Pro Hungaria Nemzeti Radikális Portál

"Élő forrás, égi láng, Szentlélek, égből szállj le ránk!"

Az aljas amerikai hitvány csürhe kamufotókkal akarta igazolni az orosz inváziót

2015. 02. 19

Ha ezek a "magyar" kormány barátai, milyen lehet az ellenség?

Mert ezeknél bármilyen  ellenség is tisztességesebb!

Vélhetően idióta James Inhofe amerikai szenátor az ukrán hadsereg tisztjétől kapott képekkel akarta igazolni, hogy megkezdődött az orosz invázió Kelet-Ukrajnában. Az internetezők azonban percek alatt lebuktatták a hazugságot !!!

Aki jobban odafigyelt az elmúlt évtized háborús konfliktusaira, az emlékezhetett ezekre a korábban már számos helyen publikált fotókra, melyek közül kettő a hét évvel ezelőtti orosz-grúz konfliktus idején készült, egy pedig még tavaly októberben a szakadárokról.

A felvételek, ha még most készültek volna sem bizonyítanának sok mindent, hiszen a helyszínek beazonosíthatatlanok. Ráadásul két képen buja zöld növényzet látható, ami meglehetősen ritka jelenség februárban Kelet-Ukrajnában.

Legalább ezt illett volna észrevenni.

Az amerikai szenátor, mint megkérdőjelezhetetlen bizonyítékokat mutatta be az orosz harckocsioszlopokat ábrázoló képeket.  A politikus egy sajtótájékoztató keretében ragasztotta fel a képeket egy táblára, mint megcáfolhatatlan bizonyítékokat.

Azt állította, hogy orosz tankok léptek Ukrajna területére és megkezdődött az invázió.

A felvételeken T-72-es harckocsik, BMP-80 és BTR páncélozott szállító harcjárművek láthatóak.

Havas táj helyett zöld növényzet, hihető...

James Inhofe bizonyára még nem találkozott a Google képkereső funkciójával, viszont a Földön élnek néhány milliárdan, akik már megismerkedtek e remek technikai vívmánnyal. Nem véletlen, hogy az amerikai politikus percek alatt lebukott a netről összegyűjtögetett kamu fotóival.

Egy másik hétéves fotó

Inhofe korábban azt állította, hogy a fotókat Szemen Szemencsenko ukrán tiszttől kapta november 13-án Washingtonban. A találkozón az ukrán parlament három tagja mellett a Pentagon valamikori tisztviselője, Philip Karber is részt vett, aki az ukrajnai konfliktus kezdete óta szorgalmazza az ukrán fél felfegyverzését.

Miután az amerikai szenátor lebukott a csalással, azzal védekezett, hogy azokat már nyomtatott formában kapta az ukránoktól.

Mindenesetre, az nehezen hihető, hogy a remek katonai szakértők ezreivel rendelkező amerikaiak véletlenül tévedjenek ekkorát. Vagy ha így van, akkor nagyon túlértékeltük őket az elmúlt évtizedekben.

valós képek kelet Ukrajnáról / valahogy eltűntek az üde zöld részletek/

 

Emlékeztető: „Szóval lehullani látszik a lepel, az Egyesült Államok, mint globális birodalom ugyanolyan szimpla rablóháborút folytat Oroszország ellen, mint Napóleon vagy Hitler annak idején. Ukrajna csupán jelentéktelen eszköz ebben a kibontakozni látszó világháborúban, ami mindig is kizárólag a globális dominanciáról, az erőforrások feletti uralomról szólt. Az amerikai impérium számára létfontosságú annak megakadályozása, hogy kialakuljon az a globális nagykoalíció, amelyet eurázsiai földhídként szoktak emlegetni.” (Részlet Bogár László: Az Egyesült Államok, mint globális birodalom, szimpla rablóháborút folytat Oroszország ellen)

És az elhíresült Osama bin  Laden!

Így született meg a  CIA  koreográfiája!

Amikor az Amerikai cionista kormány a saját népét gyilkolja le!

Kérdések:

Amikor 2011 május legelején amerikai kommandósok felfedték az al-Kaida vezérének állítólagos lakhelyét, miért lőtték agyon azonnal, és vajon miért nem fogták el élve?

Miért zárkózott el az USA attól, hogy Oszama bin Ladent amerikai földön állítsák bíróság elé?

Hogyan lehetséges, hogy az állítólagos gépeltérítők feltételezett vezérének, Mohammed Attának az útlevele nem égett el a gép becsapódását, majd a torony összeomlását követő borzalmas tűzvészben?

Miért találtak a leomlott ikertornyok környékén oly nagy mennyiségben úgynevezett nanotermitet, amely egy robbanásveszélyes, pirotechnikai anyag? Ki helyezte el és mi célból az épületekben ezt a veszélyes vegyületet? 

Miért hallott oly sok szemtanú (köztük sok tűzoltó) robbanásokat az ikertornyok belsejéből még azelőtt, hogy azok összeomlottak volna? 

Hogyan történhetett meg, hogy a BBC élő adásban, 23 perccel azelőtt jelentette be a WTC 7-es épületének összeomlását, hogy az esemény bekövetkezett volna? (Miközben jól láthatóan a hírt közlő riporter háta mögött még ott volt a sértetlen torony)? És egyáltalán miért omlott össze a WTC 7-es épülete, amikor abba nem csapódott bele repülőgép?

