Pro Hungaria Nemzeti Radikális Portál

"Élő forrás, égi láng, Szentlélek, égből szállj le ránk!"

Cigánybűz, pusztulás, mocsok, és bűnözés lengi be Európát!

Viviane Reding uniós biztos: A cigány élősködés Európa nagy problémája

2014. február 15. 15:22
Hunhír.info

Őrület és rettegés  lett úrrá az Európai Unióban!

Már nyíltan sajnálkoznak az Unió vezetői!!!

Cigánybűz, pusztulás, mocsok, és bűnözés lengi be Európát!

„Hadd nevezzem meg a problémát, a problémát a romák jelentik” – mondta az igazságügyi kérdésekben, alapvető jogokban és állampolgársági ügyekben illetékes luxemburgi EU-biztos, az Európai Bizottság alelnöke a bolgár és román EP-képviselők által szervezett konferencián. Leszögezte: „A migráció szabadsága nem egyenlő a szociális segélyek igénylésének szabadságával.”

Reding szerint a munkaerő szabad áramlását biztosító uniós alapjog kötelezettségekkel is jár. „A migráció szabadsága nem egyenlő a szociális segélyek igénylésének szabadságával.” Reding szerint a segélyekkel való visszaélés, a szociális juttatások reményében történő költözés elsősorban a romák körében gyakori.

Hamburg, Németország cigány negyed....

A probléma megoldását csak nehezíti, ha a cigány gyerekeket nem járatják iskolákba, hiszen így nem lehet őket integrálni, és generációról-generációra egyre nagyobb léptékben teremtődik újra a szegénységi és bűnöző migráns réteg.

Megtekintések: 375

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Pro Hungaria Nemzeti Radikális Portál –nak.

Csatlakozzon a(z) Pro Hungaria Nemzeti Radikális Portál hálózathoz

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Február 17, 2014-on 8:25pm-kor

Már keménykedik az EU Svájccal

Felfüggesztette az Európai Unió azokat a tárgyalásokat, amelyeket Svájccal folytat annak részvételéről az uniós diákcsere- és kutatási programokban - közölte egy európai bizottsági szóvivő hírügynökségek érdeklődésére vasárnap este.Svájc - amely nem tagja az EU-nak - előzőleg bejelentette, hogy a február 9-i népszavazás döntésének megfelelően visszalépett attól a megállapodástól, amelynek alapján munkaerőpiacát megnyitotta volna Horvátország állampolgárai számára.
   
Az említett referendumon a szavazók hajszálnyi többsége, 50,3 százaléka úgy döntött, hogy Svájc állítsa vissza a bevándorlási kvótarendszert az Európai Unió polgáraival szemben.
   
Kétoldalú megállapodások alapján jelenleg az uniós állampolgárok nagy része (a románok és bolgárok kivételével) szabadon vállalhat munkát Svájcban. Az EU-hoz tavaly csatlakozott Horvátország is már megállapodásra jutott Svájccal arról, hogy munkavállalói tíz éven keresztül szabadon beléphetnek a svájci munkaerőpiacra, de Bern ezt a megállapodást a népszavazás folyományaként már nem kívánja aláírni.
   
Az Európai Unió közölte, hogy felülvizsgálja az egész kapcsolatrendszert Svájccal. Richard Jones, az EU svájci nagykövete már a hét elején azzal fenyegette meg az alpesi országot, hogy az unió befagyasztja az oktatási és kutatási együttműködést, ha Svájc visszadobja a Horvátországgal való megállapodást.
  
Ezt erősítette most meg a bizottsági szóvivő, közölve, hogy felfüggesztik a tárgyalásokat a 2014 és 2020 közötti időszakra vonatkozó Erasmus Plus oktatási és Horizon 2020 kutatási programban való svájci részvételről. Ez azt is jelenti, hogy Svájc pénzügyi támogatásoktól eshet el, amelyeket az eurómilliárdos költségvetésű uniós programokból kaphatott volna.
   
A szóvivő hangoztatta, hogy a személyek szabad mozgása az EU és Svájc között olyan alapelv, amelyet uniós részéről semmilyen körülmények között nem kívánnak megkérdőjelezni. Ez egyfelől része azoknak a megállapodásoknak, amelyek révén Svájc hozzáfér az EU belső piacához, másfelől szoros kapcsolatban van az említett programokkal, hiszen azok az egyetemi hallgatók, illetve a kutatók mozgására is vonatkoznak.

MTI - alfahir.hu

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Február 16, 2014-on 5:21pm-kor

A cionista zsidó, valójában egy szétvert kazár faj!

