Pro Hungaria Nemzeti Radikális Portál

"Élő forrás, égi láng, Szentlélek, égből szállj le ránk!"

A sátán és cionista szövetsége.....s mindezek kollaboránsai

december 31. 2015

EMBEREK akik EMBERNEK érzitek magatokat, vonjátok meg a bizalmat a világ legnagyobb gyilkosainak (USA-Izrael) cionista kormányaitól s felragyog a látó, gondolkodó és haladó emberek világa!

Béke amerikai módra ....... avagy a magyarországi baloldal és a cionista kollaboráns Fidesz-KDNP kormány, az Orbán rezsim sátáni gyilkos barátai!

Két nappal ezelőtt az amerikai külügyminisztérium szóvivője évértékelő blogjában azt merészelte írni, hogy Washington békét és biztonságot vitt Szíriába. 

John Kirby többek között így fogalmazott: “Békét, biztonságot vittünk Szíriába”. Kitért arra, hogy mekkora humanitárius segítséget nyújtott az USA a háború sújtotta országnak és fennen dicsérte, hogy Amerika mennyit segített a Közel-Keleten. Dicsérte továbbá  John Kerry külügyminisztert is, amiért az ENSZ BT határozatot fogadott el a jövőben leendő béketárgyalások kapcsán.

 “Az Egyesült Államok és a nemzetközi közösség sok tagja segítséget nyújtott a szíriai népnek a szükség pillanataiban, s a világ e humanitárius segítségét az Egyesült Államok irányította, egészen a válság kezdete, 2011 óta” – írta Kirby ,aki szerint  a szíriaiak “nehéz terhet viselnek”, de “Kerry külügyminiszter irányításával az ENSZ elfogadta azt az Egyesült Államok javasolta határozatot, amely megteremti Szíria számára az útitervet a továbblépéshez”.

 Ez ma a hivatalos amerikai álláspont. Ezzel etetik az embereket, akik közül sokan feltétel nélkül elhiszik, hogy Amerika valóban békét, biztonságot vitt az országba, hogy Basar al-Aszad szír elnök egy vérszomjas démon, akit hősies amerikai katonák és még hősiesebb „moderált lázadók” próbálnak megfékezni, nehogy lerombolja az országot.

Ugyanakkor, valójában ez utóbbi feladatot megteszi az USA helyette…  Lássunk most egy idézetet az ENSZ alapokmányából:

„Minden népnek joga van az önrendelkezésre. E jog értelmében a népek szabadon határozzák meg politikai rendszerüket és szabadon biztosítják gazdasági, társadalmi és kulturális fejlődésüket.”

Érdekes, hogy Amerika ezt elfelejti, mikor a nemzetközi jogra hivatkozik… De lássuk csak, hogy indult ez az egész dolog, 2011-ben? Volt egy ország, ahol békében éltek egymás mellett különféle muszlim irányzatok, valamint keresztények. Ennek az országnak volt és van egy törvényes vezetője, akinek az apja rendet teremtett abban, és amelyet ő a béke talán az egész Közel-Keleten egyedülálló módon a béke szigetévé tett, ahol villongások, vallási háborúk és üldöztetések helyett az egymás mellett élés, a béke és a tolerancia volt a valóság.

Egyetlen hibája volt ennek az elnöknek: hogy nem támogatta az Amerikai Egyesült Államokat, valamint Izrael cionista-fasiszta kormányzatának terveit, hanem ehelyett inkább Vlagyimir Putyin büszke Oroszországával szövetkezett.

Aztán jött a híres Arab Tavasz… Vagy inkább tél, de mindegy. Amerika által fizetett agresszorok egymás után forgatták fel a különböző harmadik világbeli országokat, káoszt, pusztulást és halált okozva. És végül ez a hullám elérte Szíriát is, ott is megkezdődtek a tüntetések, majd hamarosan feltűntek olyan alakulatok, melyek hirtelen a semmiből jó sok fegyverhez jutottak – és megkezdődött az a borzalmas, emberéletek százezreit követelő polgárháború, melyet az amerikai külügyi szóvivő „békének” titulál.