Dov Zakheimet, egy repülőgépek távirányítással foglalkozó cég elnökét hat hónappal a szeptember 11-i merényletek előtt nevezték ki a Pentagonban egy számvevői bizottság vezetőjévé, melynek feladata az intézmény könyvelésében eltűnt 2.3 trillió dolláros hiány (!) okainak kiderítése volt. Vizsgálták-e alaposabban Dov Zakheim szerepét, és egyáltalán kiderült-e azóta, hová tűnt ennyi töménytelen pénz?

Öt izraeli fickó fehér színű gépjárművük tetejére felállított kamerával vette filmre a gépek becsapódását, majd többen látták őket, amint táncolva ünnepelnek. Az FBI kihallgatta mind az öt izraelit és állítólag megállapították, hogy ketten közülük Moszad ügynökök voltak. Szabadon engedésüket követően Izraelbe távoztak, ahol azt nyilatkozták a televízióban, hogy az események „dokumentálása céljából” küldték őket New Yorkba. Mit kerestek ezek az izraeliek a merényletek helyszínének közelében, és miért örvendeztek oly boldogan a legszorosabb szövetségesüket ért rettenetes katasztrófa pillanatában? Mi az igazság továbbá azokkal a híresztelésekkel kapcsolatban, melyek szerint 2001 elejétől fogva erőteljes izraeli kémtevékenység volt tapasztalható az Egyesült Államokban? Igaz-e továbbá, hogy a szeptember 11. után letartóztatott 1100 külföldi állampolgár közül hozzávetőleg 100 volt az izraeli állampolgárok száma?

12. Igaz-e, hogy a Moszad főhadiszállásának otthont adó Herzliyában található izraeli Odigo cég két amerikai munkatársa néhány órával az ikertornyok elleni támadás előtt üzenetet kapott a rövidesen bekövetkező merényletről?
13. ICTS International elnevezésű cég volt a felelős a biztonságért azokon a repülőtereken, ahonnét a négy repülőgép elindult végzetes útjára. Az Ezra Harel és Menachem Atzmon tulajdonában álló cég egyes sajtóértesülések szerint az izraeli belbiztonsági szolgálat, a Shin Bet számos korábbi ügynökét alkalmazta. Történt-e vizsgálat ebben az ügyben, és milyen eredménnyel?
14. Larry Silverstein milliárdos zsidó üzletember 2001. júliusában mi célból vette bérbe a Világkereskedelmi Központ ikertornyait, és miért biztosította az épületeket esetleges megsemmisülésük esetére?
15. Tudjuk-e már, hogy kik lehettek azok a bűnözők, akik a veszedelmes antraxot tartalmazó küldeményt juttattak el annak a két amerikai szenátornak, akik ellenezték a merényleteket követően a belbiztonság erősítését hivatott amerikai törvény elfogadását? 16. Deborah Loewer, a Fehér Ház hírszerzési és elemző központjának (Situation Room) vezetője miért követte Busht floridai útjára szeptember 11-én, annak ellenére, hogy e poszt betöltőjének nem faladata az elnököt mindenhová elkísérni? 17. Igaz-e, hogy a mai napig nem mutatták be a Pentagon biztonsági kameráinak a végzetes napon készített összes felvételét? Az épületben keletkezett rés állítólag sokkal kisebb volt, mint amelynek egy Boeing 757-es becsapódása nyomán keletkeznie kellett volna. Vajon miért? És mi a magyarázata annak, hogy sokkal kevesebb repülőgép-alkatrész és roncs került elő, mint az várható lett volna?
18. Igaza van-e azoknak a mérnököknek, fizikusoknak és építészeknek, akik szerint az ikertornyok acél- és vasszerkezete nem olvadhatott volna meg 10 perc alatt az épületek bizonyos részeire korlátozódó tűzben és az adott hőmérsékleten?

19. Hogyan voltak képesek a sokkal kisebb gépek vezetését csupán néhány héten keresztül gyakorló feltételezett terroristák oly kiválóan vezetni a hatalmas utasszállító gépeket az USA légterében, és hogyan tudták olyan pontosan eltalálni a célpontjaikat? Igaza van-e azoknak a repülési szakértőknek, akik szerint a végrehajtott lélegzetelállító manőverek végrehajtására csak a legkiválóbb és leggyakorlottabb pilóták képesek.

20. Thomas Kean és Lee Hamilton, az események hivatalos vizsgálatával megbízott bizottság két vezetője 2008 januárjában a következőképpen nyilatkoztak a New York Times című lapnak: "A CIA kéréseink ellenére nem volt hajlandó információkat szolgáltatni szeptember 11. eseményeiről és gátolta a vizsgálataink lefolytatását.” Vajon miért „gátolta a vizsgálatok lefolytatását” az amerikai titkosszolgálat?

21. Az FBI hivatalosan sohasem vádolta meg Oszama bin Ladent a merényletek elkövetésével. Vajon miért? 22. Hogyan voltak képesek az amerikai hatóságok 72 órán belül azonosítani a feltételezett 19 gépeltérítő személyét? (Bár mint kiderült, számos esetben súlyos tévedések történtek.)
23. Hogyan lehetséges, hogy a 19 állítólagos gépeltérítő neve nem volt rajta az United Airlines és az American Airlines utas listáin, melyeket a merényletek napján tettek közzé?.

