Pro Hungaria Nemzeti Radikális Portál

"Élő forrás, égi láng, Szentlélek, égből szállj le ránk!"

2014-02-17. 12:58

Csodával határos történet Magyarországról: Egy 18 éves lány fogadott be egy idős hajléktalan nénit Budapesten!
A 18 éves Ujházi Szandra állami gondozott volt, később nevelőszülőkhöz került, ahonnan 5 hónapja költözött el. Azóta egyedül él Budapesten. Napközben felszolgálónak tanul, délutánonként pedig esti iskolába jár, hogy az érettségije is meglegyen. Szandra elhatározta, hogy egy ember életét jobbá teszi, és ő nem csak a levegőbe beszélt.

Szandra és Ica néni
-
A fiatal lány egy hete hallott a 78 (egyes források szerint 81) éves hajléktalan néniről, aki napközben egy bolt csöveinél melegszik, hogy ne fagyjon meg. A Király utca és a Deák sarkán állt ez a néni. A CBA-nál melegedik, minden este 6-tól. Nem kéreget, csak 81 évesen próbálja átvészelni az éjszakákat.
Szandra azonnal úgy döntött, hogy befogadja Ica nénit, de sokakkal ellentétben ő nemcsak a levegőbe beszélt, hanem meg is tette. Azóta egy fedél alatt élnek.
A néni ezt megelőzően több évig élt az utcán. Hitelt vett fel, amire elment mindene, így végül kénytelen volt elhagyni az albérletét is. A néni hosszú hajléktalansága alatt kipróbálta a hajléktalanszállót is, mint egyfajta lehetőséget, de három nap múlva inkább eljött, mert azt a keveset is, amije volt, ellopták a többiek.

Pár nap törődés, odafigyelés és méltó körülmények között eltöltött idő után
Ica néni ezután többször akart öngyilkos lenni, de hála a 18 éves lánynak, a története mégis pozitív fordulatot vett. Szandra megmentette, ő pedig már nem akarja eldobni az életét.
Amennyiben Szandra olvassa ezen sorokat, és eljuttatja szerkesztőségünk címére (szerk[csiga]kuruc.info) számlaszámát, szívesen segítenénk emberbaráti szándékának teljesítésében.
Frissítés: Segíteni kész olvasóink az alábbi bankszámlaszámon járulhatnak hozzá Szandra küldetéséhez
Ujházi Szandra
OTP Bank: 11773425-03162947
A közlemény rovatba kérik beleírni: Ica néni részére

 

Azt a "Bankot" pedig, aki egy ilyen idős embert az utcára tett, gyújtsátok fel, azt a kormányt aki ilyet megenged, zavarjátok el, magyarok!

Megtekintések: 242

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Pro Hungaria Nemzeti Radikális Portál –nak.

Csatlakozzon a(z) Pro Hungaria Nemzeti Radikális Portál hálózathoz

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Február 17, 2014-on 8:50pm-kor

Február közepéig 112-en fagytak meg Magyarországon

A Magyar Szociális Fórum vasárnap friss adatokat tett közzé a fagyhalál alakulásáról. Az emberi jogokért küzdő mozgalom jelentése szerint 112-re emelkedett azoknak az embereknek a száma, akik tavaly ősz és 2014. február 13. között Magyarországon megfagytak.

Az MSZF előző, január 30-i adatszolgáltatása óta, mely 88 életvesztésről számolt be, 24 embertársunk szenvedett fagyhalált.

Rendkívül megnőtt azoknak az aránya, akik saját fűtetlen otthonukban hűltek ki. Arányuk 58 százalékot mutat, hiszen 14-en haltak meg saját otthonukban, köztük öt nő. Hárman közterületen, azaz a szabad ég alatt fagytak meg. Mindhárman férfiak voltak. További heten kórházba szállításuk közben, vagy kórházba kerülésük után hunytak el, mert már nem tudtak rajtuk segíteni.

A Magyar Szociális Fórum arról is beszámolt, hogy az állami irányítású média kizárólag a külföldön történt fagyhalál esetekről ad hírt, a hazai tömeges pusztulás fölött szemet huny, és úgy kezeli, mintha meg sem történt volna. Az MSZF a tömegtájékoztatás politikai befolyásolásának tulajdonítja a tények elhallgatását, és az életvédelem szempontjából felelőtlennek tartja a kormány magatartását.

Forrás: Magyar Szociális Fórum/Facebook

Emlékeztető: „Ez az ország Magyarország,/Itt a jókat szembe köpik/ Ez az ország az én hazám/ Itt az álom összetörik. (Sinka István: Íme a hazám – részlet)

 

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Február 17, 2014-on 3:35pm-kor

Az valóban talány, hogy az Európában levő Magyarországon,  a  "Magyarország jobban teljesít" szlogen világában, miként kerülhet utcára egy védett korú, ilyen idős ember? Mert az az ország vezetése  elbukott, halálra van ítélve, amely nem képes gondoskodni, elesettjeiről, sérültjeiről és időseiről!

Innen a messze távolból szívem minden örömével olvastam a fenti cikket, és kezdem megérteni Édesapám szavait,  hogy miért nem sikerült és miért nem sikerül a magyar népet leigázni, jött s ment gazembereknek évezredek óta. Mert a magyar népnek  szívében s lelkében lakozik Isten szeretete! Tehetnek bármit e nép ellen a cionista zsidók,  a bűnöző cigányok, és mindezek politikus kollaboránsai. A magyarok nemzete, a magyarok nagy Jó Istenének védelme alatt áll! Az átkozottak minden földi "jót" elvehetnek a magyar néptől, de a szeretetet, az ember becsületét, a tisztességét soha! Mert ez a nép, ember maradt és marad, minden körülményben!

A magyar nép, Isten kiválasztott népe!

 A magyar nép, Isten megáldott népe, s míg föld a föld, míg világ a világ, földi erő által legyőzhetetlen!"

Botond Mark Karady

Kedves Ujházi Szandra, a Jó Isten segítse utadat!

Márk Márton Dr. Karády

HozzászólásokHorváth Zsolt által a Február 17, 2014-on 3:33pm-kor

Azt hiszem.én utalók.

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Február 17, 2014-on 2:58pm-kor

Ujházi Szandra

https://www.facebook.com/szandra.ujhazi

  • Szandra Ujházi Sziasztok! Nagyon jól telt ez a mai nap Ica nénivel, ma egy nagyon kedves, segítőkész tag elvitt minket Budára orvoshoz.
    Az doktor kedvesen fogadott minket, szerencsére Ica néninek komoly betegsége nincs. Megosztom a képeket, ahogy a recepteket nézi,
    amikor a gyógyszereket megvettem, és sokan hoztak nekünk süteményt is, egy biciklis csoport rengeteg tartós élelmiszert szerzett nekünk. Egy nagyon kedves fiatalember, aki jogász, Ő is felajánlotta a segítségét, hogy jogi dolgokban segítkezik.
    Meglátogatott minket egy egyetemista fiú is, Hollandiából is felkerestek minket, és még sorolhatnám a segítő kezeket.
    HÁLÁS KÖSZÖNETÜNKET SZERETNÉNK KIFEJEZI MINDENKINEK AKI SEGÍTETT ÉS FELHÍVOTT, A MAJDNEM 3000 MEGOSZTÓNAK, MIVEL NÉLKÜLÜK EZ NEM TELJESÜLHETETT VOLNA!!!!!