Jött Amerika. És vele együtt feltűntek a „lázadók”, akiket hamarosan mérsékelt és radikális csoportokba osztottak be.

terroristák

Amerikai “mérsékelt” lázadói

terroristák 2

Az USA szerint a kannibálok is lehetnek demokratikus felkelők

Bizonyára sokan emlékszünk még arra, hogyan mutatkoztak be ezek a „mérsékeltek”: úgy, hogy rozsdás kardokkal, egyenes adásban lefejeztek néhány keresztény szerzetest. Azóta is ezt csinálják… Amerika áldásával üldöznek el, gyilkolnak le mindenkit, aki nem vahabita, aki nem támogatja őket. Valojában semmivel sem jobbak a Daesh-nél, annyi, hogy őket Amerika nyíltan támogatja, míg az Iszlám Államot csak fű alatt.

Mert igen, azt is támogatja. Lapunkban Ramadi bevételekor jelent meg a hír, hogy az USA és az ENSZ kimentették a terrorszervezet vezetőit a városból. Korábban olyan esetekről is hallhattunk, hogy mikor az amerikaiak állásaikat feladták Irakban, „véletlenül” százával hagyták ott a különféle páncélos harci gépeket, és a fegyvereket, amiket aztán az ISIS szépen felhasznált.

A harc pedig azóta is folyik. A véres háború elől milliók menekülnek, és közben a megerősödött terrorszervezetek számolatlanul küldik a kiképzett merénylőiket és harcosaikat Európába… A Szíriában élő keresztények, alaviták, kurdok élete pedig évek óta a harcról szól…

Így néz hát ki a béke, amit Amerika vitt Aszad országába. De persze, a világ legnagyobb terrorállama erre is talál magyarázatot: hogy az oroszok a hibásak. Az oroszok, akik idén ősszel, majdnem évekkel a konfliktus megkezdése után beléptek a háborúba Szíria törvényes, megválasztott kormánya oldalán, és akik végre tényleg irtják a terroristákat. Pedig valójában nekik köszönhető, hogy már végre látni a fényt az alagút végén – hogy végre már van remény a valódi békére. Amerika békéje pedig kamubombázásokat és keresztényüldözéseket jelentett csak, és jelent most is az ország számára.

Mert Amerika valójában nem hisz a békében, és nem hisz a nemzetközi-, illetve emberi jogokban sem. Amerika csak a pénzben hisz. És neki ma az Iszlám Állam, meg a „mérsékelt” lázadók jelentik a pénzt. Erről szól valójában a Szíriai konfliktus.

Az Amerikai Egyesült Államok „békéje” a véres, pusztító háború, ami nekik pénzt hoz, mert nekik az kell. Mindeközben pedig a propagandistáik békegalambokat rajzolnak, és minden fejlett országban üzemeltetnek pár hírcsatornát, ahol módszeresen Aszadra és az oroszokra fogják a „mérsékelt” terroristák által elkövetett emberiségellenes bűntetteket, dicsérve az amerikai kormányt, amelyik elhozta a „békét” egy eredetileg (is) békés országba.

Pedig a valóság teljesen más…

A valóság az, amit a nyugati híradók nem mutatnak.

A keresztény tizenévesek, akiket szexrabszolgaként használnak a „mérsékelt” és „radikális” lázadók. A kiirtott falvak, melyeknek egyetlen bűnük az volt, hogy síiták lakták őket. Az utolsó arámiak lassú eltűnése, akik nem érdeklik az USA „békés” harcosait, elvégre, csupán egy több, mint 2000 éves kultúrát képviselnek, Krisztus Urunk kultúráját, de az ilyesmi a gyökértelen, saját kultúrával sem rendelkező pénzimádó amerikai vezetőket nem érdekli. Ez a valóság. Az, hogy a fene nagy amerikai „békében” nem tudhatja senki, hogy megéri-e a másnapot, vagy jön valamelyik amerikai zsoldoscsapat, hogy brutális módon meggyilkolja őt, vagy eladja rabszolgának.

Mert a világ legnagyobb gyilkosa Amerika valójában nem békét vitt a világ egyik legősibb, ma is létező országába, hanem terrort. Nem fejlődést, hanem pusztulást és halált.

Aki a terrorizmust támogatja, maga is terrorista.