24. Hogyan fordulhatott elő, hogy a feltételezett terroristák állítólagos vezetője, Mohammed Atta egy olyan helyen végzett repülési szimulációs gyakorlatokat, amelynek közelében hat amerikai katonai kiképzőközpont található? Megfelel-e a valóságnak, hogy Atta a repülést a floridai Venice repülőterén gyakorolta, melyet a CIA is régóta használt különböző akcióihoz?

25. Mi történt a négy eltérített gép fekete dobozaival?

26. Hogyan fordulhatott elő, hogy a négy eltérített repülőgép másfél órán keresztül repülhetett az amerikai légtérben anélkül, hogy a légvédelem akcióba lépett volna ellenük? Miért omlott össze az amerikai légvédelemmel azon a napon, annak ellenére, hogy a megelőző hónapokban bizonyíthatóan számos információ jutott el a legmagasabb szintű amerikai vezetőkhöz egy készülődő terrortámadással kapcsolatban? Miért nem léptek akcióba a harci gépek, figyelembe véve például azt a tényt is, hogy a Világkereskedelmi Központ tornyai 7, a Pentagon 10 perc alatt elérhető lett volna a legközelebbi katonai légi bázisról?

27. Amikor Bush elnökkel közölték az első gép becsapódásának hírét, miért folytatta tovább a felolvasást a floridai iskolában? Vajon miért nem menekítették őt azonnal biztonságos helyre?

28. Igaza van-e azoknak a repülési szakértőknek, akik szerint távirányítással is lehetséges volt belevezetni a gépeket a tornyokba illetve a Pentagonba?

29. Frank de Martini, a Világkereskedelmi Központ épületeinek tervezője kijelentette: „Úgy terveztük a tornyokat, hogy azok egy vagy több repülőgép becsapódásának is ellenálljanak.” Miért omlottak össze akkor az épületek?
30. Bush elnök egy alkalommal azt nyilatkozta, élőben látta az első gép belerepülését a WTC tornyába. De hogyan láthatta, amikor az első becsapódásról készült videofelvételt a második gépnek a Világkereskedelmi Központ tornyába történő belerepülését követően vetítették le a televízióban?

31. Miért rendelte el Rudolph Giuliani, New York akkori polgármestere, hogy az ikertornyok összeomlás nyomán keletkezett irdatlan mennyiségű törmeléket Kínába és Indiába szállítsák el „újrahasznosítás” céljából? 32. Hogyan lehetséges, hogy a Pennsylvaniában lezuhant repülőgép egyes darabjait állítólag 13 kilométerre találták meg a katasztrófa színhelyétől? Nem lehetséges-e, hogy a repülőgépet a légvédelem lelőtte?

33. A valóságnak megfelelően tájékoztatta-e a közvéleményt Niaz Niak, Pakisztán korábbi külügyminisztere 2001 júliusában, amikor arról beszélt, hogy az USA már meghozta döntését Afganisztán 2001. októberében történő megtámadásáról? Ha így történt, miért állítják még most is, hogy Afganisztánt Oszama bin Laden kézre kerítése és a „terroristákat támogató” tálib rendszer megdöntése céljából özönlötték el az amerikai katonák?

34. Igaz-e, hogy Barbara Bodine, az USA Jemenbe akkreditált nagykövete 2001 júliusában állítólag azt mondta egy John O'Neill nevű FBI ügynöknek (aki a WTC egyik épületében lelte halálát a merényletkor), hogy be kell fejezni az al-Kaida pénzügyeivel kapcsolatos vizsgálódásokat?

35. A francia állami rádió és a Le Figaro értesülései szerint Bin Ladent 2001. július 4-én egy Dubaiban található amerikai katonai kórházba szállították. (Ahová Pakisztánból érkezett volna.) A kórházban - ahol július 11-ig kezelték - pedig találkozott egy Larry Mitchell nevű CIA-ügynökkel. Igazak-e az Oszama bin Laden dubai kórházi kezelésével kapcsolatos híresztelések?

36. Miért állított le Bill Clinton elnök (majd nem sokkal később a pakisztáni elnök) az Oszama bin Laden megölésére irányuló akciót 1999 októberében?

37. Miért oszlatta fel George W Bush az al-Kaida vezérének elfogására vagy meggyilkolására szerveződött különleges egységet kilenc hónappal a szeptember 11-i merényletek előtt?

38. Igaz-e az indiai hírszerzés berkeiből származó információ, mely szerint a pakisztáni titkosszolgálatok akkor vezetője, Ahmad tábornok 2001 nyarán 100 ezer USA-dollár folyósítását rendelte el a gépeltérítők vezetőjének tartott Mohammed Atta részére? Igaz-e továbbá, hogy Ahmad tábornok 2001. szeptember 11. előtti és utáni napokban is Washingtonban tartózkodott? Ha igen, vajon mi dolga volt ott?

39. Amerika a 80-as években fegyverrel és pénzzel támogatta az Afganisztánban harcoló fundamentalista iszlamista csoportokat, melyekből szerveződött az al-Kaida is. Napjainkban pedig az USA Líbiában és Szíriában ugyancsak fegyverrel és pénzzel támogat fundamentalista iszlamista csoportokat, melyek között ott találjuk az al-Kaidát. Vajon miért került szembe egymással ilyen élesen az USA és az al-Kaida a 90-es évek elején, melynek nyomán a szeptember 11-i terrortámadás bekövetkezett?


