Pro Hungaria Nemzeti Radikális Portál

"Élő forrás, égi láng, Szentlélek, égből szállj le ránk!"

A magyar nép, a haza és a nemzet árulóinak, s családtagjaiknak sem lesz kegyelem!

2016. 01. 20. 20:45

Elszólta magát a „gyarmatosító”, a gyilkos Amerika magyarországi pincsije:

- a cionista kollaboráns Orr-bánék eladják a hazát !!!

Most már a sokadik alkalommal derül ki a cionista kollaboráns csaló, hazug, tolvaj, néprabló Fidesz-KDNP- ről, hogy a szabadságharcos attitűdje pusztán a hazai szavazati joggal rendelkező állampolgároknak szól, hiszen a valóságban tökéletesen belesimul abba az atlantista-multinacionális érdekszövetségbe, amely ellen a Békemeneten szokás felvonulni.

A lóláb gyakran kilóg, de ritkán szokták magát Orbánt szembesíteni a kormánypárt kétkulacsos politikájával.

Most ez is megtörtént.

Ahogy arról beszámoltunk, hogy a hazug álnok Colleen Bell amerikai nagykövet az Amerikai Kereskedelmi Kamara budapesti rendezvényén szerdán többek között arról beszélt, hogy

Magyarország és az Egyesült Államok közötti gazdasági kapcsolatok ugyan erősek, de még erősebbek lehetnek az "akadályok" megszüntetésével.

De vajon milyen akadályokra gondolhatott a Colleen Bell? Szögesdrót? Határzár? Csomagellenőrzések? Vámok? Esetleg jogszabályok?

A nagykövet nem hagy kérdőjeleket, ugyanis nyíltan szóba hozza a hazánkban tabunak számító, az Európai Unió és az Egyesült Államok közti szabadkereskedelmi egyezményt (TTIP), és aláhúzza:

"vannak (ugyan) nehézségek, de ezeken túl fognak jutni, mert az ilyen jellegű szerződések mindig nagy gazdasági fejlődést hoznak".

Ami viszont egy nettó hazugság, mert ilyen típusú szerződésből mindössze kettő van, az egyik a TPP, amit tavaly ratifikáltak a csendes-óceáni térségben, illetőleg a NAFTA, amelynek majd két évtizedes pusztítását leginkább azon mérhetjük föl, hogy gyakorlatilag eltűnt a középosztály az Egyesült Államokban.

Az amerikai nagykövet, aki korábban gyakran kritizálta a magyar kormányt, most dicsérte Orbán Viktor miniszterelnök kabinetjét, amiért az támogatja a TTIP-et. Colleen Bell emlékeztette a közönséget Szijjártó Péter külügyminiszter szavaira, aki több alakalommal is kijelentette, hogy a TTIP akár 20-30 ezer (sic!) új munkahelyet is teremthet Magyarországon.

Fontos szerződésről van szó, és Washington nagyra értékeli Orbán Viktor miniszterelnök és Szijjártó Péter támogatását ez ügyben

- mondta.

Magyarországon fontos a „nemzeti” látszat, ezért a nagy nyilvánosság előtt az Orbán-kormány tagjai nem szoktak kiállni a nemzetállamok létét megkérdőjelező szabadkereskedelmi egyezmény mellett, igaz államtitkári szinten már megkezdődött a csepegtetés.

S akkor egyszer s mindenkorra lezárva a Merkel-Orbán közti állítólagos ellentétet; a német kancellár által vezetett CDU (az Európai Néppárt legnagyobb pártja) nem olyan rég tett újra hitet az egyezmény mellett, ezzel is irányt mutatva "Európa megmentőjének".

Mindenki nyugodjon le!

Ugyanabból a vályúból zabálunk, amelyből a migránsokat is etetik.

De mi legalább büszkék is vagyunk rá.

Ti ócska mocskos csaló, hazug, tolvaj, néprabló, haza és nemzetáruló, mélységes undorral megvetett kollaboráns gazemberek, hitvány söpredék, és a megélhetési kommunista, posztkommunista, liberális, cionista sleppetek. 25-év alatt kiraboltátok Magyarországot, elraboltátok a magyar nép vagyonát. Tettétek mindezeket háború nélkül. Nélkülözésbe  a kilátástalanságba és nyomorba taszítottátok az országot! Remélhetőleg felébred ez a "birka" nép, s elvégzi a tennivalóját, de nektek a kínhalál is kegyelem lenne!

Teljes vagyonvesztés terhe mellett, életfogytiglan, börtönökbe, munkatáborokba veletek.

2016. 01. 20. 19:14

Colleen Bell köszönetet mondott Orr-bánnak a TTIP támogatásáért

A Magyarország és az Egyesült Államok közötti gazdasági kapcsolatok erősek, de még erősebbek lehetnek az "akadályok" megszüntetésével - mondta Colleen Bell budapesti amerikai nagykövet az Amerikai Kereskedelmi Kamara rendezvényén szerdán Budapesten.

Az amerikai diplomata az akadályok között említette a korrupciót, amely szavai szerint  továbbra is súlyos probléma a régióban. A kormánnyal, a civil szervezetekkel és az üzleti élet szereplőivel folyamatosan együttműködnek az átláthatóságért és a gazdasági kapcsolatok erősítéséért - jelentette ki.    

Colleen Bell felidézte: mióta Budapesten van, több Magyarországon tevékenykedő amerikai cég is jelentett be beruházást. Az amerikai vállalatok vezetőivel pedig több alkalommal is egyeztetett a magyarországi lehetőségekről és kihívásokról.

Mint mondta, idén is több alkalom lesz, amikor segíthetik a magyar és amerikai vállalatok közötti kapcsolatépítést. Idén nagy hangsúlyt helyeznek a magyar vállalkozók új generációjára, a kormánnyal és több szervezettel is együttműködnek, hogy támogassák őket az együttműködésben amerikai cégekkel - közölte.

Az amerikai nagykövet beszélt a transzatlanti szabadkereskedelmi szerződés ügyéről is. Vannak nehézségek, de ezeken túl fognak jutni, mert az ilyen jellegű szerződések mindig nagy gazdasági fejlődést hoznak - magyarázta.

Felidézte, a cionista zsidó Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is többször említette, hogy 20-30 ezer új munkahelyet (rabszolgamunkát!) jelenthet a megállapodás Magyarországon.

Fontos szerződésről van szó, és Washington nagyra értékeli Orbán Viktor miniszterelnök és Szijjártó Péter támogatását ez ügyben - mondta.

Szemerkényi Réka washingtoni magyar nagykövet arról beszélt, hogy Magyarország és az Egyesült Államok gazdasági kapcsolatai még sosem voltak olyan erősek, mint most.

A diplomata hangsúlyozta: a világ folyamatosan és jelentősen változik, a kihívások mindenkit közvetlenül érintenek, ezért nagyobb szükség van a stratégiai együttműködésre, mint valaha. Szükség van barátokra, és a legjobb barátok azok, akikkel hasonló értékeket követünk - mutatott rá. Úgy vélte, a NATO és a transzatlanti együttműködés a következő években is nagyon jelentős lesz.

Szemerkényi Réka nagyon jónak értékelte a magyar-amerikai kapcsolatokat, és azt mondta, hogy sokat javult a kommunikáció a két ország között. Magyarország és az Egyesült Államok partnerek, szövetségesek és barátok - jelentette ki.

A diplomata hangsúlyozta, az elmúlt egy évben sok mindent elértek a két ország gazdasági kapcsolatainak erősítésében, az eredményekre példaként pedig a chicagói főkonzulátus megnyitását említette, amely részt vesz a gazdasági kapcsolatok erősítésében is.

Mint mondta az Egyesült Államok a legnagyobb Európán kívüli befektető Magyarországon, az itt befektetett amerikai működőtőke elérte a 9 milliárd dollárt, több mint 1700 amerikai cég mintegy 90 ezer embernek ad munkát Magyarországon. A magyar kormány eddig tíz amerikai céggel kötött stratégiai együttműködési megállapodást - idézte fel.

Szemerkényi Réka megjegyezte: az Amerikai Kereskedelmi Kamara mindig fontos szerepet töltött be a gazdasági kapcsolatok erősítésében Magyarország és az Egyesült Államok között, és fontos hídként köti össze a két országot.

Nyikos Tibor:

Hallgat a magyar

Hallgat a magyar
Most lehunyt szemekkel,
S nem szól a száj
Mert nincs többé kinek.


Néma az ajak
És szégyelli magát;
Mert borgőzös fejjel
Várta az igazát.

Most csendes az utca
Hol egykor harcot vívtak,
És nem szól a kürt
Az újkori harcosnak.

S megadta magát
Végleg ez a nemzet,
Behódolva mind;
Az áruló férgeknek.

Ezektől az ide-oda hajlongó, bármilyen segget kinyaló, Magyarországi magyarosított nevű, egykor még kommunista-liberális, ma már cionista kollaboráns  hitvány (kazár típusú "zsidó") megélhetési,  magát "politikusnak" nevező söpredéktől semmit sem remélhet, sem a magyar nép, sem pedig az elszakított testvérrészeinken élő magyar testvéreink!

A bolsevikkommunizmus, a maga cionista vezető elitjével, internacionalista nemzetellenességével és barbár materializmusával esszenciálisan semmiben nem különbözik a mai cionista háttérhatalom vonalától.

ÉBREDJ MAGYAR, HA VAN MÉG ISTENED!

Nagy-Magyarország alapköve a Tiszta Erkölcs.


