felelősséget a magyarok nagy Jó Istene előtt, (mert más nem számít, nem is félek mástól) én vállalom!

Megértésetek köszönöm!

üdvözlettel

Mark Marton Dr. Karady

Marci

portálszerkesztő

MINDAZOKNAK AKIK NEM GYÁVÁK!

Köszönöm, hogy van véleményetek!

Azt pedig felettébb köszönöm, hogy igaz magyar emberekként, mindezt kulturált módon, (egymás megsértése) nélkül teszitek!

Minden kedves Nemzettestvéremnek van igaza, sajátos módon! De valamit valóban tenni kell mert elvész a haza és a nemzet!

Amennyiben valakiknek félelmei lennének a "saját polgári név" alatt,  így lehet változtatni a "polgári néven"!

Saját lap - Beállítások - Profil és a Teljes névben megváltoztatod a neved nicknévre!!!

Pld: Nagy László helyett beírod, hogy Nemzeti Harcos.

Aztán a lap alján rákattintasz a Mentés szóra!

Majd a Frissítés gombbal megfrissíted!

Véleményt nick-név alatt is lehet formálni! Itt sohasem volt szükséges " az otthon élő" magyaroknak a polgári neve!

Ugyanis a jelenlegi magyar törvények szerint, nick-nevet perelni csak úgy lehet ha én kiadnám az adataitokat az otthon élő cionista  sátán fajzatoknak!

Ilyen pedig nem történik meg SOHA!

üdvözlettel

Marci

Megtekintések: 690

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Pro Hungaria Nemzeti Radikális Portál –nak.

Csatlakozzon a(z) Pro Hungaria Nemzeti Radikális Portál hálózathoz

HozzászólásokSomogyi Zsuzsanna által a Március 6, 2014-on 12:26am-kor

Kedves Németh István Gyula! A vérlázító és tűrhetetlen helyzetet nagyon sokan tapasztalják, tapasztaljuk, a demonstrációval teljesen egyetértek, és még rengetegen mások. Nem kötözködni akarok, csak egy reális kérdés: aki szívében magyar, és nem is gyáva, de megalázó módon nem tudja kifizetni a vonatjegy árát, hogy legyen ott? 

HozzászólásokNémeth István Gyula által a Március 5, 2014-on 2:34pm-kor

A versenyhez én is sok sikert kívánok és magyaros helytállást!

AZONBAN március 8-án 10 órára aki szívében magyar, az a tettjeivel is bizonyíthatja a nép érdekeihez való csatlakozását! Mégpedig a HŐSÖK terén spontán szervezéssel a devizahitelesek mindennemű párton kívüli csoportja demonstrációt tart az alkotmányos jogok helyreállításáért, a devizahitelesek és a nemzet polgárainak, a költségvetésnek a sérelmére elkövetett bankos csalások végett, amelynek ismerete ellenére a kormány nem tette meg a szükséges intézkedéseket! Következetesen veszélybe sodorja a családok százezreit, lehetetleníti el az ország mintegy 4-4,5 millió lakósát, az egész nemzet-gazdaságot!

Az a kérésem, hogy gyertek ki minél többen és terjesszétek ezt az összejövetelt! Mindannyiunk érdeke!

A tisztességtelen, egy nemzetet semmibe vevő  kormány hozzáállást megtűrni nem lehet!!!!

HozzászólásokOrgován Gábor által a Március 5, 2014-on 8:21am-kor

Június végén 29-30 és 31 én lesz  a pozsonyi csata év fordulójára  rendezett nyíl rendezvény! Ha szeretnél ezekből is látni , korábbi rendezvényeket akkor  szintén a youtube-ot ajánlanám !

Kitartás , adjon az isten szebb jövőt !

HozzászólásokOrgován Gábor által a Március 5, 2014-on 8:18am-kor

Köszön szépen kedves Zsuzsanna! Hát ha ilyen videókat szeretnél látni akkor inkább a youtube -ot ajánlom neked ott nagyon sok videót találhatsz tradícionális kategóriákban , csak be kel írnod a keresőlyébe hogy mit szeretnél látni

Ez a verseny Kiskunfélegyházán volt de sok ilyen félegyházi verseny is van a youtube on Dinnyés Gyula szervezésében !

HozzászólásokSomogyi Zsuzsanna által a Március 4, 2014-on 10:53pm-kor

Kedves Gábor! Szívből gratulálok!!! Gondolom, sokan vagyunk ezzel így. Van ennek a kategóriának, illetve ennek, vagy hasonló versenyeknek megtekinthető szabályrendszere, esetleg képi anyaga? ( Akár régebbi is. ) Nagy ritkán lehet elcsípni egy - két magazinműsorban, riportfilmben, helyi tv-k ritkán mutatott anyagaiban erről felvételeket. Szerintem sokan szívesen megnéznénk! A kereskedelmi népbutító csatornákat ki se nyitom, de mostanság már a "királyi" csatornákon sem találok hétköznap éjjel 11 előtt igényes anyagot. Esetleg talán hétvégén. ( Vagy velem van baj. ) A két himnusz együtt valóban szívmelengető!

HozzászólásokOrgován Gábor által a Március 4, 2014-on 8:00pm-kor

   Köszönöm szépen a verseny drukkot , és a jó kívánságokat ! Meg történt vasárnap az egésznapos verseny hát nem lettem dobogós de azért úgy gondolom elég jól lőttem , bár kis illetve több szerencsével lehettem volna dobogós is ! 422 pontot lőttem össze ! :) De szerintem a jó magyar emberek közt lenni mindennél többet ért ! A megnyitó a nemzeti himnusszal , és a Székely himnusszal kezdődött ! Szép szokássá vált hogy a nemzeti himnusz után a Székely himnusz is elhangzik , ezzel is jelezvén a össze tartozás jelét a Székely testvéreinkkel ! Kitartás , adjon az isten szebb jövőt !

HozzászólásokNémeth István Gyula által a Március 1, 2014-on 12:20pm-kor

Én meg leragadtam egy témánál, miként a masinám is rendre!

De ettől sem megy el a feldühödött magyar rátarti kedve!

HozzászólásokNémeth István Gyula által a Február 27, 2014-on 7:10pm-kor

Ja, most elkanyarodtunk a témától!? Akkor kellemes lövöldözést, mert a jelet is fellövik valahova, oszt még találnak is!

HozzászólásokElizabeth Kiss által a Február 27, 2014-on 6:21pm-kor

Kedves  Marci,

És milyen felségjellel működik ez a tengeralattjáró?

Mert az AMERIKAI NAVAL OFFICE nem tud semmiféle Ausztrál tengeralattjáróról a Bermuda térségben.

Üdvözlettel,

Elizabeth 

 

Hát persze, hogy nem tud!  

Olyan titkosak vagyunk. 

HozzászólásokOrgován Gábor által a Február 27, 2014-on 4:04pm-kor

 Kedves Zsuzsanna ! Köszönöm szépen kedves jókívánságaidat ! Ezek a hagyomány őrző íjász versenyek mindig jó hangulatban szoktak telni , ez egy fajta készülődés az idei év legnagyobb eseményére mikor is több ezer íjász hagyomány őrző jön el Ópusztaszerre meg emlékezni a pozsonyi csata dicsőséges győzelmére / nyilzápor rendezvény / Ilyenkor eljönnek ide az ország minden szegletéből sőt külhonból is Erdélyből akikkel én magam is jó kapcsolatot ápolok ! Mindig nagy öröm mikor találkozunk egy mással !