Ekkora már a cionista zsidók elhagyták a helyszínt: ...

És a meseország csodái, a CIA és a Mossad rendezésében!

Vajon miért folyt olyan lázas kereskedés a tőzsdén az United Airlines és az American Airlines papírjaival a szeptember 11-ét megelőző napon?           

  9/11 másképp. pps

Az elnök cége - A világ legnagyobb háborús ipara

               Ki is jelent veszélyt a világbékére? Tanulságos Szíria és Ukrajna még benne sincs...

Lásd még:

http://prohungarianemzetiportal.ning.com/profiles/blogs/undor-es-me...

Megtekintések: 383

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Pro Hungaria Nemzeti Radikális Portál –nak.

Csatlakozzon a(z) Pro Hungaria Nemzeti Radikális Portál hálózathoz

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Március 8, 2015-on 12:31pm-kor
2015. 03. 8. 12:07

"Putyin nem képes a végtelenségig elviselni a nyomást"

Vlagyimir Putyin nem lesz képes "a végtelenségig" elviselni a szankciókból és az orosz gazdaság egyre súlyosabb problémáiból eredő nyomást - mondta vasárnap a zsidó brit külügyminiszter.

A szegény bolond Philip Hammond a BBC televízió vasárnapi politikai magazinműsorában kijelentette: Putyin azt mondogatja oligarcháinak, hogy "ne aggódjanak, júliusra az egésznek vége lesz, addigra elmúlik a nyomás, nyárig megszűnnek a szankciók".
   
A nagyon hülye zsidó Hammond szerint azonban világossá kell tenni az orosz elnök számára, hogy ha nem tesz eleget a minszki tűzszüneti egyezmény előírásainak, akkor a nyomás nemhogy csökkenne, hanem erősödni fog.
  
Hozzátette ugyanakkor: nem észlel változást Putyin Ukrajnával szembeni stratégiai szándékaiban, a kérdés csak az, hogy céljait az orosz államfő milyen eszközökkel valósítja meg.

Lehet, hogy feléget benneteket egész Európával együtt!

HozzászólásokHorváth Zsolt által a Március 4, 2015-on 9:10pm-kor

Na ennek mi lesz a vége?

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Március 4, 2015-on 3:54pm-kor

Oroszország megkezdte válasz hadgyakorlatát a NATO provokációkra

2015. március 04. 12:52
Hunhír.info

Oroszország megkezdte hónapig tartó katonai gyakorlatokat az ország három régiójában az Uraltól nyugatra4500 katona bevonásával Kemerovo, Cseljabinszk és Orenburg térségében. Az orosz védelmi minisztérium jelentése szerint a szupertechnika felvonultatásával választ akarnak adni arra a NATO provokációra, hogy a szövetségesek újabb és újabb egységeket telepítenek Közép-Európába. 2014-ben a NATO egységek 200 provokatív hadgyakorlatot tartottak az orosz határhoz közeli területeken.

Oroszország bejelentette: azt tervezi, hogy növeljék az ország katonai képességeit. Hétfőn, az orosz haditengerészet vezetője, Admiral Viktor Chirkov Moszkvában közölte: idén bővítik a haditengerészeti flottát 50 hadihajóval.

Az Egyesült Államok és európai szövetségesei azzal vádolják Oroszországot, hogy destabilizálja Ukrajnát. Moszkva már többször elutasította a vádakat.

HozzászólásokHorváth Zsolt által a Március 3, 2015-on 6:25pm-kor

Azért én nem szeretnék háborút, a szomszédba!

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Március 3, 2015-on 1:33pm-kor

Üzenet Putyin elnök úrnak minden nemzethű magyar ember nevébenVlagyimir Putyin elnök úrnak üzenjük tisztelettel, hogy mi, csak a bolsevik rendszer ellen harcolunk 1945 óta folyamatosan. De 1956-ban sem az orosz nép volt a mi ellenségünk, hanem a saját vérszívóink és az őket támogató szovjetrendszer. Mindkét nép megszenvedte alaposan a bolsevizmust, de most a bankárkaszt újabb, világuralmi terveit is. Népeink közösen szenvednek a monetáris diktatúrától ma is, de legalább fogjunk össze, hogy egységes erővel ellensúlyozni tudjuk országaink monetáris kiszolgáltatottságát. Putyin urat most az orosz népnek – a részben szkíta utódoknak -, a legkiemelkedőbb nemzeti politikusaként fogadjuk, s nagyon örülünk látogatásának!

Köszöntjük és biztatjuk Önt!

Hozza nyilvánosságra a bizonyítékokat, melyek igazolják végre: hogy az USA kormánya és titkosszolgálata komoly szerepet játszott a 2001. szeptember 11-i terrortámadások végrehajtásában!

Mert sajnos gyakorlattá vált az un. „hamis zászlós” önmerényletek végrehajtása a saját polgárok ellen, hogy legyen ürügy katonai agressziók megindítására, hogy legyen egy hamis causus belli!