Az Amerikai Egyesült Államok tehát valójában egy terrorállam – és egy olyan hely, ahol sárba tapossák az emberi jogokat, állításaik szerint az emberi jogok nevében …

Nem csupán hazafias, de keresztényi, sőt emberi kötelesség is immár szembeszállni a világot a szakadék szélére lökdöső, egyre agresszívebb és kiszámíthatatlanabb cionizmussal szemben!

És akkor most következzen néhány kép, melyek szépen bemutatják, milyen „békét” is vittek a jenkik Szíriába, megmutatva ugyanazokat a helyszíneket az amerikai beavatkozás előtti valamint utáni állapotában (a képek a This is Christian Syria 2 Facebook-oldal közlésében jelentek meg):

Lásd még és gondolkodj:

http://prohungarianemzetiportal.ning.com/profiles/blogs/sziria-fele...

http://prohungarianemzetiportal.ning.com/profiles/blogs/hamenei-elh...

http://prohungarianemzetiportal.ning.com/profiles/blogs/az-amerikai...
http://prohungarianemzetiportal.ning.com/profiles/blogs/a-cionista-...
http://prohungarianemzetiportal.ning.com/profiles/blogs/mikozben-a-...
http://prohungarianemzetiportal.ning.com/profiles/blogs/a-katasztro...
http://prohungarianemzetiportal.ning.com/profiles/blogs/egy-ujabb-f...
http://prohungarianemzetiportal.ning.com/profiles/blogs/ebredj-es-h...
http://prohungarianemzetiportal.ning.com/profiles/blogs/ezt-a-vilag...
http://prohungarianemzetiportal.ning.com/profiles/blogs/a-satani-gy...
http://prohungarianemzetiportal.ning.com/profiles/blogs/szegyen-es-...

Az Iszlám Államot két amerikai tábornok ajánlására hozták létre

Az Iszlám Államot két amerikai tábornok ajánlására hozták létre

James Henry Fetzer politikai elemző szerint az Egyesült Államok, Izrael és Szaúd-Arábia pénzelik az ISIS.

James Henry Fetzer politikai elemző

Az ISIS takfiri terrorista csoportot az Egyesült Államok két nyugalmazott amerikai tábornok tanácsadói munkájával hozta létre, nyilatkozta a politikai elemző.

“Az ISIS-t  az amerikai kormány alkotta meg, az ISIS-t az Egyesült Államok, Izrael, Szaúd-Arábia finanszírozza, az ISIS-t két nyugalmazott amerikai tábornok tanácsára hozták létre, az ISIS az Egyesült Királyság és az USA támogatásával működik”.- mondta James Henry Fetzer Press TV-nek hétfőn, hozzátéve, hogy „Washington DC-ben úgy ismerik az ISIS-t, mint John McCain hadseregét.”

A politikai elemző annak kapcsán beszélt erről, amikor megkérdezték az ex-CIA-főnök arra vonatkozó figyelmeztetéséről, hogy az ISIS hamarosan 9/11 stílusú támadásokat hajthat végre az Egyesült Államokban.

“Ha nem tarjuk az ISIS-t az ellenőrzésünk alatt, akkor megtapasztaljuk, hogy támadnak”-nyilatkozta az USA Today-nak Michael Morell, az amerikai kémügynökség egykori vezetője a 2001. szeptember 11-ei támadásokra utalva.

Fetzer elmondása szerint ez “is jól mutatja azt a mélyen gyökerező őrült propagandát, félrevezetést és megtévesztést, amelyet az amerikai kormány végez.”


Ez az újabb erőfeszítés részét képzi az amerikai kormány programjának, amely az amerikai nép megtévesztésére és félrevezetésére irányul.”

A megtévesztéssel kapcsolatban rámutatott egy 2012. október 3-án a Szenátus Belbiztonsági Bizottsága által kiadott jelentésre, amelyben az szerepel, hogy “nincsenek hazai terroristák” az USA-ban.

Fetzer rámutatott továbbá Seymour Hersh oknyomozó újságíró riportjára is Oszama bin Laden halála kapcsán, mondván, hogy “már 2001. december 15-én meghalt Afganisztánban, tíz évvel korábban”, mint ahogyan azt a hivatalos történetben mondják a haláláról az amerikai tisztviselők.

“Biztos, hogy nem halt meg kétszer”, mondta, hozzátéve, hogy “ez egyszerűen abszurd. Az amerikai kormány játszadozott az amerikai néppel”.