Kérjük együtt az Urat, hogy hozza el nekünk a kufárokat a templomból kiűző Jézus Krisztus igazságát, tudva, hogy hazánk és nemzetünk eljutott arra a pontra, ahonnan elmozdulva már csak elpusztulni vagy újjászületni lehet.
Legyen az elkövetkező  évek, az erős, egységes, élni akaró nagy magyar nemzet világra jövetelének évei, s ahogyan kétezer évvel ezelőtt megváltója született a világnak, úgy szülessen újra Európa eddigi védelmezője, magára találásának záloga itt, a Kárpát-medencében!

Isten áldása szálljon Nagy - Magyarországra!

Vigyázzatok nagyon, nép, haza és nemzetáruló kollaboráns nemzetidegen kufárok, mert ítél a magyarok Istene!


S ítéletének, a magyar nép lesz a végrehajtó ereje.

Megtekintések: 128

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Pro Hungaria Nemzeti Radikális Portál –nak.

Csatlakozzon a(z) Pro Hungaria Nemzeti Radikális Portál hálózathoz

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Február 15, 2016-on 6:50pm-kor

A cionzsidó idióta Szijjártó szerint Európa lemarad, ha kimarad: a miniszter túl lassúnak tartja a TTIP-tárgyalásokat

Az Egyesült Államok második legnagyobb szövetségi államában tárgyal Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. A texasi megbeszéléseken a gazdaságé a főszerep, de a magyar diplomácia vezetője megállapodást ír alá a dallasi polgármesterrel, és előadást tart az Egyesült Államok és az Európai Unió közötti szabadkereskedelmi egyezményről folyó tárgyalásokról is.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter mai tárgyalásainak célja – mint az MTI-nek adott interjújában elmondta -, hogy tovább erősítse a magyar-amerikai gazdasági kapcsolatokat, ez ugyanis meghatározóan befolyásolja az "egyébként dinamikusan fejlődő magyar gazdaságot".

A miniszter emlékeztetett arra, hogy Texas az Egyesült Államok második legnagyobb – és legerősebb gazdaságú – szövetségi állama, s ma már a Magyarországon jelenlévő ötven multinacionális cég közül negyven itteni. Ezek a vállalatok kilencvenkétezer munkahelyet tartanak fenn hazánkban.

A mai texasi tárgyalások eredményeként újabb beruházások érkeznek Magyarországra: a közeljövőben több mint félezernyire lehet számítani. Ezek alapvetően a szolgáltatási ágazatban és az autóiparhoz köthető tevékenységekben jelentkeznek majd.

A texasi gazdasági élet szereplőivel, potenciális magyarországi beruházókkal folytatott tárgyalások között szerepel az American Airlines vezetőivel tartott megbeszélés: várhatóan újraindulnak ugyanis a közvetlen légijáratok a két ország között.

"Magyarország kifejezetten előnyös helyzetben van – hangsúlyozta az MTI-nek Szijjártó Péter -, mert a turisztikai ágazata kifejezetten dinamikusan fejlődik." Tavaly 265 ezer amerikai szállt meg Magyarországon, s évente 600 ezer ember veszi igénybe a Magyarország és Észak-Amerika közötti légijáratokat. Például a kanadai Torontó és Montreal, valamint Budapest közötti repülőjáratok kihasználtsága 92 százalékos, amely tény szintén jelzi az igényt a közvetlen légiforgalomra az észak-amerikai kontinenssel.

A gazdasági tárgyalások mellett a magyar diplomácia vezetője megállapodást ír alá a dallasi agglomerációban lévő és magyarországi egyetemek közötti együttműködésről Mike Rawlingsszal, Dallas főpolgármesterével, valamint előadást tart az Egyesült Államok és az Európai Unió közötti szabadkereskedelmi egyezmény megkötéséről folyó tárgyalásokról.

"Az Európai Unió egyre többet veszít gazdasági versenyképességéből, s lemarad a régiók közötti gazdasági versenyben" – emelte ki az MTI-nek Szijjártó Péter, utalva arra, hogy az Egyesült Államok a Csendes-óceáni térség tizenegy államával már megkötötte a szabadkereskedelmi megállapodást. Az Európai Unióval kötendő szabadkereskedelmi megállapodás (amelynek hivatalos neve: Transzatlanti Kereskedelmi és Beruházási Partnerség, rövidítve: TTIP) tárgyalásai azonban lassúak.

Magyarország számára a tárgyalásokon van – Szijjártó Péter megfogalmazásában – "vörös vonal", így például a GMO-mentesség, azaz a génmódosított vetőmagvak tilalma, illetve a választott bíróságok szerepe. "Ezeket nem akarjuk feladni, de ezzel együtt is lehetne olyan megállapodást kötni, amely ambiciózus" – fogalmazott Szijjártó Péter.

Elmondása szerint Budapest azt szeretné, ha az amerikai-európai uniós tárgyalások már olyan szakaszba jutnának, amelyben világosabban látszik, felismerhető, hogy mi a jó, mi az elfogadható és a megváltoztatandó elem a potenciális megállapodásban.

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Január 28, 2016-on 5:00pm-kor
2016. 01. 28. 11:07

Mit csinált Orbán Amerikában a CIA-hoz köthető alapítvány ösztöndíjasaként?

A miniszterelnök életrajzában akadnak lyukak. A Soros-ösztöndíj szerepel benne, egy másik, 1992-es amerikai tanulmányútja viszont nem.

Orbán Viktor a German Marshall Fund (GMF) jóvoltából járt az USA-ban, annak a szervezetnek a támogatásával, ami az utóbbi években mint a hazai liberális körök támogatója jelent meg a kormánypárti sajtó hasábjain. A German Marshall Fund-utazás révén került kapcsolatba az amerikai titkosszolgálatokkal a Frankfurter Allgemeine Zeitung egykori újságírója, Udo Ulfkotte is, aki könyvet írt azokról a szervezetekről, amelyek juttatásaik révén érdekeik szerint torzítják a híreket és formálják Amerika-baráttá a sajtót.

Általánosan elfogadott nézet, hogy a GMF kapcsolatban áll az amerikai titkosszolgálatokkal. Ezt a vélekedést a szervezet vezetésében helyet foglalók életútja is alátámasztja. A GMF emberei úgy kezelték 1992-es kint tartózkodásakor Orbán Viktort, mint aki két év múlva az ország miniszterelnöke lesz. „Végigvitték például az összes katonai, elhárítási, kémelhárítási, biztonsági és hasonló vonalon, a legbelső, legtitkosabb ügyekbe is beavatták.

Orbán-kormány álláspontja érdekes módon, komoly fordulatot vett az EU és az USA szabadkereskedelmi egyezményével (TTIP) kapcsolatban.

Múlt héten az Amerikai Kereskedelmi Kamara évnyitó rendezvényén Colleen Bell, az Egyesült Államok budapesti nagykövete elismerően szólt arról, hogy Orbán Viktor és Szijjártó Péter is támogatja a transzatlanti szabadkereskedelmi megállapodást, a fideszes EP-képviselők pedig vidáman megszavazták, a TTIP tárgyalásának folytatásáról és az egyezmény megkötéséről szóló előterjesztést az Európai Parlamentben.

Azért furcsa ez, mert korábban a magyar kormány elutasítóan állt az egyezményhez, nemrég Magyarország Washingtoni nagykövete azonban már azt mondta: a megállapodás megkötése fontosabb, mint valaha.

Hogy mi állhat a hirtelen jött pálfordulás hátterében, továbbá milyen erők és gazdasági csoportok érdekeit képvisel, és hogyan szerez befolyást az Orbán Viktort is ösztöndíjjal jutalmazó GMF, kiderül a ma megjelent Bar!kád hetilapból!

Orbánék TTIP-ügyben is átverik az embereket

2016. 01. 28. 11:04

A Fidesz lebukott, hogy a transzatlanti szabad kereskedelmi egyezmény (TTIP) kapcsán ismét átveri az embereket – mutatott rá csütörtöki sajtótájékoztatóján Staudt Gábor.

A jobbikos parlamenti képviselő megdöbbentő hírnek nevezte, hogy Colleen Bell amerikai nagykövet egy múlt heti rendezvényen

köszönetet mondott a kormánynak, amiért támogatja a TTIP-t.

Emlékeztetett: a Fidesz korábban több alkalommal is azt mondta, hogy jelenlegi formájában nem fogadja el az egyezményt és ennek kapcsán keményen érvényesíteni fogják a magyar nemzeti érdekeket.

Ha viszont Coleen Bell máshogy tudja, akkor a magyar embereket ismét „sötétben tartják” - szögezte le a politikus. Nem tudni róla, hogy megváltozott volna a TTIP tartalma, vagy, hogy a tárgyalások mást irányt vettek, mint eddig, így minden bizonnyal Orbánék álláspontja módosult – véli Staudt.
 

Ex has

Rámutatott: az USA-val folyó tárgyalásokat Brüsszel vezeti, ezek titokban folynak. A képviselő elmondta: különböző, a TTIP-ről szóló uniós rendezvényeken járva az a benyomása alakult ki, hogy

amerikai részről „vérprofi” tárgyalók dolgoznak, akik pontosan tudják mit akarnak, velük szemben azonban „tutyimutyi” uniós bürokraták állnak, akik „bármit aláírnának, amit eléjük tesznek”.

Hogy ez eddig nem történt meg, pusztán néhány nemzetállam határozott ellenállásán múlt.