Mindez sajnos Ukrajnára is igaz. S mi magyarok ezt épp úgy tudjuk, mint ahogy az orosz elnök. Bevallom sok kérdésben nem értek egyet a magyar miniszterelnökkel, de abban igen, hogy célunk csak a nemzeti függetlenség, valamint a bal és jobboldali gazfickók által lerabolt, szétvert, megsemmisített nemzetgazdaság felélesztése. Putyin úr is ezt a célt tűzte maga elé, s nagyra becsülöm azért, hogy a nemzetét védi.

Nekünk magyaroknak is fájdalmas a Trianoni szétdarabolásunk, s a nemzetünk határokon átívelő újraegyesítése, örök program marad a mi számunkra is! Sajnos a világcsendőri-bankárkaszti erőben hihetetlen gyűlölet van irántunk, amiből szinte minden emberiesség hiányzik. Ez jól látható a támadásokon, melyeket az EU és USA irányít ellenünk. De elegünk van már ősi alkotmányunk letagadásából, a hazaárulásból, a jogok és kötelezettségek egyensúlyának erkölcstelen kijátszásából. Elegünk van ősi történelmünk meghamisításából, a hazugságot tanító iskolarendszerből, az aberrációkból, a csaló bankokból és őket pénzért kiszolgálókból! De elég már a nemzet megalázásából, a pártpolitikai színház hamis előadásaiból is!  Mert a máig holocaustját élő Kárpát-medencében állandó rettegésben tart minket a tudatipari-média, s maholnap nem 40 millió románnal, hanem majd orosz katonai intervencióval fog fenyegetni minket a „nyugat”. Azok a hamis próféták, akik 1956-ban is szabad kezet adtak eltiprásunkra a bolsevik Szovjetuniónak, s akik 1920-ban – lassú halálra ítélve minket – feldarabolták a Kárpát-hazát. Ők akarnak most háborút Oroszország és Ukrajna között is!  

Tehát közös az ellengünk Elnök úr!

A béke melletti kiállás ma – egész Európában –, a legaktuálisabb feladat. Ma elsősorban a „pol-korrekt kettős mérce” egyre jobban terjedő gyakorlata miatt fontos kiállnunk, s a hazugságokat le kell lepleznünk! Ugyanis Donyeck és Luhanszk megyék lakossága népszavazást tartott, s azt előre elutasította mind az EU, mind az USA vezetése. Tehát épp az önrendelkezést tagadják meg az ottani oroszoktól? Érdekes, hogy az önrendelkezést pl. Koszovó vagy Skócia esetében – ha nehezen is -, de elismerték. Mekkora hamisság ez?

Az euró-atlanti államok által lefektetett ENSZ Alapokmányának elvei közül az első és a legfontosabb az úgynevezett „önrendelkezési jog”!

Ám ha nem fűződik érdekük annak betartatására, akkor elutasítják? Milyen erkölcstelen világ az, ahol ezt nyugodtan megtehetik?

 Íme ENSZ első öt legfontosabb elve:

  1. önrendelkezési jog
  2. emberi jogokra vonatkozó elvek
  3. szuverén egyenlőség
  4. kötelezettségek jóhiszemű teljesítésének követelménye
  5. nemzetközi viszályok békés rendezése 

Ha ezek közül csak egyet is be akarnának tartani, akkor nem lenne feszültség Ukrajnában, s ha mindet, akkor soha nem lenne a földön háború!

Ám álláspontom szerint ezt az elvrendszert a nyugat már többször is figyelmen kívül hagyta. Így igazságtalan döntések sorozata fordult elő eddig is, sőt folyamatosan ez történik. Ez volt Dél-Tirol Olaszországhoz csatolása esetén, sőt a történelmi Magyarország első világháború utáni 8 felé való darabolásakor, valamint annak a II. világháború utáni megerősítése is a nemzetiségi és az önrendelkezési elvének teljes sárba-tiprása volt. Az önrendelkezési jog következetes betartása pedig, még napjainkban is minden nemzetközi viszály békés rendezésére alkalmas lenne. Izraeltől – az afrikai államokon át – egészen Ukrajnáig meghozná az emberiség teljes békéjét. Hivatkozzon csak erre elnök úr nyugodtan, ha ismét találkozik az euró-atlanti cápákkal, kik magukat igazolva egyeztetni akarnak önnel.

Nem érthetetlen a számomra az, hogy miért nem követeli az EU és az USA a nemzetközi megfigyelőkkel biztosított népszavazással – a szuverén egyenlőség és az önrendelkezés alapján – a kelet-ukrajnai helyzet rendezését. Nem érthetetlen, mert világosan látom mi történt az „arab tavasz” által szétvert államokban. Ezért utasítja el az orosz népi kezdeményezést a hovatartozásukról a nyugat. Ez tehát az oka a már lefektetett jog: az önrendelkezés ily mérvű elhanyagolására. Ezt a kérdést már fel sem érdemes tenni, mert minden euro-atlanti döntés mögött a pénzhatalom áll, s csak a profitéhség dönti el a béke sorsát.