Hersh a London Review of Books honlapján vasárnap publikált cikkében azt írta, hogy a legmagasabb szintektől kezdve hazudik “az amerikai politika, mivel nem változott a működése, megmaradtak a titkos börtönök, a drone támadások, a Special Forces éjszakai razziái, megkerülve a parancsnoki láncot és azokat, akik esetleg nemet mondanának.”

Hivatkozva egy nyugalmazott magas rangú amerikai hírszerzési tisztviselőre, az újságíró kifejtette, hogy Bin Laden képletes meggyilkolása volt a “csúcspontja Obama első ciklusának, és jelentős mértékben hozzájárult az újraválasztásához.”

Megtekintések: 269

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Pro Hungaria Nemzeti Radikális Portál –nak.

Csatlakozzon a(z) Pro Hungaria Nemzeti Radikális Portál hálózathoz

HozzászólásokHorváth Zsolt által a Január 31, 2016-on 8:34pm-kor

Na ez egy kacsa!

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Január 31, 2016-on 9:05am-kor
Titokzatos mesterlövész vadászik az Iszlám Állam parancsnokaira

2016. 01. 30. 13:27

Akár 72 óra mozdulatlanság, aztán egy lövés, egy halott gazember......

Egy rejtélyes fegyveres már három ISIS-vezetővel is végzett a líbiai Szirte városában - számol be a Telepgraph.

A fegyveres legutóbb január 23-án vadászta le a terroristák egyik parancsnokát, mikor az kilépett egy mecsetből a város központjában.

A lap megjegyzi: a titokzatos illetőről nem sokat tudni, abban sem biztosak, hogy egyedül van, az azonban bizonyos, hogy az egész város a rejtélyes mesterlövészről beszél.

Az illető küldetése különösen veszélyes: a város az Iszlám Állam fennhatósága alá tartozik, jelenleg 2000 harcosuk él ott.

A Telegraph cikke szerint az Iszlám Állam helyi vezetői rettegnek, mindannyian attól tartanak, hogy ők lesznek a következő célpont.

A lap végül azért megjegyzi: mivel olyan városról van szó, ahonnan nehéz hiteles információkat szerezni, nem kizárt az sem, hogy pusztán egy legendáról van szó.

Nem legendáról van szó.

HozzászólásokHorváth Zsolt által a Január 25, 2016-on 9:17pm-kor

Jó nekik!

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Január 25, 2016-on 11:28am-kor
2016. 01. 25. 09:38

Mióta megérkezett az Egyesült Államokba az ISIS által rabolt olaj egy liter benzin csak 146 forint.

Az Egyesült Államokban hétéves mélypontra esett a benzin ára pénteken, követve a kőolaj világpiaci jegyzését.

Felmérés szerint pénteken országosan a benzin átlagára 1,91 dollár volt gallononként, így mintegy 551 forintba került 3,78 liter, egy liter pedig csaknem 146 forintba.

Ilyen olcsó utoljára 2009. január 23-án volt a benzin az Egyesült Államokban.

Két héttel korábban, január 8-án 14 centtel többet kellett fizetni a benzin gallonjáért.

Az országos felmérés szerint pénteken a legkevesebbet az Oklahoma állambeli Tulsa városában kellett fizetni a benzinért, gallononként 1,48 dollárt, a legtöbbet, ennek csaknem kétszeresét Los Angelesben, 2,80 dollárt.


Amerikai Apache helikopterek védik az ISIS terroristák vonulását Irakból Szíriába.

 

A napokban megjelent a LiveLeak internetes hírportálon egy videó, amely- a LiveLeak szerkesztősége szerint elég bizonyítékot szolgátat ahhoz, hogy kijelenthessük: a terrorista szervezetet az amerikai hadsereg fegyverezte fel.

Videók:

http://www.liveleak.com/view?i=fa1_1447202795

http://www.liveleak.com/view?i=d91_1179720448

A videón azt láthatjuk, hogy ISIS harcosok több mint 200, felfegyverzett Toyota Hilux pick up teherautóval vonulnak konvojban, miközben egy amerikai Apache harci helikopter biztosítja az útjukat.

Az internetes portál szerint a felvétel meggyőző bizonyíték arra, hogy az Egyesült Államok finanszírozza az ISIS / Al Nusra Front nevű terrorista szervezeteket azzal a céllal, hogy a támogatott terrorszervezetek segítségével megdöntse a törvényes Szíriai kormányt.