A "holocaust" feltételei miatt vette fel a zsidó hitet, s hirdeti magát túlélőnek!

Testvéreik a, részben letelepített vándor cigányok!

Ugye milyen nagy a hasonlóság!

Egyik faj sem tud, sehol sem, beilleszkedni!

Egyik faj sem szeret dolgozni, csak, harácsolni!

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Február 16, 2014-on 5:17pm-kor

Távolítsák el a közéletből Balogh Artúrt!

A Jobbik követeli, hogy távolítsák el a magyargyűlölő kijelentést tett Balogh Artúrt az Összefogás képviselőjelölt listájáról, és zárják ki az MSZP-ből.

Mint ismert, az Összefogás 2014 és az MSZP hivatalos képviselőjelöltjeként a közös lista 106. helyét foglalja el Balogh Artúr, aki 2010-ben magyargyűlölő, rasszista és bűnözésre uszító kijelentéseket tett blogjában:

„A cigány megélhetési bűnözést el kell tűrnötök!

Cigányokra filozófiai és igazságossági értelemben nem vonatkoznak a törvények. „

Tulajdonképpen a cigányokat nincs jogotok megbüntetni.

A cigány származású magyar állampolgár büntethetetlen akkor, amikor a családja, önmaga létfenntartása érdekében eltulajdonítja mások, vagy a többség javait.

„A cigány jogosan lop.”

Cigánybűnözés helyett jó lenne ha cigányönsegélyezés szóösszetételt használnának" - írta 2010-ben Balogh Artúr.

kjl

Balogh Artúr szerint ez jogos

Mirkóczki Ádám az eset kapcsán tartott sajtótájékoztatóján azt mondta: a baloldali összefogás jelöltje egyértelműen rasszista és bűnözésre ösztönző kijelentéseit az MSZP azért vállalja be, hogy versenybe szálljanak bizonyos cigány szavazatokért.

A Jobbik szóvivője szerint az MSZP-re már önmagában szégyen, hogy ez az ember bármilyen tisztséget is viselhet a pártban.

A párt ezért követeli, hogy Balogh Artúrt azonnal vegyék le az országos listáról, váltsák le a Roma Tagozat elnöki tisztségéből és zárják ki a pártból. Amennyiben ezt nem teszik meg, az egyértelmű hadüzenet minden törvénytisztelő és békés állampolgár ellen.

Balogh Artúr nem a cigány-magyar együttélés megoldásában érdekelt, hanem az ellentétek elmélyítésében - mondta a Jobbik szóvivője.

alfahir.hu

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Február 15, 2014-on 6:47pm-kor

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Február 15, 2014-on 6:42pm-kor

Franciaország, Britannia, Németország lakóinak már most elegük van a  bevándorolt cigányokból

Bulgáriából és Romániából érkező „rejtett erőforrások” egyre nagyobb számban jelennek meg az Európai Unió gazdagabb államaiban.

Valamilyen érthetetlen okból azonban a „toleráns”, „nyitott” és „humanista” európaiak mégsem örülnek a jelenlétüknek. Mi több, az Európában megtelepedett, más földrészről érkezett bevándorlók sem kedvelik őket. A Rostás család például három kiszuperált autóban telepedett meg Párizs egyik külvárosában található elhagyott gyártelepen...

A rendőrség minden este nyolc óra tájt megjelenik náluk, ellenőrzi a 11 „roma” személyazonosságát, majd a csúnya, rasszista hatósági személyek közlik velük, hogy „hagyják el Franciaországot”. „Menjenek vissza Romániába! Itt nem fogadják Önöket szívesen” – mondják a „romáknak” a gyűlölködő rendőrök.

A Rostás családdal már közölték, hogy el kell hagyniuk a gyártelepet és a három, hajlékként szolgáló autóroncsot – egy Renault-t, egy Suzukit és egy Citroent – is elszállítják a hétvégén a francia hatóságok. „Nagyon félünk, mert nincsen hová mennünk. Azért jöttünk ide, hogy gyerekeinket etetni tudjuk, és jobb életet élhessünk” – sajnáltatta magát és családját az 58 esztendős Toma, aki arról is tájékoztatta az újságírókat, hogy Romániában ők 11-en egy kétszobás házban nyomorogtak, ahol nem volt víz, fűtés, WC, és – ami nyilván a leginkább hiányzott neki – munka sem.

http://kuruc.info/galeriaN/2012/cigokeudm131019_01.jpg

Az elmúlt három évben hozzávetőleg 20 ezer cigány érkezett Franciaországba Kelet-Európából – többnyire Romániából és Bulgáriából. Közülük tízezren Párizsban élősködnek. A „demokráciából” másokat oly szívesen kioktató franciák is meglehetős ellenszenvvel viseltetnek irántuk. De nemcsak a született franciák néznek ferde szemmel a „romákra”, hanem a más földrészről Galliába települt bevándorlók is. Még a magát baloldalinak nevező államfő, Francois Hollande sem lépett fel a cigányok érdekében, amikor a rendőrség illegális telepeiket felszámolta, és sokat közülük a szülőföldjük felé tartó autóbuszokra vagy repülőgépekre ültetett fel.