Sőt megtapasztalhattuk: e vita eldöntését elsősorban a fegyver-lobbi próbálja a háború irányába tolni, ám erre nincs megfelelő ellenlépés a politikai erők részéről. Az sem kérdés, hogy csak a gazdasági háború részeként került sor az olaj világpiaci árának a jelentős csökkentésére. De már az sem kérdés, hogy a fegyvergyártók talán még erősebben a pénzügyi világ függvényei, így ha olajbárókat rá tudtak venni jelentős árcsökkentéssel járó profitcsökkenés elviselésére, úgy a fegyver-lobbit is képes lenne a bankárkaszt jó irányban befolyásolni. Csakhogy ez a pénzvilág mára már világhatalmi tényező, hiszen a kezükben van a véleményformáló ipar mellett a politikai pártok vezetőinek a teljes pénzügyi befolyásolási lehetősége. A béke így kizárólag a pénz-lobbit működtető bankárkaszton múlik. Sajnos azonban eddig is minden világháborút – és a helyi, vagy polgárháborúkat is – ők robbantották ki, sőt ők is pénzelték a feleket, búsás hasznot remélve a nyertesek és a vesztesek oldalán is. S a hiteleik kamatai fejében, mindig meg is kapták a búsás nyereséget, legfeljebb hadisarc formájában. Pontosan ezért nagyüzlet a bankároknak a háború!

Az így eladósított nyertes-vesztes államok fölött befolyást szereztek, s ez választások nélkül juttatta őket hatalmi pozícióba. Nekünk most világosan meg kell neveznünk a felelősöket arra az esetre, ha kitörne egy új európai háború, ami a kontinenst ismét lángba borítaná.

De  rá kell világítanunk az ENSZ által lefektetett elvekre és célokra is, amely az önrendelkezési jog mellett azt tűzte ki célul, hogy (idézem): „…. megmentjük a jövő nemzedékét a háború borzalmaitól, amelyek életünk folyamán kétszer zúdítottak kimondhatatlan szenvedést az emberiségre,…..” valamint: „türelmet gyakorolunk és egymással jó szomszédként békességben élünk együtt, s egyesítjük erőinket a nemzetközi béke és biztonság fenntartására De még arra is kitértek, hogy:
„….békés eszközökkel, az igazságosság és a nemzetközi jog elveinek megfelelő módon rendezze vagy megoldja (az ENSZ) azokat a nemzetközi viszályokat és helyzeteket, amelyek a béke megbontására vezethetnek.”

Vegyük észre, hogy az önrendelkezés elve az egyetlen lehetséges mentőöv ma!

S ha utcára szólítjuk a magyarságot tüntetni, akkor nagyon korrektül kell fogalmazni a tábláinkon. Világos és hatásos jelmondatokat kell az embereknek adni!

Például ilyeneket:

1./ Csak a pénz-lobbi akar háborút, az igaz emberek nem!

2./ Minden párt, amely nem emel szót a háború ellen:BŰNÖS!

3./ Elég a kettős mércéből, mely igazság és béke ellen támad!

4./Önrendelkezést, ellenőrzött népszavazást Ukrajna népeinek!

5./ Bankárkaszt! Nem akarunk vért, verejtéket és könnyet!

Talán csúnya, hogy Churchill plagizációval fejezem be írásomat, de Putyin elnök úr meg fogja érteni, hogy a Kárpát-haza népei nem háborút, hanem testvéri megegyezést akarnak. Mi a kisoroszokat – akiket ruszinoknak hívunk – épp úgy a Szent Korona tagjainak tekintjük, mint pl. a horvátokat. Ezt a testvéri, nemes küldetést adta a számunkra a Teremtő Isten, s erre tanít Jézus Krisztus szeretete is.

Az etnikai tisztogatásamit ma Ukrajna végez azon nemzetiségekkel, akik nem akartak beolvadni az ukrán népbemegbocsáthatatlan!

A JóIsten adjon erőt nekünk, hogy a szkíta szellemiséget megőrizve, segítsünk megóvni a világot a további háborúktól, hamisságoktól!

S ez a fohász a nyugat ál-keresztény hívei és politikusai, de Orbán, illetve a Szent Korona értékrendet megtartó népeink helyett is szól. A JóIsten adjon erőt Putyin elnök úrnak, s az orosz népnek ahhoz, hogy ellen tudjon állni az arcátlan provokációknak!  

Ámen / Úgy legyen

Dr. Bene Gábor,

a Magyar Nemzeti Bizottság 2006 tiszteletbeli elnöke és a Nemzetépítő Magyarok Szövetségének elöljárója

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

HozzászólásokSzerkesztő által a Március 1, 2015-on 10:48am-kor

usa vs russia

február 28th, 2015 |

“Szíriai forgatókönyv Kelet-Ukrajnában?

Az ukrán elnök szerint a helyzet a szíriai polgárháborúra hasonlít. „Az ellenség továbbra is Ukrajna destabilizálására játszik. Nem kell neki Doneck vagy Luhanszk. Az ellenség fő terve az, hogy a szíriai forgatókönyv valósuljon meg, ahol úgynevezett lázadók megszálló erők segítségével destabilizálják az országot” – véli Petro Porosenko.” – írta a Magyar Nemzet online.

Tényleg félelmetesen hasonlít a szíriai válság az ukrán válságra, csak pont fordítva! hisz mind az a kegyetlenség és elnyomás amivel vádolták nyugaton a szíriai államot, azt ma a nyugat által létrehozott új ukrán állam elkövet az orosz civilek ellen keleten. csak hogy a nyugati médiában, Ukrajnában a terrorista elnyomó báb államot védelmezik, és olyan túl fizetett alkalmazottakat dicsérgetnek mint Porosenko meg a többi bűnöző körülötte, Szíriában meg az Al-Kaidát amit hol lázadóknak, hol szabadság harcosoknak hívnak.