Hangsúlyozta: a TTIP esetleges hatásairól a mai napig nem áll rendelkezésre valós kimutatás, vagy kutatás. Az egyezmény támogatói egy mindössze egy olyan tanulmányra hivatkoznak, amely „ex has” 1-1,5 százalékos GDP növekedést jósol, ha az egyezmény megszületik. A Jobbik szerint azonban ennél sokkal mélyrehatóbb vizsgálatokra lenne szükség.

A Jobbik úgy véli, a készülő megállapodás számos elfogadhatatlan pontot tartalmaz. Staudt Gábor szerint ezek közé tartozik, hogy a tervezett vitarendezési mechanizmus a nagy cégeknek lehetőséget adna, hogy

a nemzetállami jogszabályok fölé helyezhessék magukat.

A multik ugyanis a tagállamokkal való érdekütközéseiket nem a helyi igazságszolgáltatás keretében rendeznék, hanem nemzetközi választott bíróságok elé vihetnék az ügyeket.

Rámutatott az USA és az EU fogyasztóvédelmi és élelmiszerbiztonsági szabályai közti gyökeres különbségekre is. Jellemző példaként említette, hogy az Egyesült Államokban a gyógyszerek, vagy a génmódosított termények, élelmiszerek szabályozása sokkal liberálisabb. Ameddig be nem bizonyosodik, hogy egy termék veszélyes, addig forgalmazható. Az Unióban jelenleg pont fordítva van, csak az után kerülhet a boltokba bármi, ha világosan bebizonyították, hogy nem káros az emberi egészségre.

A transzatlanti szabad kereskedelmi egyezmény várható következményeiről és a fősodratú média nagy része által gondosan elhallgatott árnyoldalairól az Alfahír cikksorozatában olvashat.

Álláspontok és alsóneműk

A képviselő leszögezte: „Orbán Viktorban nem bízunk”, hiszen

„úgy válogatja álláspontját és szövetségeseit, mint más az alsóneműjét”.

Emlékeztetett: a miniszterelnök a kilencvenes években még Soros ösztöndíjjal tanult külföldön, most pedig első számú ellenségének tekinti az amerikai milliárdost. Rámutatott: a transzatlanti kereskedelmi megállapodás esetében is ezt láthatjuk. A Fidesz EP képviselői már korábban is támogatták a TTIP-t, miközben a párt politikusai otthon ennek ellenkezőjét harsogták – idézte fel a politikus.

A Jobbik szerint mára világossá vált: ebben a tárgyalási folyamatban valójában

„sem az európai, sem a magyar érdekeket nem képviseli senki”

a profi módon eljáró, és saját érdekeit kíméletlenül érvényesítő Washingtonnal szemben.

HozzászólásokSzerkesztő által a Január 28, 2016-on 12:02am-kor

Nagy ostobaság azt hinni, hogy "csodálatos, szép új" (neoliberális) világunkban csak elszórt, véletlen események történhetnek. Egy fenét, minden mindennel összefügg, bárhogy iparkodik is elbagatellizálni ezt a tényt a média. Íme egy újabb "véletlen"!

 

TTIP és a bevándorlás, avagy konténerekbe zárt szabadság

Colleen Bell, az Egyesült Államok budapesti nagykövete néhány nappal ezelőtt mondott köszönetet a Fidesz-kormánynak, amiért Orbán Viktor miniszterelnök és Szijjártó Péter külügyminiszter támogatásáról biztosította a Washington által szorgalmazott szabadkereskedelmi egyezményt. Azonban, a gazdaságban és a politikában nincsenek elszigetelt események, minden mindennel összefügg - így az sem lehet véletlen, hogy 2016 ezzel a megdöbbentő kijelentéssel veszi kezdetét.
 

Mint ismert, 2013 óta folyik tárgyalás az Egyesült Államok és az Európai Unió között a Transzatlanti Kereskedelmi és Befektetésvédelmi Szerződésről (TTIP), amely egy szabadkereskedelmi övezettel kötné össze az Atlanti-óceán két partját. Az egyezmény kockázataival már számtalan alkalommal foglalkoztunk, konkrét példákon keresztül, így ezúttal egy másik szemszögből szeretnénk megközelíteni a témát.

Hossó Andrea közgazdász a Magyar Hüperión legújabb számában egy részletes tanulmány segítségével világít rá arra, hogy a TTIP és az Európát tavaly elérő migrációs válság összefügg, mi több, ugyanannak a jelenségnek a két oldala:

"a neoliberális gazdaságpolitika és politikai-gazdasági berendezkedés hegemóniája, a neoliberális világrend megszilárdítása".

"Jelen pillanatban több geopolitikai jelentőségű folyamat zajlik. Sokan úgy gondolják, egymástól elszigetelt eseményekről van szó. Közéletünk egyik legnagyobb problémája, állandósult válsághelyzetünk egyik nyomós oka, hogy az emberek elszigetelten szemlélik egyes ügyeinket, problémáinkat és válságainkat is. Valójában azonban minden mindennel összefügg."

Kapcsolatot fedezhetünk fel tehát bevándorlás és szabad kereskedelem, nemzetbiztonsági kérdés és rendszerszintű korrupció között. Ne feledjük, hazánk esetében egy olyan ország áll az amerikai központú multinacionális cégek érdekeivel szemben, amely adóhatóságának az elnökét korrupciós ügyek miatt kiutasították az Egyesült Államokból.

A neoliberális világrend megszilárdításához olyan állami vezetőkre van szükség, akik már a nemzetekhez nem kötődő globális tőkehatalom markában vannak. Akik egy közös titok miatt zsarolhatóvá váltak...

"Magyarország olyannyira meggyengült és leromlott, hogyha nem értjük meg a körülöttünk, velünk zajló folyamatokat, és e tudás birtokában nem vesszük kezünkbe a sorsunkat, puszta létünk is kérdésessé válik" - figyelmeztet Hossó Andrea.

Sodródunk, nem irányítjuk az életünket - mintha mi is a Földközi-tengeren egy lélekvesztőn hánykolódnánk.

A neoliberális gazdasági modell két alappillére a személyek szabad mozgása, kevésbé költőien: a munkaerő globális rendelkezésre állásának biztosítása, illetőleg a tőke szabad áramlása. Mint látható, a TTIP ezeket a célokat, tehát a globális nagytőke érdekeit hivatott érvényesíteni. Azonban

"ez a transzatlanti szövetség nem földrészek, még csak nem is államok egymással szembeni érdekeiről szól, hanem a nemzetekhez nem kötődő globális nagytőke és a világ többi része közötti viszonyról".

Ebben az átalakulásban eszközök vagyunk csupán, ugyanúgy, mint az útnak indult/indított százezrek. Ennek megfelelően, amely európai politikus támogatja a TTIP-et, az szükségszerűen a bevándorlás okozta gazdasági átrendeződésben is érdekelt.

"A népvándorlást sokan bibliai katasztrófának tartják, természeti csapásnak, ami hirtelen zúdult ránk, és ami önálló, egyedi probléma. Valódi véletlenek azonban ritkán fordulnak elő, minden mindennel összefügg, a migráció is, ami csupán egy másik vetülete a TTIP szerződésnek" - fogalmaz Hossó Andrea a Magyar Hüperión hasábjain.

Kijelentését a neoklasszikus-neoliberális gazdasági-közbeszédben használt versenyképesség kifejezés fogalmával támasztotta alá, amelynek kulcstényezője az olcsó munkaerő, az emberi erőforrások hatékony felhasználása.

Ez nem egy új keletű folyamat, még a magyarság számára sem:

"hiszen ez történt velünk a XX. század elején, amikor kitántorgott Amerikába másfél millió emberünk, és ez történik ma is, amikor eddig körülbelül 600 ezer magyar ment külföldre munkát vállalni".

Amennyiben Nyugat-Európát vizsgáljuk, akkor pedig azt kell megállapítanunk, hogy már a 70-es években kiderült, az elért gazdasági növekedés nem tartható fenn a végtelenségig ugyanazon a szinten, sőt, már a munkaerő árának mérséklését kívánta, hogy a tőke haszna változatlanul magas szinten maradjon.

"Sok olcsó munkásra volt szükség, és a tömeges bevándorlás eredményeképp fenn lehetett tartani a nagymértékű, inflációmentes növekedést"

- emlékeztetett Hossó Andrea az elmúlt évtizedek során Európába érkező bevándorlókra, akiknek már a másod-harmadgenerációja él a nagyvárosok szegénynegyedeiben.

Az egyszerű gazdasági érdekeket később aztán leöntötték a politikai korrektség, a multikulturalizmus mázával, így megnyitva egy csak virtuális létező kommunikációs teret, ahol az eredeti üzenet elveszett, helyét pedig átvette az egyszerű gyűlöletkeltés.

Milton Friedman mondta, hogy

"Csak egy valós vagy vélt válság képes igazi változást előidézni. Amikor az a válság kirobban, a válaszlépések attól függnek majd, milyen elméletek állnak rendelkezésre".

Találó megfogalmazás. S ha nem szeretnénk, hogy Magyarország, mint etnikai valóság, eltűnjön, akkor

"a civil társadalomnak meg kell értenie a folyamatokat, és alulról szerveződve, összefogva kell válaszokat adnia".

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Január 27, 2016-on 7:46am-kor

A cionista gyilkos amerikai kormány tagjai tudták, hogy az iraki háború oka hazugság

3
Akiknek köszönheti Európa a migráns vándorlást....

Új minőséget értek el az amerikaiak 2003-as iraki inváziója körüli csúsztatások. Most kiderült, hogy volt, aki számított arra, hogy egyetlen tömegpusztító fegyvert sem találnak Szaddám Huszein raktáraiban. De nem szólt erről annak, aki a fő döntéseket hozta.