Egy friss közvélemény-kutatás szerint a franciák 83%-a egyetért a cigánytáborok felszámolásával, a megkérdezettek 70%-át pedig a „rejtett erőforrások” beözönlése jobban aggasztja, mint a gazdasági válság, vagy a lakáskérdés. És nincs különbség a különböző pártállású polgároknak a cigányokkal kapcsolatos véleménye között! De legalább a francia politikusok között akadnak olyanok is, akik nem képmutatók, és igyekeznek azt cselekedni, amit a nép elvár tőlük: Manuel Valls francia belügyminiszter például nemrégen kijelentette, hogy az illegális „roma telepek” felszámolása „létfontosságú”, a cigányok pedig „megérdemlik, hogy kiutasítsák őket, mert nem tudtak beilleszkedni a francia társadalomba, és maffia-jellegű bandák és bűnözők érkeztek velük”. Merne vajon hasonló őszinteséggel nyilatkozni – a Jobbik vezetői kivételével – bármelyik magyarországi politikus?

A francia belügyminiszter kisebb vihart kavart nyilatkozata után tartóztatott le a rendőrség öt cigányt, akik óraüzletek és ékszerboltok kifosztásából teremtették meg maguk számára a „jobb életet”. Amikor pedig visszatoloncoltak Koszovóba egy Franciaországban illegálisan tartózkodó cigány iskolás lányt, „jogvédők” tüntetésekbe kezdtek a „romák védelmében”.http://kuruc.info/galeriaN/2012/cigokeudm131019_14.jpg

Csakhogy a közvélemény egyáltalán nem osztja a „jogvédők” aggodalmait. Az elmúlt héten Dél-Franciaországban, egy helyi önkormányzati választáson a radikális Nemzeti Front a voksok 53,9 %-át megszerezve diadalmaskodott.

Lehetséges azonban, hogy nincs egyetértés a francia kormányon belül a „romakérdést” illetően. A héten ugyanis olyan hírek terjedtek el, melyek szerint a miniszterelnök hajlandónak mutatkozik támogatni egy nagy cigánytábor felépítésére vonatkozó tervet. A telepet ráadásul Párizs egyik leggazdagabb kerületében kívánják létrehozni. (Meggondolandó idehaza is: vajon mit szólnának a cigányimádó politikusok és „jogvédők”, ha egy hatalmas cigánytelep létesülne a XII. kerületben vagy a Rózsadomb közelében?)

Januártól még nagyobb lehet a baj, ugyanis a Bulgáriából és Romániából érkező cigányok is szabadon tartózkodhatnak az Unió bármelyik tagállamának a területén. Főhet a feje a hazánkat oly sokszor kioktató nyugat-európai kormányoknak.

De nemcsak Franciaország, hanem Nagy-Britannia is küszködik a cigányokkal. A nyáron a Hyde Parkban letelepedett cigányok egy része ideiglenes elhelyezést kapott, húszat közülük azonban visszatoloncoltak Romániába. De hiába, mert a kiutasított cigányok többsége már ismét London utcáin lop vagy kéreget. De mint a rendőrség rámutat: a koldulás csak a „jéghegy csúcsa”, mert valójában veszedelmes bűnözők – elsősorban bankkártya-hamisítók és zsebtolvajok – az olcsó repülőjegyek segítségével rendszeresen ingáznak kelet-európai otthonuk és a nyugat-európai nagyvárosok között. Jelenleg Nagy-Britanniában 600 ezerre teszik a semmiféle hasznos munkát nem végző (ezzel szemben bűnözésből élő), más EU-tagállamból érkezett személyek számát. Jelenlétük és „segélyezésük” óriási összegekkel terheli meg az állami költségvetést.Életkép PárizsbólNémetországban is kezdik végre felfogni, mi az a cigánykérdés. Az elmúlt három esztendőben 25 ezer cigány telepedett meg az egykor szebb napokat látott Berlinben. Némelyik iskola zsúfolva van az újonnan érkezett gyerekekkel, akik nem hogy németül nem tudnak beszélni, de saját anyanyelvükön sem tudnak írni és olvasni. A cigányok lakta házakban sok helyen elborzasztó állapotok uralkodnak. Neukollnban például az egyik bérházban a villanyvezetékek sok helyen ki vannak tépve a falból, a lakások kétharmadában nincsen WC, a családok egyharmadának nincsen hűtőszekrénye, egynegyedük pedig fával fűt, nem egy esetben úgy, hogy tüzet rak a szobában (!). A bérleti díjat pedig többen is a lopásból, kurválkodásból és koldulásból összeszedett pénzből fizetik ki. Egy kiszivárgott német belügyminisztériumi jelentés szerint a „rejtett erőforrások” tömeges megjelenése „cigányellenes hangulat” kialakulásához vezethet a berliniek körében.