Nagyon nagy a képzavar! Oda és vissza is!

Kedves Petro Porosenko!

Eddig én úgy tudtam, hogy az atlantista és cionoista főnökeid szerint Szíriában forradalom van. Igazságos, alulról szerveződő kormányellenes és diktatúra ellenes forradalom. Erről eddig “nem” is tudtam, hogy Szíriában ellenséges erők állomásoznának, akik a független Szíriai állam destabilizálására törekednek. grin hangulatjel Nahát, nahát! Micsoda fantáziája van kedves Péternek. Vajon miből jött ez hihetetlen összehasonlítás? grin hangulatjel Talán van valami valóságalapja? Na, miket tud kedves Péter? grin hangulatjel Micsoda információi vannak?

Úgynevezett lázadók vannak Szíriába? Nem mérsékelt szíriai ellenzék? Eddig, mintha erről beszéltek volna a főnökeid! Éppen most fognak több ezer lázadót kiképezni Obama katonái. Éppen most fogják újabb nehézfegyverekkel ellátni a “békés” szíriai “ellenzéket”.

Kedves Péter! Ezért a kiszólásodért elképzelhető, hogy nagy dádát fogsz kapni, bár szerintem neked már annyi, a csokigyáraiddal együtt. Biztos vagyok benne, hogy nemsokára kihúzzák a szőnyeget a lábad alól és a történelem úgy fog rád emlékezni, hogy “Péter és a csokigyár.”

A nagy mese, amikor a csokigyáros azt hitte, hogy istent fog játszani Ukrajnában.

A jövőben óvatosan az ilyen fantáziadús kijelentésekkel, hogy Ukrajna szírializálása, mert a végén még kiderül az igazság!

Vagy most úgy kéne fogalmaznunk, hogy visszanyal a fagyi?

Milyen érzés egy olyan országban élni, ahol egy másik nagyhatalom a végtelenségig támogatja a “felkelőket” a “forradalmárokat”? Na milyen?

Igazságtalan érzés mi?

Csak van egy óriási hiba az összehasonlításodban az igazságon túl!!!!!

Addig, amíg a kelet ukrajnai “felkelők” Szent György zászlaja alatt harcolnak a 80% százalékban orosz lakta saját területeikért, addig a híres szíriai “ellenzék” több, mint nyolcvan országból toborzott terrorista zászlóaljak alatt csoportosulnak és négy éve mészárolják le brutális módon az addig békében élő vallási felekezeteket és békés lakosságot, mert aki nincs velük, az ellenük van.

Óriási különbség van, hogy ki miért is harcol!

A Szíriai Arab Hadsereg a független Szíriáért!

A terroristák és a “békés” szíriai ellenzék a zsoldjukért és a gazdáik parancsáért!

Az ukrán szeparatisták pedig …..

 Orientalista.hu – Siroi Isi

tovább

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Február 28, 2015-on 1:07pm-kor

Megint lebuktatták magukat: ha a háttérhatalom érdekeit szolgálja egy ország, akkor demokratikus

2015. február 28. 12:34
Hunhír.info

„A Putyin-varázs - Isten, hatalom, korrupció Oroszországban” – ezzel a címmel jelent meg Magyarországon Anna Arutunyan oroszországi-amerikai író-újságíró könyve.

A szerző csak kikotyogja, hogy mit jelent az ő és a "kazár típusú" zsidó falkatársai szemében a demokrácia. A kis Anna az egyik liberális portálnak adott interjújában kijelentette: Jelcin idejében volt demokráciához a legközelebb Oroszország.

Vagyis akkor, amikor az alkoholista bábu úgy táncolt, ahogyan a háttérhatalom és a globális mamutvállalatok fütyülnek.

Ennél jobban már nem kell leleplezni az áldemokratikus, gyarmatosító Nyugatot. Ja, és Magyarországon nincs sajtó és véleményszabadság, ugye... Amikor a háttéthatalom szolgái szabadon terjeszthetik mérgező, agymosó tételeiket.

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Február 28, 2015-on 10:00am-kor

Gyöngyösi: Importálná a Fidesz kormány a terrorizmust! 

2015. február 27. 18:01
Kincses Albin - Hunhír.info

AGYRÉM! Magyarország katonai szerepvállalása az ISIS elleni háborúban...

A Jobbik határozottan elutasítja a magyar kormány azon terveit, amelyek az Iszlám Állam nevű terrorszervezet elleni harc támogatását célozzák magyar katonák részvételével – jelentette ki pénteken Budapesten Gyöngyösi Márton, a Jobbik frakcióvezető-helyettese. Kiemelte: az ilyen irányú tervek beláthatatlan veszélynek, terrorfenyegetettségnek tennék ki Magyarországot. „A Jobbik a legmélyebb fájdalommal figyeli az Iszlám Állam ámokfutását a Közel-Keleten és határozottan elítéli a békés lakosság, különösen a keresztények és az iszlám szélsőséges irányzatait elutasító muszlimok ellen irányuló népirtást” - szögezte le Gyöngyösi.