A legtöbb elemzés, amely a közel-keleti káosszal és az Iszlám Állam-jelenséggel foglalkozik, egyvalamiben általában egyetért: ha régebbre nem is, az amerikaiak iraki inváziójáig legalább vissza kell nyúlni,  hogy feltárjuk az okokat. Washington beavatkozása ugyanis olyannyira felborította az erőviszonyokat, hogy a régió ezt azóta sem volt képes kiheverni. 

Amerikai katonák Fallúdzsa ostromakor

Hazugságra építettek

Az iraki háborúról tudjuk: Washington azzal az ürüggyel vágott bele 2003 tavaszán – ENSZ-felhatalmazás nélkül –, hogy megsemmisítse Szaddám Huszein vélelmezett tömegpusztító fegyverkészletét (WMD). Később kiderült, ilyenek nincsenek: a tömegpusztító fegyvereket kereső csoport 2004-es zárójelentésében megállapította, hogy az iraki diktátor hosszú évekkel az invázió előtt felhagyott atom- és biológiaifegyver-programjával. 

Huszeinnek nem voltak tömegpusztító fegyverei

2011-ben az is kiderült, hogy a WMD-k létezésére apelláló titkosszolgálati jelentés téves volt, mert az informátor hazugságaira alapozták. Ez azonban nem akadályozta meg 2002 októberében George Bush amerikai elnököt, 2003 februárjában pedig külügyminiszterét, Colin Powellt, hogy arról győzködjék a világ közvéleményét: Szaddám Huszeint meg kell dönteni, mert biológiai fegyverei vannak,  ilyeneket fejleszt, támogatja a nemzetközi terrorizmust, és atomfegyverprogramon dolgozik. Mindezt a vezető amerikai napilapok szekundálása mellett. 

Akik tudták az igazságot

De hogyan csaphatja be egy informátor a világ legfejlettebb hírszerzésével és hadseregével bíró Egyesült Államokat? A jelek szerint sehogy, ugyanis a háttéremberek pontosan tudták, hogy finoman szólva is nehezen igazolható a háború megindítására felállított érvrendszer. 

Háborús jelenet 2004-ből

A Politico hozzájutott egy nyolcoldalas jelentéshez, amely még 2002 szeptemberéből való: a vezérkari főnökök egyesített bizottságának (JCS) hírszerzése készítette, Donald Rumsfeld akkori védelmi miniszter pedig azzal az ajánlással küldte el az eredményeit a JCS-t vezető Richard Myersnek, a légierő tábornokának, hogy vessen rá egy pillantást, mert „nagy dolog”. 

Donald Rumsfeld Richard Myersszel

És valóban az volt, a kiábrándító végkövetkeztetése ugyanis könnyedén ellenérvként szolgálhatott volna a háború szükségességét igazoló narratívában: „Nehezünkre esik megbecsülni, mi az, amit nem tudunk. (...) Az iraki atomprogramról szerzett tudásunk – akár 90 százalékban is – pontatlan titkosszolgálati jelentésekre épített elemzéseken alapul.” 

Hallgatott a Pentagon

A gond csak az, hogy bárki, aki akkor illetékes volt a külügynél és a hírszerzésnél (CIA), most pedig névtelenül megszólalt a Politicónak, azt állítja: nem találkoztak a jelentéssel, vagyis Rumsfeld egyszerűen úgy döntött, hogy a titkok a Pentagonon belül maradnak  – ezekről Myers tábornok már korábban tudott, de ő sem terjesztette, lévén, neki Rumsfeld volt a főnöke. Még az sem biztos, hogy Bush elnök vagy Dick Cheney alelnök tudott róluk. Ahogy az egyik megszólaló fogalmazott: a jelentést a Fehér Házba küldték volna utoljára. 

Rumsfeld hallgathatott Cheney és Bush előtt

Gombafelhő, tudás nélkül

A közvélemény végül egy olyan titkosszolgálati anyagot ismert meg, amely jobbára iraki dezertőrök elmondásain alapul, mert a sajtónak ezt szivárogtatták ki. A The New York Times címlapján 2002. szeptember 8-án „Az Egyesült Államok szerint Huszein felgyorsította az atombomba-kutatásokat” címmel virított az az értesülés (itt könnyedén visszakeresheti), amelyet később Cheney, Powell, Rumsfeld és az akkor nemzetbiztonsági tanácsadóként dolgozó Condoleezza Rice későbbi külügyminiszter is ismételgetett; Rice például úgy utalt rá, hogy ez az első jele a füstölgő fegyvernek, de lehet, hogy a gombafelhőnek”.  A gombafelhő Rice és Cheney beszédeiben ezután toposzként tért vissza. 

Rumsfeld- és Rice-maszkos tüntetés 2003-ban San Franciscóban

Mindezt úgy, hogy Rumsfeld íróasztalfiókjában ott volt a JCS-jelentés, amelyben ez is szerepelt: „Azt gyanítjuk, életképes (atom)fegyvereket terveznek, de nincs tudomásunk az (urán)dúsítási képességeikről. Nincs biztos tudásunk bármilyen, atomfegyvergyártásra képes létesítmény helyéről.”  Sőt, a vezérkar értesülése azt is vitatta, hogy Irak olyan hosszú hatótávolságú ballisztikus rakétát fejlesztene, amellyel elérheti Izraelt – merthogy Bushék ezt is előszeretettel emlegették, amikor a casus bellit keresték. 

Keresik a casus bellit

A háborús kampány olyan jól sikerült, hogy 2002 őszén, az iraki invázióról döntő kongresszusi szavazás előtt a The Washington Post szerint mindössze hat szenátor és néhány képviselő kért betekintést az Irakkal kapcsolatos titkosszolgálati jelentésekbe – amelyek nélkülözték a JCS helyzetképét. 

A címzettek nem ismeretlenek

És hogy mi köze ennek napjaink politikájához? A közel-keleti káoszon kívül az, hogy a JCS-jelentés szűk körű címzettlistáján szereplők nem tűntek el, csak átalakultak.  Egyikük, Paul Wolfowitz volt védelmi miniszterhelyettes egyik tanácsadója ma a republikánus elnökjelölt-aspiráns, Jeb Bush egyik külpolitikai szakértője. John Bolton volt amerikai ENSZ-nagykövet Bush egyik riválisának, Ted Cruznak ad tanácsot, egy másik republikánus jelölt, Marco Rubio munkáját pedig a korábban Dick Cheney-nek dolgozó Eric Edelman segíti

Marco Rubiót (balra) és Ted Cruzt (jobbra) is háborús héják segíthetik

A demokratáknál az elnökjelöltségre legesélyesebb Hillary Clintont pedig a nagyvonalúan kezelt e-mail fiókján kívül azzal sorozza kihívója, Bernie Sanders, hogy 2002 őszén – ellenzékből – az iraki háború mellett szavazott. Nagy valószínűséggel nem Clinton volt a hat szenátor egyike. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hazudott az iraki biofegyverekről az informátor

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Január 26, 2016-on 3:16pm-kor

Egy magyar találmány, amely tönkreteheti a hatalmas gyógyszeripart

Mit csinálhat a hatalom egy olyan emberrel, aki elmúlt már "ennyi meg ennyi", és nem lehet a lelkisimeretét pénzért megvenni?

A felfedezés, ami csak Magyarországon 15.000 életet menthetne meg évente, óriási szálka a gyógyszergyárak szemében, akik milliárdos üzletektől esnek el, ha Horváth Professzor úr szérumát megkapják az emberek.

Megpróbálják kóklernek, csalónak kikiáltani, de ő csak mosolyog és tudja, hogy az igazság nem az ő személyének szól, hanem azon emberek százezreinek, akiknek az életét meg lehetne menteni ezzel a világraszóló találmánnyal.

Nem adta el sem Kínának, sem Amerikának, mert azt akarja, hogy itthon maradjon és hazánkat és annak polgárait gyógyítsa és gazdagítsa.

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Január 26, 2016-on 3:09pm-kor

A kazár pénzügyi rendszer és maffiózók szisztematikus támadás alatt állnak, ahogy a világforradalom kibontakozik

A világ tőzsdéinek rekord méretű visszaesése az év első hetében csak a kezdete volt egy szisztematikus támadásnak, hogy leszereljék a kazár maffia babiloni adósrabszolgaság alapú pénzügyi rendszerét, amit több kormányzati ügynökségi forrás is megerősít.

A legtöbb tőzsdei index várhatóan 50-60 százalékkal fog csökkenni, mielőtt ez a kampány véget ér, az Ázsiai Fejlesztési Bank egyik vezető tisztviselője, Pentagon források és egy CIA ügynök szerint, aki részt vett a Szovjetunió csődbe juttatásában.

A támadás célja, hogy csődbe juttassák a nagy kazár bankokat, melyek a világ oly sok baja mögött állnak. Ennek eredményeként a kazárok kifogynak a lehetőségekből, miközben az olajárak összeomlanak, a kábítószer pénzek elapadnak, és a tőzsdei manipulációt leállítják.

Richard Fisher, a Federal Reserve Board bűnszövetkezet dallasi ágának egykori vezetője elismerte, hogy "Amit a Fed tett, és én is része voltam, egy hatalmas piaci áremelkedés megtervezése annak érdekében, hogy létrehozzanak egy vagyonhatást..." és hozzátette, hogy a "Fed egy hatalmas fegyver, melyben nem maradt lőszer."