A cigányfertőzött Neukolln polgármestere, Heinz Buschkowsky, nemrég könyvet írt (!), melyben őszintén, a polkorrektség abszurditására fittyet hányva vázolta a kialakult állapotokat: „Olyan világban élünk, amikor besétál valaki a szupermarketba, leemel egy terméket a polcról, majd elvonul a pénztár mellett fizetés nélkül, úgy, hogy közli a pénztárossal, mit fog tenni vele abban az esetben, ha ki meri hívni a rendőröket.” Könyvének másik helyén pedig a derék polgármester a következőket írja: „Olyan világban élünk, ahol egy öt fiatalból álló banda végigmegy a járdán, mindenki másnak félre kell állnia az útjukból, és ahol a Coca-Colás üveget a buszsofőr fejéhez vágják, ha el meri kérni a bliccelőktől a jegyet.” Talán fölösleges is mondani, hogy a szókimondó polgármester „Neukolln mindenütt” című, bestsellerré váló könyve miatt „rasszistának” van bélyegezve. Mert ugye, állítólag volt egyszer egy „roma holokauszt”, és aki a bűnöző cigányokkal szemben ellenszenvét ki meri nyilvánítani, az nyilván egy „újabb holokausztra készül”. Feltehetően a holomítosz és a dübörgő multikulti propaganda lehet a fő oka annak a ténynek, hogy cigánykérdésről nem lehet nyílt és őszinte vitát folytatni Németországban sem. De azért már a német lakosság 41%-a a közvélemény-kutatók előtt beismeri, hogy „gondjai vannak” a környékén élő cigányokkal, és egynegyedük ki is tiltaná őket a városközpontokból. A megkérdezettek 68%-a pedig nem szeretné, ha cigányok laknának a szomszédságában.Mindez annak ellenére történik, hogy Németországban is jelentős összegekkel segítik a „romák integrációját”. Neukolln 65 iskolájának például mintegy a fele tart fenn osztályokat a „romák” számára, melyekben megkísérlik megtanítani őket a német nyelvre. Havonta létesül egy új cigányosztály (ami persze súlyos „szegregáció”, nálunk elképzelhetetlen lenne), a bevándorló cigány nőknek szintén biztosítanak nyelvtanfolyamokat, a férfiaknak pedig lehetővé teszik, hogy takarítóként vagy esetleg gyárban dolgozzanak, és ily módon a lakás- és gyerektámogatási segélyekre is jogosulttá váljanak.

„Szükséghelyzetben vagyunk, és gyorsan kell cselekednünk” – mondja Dilek Kolat, berlini szenátor. „Romák alszanak a parkokban, megfélemlítve a helyi lakosokat, akik félnek tőlük. Rongyokba öltözött emberek koldulnak az utcákon” – vázolta a kialakult állapotokat a szenátor, aki az igazság kimondásáért feltehetően ugyancsak „rasszistának” lesz nyilvánítva.http://kuruc.info/j/480/2012/cigokeudm131019_13.jpg

Laurent Fabius francia külügyminiszter sürgős intézkedéseket sürgetett annak érdekében, hogy a Bulgáriából és Romániából érkező „személyek szabad mozgását” korlátozni lehessen.

A Párizs külvárosában három kiszuperált autóban megtelepedett Rostás család egyik tagja, a párizsi szemeteskukákban talált „értékek” eladásából élő 25 éves Viktor a következőképpen látja saját helyzetét: „Mindenki utál minket, cigányokat, itt Párizsban, mint ahogyan utálnak mindenütt másutt Európában.” De hogy bármit is tegyenek azért, hogy ne utálják őket mindenütt, az nem fordul meg a fejében.

Perge Ottó (Kuruc.info - Daily Mail nyomán)