 

 

HozzászólásokHorváth Zsolt által a Január 24, 2016-on 3:15pm-kor

Ezeknek, semmi sem elég!

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Január 24, 2016-on 2:23pm-kor

január 24, 2016

Elárverezi a keresztények ingatlanjait az Iszlám Állam

Moszul város keresztény lakosságának ingatlanjait árverezi el a terrorszervezet, hogy pótolja kiesett bevételeinek egy részét.

Helyi lakosok beszámolói alapján több, mint 400 lakást és házat, 19 kereskedelmi épületet, és 167 üzletet vagy raktárt árverez el az Iszlám Állam helyi csoportja- számolt be a közel-keleti keresztény linga.org hírportál.

Helyi források szerint az árverezésre való benevezést január 16-án szombaton hirdették meg, a város nyugati részén fekvő Dawrat Kaszem Al-Khayat negyedben.

Egy helyi lakos szerint az árverésen nyomott áron adták el az ingatlanokat, hogy gyorsan pénzhez jusson a terrorszervezet. Monaam Abdallah Al-Jaburi moszuli lakos szerint a legtöbb „befektető” Szíriából és Izraelből érkezett. A város keresztény egyházi ingatlanjait viszont teljesen elpusztították. Több tucat templomot, kolostort, iskolát és temetőt robbantottak fel.

Az Iszlám Állam még tavalyelőtt nyáron foglalta el a várost, és elűzte Moszul keresztény lakosságát. Ezután kobozta el az ingatlanokat, miután hadizsákmánynak nyilvánított minden keresztény és yazidi tulajdonú ingatlant vagy ingóságot.

Az Iszlám Állam három hónapja súlyos anyagi hiányban szenved, miután a szír, iraki és kurd erők számos csempész utat zártak el a terroristák elől, illetve az orosz légierő több száz olajszállításra alkalmas teherautót semmisített meg.

A terrorszervezet már csak korlátozott mennyiségű lopott nyersolajat illetve műkincset tud Törökországon keresztül értékesíteni, ami idáig a két legfontosabb bevétele volt.

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Január 24, 2016-on 2:21pm-kor

január 24, 2016

Az amerikai adófizetők pénzéből több mint százmilliárd dollár katonai segélyt kapott Izrael, de a háborús bűnös gyermekgyilkos Netanyahunak ennyi sem elég

A gyermekgyilkos bűnöző Benjamin Netanyahu izraeli miniszterelnök kijelentette, hogy Tel-Avivnak több amerikai katonai segélyre van szüksége az Irán és a P5+1 országcsoport között létrejött nukleáris megállapodásból adódóan, írja a Press TV.

Az izraeli vezető a davosi Világgazdasági Fórumon beszélt arról csütörtökön, hogy Washington és Tel-Aviv véglegesíti egy 10 éves katonai segélycsomag részleteit, ami nagyobb összegről fog szólni, mint az idei évi 3,1 milliárd dolláros amerikai katonai támogatás.

Miközben Fareed Zakaria CNN újságírónak nyilatkozott Davosban, Netanyahu üdvözölte azt a több milliárd dollárt, amit Barack Obama amerikai elnök kormánya nyújtott Izraelnek.

Hozzátette, ez az amerikai katonai segély még fontosabbá válik az iráni nukleáris megállapodást követően, amelynek értelmében Teherán több tízmilliárd dollárt kap.

Netanyahu ezzel az iráni pénzeszközök nemzetközi bankok általi befagyasztásának feloldására utalt, ugyanis 2011-ben és 2012-ben illegális szankciókat vezettek be a perzsa ország ellen, olyan megalapozatlan vádakkal, miszerint Irán arra törekedett, hogy atomfegyvereket fejlesszen.

Irán befagyasztott pénzeszközei mintegy 100 milliárd dollárt, vagy még ennél is többet tesznek ki, de John Kerry amerikai külügyminiszter szerint Teherán körülbelül 55 milliárd dollárt kapna meg, mert ezeknek az alapoknak nagy része külföldi adósság kifizetésre van lekötve.

Izrael a katonai segély 60 százalékos növekedésre számít.