Félreértés ne essék, amikor azt mondja "megtervezés" az azt jelenti, hogy elosztani a Fed pénzét a kazár maffiózóknak, mesterségesen növelve a tőzsde értékét. Ennek most vetnek véget, ezért omlanak össze a piacok. Alább több szó esik a kazárok elleni pénzügyi támadásról, de előbb meg kell említeni a jogi lépéseket, melyeket ezen kígyók ellen hoztak.

A legérdekesebb, hogy Hillary Clinton lesz hamarosan a legmagasabb rangú kazár gengszter, akit letartóztatnak a kibontakozó kampányban, hogy véget vessenek az uralmuknak. Pentagon és más források szerint az FBI igazgatója James Comey azzal fenyegetőzött, hogy lemond az Obama adminisztráció elleni ügynökségi lázadás részeként, hacsak az Igazságügyi Minisztérium nem vonja büntetőeljárás alá Hillary Clintont a többszörös, bizonyított bűncselekmények miatt.

Továbbá a mexikói drogbáró, Joaquín "El Chapo" Guzmán elfogása a múlt héten azt jelenti, hogy ki fogják adni az Egyesült Államoknak, hogy "énekeljen, elpusztítva" a Wall Street-i bankokat, az ISIS-t és Bush-ékat, állítja a Védelmi Hírszerző Ügynökség forrása.

A kazár maffia politikusainak eltávolítása már elkezdődött egy alacsonyabb szinten. Különösen az NSA állított össze politikusok elleni bizonyítékokat, akiket Izrael vesztegetett meg, hogy ellenezzék a nukleáris megegyezést az amerikai kormány és Irán között. Eddig a republikánus Tom Cottont ütötték ki, aki egymillió dollár kenőpénzt kapott, hogy ellenezze az egyezséget. Cotton 47 szenátort győzött meg, hogy írjanak alá egy levelet, amely ellenzi a békemegállapodást Iránnal. Ő hamarosan börtönbe kerül.

http://www.sott.net/article/309889-TREASON-Bibi-bribed-GOP-senator-...

Steve Israel kongresszusi képviselő, a Demokrata Párt választmányának vezetője a kongresszusban szintén kénytelen volt lemondani, amiért ellenezte a békemegállapodást Iránnal, Pentagon források szerint. Hamarosan ő is belülről láthat egy börtönt.

http://www.theatlantic.com/politics/archive/2016/01/steve-israel-an...

A CIA pénzügyi szakértője, aki részt vett a Szovjetunió csődbe juttatásában, a következőket mondta ezekről a politikusokról: "Ezek azok a patkányok, akikről beszéltem... Ezt a szenátort ki kell vinni, és felakasztani a főváros pázsitján, hogy mindenki lássa, hogyan néz ki egy patkány."

Jelenleg más patkányokra is vadásznak. Valamint ne felejtsük el, hogy a volt francia elnök Nicholas Sarkozy nyomozás alatt áll, amiért a saját repülőgépén nagy mennyiségű kokaint csempészett. Továbbá egy szaúdi herceget is letartóztattak Libanonban, mert 2 tonna amfetamint szállított a privát repülőgépén.

Egy másik rendkívül látványos jele a kazár sátán imádók elleni kampánynak, mely egyre gyorsuló ütemben halad, a közelmúltban lemondott Benedek Pápa idősebb testvérének lebuktatása, aki 231 kórustag fiút vert meg és bántalmazott nemileg.

http://www.thejournal.ie/regensburg-domspatzen-ratzinger-benedict-c...

Ahogy Izraelben is, a "világ vezető Kabbalistája" és "milliárdosok tanácsadója" Yosef Pinto került börtönbe vesztegetés vádjával.

http://www.thedailybeast.com/articles/2016/01/07/the-world-s-leadin...

A múlt héten sok más kazár maffiózó letartóztatása történt meg, amit nem fogunk felsorolni, de azt el lehet mondani, hogy sokkal több letartóztatás fog következni.

A helyzet Izraelben és a Közel-Keleten is kritikus ponthoz érkezik. Joseph Dunford tábornok, a Pentagon vezérkari főnöke a múlt héten Törökországba repült Pentagon források szerint, és volt egy titkos találkozója Valerij Gerasimovval, az orosz fegyveres erők vezérkari főnökével. Orosz források szerint a találkozón Dunford és Gerasimov azon orosz követelésről tárgyaltak, hogy "Az ENSZ hozzon létre egy törvényszéket, amely vizsgálja az izraeli hírszerző szolgálatok és az izraeli kormány érintettségét a nemzetközi terrorista szervezetek létrehozásában, és ezen terrorista szervezetekkel való kölcsönhatásukat." A terror nagy része kapcsolatban áll a most összeomló cionista projekttel, hogy létrehozzanak egy nagy Izraelt a Közel-Kelet nagy részén, mondják az oroszok. Ők már bemutattak az ENSZ-nek bőséges erre vonatkozó bizonyítékot, mondják.

http://www.globalresearch.ca/greater-israel-the-zionist-plan-for-th...

A török elnöknek, Recep Erdogannak megtiltották, hogy részt vegyen ezen a találkozón, Pentagon források szerint. Ehelyett a legmagasabb rangú orosz és amerikai tábornokok azt mondták a török vezérkarnak, hogy nekik kell eltávolítani Erdogant, a kazár ál-muszlimot a hatalomból. Dunford azt is elmondta a törököknek, hogy zárják le a szíriai határukat, vagy "súlyos következményekkel" nézhetnek szembe.

Az amerikai tábornok azt is elmondta az oroszoknak, hogy Hellfire rakétákat küldtek Kubába a közelmúltban, hogy segítsenek nekik a kazár maffiózók által használt drónok lelövésében, akik megpróbálják megvédeni a kábítószer műveleteiket Dél-Amerikában és Afganisztánban.

Továbbá egy orosz bíróság Nina Antonevich bíró elnökletével nemrég kimondta, hogy a "zsidó cionisták" tömeggyilkosságokat követtek el az orosz nép ellen, és az igazságszolgáltatás ezen történelmi bűnök miatt orosz napirenden van, a források szerint.

Közben annak érdekében, hogy megmentsék az összeomló ál-muszlim kazár királyságot, Szaúd-Arábia a helyettes trónörököst és honvédelmi minisztert, Mohammed bin Salmant küldte Pakisztánba, hogy katonai védelmet kérjen. Mindaz amit kapott, annak ellenére, hogy hatalmas kenőpénzt ajánlott fel pakisztáni tisztviselőknek, csupán a színlelés volt. A tény az, hogy a pakisztáni nép nem fog háborúzni, hogy megvédjék az ál-muszlim, terrorista szponzor, vahabita kazár szaúdi bűnözőket.

Ennél is lényegesebb, hogy az ENSZ főtitkára Ban Ki-moon kiadott egy nyilatkozatot, hogy Szaúd-Arábia polgári lakosság ellen elkövetett válogatás nélküli bombázása Jemenben "háborús bűnnek" minősül. A háborús bűnösök általában halálbüntetéssel vagy életfogytig tartó börtönbüntetéssel nézhetnek szembe.

http://www.un.org/apps/news/story.asp?NewsID=52966&Cr=&Cr1=...

Ez azért fontos, mert megmutatja a hivatalos elismerését a közös orosz, Pentagon, kínai és iráni haderőnek, amely már a Közel-Keleten harcol a kazár gengszter országok és zsoldos hadseregeik ellen a térségben. Az ENSZ maga természetesen egy mélyen elhibázott intézmény, melybe az összeesküvés beszivárgott, és Ban Ki-moont valószínűleg hamarosan le fogják váltani, talán az oroszok.

http://tass.ru/en/world/848640

Ban Ki-moon volt az, aki felajánlott a Sárkány család képviselőinek 100 millió dollár kenőpénzt 2009-ben cserébe azért, hogy adják fel erőfeszítéseiket az úgynevezett Chiasso incidenst követően, hogy a 134,55 milliárd dollár értékű kötvényeiket beváltsák. A titkos pénzügyi háború, melynek része volt ez az incidens, egyfajta csúcspontját éri el jelenleg. Kiderült, hogy ezek a kötvények csak a jéghegy csúcsa, és azóta rengeteg kvadrillió dollár értékű főkönyvi kötvény, melyet a kazárok használtak került napvilágra.

http://alcuinbramerton.blogspot.jp/2012/01/white-spiritual-boy-off-...

A kettős könyvek használata, az egyik megszámlálhatatlan milliárd dollár értékkel az összeesküvés számára, és a másik az örökös adóssággal és pénzügyi hiánnyal a tömegek részére szintén nyilvánosságra került.

A pénzügyi háború Kínában is fokozódik, ahol a kínai kormány elrendelte a fedezeti alapok számára, hogy adják el részvényeiket, és hagyják el a kínai piacot. A kínaiak szintén ennek részeként likvidálták dollár részvényeiket, több mint 100 milliárd dollárt havonta.

Egy kínai ügynököt küldtek, hogy látogassa meg a Fehér Sárkány Társaságot a múlt héten, hogy tájékoztassa őket arról, hogy a Tajvan és Kína újraegyesítéséről folyó tárgyalások részeként a Kínai Kommunista Párt beleegyezett, hogy más politikai pártok is részt vegyenek a kínai politikai színtéren. Feltehetően ez azt jelenti, hogy a tajvani székhelyű Kuomintang valamilyen szerepet kap a kínai anyaország irányításában, és felveti a jövőbeni választások lehetőségét, mondta a forrás.