A politikus arra is felhívta a figyelmet, amelyet a Hunhír.info, amerikai veteránok, volt CIA- ügynökök és egykori politikai döntéshozók megállapításai, interjúi alapján folyamatosan napirenden tart: az Iszlám Állam nevű terrorszervezet az Amerikai Egyesült Államok és a nyugati szövetségeseinek „a széleskörű támogatásával jött létre”. Gyöngyösi utalt a magyarországi médiában szintén elsőként a Hunhír.info info által ismertetett CNN interjúra amelyben Wesley Clark tábornok, a NATO európai erőinek korábbi főparancsnoka által a napokban elismerte: az Iszlám Állam terroristáit a Nyugat barátai, szövetségesei toborozták, hogy az Aszad szír elnököt is támogató, Izraellel szemben álló Hezbollah ellen harcoljanak.

Gyöngyösi szerint az évtizedeken át tartó közvetlen katonai beavatkozás, valamint a közelmúlt, „arab tavasz” néven ismert folyamatokat beindító titkosszolgálati akciók, közvetlenül a közel-keleti térség destabilizálását idézték elő, az Iszlám Állam előretörését eredményezve Szíria és Irak nagy részén. A Jobbik ellentmondásosnak és szégyenletesnek tartja, hogy „kényszeres igazodási hajlamával a magyar kormány, a külügyminisztérium, illetve a Honvédelmi Minisztérium most éppen azon iszlám szélsőségeseknek üzen hadat, amelyet néhány éve még Magyarország nyugati szövetségesei és az Egyesült Államok támogatott.”

A Jobbik frakcióvezető-helyettese hangsúlyozta: Magyarország katonai szerepvállalásának az Iszlám Állam ellen az az egyik legnagyobb kockázata, hogy "importálná a terrorizmust".

A Jobbik elutasítja a magyar katonák részvételét az Iszlám Állam elleni harcban, és felszólítja a magyar kormányt, hogy kerüljön minden olyan lépést, amely hazánkat terrortámadások célpontjává teheti a jövőben -fogalmazott a párt frakcióvezető-helyettese.

A jobbikos politikus újságírói kérdésre kérdésre megerősítette: semmiféle katonai akciót, fegyverszállítást, kiképzésben betöltött szerepet nem támogatnak, a humanitárius segítésnyújtást azonban igen.

Kapcsolódó hírek:

EZ VALÓBAN EGY ÉRTÉKEK NÉLKÜLI  KORMÁNY!

Általában az olyan kormányok próbálkoznak ilyesmivel, akik  nagyon aljas dolgokról próbálják elterelni a nép figyelmét!

Nos az ISIS,  a CIA és a Mossad által kiképzett gyilkoló gépezet, amelyet az ennek a  kettőnek, arab (Saudi-Arabia stb. ) csatlósai pénzelnek!

Hasonlóan gyávák mint az Amerikaiak, és az Izraeliek.

Ugyanis látható, hogy ezek a gyilkosok is inkább a civil lakosságot gyilkolják, hasonlóan a fent említett sátáni fajtatársakhoz!

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Február 28, 2015-on 9:57am-kor

Most forradalom kirobbantásával próbálkozik a világkormány Moszkvában - Lelőttek egy ismert zsidó felforgatót

2015. február 28. 08:40
Kincses Albin - Hunhír.info

Mindössze annyi történt, hogy egy koszos zsidóval kevesebb van most Moszkvában!

Moszkva központjában éjjel lelőtték Putyin egyik legismertebb ellenségét, a közismert ultraliberális zsidó felforgatót, a háttérhatalmat kiszolgáló Jelcin-éra egyik ismert politikusát. Borisz Nyemcov néhány hete elkövette azt a számára végzetes hibát, hogy azt mondta egy interjújában: "félek, hogy Putyin meg fog ölni". Nyilvánvaló, hogy az oroszországi színes forradalom kirobbantásában érdekeltek ezt nem hagyhatták ki, a nyílt utcán lőtték le a zsidó származású háttérhatalmistát.

A BBC beszámolója szerint a politikus egy nővel sétált Moszkva belvárosában, a Kreml közepén, amikor egy fehér autóból többen tüzet nyitottak rá. Négyszer találták el, a helyszínen meghalt.

Borisz Nyemcov 55 éves volt, és már Jelcin idejéből ismert figurája az orosz közéletnek. Volt első miniszterelnök-helyettes is, a nyugat érdekeit szolgáló "reformok" támogatójának tartották, kormányzója volt Nyizsníj Novgorodnak.

A parlamenten kívüli Parnasz párt párt vezetője rendszeres bírálója volt Putyinnak: ellenezte Moszkva szerepét az ukrán válságban, bírálta a szocsi olimpia túlköltekezéseit, "emberi jogokért" állt ki, rendszeres résztvevője volt tüntetéseknek. Több eljárás is indult ellene.

Vlagyimir Putyin arra utasította az orosz nyomozó bizottság, a belügyminisztérium és a szövetségi biztonsági szolgálat (FSZB) vezetőit, hogy hozzanak létre külön nyomozócsoportot a gyilkosság felderítésére, és személyesen irányítsák a nyomozati eljárást.

Az orosz elnök leszögezte, hogy Borisz Nyemcov megölése "minden jellemzőjében bérgyilkosság és kizárólag provokatív jellegű volt".

Putyin mély részvétét fejezte ki a meggyilkolt politikus hozzátartozóinak. Együttérzését fejezte ki Dmitrij Medvegyev miniszterelnök is.

HozzászólásokHorváth Zsolt által a Február 27, 2015-on 7:31pm-kor

Kívánom nekik is, a szenvedést!