Jelentések szerint izraeli tisztviselők arra kérték az Egyesült Államokat, hogy 60 százalékkal növelje az éves katonai segélyezést, évente átlagosan 5 milliárdos szintre emelve azt a 2018-2028-as időszakban.

A jelenlegi megállapodás szerint, amelyet George W. Bush kormányával tárgyaltak le, majd 2007-ben írtak alá és 2017-ben jár le, az Izraelnek nyújtott éves katonai támogatás több mint 3 milliárd dollárra nőtt.

Netanyahu viszont hangsúlyozta, hogy Izrael most már több pénzt akar az olyan fenyegetésekkel szembeni küzdelemhez, amelyek a cionista rezsim heves ellenzése ellenére megkötött iráni nukleáris megállapodás következtében felmerülnek.

Barack Obama amerikai elnök állítólag egy találkozón elvben egyetértett Netanyahuval, hogy a segélycsomag összegét 4,2-4,5 milliárd dollárra növeljék.

Ez a pénz elkülönül attól a közel 500 millió dollártól, amit az elmúlt években éves szinten Amerika támogatásként nyújt Izrael rakétaprogramjához.

Egy friss kongresszusi jelentés szerint az 1962 óta Izraelnek nyújtott amerikai katonai segély összege mostanra elérte a 124.3 milliárd dollárt.

Az Egyesült Államok által Izraelnek nyújtott éves támogatás annak ellenére is stabil, hogy Amerikában széles körben csökkentették a hazai katonai programok kiadásait, úgymint a hadsereg méretét, ami a II. Világháború óta mostanra érte el a legalacsonyabb szintet.

Az Egyesült Államokban lévő erőteljes cionista lobbi arra kényszeríti az amerikai kormányt, hogy Izrael érdekeit szolgálja. Az Izrael oldalán álló érdekcsoportok aktívan tevékenykednek azért, hogy az amerikai külpolitikai döntések Izrael javára szülessenek meg.

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Január 24, 2016-on 10:26am-kor
2016. 01. 24. 08:59

The New York Times: Az amerikai cionista kormány nagy barátja Szaúd-Arábia pénzeli a CIA szíriai akcióit

Nagymértékben szaúdi pénzekből finanszírozza az Egyesült Államok a Bassár el-Aszad szíriai elnök ellen küzdő csoportok felfegyverzését és kiképzését - írja szombati számában a The New York Times.

Amióta az álszent gyilkos fekete báb Barack Obama elnök 2013-ban titokban felhatalmazta a Központi Hírszerző Ügynökséget (CIA), hogy kezdje meg a szíriai Aszad-ellenes csoportok felfegyverzését,

a CIA folyamatosan együttműködik a szaúdi hírszerzéssel e csoportok felfegyverzésében

és kiképzésében – írja szombati elemzésében a tekintélyes amerikai liberális napilap. A lap két munkatársa számos amerikai kormányzati és hírszerzési tisztségviselővel beszélt, mindannyian csak nevük mellőzésével voltak hajlandóak nyilatkozni. Az interjúk alapján a lap – miközben részletesen felidézi az amerikai-szaúdi együttműködés elmúlt évtizedeit – azt írja, hogy

a sivatagi királyság mindig nagyvonalúan írta alá a csekkeket a titkos amerikai akciók finanszírozására.

Ez a kiváló kapcsolat most is működik, annak ellenére, hogy Washington diplomáciailag közeledni látszik Teheránhoz, s ezt Rijád nehezményezi.

„A szaúdiak értik, hogy szükségük van ránk, és mi értjük, hogy szükségünk van rájuk”

- mondta a lapnak egyedüliként névvel nyilatkozó Mike Rogers, volt republikánus törvényhozó, aki a képviselőház hírszerzési bizottságának elnöke volt, ám a titkos program részleteit ő sem kívánta felfedni. Szaúd-Arábia ugyan nyíltan támogatja az Aszad-ellenes erőket, ám a CIA titkos akcióiban való részvétele és ezen akciók közvetlen finanszírozása eddig nem került nyilvánosságra. Amerikai tisztségviselők most is csak az együttműködés tényét erősítették meg a The New York Times oknyomozó riportereinek, a szaúdi anyagi támogatás mértékéről nem akartak beszélni. A Platángerenda (Timber Sycamore) névre keresztelt titkos akcióban - a lap szerint - részt vesz Katar is, amely a kiképzéshez egy egyik katonai bázisát bocsátotta rendelkezésre. A kiképzési programban részt vállal Jordánia is, ám a hásimita királyság ezzel kapcsolatos költségeit Szaúd-Arábia és az Egyesült Államok fedezi.