Fontos változások mennek végbe a színfalak mögött Japánban is, amely az Egyesült Államok után a második legnagyobb gazdaság, melyet továbbra is a kazár maffia irányít.

A forrás a japánok vezette Ázsiai Fejlesztési Bankban azt mondta, hogy Japán már döntött arról, hogy szakít a kazárokkal, és csatlakozik a kínaiak által szponzorált Ázsiai Infrastrukturális Befektetési Bankhoz (AIIB). "A japán jennek nincs valódi fedezete, és Japánnak szüksége van a Sárkány család aranyára, tehát csatlakoznak az AIIB-hez," mondta.

A jen legutóbbi hullámzása és a japán tőzsdék összeomlása szintén annak a következménye, hogy elvágják a Bank of Japan forrásait a kazároktól. Ez azt jelenti, hogy arra kényszerülnek, hogy eladják a japán részvényeiket, hogy az fedezze a veszteségeket a világ más részein.

A legutóbbi brit és japán bejelentés a katonai kapcsolatok fokozásáról a britek ígéretének azon jele, hogy segítenek a japánoknak a kazárok elleni küzdelemben. Ez a brit és japán királyi családok közötti szoros személyes kapcsolatok miatt fontos. Ez azt jelenti, hogy a James Bond félék készen állnak Japánban levadászni a Japán elleni 3/11 nukleáris és szökőár tömeggyilkos támadásban érintett kazár ügynököket. Nyilvánvalóan folynak olyan dolgok, melyekről jelenleg nem tudunk beszámolni részletesen annak érdekében, hogy ne veszélyeztessük a folyamatban lévő műveleteket.

Az Ázsiai Fejlesztési Bank és a Pentagon forrásai egyetértettek abban is, hogy a tőzsdéket is eltörölhetik, mert azokat eszközökként használták valamennyi vállalati hatalom és irányítás közponotosítására egy apró elit kezeiben. Arról is beszéltek, hogy mindent nyílt forráskódúvá és szabadon hozzáférhetővé kell tenni.

Mindenesetre a FST és szövetségeseik abban reménykednek, hogy a manipulált piacok és a kazár családi maffia tulajdonában lévő központi bankok (azaz adósság teremtő monopóliumok) jelenlegi rendszerének helyébe átlátható és meritokratikus intézmények kerülnek, melyek az emberekért dolgoznak.

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könyvsorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.
HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Január 26, 2016-on 3:01pm-kor

A forradalom folytatódik a szállítások befagyasztásával, részvény zuhanással, az amerikai dollár mellőzésével, 20 dolláros olajjal, támadásokkal az aranybányák ellen

Szisztematikus erőfeszítés folyik, hogy eltávolítsanak minden csalást a világ pénzügyi rendszeréből. Ez a kampány most arra a pontra ér, ahol néhány nagy pénzügyi intézmény és ország, köztük az Egyesült Államok vállalati kormánya hamarosan csődbe megy. Ez mind része egy hibrid háborúnak, mely magában foglalja a pénzügyeket, a szuperszámítógépeket, a különleges erők műveleteit, híreket, propagandát, hajszálpontos gyilkosságokat és így tovább.

Talán a legdrámaibb és talán a legkevésbé számoltak be a folyamatban lévő küzdelemnek ezen új eleméről, a globális szállítás befagyasztásáról. A szállítás befagyasztásáról az interneten olvasható jelentések igazolására e sorok írója felhívta a NYK Line nagy nemzetközi szállítási vállalatot, ahol azt mondták, hogy "nem lehet beszélni az egész világról, de ami a vállalatunkat illeti, a jelenlegi szállítási árakon minden egyes alkalommal pénzt veszítünk, amikor hajót indítunk, ezért leálltunk."

Kínai kormányzati források elmondták, hogy a szállító társaságok jüanban igénylik a fizetést és nem dollárban, és ez az egyik fő oka a szállítás befagyasztásának világszerte. Ha így folytatódik, mindez üres polcokhoz vezet a szupermarketekben és társadalmi elégedetlenséghez, különösen az Egyesült Államokban. A Walmart múlt heti bejelentése, hogy bezárják 269 áruházukat, csak a kezdet.

http://www.wsj.com/articles/wal-mart-to-close-269-stores-globally-1...

Egy másik dimenziója ennek a hibrid háborúnak az olajkartell és az olajdollár irányítása elleni támadás volt. Ez az a támadás, és nem túlkínálat, és ez az igazi oka az olajárak zuhanásának a 20 dolláros hordónkénti szintre, a bitumen esetében pedig a legalacsonyabb fokozatú kanadai olaj 8 dolláros hordónkénti szintre esett. Az történik, hogy Kína ragaszkodik ahhoz, hogy jüannal fizessenek az olajért.

Továbbá most, hogy az Irán elleni szankciók véget értek, ahol talán a legalacsonyabbak a termelési költségek a világon, naponta plusz egymillió hordó olajjal fogják elárasztani a piacot. Kína segít Iránnak és Oroszországnak kezelni az alacsony olajárakat, alacsony árú kínai termékeket küldve cserébe az olajukért. India szintén kerüli az olajdollárt, amikor iráni és orosz olajat vásárol.

Ez a kampány egészen addig folytatódik, amíg Szaúd-Arábia, az Öböl Együttműködés országok és a nagy kazár bankok el nem buknak, Pentagon fehér kalapos források szerint. Az első kazár megabank dominó várhatóan a Citibank lesz, egy szaúdi tulajdonú bank, amely körülbelül 58 milliárd dollárnyi veszteségen ül, mely az alacsony olajárakkal van kapcsolatban. Ez azonban csak a jéghegy csúcsa. A Federal Reserve dallasi ága azt mondta a vállalatoknak, hogy hagyják abba a kőolaj és energetikai portfólióik értékének megjelölését a piac számára.

Ez azt jelenti, hogy azt mondták nekik, hogy hazudjanak arról, hogy mennyit érnek. A Bank of Japan ugyanezt próbálta meg az ingatlanárakkal, miután a japán buborék kipukkant, de megtanulták, hogy úgy tenni, mintha a valóság nem létezne, attól még nem múlik el.

Továbbá a Pentagon és ügynökségi fehér kalaposok komolyan fontolgatják Szaúd-Arábia és a Golf Együttműködés országok, mint Katar állami befektetési alapjainak elkobzását, Pentagon források szerint. A katari tulajdonban lévő Al Jazeera hálózat arra kényszerült, hogy leállítsa észak-amerikai műveleteit ezen kampány részeként, a források szerint.

Ezen a héten a kínai elnök Hszi Csin-ping Szaúd-Arábiába, Iránba és Egyiptomba látogat Oroszország, Pakisztán, a Pentagon és mások támogatásával, hogy megtalálják a módját, hogyan érjék el a békét és stabilitást a régióban. Kína és a BRICS szövetség komoly infrastruktúrális fejlesztést fog felajánlani, párhuzamosan az olajárak és a közel-keleti biztonság orosz ellenőrzésével, Pentagon és kínai források szerint. A hivatalos kínai Xinhua hírügynökség a következőket írta a látogatásról:

http://news.xinhuanet.com/english/2016-01/18/c_135019122.htm

Katonai fronton Jordánia most csatlakozott az orosz közel-keleti mozgalomhoz, és lehetővé teszik Oroszország számára, hogy egy parancsnoki központot hozzanak létre a saját országukban. Ezen kívül a török tengerentúli bázisokat Katarban és Szomáliában egy több nemzetből álló erő támadta meg.

Arany fronton is sok aktivitás történik. Míg Oroszország átveszi az irányítást az olajárak felett, Kína az aranyat menedzseli, értett egyet több forrás. A legutóbbi támadások célja a külföldiek által elfoglalt szállodák ellen Maliban, és most a múlt héten Burkina Fasoban az volt, hogy átvegyék az irányítást az ottani aranybányák felett.

Szintén komoly konfliktus van kibontakozóban Indonéziában, ahogy az új kormány lépéseket tesz, hogy átvegye az irányítást az összeesküvés által ellenőrzött Freeport McMoRan bánya felett Pápuában. Indonézia akarja irányítani az aranybányát, fedezetként a 35 milliárd dolláros kínai infrastruktúrális fejlesztésért cserébe, indonéz források szerint.

Ugyanakkor a bánya tulajdonosai egyidejűleg azt mondják, hogy csupán 16 milliárd dollárt ér még akkor is, ha azt tervezik, hogy 18 milliárd dollárt fektetnek be a további fejlesztésébe. A Reuters a következő cíkkben írt erről:

http://finance.yahoo.com/news/freeport-submits-1-7-billion-06385292...

A legutóbbi merénylet Indonéziában kapcsolatban van a társaság azon erőfeszítésével, hogy távol tartsák a bányát az indonéz irányítástól. A bányában valójában 16,000 tonna arany található, indonéz források szerint. Továbbá Pentagon források már régóta azt mondják, hogy egy titkos náci/kazár tengeralattjáró bázis van a helyszínen, amelynek köze van a Japán elleni 311 támadáshoz.

A Fehér Sárkány Társaság felajánlotta, hogy segít biztosítani a kínai, Pentagon és japán katonai erőket, hogy segíthessenek az indonézeknek felszabadítani a bányát az összeesküvés irányítása alól. CIA források eközben azt mondják, hogy úgy vélik, a bányát a globális fedezeti alapokból ellopott arany tisztára mosásához használták, ami ha igaz, szintén egy jó ok arra, hogy kikerüljön a kazárok irányítása alól.

Eltekintve az aranytól és az olajtól, a kazár maffia ellen folyó háború másik oldala a kábítószer pénz. Ezen a fronton az amerikai Joseph Dunford tábornok a múlt héten léptette elő segédjét Kurt W. Tidd admirálist, mint a déli parancsnokság vezetőjét, hogy átvegye a harcot a Bush családhoz kapcsolódó drogkartellek ellen Latin-Amerikában. A Pápa segít megbizonyosodni arról, hogy a dél-amerikai kábítószer pénz már nem kerül a kazár maffiához.

Az olajból származó pénzveszteség, az ellopott arany és drogok azt jelentik, hogy a kazár maffia gyorsan kifogy a lőszerből.

A kínai jüan leértékelés és a bankok utasítása, hogy maradjanak távol az amerikai dollártól segítenek kivégezni a kazárokat. A kazárok arra kényszerülnek, hogy hatalmas veszteségekkel lazítsanak származékos szerződéseiken.

A kazár banki szuperszámítógépek piaci befolyásolása szintén nem működik. Ennek egyik jele volt a közelmúltban, hogy a banki mesterséges intelligenciák megnövelték a csalásokat, vagyis megrendelésekkel árasztották el a piacokat ötszörös mértékben nemrég, de nem sikerült megállítani a tőzsdék zuhanását.

Ez a taktika olyan, mintha egy csomó bennfentes ajánlat lenne egy árverésen nem valódi szándékkal annak érdekében, hogy megbolondítsák az igazi vevőt, hogy magas áron vásároljon. Ez csak egy a sok kazár banki csalás közül, melyeket a szuperszámítógépeikkel végeznek.

http://www.zerohedge.com/news/2016-01-14/machines-are-going-mad-hft...

Jelenleg a kínai vezetésű Ázsiai Infrastruktúrális Befektetési Bank (AIIB) nyitott üzeteket hivatalosan a legtöbb európai országban. Az európaiak ezt viszonozva Kínát hívták meg, hogy csatlakozzon az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bankhoz. Ez egy hatalmas infrastruktúrális fellendülést jelent összekötve Ázsiát, Európát, a Közel-Keletet és Afrikát, ami hamarosan megkezdődik.

Amikor a kazár maffia amerikai ága végül megadja magát, könnyű fogadást kötni arra, hogy nem sokkal azelőtt lesz, hogy az emberek és a teheráruk egy szupergyors vonaton száguldhatnak New Yorkból Londonba Alaszkán és Kínán keresztül. A kínai és BRICS CIPS, a kazárok által irányított SWIFT nemzetközi fizetési rendszer alternatívája szintén felállt, és működik.

Az európaiak azt is megmutatták, hogy már nem követik az amerikai kazár parancsokat a politikában sem. Victoria Nuland, az eurázsiai politika vezetője a kazárok irányította amerikai külügyminisztériumban kénytelen volt a múlt héten Oroszországba repülni, ahol félreérthetetlen módon elmondták neki, hogy értsen egyet a francia, orosz és német közvetítéssel létrejött Minszki egyezménnyel.

Ennek hiányában az új jobboldali lengyel kormány titkos megállapodást köt Oroszországgal, hogy felosszák Ukrajnát, és a régi lengyel rész visszakerül Lengyelországhoz, illetve a korábban orosz terület Oroszországhoz. A kazár náciknak csak egy kis pária állam maradna a kettő között.

http://www.veteranstoday.com/2016/01/17/poland-will-begin-dividing-...

Egy másik jelentős európai fejlemény, hogy Görögország a múlt héten aláírt egy katonai megállapodást az ortodox keresztény társnemzettel, Oroszországgal. Ausztria a maga részéről újra bevezette a határellenőrzést, dacolva az Európai Unióval. A britek eközben ugyancsak elhagyták az amerikai kazár maffiát azáltal, hogy csatlakoztak az Ázsiai Infrastruktúrális Befektetési Bankhoz, és jelenleg komolyan fontolgatják, hogy kiszállnak a csődbe jutott kazár EU projektből.

Ebben a helyzetben mondta el Barack Obama, az Egyesült Államok Vállalat szóvivő elnöke beszédét az Unió helyzetéről a múlt héten. A beszéd pontosan 9:11-kor kezdődött. A beszéd alatt, amikor Obama hazudott például Szíriáról és a gazdaságról, a szemei dühödten pislogtak.

Kiderült végül is, hogy nem olyan jó hazudozó. Egy másik pont azok számára, akik kihagyták, hogy amikor Obama az Egyesült Államokra, mint a világ legerősebb nemzetére utalt, a közös vezérkar vezetője nem volt hajlandó felállni.

Ők tudják, hogy ki semmisítette meg az Egyesült Államok Köztársaságát, és készen fognak állni arra, hogy felálljanak és tisztelegjenek, amikor az Egyesült Államoknak igazi elnöke lesz.

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könyvsorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.
HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Január 26, 2016-on 2:45pm-kor

Nyilvánosságra hozott e-mailekből kiderül, hogy a NATO ölte meg Kadhafit, hogy megakadályozzák a líbiai aranyfedezetű valuta létrehozását

A francia vezetésű 1973-as számú ENSZ Biztonsági Tanácsi határozat (1) ellenére, hogy létrehozzana...

A francia vezetésű 1973-as számú ENSZ Biztonsági Tanácsi határozat (1) ellenére, hogy létrehozzanak egy repüléstilalmi zónát Líbia felett azzal a kifejezett szándékkal, hogy megvédjék a polgári lakosságot, a több mint 3000 új Hillary Clinton e-mail közül az egyik, melyet a külügyminisztérium hozott nyilvánosságra szilveszterkor, terhelő bizonyítékot tartalmaz arra vonatkozóan, hogy a nyugati nemzetek a NATO, mint eszköz segítségével buktatták meg a líbiai vezetőt, Moammer al-Kadhafit. A NATO általi megbuktatása nem az emberek védelmét szolgálta, hanem az volt a célja, hogy meghíúsítsák Kadhafi kísérletét, hogy egy aranyfedezetű afrikai valutát hozzon létre, hogy az felvegye a versenyt a nyugati központi banki monopóliummal.

Az e-mailek azt mutatják, hogy a francia vezetésű NATO katonai kezdeményezést Líbiában egyúttal az a vágy hajtotta, hogy hozzáférjenek a líbiai olajtermelés nagyobb részéhez, és hogy aláássák Kadhafi azon hosszú távú tervét, hogy kiszorítsák Franciaországot, mint domináns erőt a frankofón afrikai térségből.

A 2011. áprilisi e-mailt Hillary Clinton külügyminiszternek egy nem hivatalos tanácsadó és régi Clinton bizalmas Sidney Blumenthal küldte, melynek tárgysora "Franciaország ügyfele, és Kadhafi aranya" volt, melyből kiderül a nyugat ellenséges szándéka.

A Foreign Policy Journal jelentése:

"Az e-mail a francia elnököt Nicholas Sarkozyt azonosítja, mint a Líbia elleni támadás vezetőjét, öt konkrét cél figyelembevételével: megszerezni a líbiai olajat, biztosítani a francia befolyást a térségben, növelni Sarkozy hínevét otthon, érvényesíteni a francia katonai erőt, és hogy megakadályozzák Kadhafi befolyását az úgynevezett 'frankofón Afrikában.'

A legelképesztőbb az a hosszú szakasz, amely körvonalazza azt a hatalmas fenyegetést, melyet Kadhafi arany és ezüsttartaléka jelentett - melyet '143 tonna aranyra, és hasonló mennyiségű ezüstre becsültek,' - a francia frankra, ha elterjed, mint elsődleges afrikai valuta." (2)

Az e-mail egyértelművé teszi, hogy hírszerzési források azt mutatták, hogy a Líbia elleni francia támadás mögötti ösztönző erő egy kiszámított lépés volt, hogy megszilárdítsák a nagyobb hatalmukat, felhasználva a NATO-t, mint az imperialista hódítás eszközét, és nem egy humanitárius intervenció volt, ahogy azt a közvéleménnyel hamisan elhitették.

Az e-mail szerint:

"Ennek az aranynak a célja, melyet az aktuális lázadást megelőzően halmoztak fel az volt, hogy felhasználják egy pánafrikai valuta létrehozására, melynek az alapja a líbiai arany dinár lenne. A terv célja az volt, hogy a frankofón afrikai országoknak egy alternatívát nyújtson a francia frankkal szemben.

(Forrás megjegyzés: Hozzáértő személyek szerint ez a mennyiségű arany és ezüst több mint 7 milliárd dollár értékű. Francia hírszerző tisztek fedezték fel ezt a tervet röviddel a jelenlegi lázadás kezdetét követően, és ez volt az egyik tényező, amely befolyásolta Nicolas Sarkozy elnököt azon döntésében, hogy elkötelezze Franciaországot a Líbia elleni támadásra.)" (3)

Az e-mail bepillantást nyújt a színfalak mögé és felfedi, hogy a külpolitikát hogyan is intézik a gyakorlatban. Miközben a médiában arról számoltak be, hogy a nyugat által támogatott katonai beavatkozásra szükség van, hogy ezzel emberéleteket mentsenek, az intervenció valódi hajtóereje mint kiderült az a a tény volt, hogy Kadhafi azt tervezte, hogy egy magas fokú gazdasági függetlenséget hoz létre egy új pánafrikai valutával, amely csökkentette volna a francia befolyást és hatalmat a térségben.