Ron Wyden, oregoni demokrata párti szenátor a kongresszusban felvetette, hogy

Washingtonnak nem kellene igénybe vennie szaúdi pénzeket,

ám a szenátor a The New York Timesnak nem akart nyilatkozni erről. Ugyanakkor az irodája - az interjúkérés után - közleményt adott ki, amelyben nagyobb átláthatóságot szorgalmazott bizonyos ügyekben.

Nem is olyan régen a The New York Times hasábjain egy neves algériai író és Közel-Kelet-szakértő éppen a The New York Times-ban azt írta:

Szaúd-Arábia maga az Iszlám Állam.

A valóság az, amit a nyugati híradók nem mutatnak.

A keresztény tizenévesek, akiket szexrabszolgaként használnak a „mérsékelt” és „radikális” lázadók. A kiirtott falvak, melyeknek egyetlen bűnük az volt, hogy síiták lakták őket. Az utolsó arámiak lassú eltűnése, akik nem érdeklik az USA „békés” harcosait, elvégre, csupán egy több, mint 2000 éves kultúrát képviselnek, Krisztus Urunk kultúráját, de az ilyesmi a gyökértelen, saját kultúrával sem rendelkező pénzimádó amerikai vezetőket nem érdekli. Ez a valóság. Az, hogy a fene nagy amerikai „békében” nem tudhatja senki, hogy megéri-e a másnapot, vagy jön valamelyik amerikai zsoldoscsapat, hogy brutális módon meggyilkolja őt, vagy eladja rabszolgának.

Mert a világ legnagyobb gyilkosa Amerika valójában nem békét vitt a világ egyik legősibb, ma is létező országába, hanem terrort. Nem fejlődést, hanem pusztulást és halált.

Aki a terrorizmust támogatja, maga is terrorista.

Így néz hát ki a béke, amit Amerika vitt Aszad országába. De persze, a világ legnagyobb terrorállama erre is talál magyarázatot: hogy az oroszok a hibásak. Az oroszok, akik idén ősszel, majdnem évekkel a konfliktus megkezdése után beléptek a háborúba Szíria törvényes, megválasztott kormánya oldalán, és akik végre tényleg irtják a terroristákat. Pedig valójában nekik köszönhető, hogy már végre látni a fényt az alagút végén – hogy végre már van remény a valódi békére. Amerika békéje pedig kamubombázásokat és keresztényüldözéseket jelentett csak, és jelent most is az ország számára.

Mert Amerika valójában nem hisz a békében, és nem hisz a nemzetközi-, illetve emberi jogokban sem. Amerika csak a pénzben hisz. És neki ma az Iszlám Állam, meg a „mérsékelt” lázadók jelentik a pénzt. Erről szól valójában a Szíriai konfliktus.

Az Amerikai Egyesült Államok „békéje” a véres, pusztító háború, ami nekik pénzt hoz, mert nekik az kell. Mindeközben pedig a propagandistáik békegalambokat rajzolnak, és minden fejlett országban üzemeltetnek pár hírcsatornát, ahol módszeresen Aszadra és az oroszokra fogják a „mérsékelt” terroristák által elkövetett emberiségellenes bűntetteket, dicsérve az amerikai kormányt, amelyik elhozta a „békét” egy eredetileg (is) békés országba.

Pedig a valóság teljesen más…

HozzászólásokHorváth Zsolt által a Január 23, 2016-on 9:16pm-kor

Nagy az összefonódás,de a végén úgy is veszít!

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Január 23, 2016-on 11:55am-kor

január 23, 2016

Katar légvédelmi rendszert vásárolt a Daesh (ISIS-ISIL)  számára

Az ukrán Cyber Porcot néven ismert hacker csoport az Abna hírügynökség forrásai szerint a napokban egy ukrán fegyvercég oldalát támadta meg, melynek során kiderült, hogy Katar azért vásárol Kijevtől légvédelmi fegyvereket, hogy támadni tudja az orosz vadászgépeket Szíria légterében. Az orosz Sputnik News is megerősítette, hogy a hackerek a “Level 11″ lengyel fegyvercég igazgatójának, Witold Kołodziejskinek a privát e-mailcímét is feltörték. Az ebben talált levelekből kiderült, hogy a cége egyike azon közvetítő cégeknek, melyek különböző fegyvereket vásárolnak fel, majd Szaúd-Arábiába és más öböl-menti arab országba szállítják azokat, melyeknek kormányai továbbítják az árut az általuk szponzorált, a szír állam és hadserege ellen harcoló fegyveres szervezeteknek Szíriába.

Az ukrán hackerek felfedték azt is, hogy létezik egy kereskedelmi szerződés 2015-ből, amely szerint a lengyel cég 256 darab ZSU-23 nehézgépfegyvert exportált az ukrán hadseregnek 14,5 millió euró értékben, később pedig ugyanezek a fegyverek feltűntek (ugyanazokkal a számokkal és tulajdonságokkal) egy szaúdi cég szerződései között is, ami szerint a fegyvereket a szaúdi hadügyminisztérium vásárolta meg.

Köztudott – valamint a hackerek is megerősítik –, hogy a szaúdi hadsereg az egykori szovjet blokkból származó fegyvereket nem használ, ennek ellenére az említett szerződés más tételeket is tartalmaz, többek között 500 darab DSK géppuskát és több millió lövedéket. Világos, hogy az árut a szaúdi családhoz hű fegyvereseknek vásárolták, akik Szíriában valamint a régió más területein is tevékenykednek, nem pedig a szaúdi hadsereg felfegyverzéséhez.

A cég, amitől Szaúd-Arábia megvette ezen hadi felszereléseket, Ciprusban van bejegyezve “Blessway Limited” néven. A vállalatot a fegyvereket állítólag Ukrajna irányába értékesítő lengyel “Level 11″  volt főigazgató-helyettese vezeti.

A hackerek azonban a fentebb említetteknél is problematikusabb üzlet nyomaira bukkantak rá: egy modern légvédelmi rendszer vásárlására, mely azonos időben történt az orosz légierő a Daesh (Iszlám Állam néven ismert, valójában se nem iszlám, se nem állam) terrorszervezet elleni Szíriában történő légicsapásainak kezdetével.

A “Level 11″ igazgatóhelyettese, valamint a “Blessway Limited” vezérigazgatója, aki a Vaszilij Babicki névre hallgat, 2015. október 30-án Dohában az ukrán nagykövetségen dolgozó diplomatától, Vlagyimir Korotustól kapott egy levelet. Ebben Korotus köszönetet mond, amiért a két ember ellátta őt különféle szaúdi és marokkói kapcsolatokkal, és felhívta a cégek figyelmét arra, hogy Katarral további igen jövedelmező üzleti lehetőségek vannak kilátásban. A dokumentumból az is kiderült, hogy egy hivatalos katari delegáció is ellátogatott Kijevbe, ahol részt vett egy katonai bemutatón tavaly szeptemberben.

A hackerek közzétettek egy belső levelezést is, amely az ukrán zsidó diplomata (aki ezek szerint fegyverek exportjával is foglalkozik) valamint a fegyvergyártó cég között ment végbe, s mely szerint egy S-125 típusú légvédelmi fegyvert szállítottak le Katarnak.

A hackerek szerint egyértelmű, hogy Korotus az információkat pénzért adja el, de ezek az okmányok minden bizonnyal arra is utalnak, hogy Doha komolyan el akart látni valakit a Közel-Keleten hatékony légvédelmi rendszerrel, méghozzá ezek a valakik feltehetőleg azok a fegyveres szervezetek Szíriában, amelyeket Katar is nagyban támogat, és amelyek egyesülésével a Daesh létrejött két évvel ezelőtt.

Említésre méltó, hogy a napokban látogatott el a katari emír, Tamim bin Hamad Al Thani Moszkvába, ahol Vlagyimir Putyin elnök fogadta őt, és egy nemes sólymot ajándékozott neki a látogatás végén.

Ez az ajándék valószínűleg nem más, mint egy utalás arra, hogy az orosz légierővel nem lehet mit kezdeni, ezért Katar inkább fogadja el Moszkva barátságát, amíg nem késő.