A bizonyítékok azt mutatják, hogy amikor a francia hírszerzés tudomást szerzett a líbiai kezdeményezésről, hogy létrehoznak egy valutát, mely felvenné a versenyt a nyugati központi bankrendszerrel, a döntés, hogy aláássák a tervet katonai eszközökkel megszületett, melybe végül bevonták a NATO szövetséget.Hová tűnt a világ aranya?

HozzászólásokSzerkesztő által a Január 25, 2016-on 2:24pm-kor

Ébredj Európa, ébredj emberiség!

Az emberiség egy torz lelkületű, aljas, nemzetközi parazita bűnszövetkezet által kifundált piramis- felépítmény kényszerzubbonyában kínlódik.

Tartalom:

- A csúcson a legádázabb paraziták.

- Főbb mesterkedésük.

- Helytartóik.

- Tudatos szolga slepp.

- Módszerek és célok.

- A felelősség.

- Orbánék valójában miért is lehetnek „bevándorlás” ellenesek.

- Az Orbán- kormány is szövetségese a hiper- parazita bűnszövetkezetnek, tehát bűnrészesek az egyre romló nemzetközi állapotok kialakulása okán.

- A legnagyobb katasztrófa az emberiségre nézve.

- A megoldás.

A piramis csúcsán fészkelő paraziták rendelkeznek a pénzkibocsátással, virtuális tőketeremtéssel, rabszolgaságba döntő hitelforma szolgáltatással, gyógyszer, vegyszer és vetőmag iparral, szénhidrogén, atom és egyéb energiaiparral. Az információk, a tudat manipulálásának minden eszközével, a globális „kultúra” diktátumának, valamint az átfogó agymosásnak szinte minden lehetőségével.

Ennek a bűnszövetkezetnek a sátáni konyháján főzik ki a népek összeuszítását, az aljas, igazságtalan háborúkat, a valójában a parazitáknak kedvező, gátlástalan terrort, aljas puccsokat, valamint biológiai fegyver gyanánt gerjesztik, szervezik a züllesztő népvándorlást. A menekültáradatnak álcázva injektálják Európába a véres konfliktusokra, háborúra is felhasználható hadat. Ezek a sátáni mesterek üzemeltetik a lelkiismeret- terrort és a jól jövedelmező „holokauszt”- ipart, ennek a terrrorpallosát és működtetik a kettősmércét.

Ezek a gátlástalan hiperbűnözők rendelkeznek nemzetközi, gyarmatosító katonai erővel (NATO), valamint más elnyomó gépezetekkel. Valójában soha nem a népek érdekében, hanem elnyomásuk és kifosztásuk céljából ténykednek!

A háttérben kánaáni életet élve, minden fontos szellemi és fizikai áramlat ütőerén rajta tartják kifinomult érzékkel bíró, sátáni, tépő karmú ujjaikat és fertőző nyálukat csorgatva, árgus szemekkel figyelik a fertőzés és vérszívás lehetőségét. A közvetlen uralkodás piszkos munkáját első soron a rangban alattuk elhelyezkedő, távolabbi rokonságból, gonosz hitük testvériségéből verbuvált és a népek élére juttatott, helytartó, samesz- politikusokra bízzák, akik valódi gyökereiket, valódi elkötelezettségüket és feladatukat az uralt nép előtt jellemzően titokban tartják.

A politikusokon túl a főparazita galeri alá rendelt, rokon hatalomközvetítői közé tartoznak még: a bankárok, számtalan vállalatvezető, történelmi egyházak klérusa,

egyes szekták vezetői, a totális média, a hivatalos kultúra, tudomány világa és egyéb kulcspozíciók helytartó urai.

Nem létezik a Földön olyan krízis, melyet ne ezek a hiper- paraziták okoztak volna lakájaik közreműködésével és a krízis okán nincs olyan döntés, mely ne az elnyomás valamely további módja lenne.

A többlépcsős védelmi rendszerük alkalmazásával roppant módon vigyáznak, hogy a ravasz és gátlástalan elnyomásuk ellen, a szabadság és az igazság érdekében, hatékonyan ne léphessen fel, ne harcoljon az elnyomott, lelkileg, szellemileg és testileg is kizsákmányolt, nagy létszámban már minden tekintetben a mesterséges elkorcsosítás / aberráció előrehaladott állapotában tengődő emberiség. Az esetleges szellemi, vagy fizikai lázadás esetére felkészülve a veszélyes közeg élére már előre, alaposan álcázott, hangadó, elterelő ügynököket helyeznek el. A megbízó paraziták részéről a megbízhatóság tekintetében legfontosabb a faji és hitbéli garancia!

A fenti 2 kasztot „tudatosan” még egy kislétszámú, csicskás kaszt szolgálja, sokszor prozeliták, képzelt rokonságért, nyesedékekért, felkapaszkodási lehetőségért, vagy csupán azonosnak látszó hit okán, titokban, vagy nyíltan működnek közre.

Ezzel a néhány milliós, különböző mértékben parazita entitásból álló felépítménnyel uralkodnak a népek zöme felett és züllesztik az emberiséget, valamint teszik gonosz mostohává ölelő Földanyánkat.

Mesterkedésük menete és célja, melyet összeesküvésben szerveztek és hajtanak végre: Európa, zömében hunmagyar eredetű népeiben még megmaradt lelkiség, erkölcsiség, nemzeti érzület, a még nyomokban meglévő szabadság iránti igény és ősi, jóravaló genetika felülírása, lezüllesztése. (Mert bizony nem csak az ír, a baszk, katalán, a walesi, a skót, hanem a német, a francia, az angol, az osztrák és más népek is hunmagyar eredetűek!) További céljuk a totális gazdasági és mindennemű biztonsági függőség kialakítása. A parancsukra létrehozott és a háttérből máig általuk irányított

EU- ban még valamilyen szinten meglévő, csonka nemzetállami társadalmi formák szétverése. Az emberiség létszámának erőszakkal történő csökkentése és szelektálása, vadidegen népek felhasználásával, gazdasági zsarolással, válságok idézésével, ha szükséges polgárháborúk, vagy nemzetek közötti háborúk szervezésével. A „világ” újrafelosztása, új gyarmatosítás és új, még modernebb, kisebb létszámú, könnyen kezelhető rabszolgatartó társadalom létrehozása. Elsőre Afro-Am-Európai Asszír- Latin- Zs… Birodalom, majd a régen dédelgetett Zs… Világbirodalom létrehozása. Ezért folyik a manipulálható és felhasználható vadidegenek erőszakos és hamiskártyás betelepítése Európába! Regisztrációval, engedéllyel, vagy ezek

nélkül. Gazdasági bevándorló, vagy menekült státusszal, korlátozva, vagy határidőhöz kötve, porhintéssel, de megy a kivitelezés. Nem mellékes, hogy egész

Európában nem lehetne keresnivalója még egy maroknyi menekültnek sem és, ha akarták volna, napok alatt teljesen megállították volna az áradatot! Szó nincs itt tévedésről, vagy kései felismerésről! Akik ezt elmulasztották, sőt lehetővé tették az inváziót, azokat kötelességszegésért és hazaárulásért bíróság elé kell citálni!

Nagyon kérem, ne hagyják magukat megtéveszteni Európa egyre szaporodó azon kormányai és politikusai által sem, melyek valós, vagy látszólagos ellenzői a biológiai fegyverként Európára tódított iszlám inváziónak! Ettől még a nemzetközi parazita bűnözők szövetségesei és a tarthatatlan állapotoknak minimum közvetett okozói, bűnrészesek! Ezek jó része csak Európa népeinek hozzáállása és becsapásuk szükségességének függvényében a felszínen változtatják hozzáállásukat.

A nemzetközi parazita bűnszövetkezet csicskásaiként az iszlám inváziót ellenző politikusok alapvető motivációi lényegében nem a nemzet és azt alapból megtestesítő, államalkotó hazafiak féltése, hanem: a megszerzett vagyon és egzisztencia, valamint a politikai hatalom féltése, hiszen a bevándorlást kitartóan támogató politikusok bukni fognak a következő választásokon, hacsak nem hamisítják meg az eredményeket.

Az eszes, előrelátó Orbánnal Viktorral és magyar kormányával egyetemben a felszínen kihátrálók is támogatói voltak és továbbra is szövetségesei az európai tragédiát kifundáló nemzetközi parazita hatalmi gépezetnek és a mai napig támogatják gyarmatosító politikájukat. A magyar kormány többek között lelkes tapsolója a NATO által kivitelezett puccsal hatalomra juttatott ukrán zsidó kormányzatnak.

Orbánék eszes kerítésépítő politikája a hunmagyar nép akaratával egyező és ez dicséretes, csak az oka összetettebb, mint ahogyan látszik. Valójában a kerítés építése, betelepítés ellenes nyilatkozatok, uniós bírósághoz fordulás is elégtelen, hiszen nem tartalmaz garanciális elemeket a jövőre nézve, hogy semmilyen irányból, semmilyen létszámban és minősítésben nem lesz betelepítés. Könnyen lehet, hogy titokban ezt a kerítésépítő politikát várták el Orbánéktól bizonyos gondolkodó, nemzetközi főparaziták is, mert Orbánnal egyetemben mindent el kell követniük, hogy a következő választásokon nehogy a Vona Gábor vezette Jobbik elnevezésű, több nemzeti érdekű szándékkal bíró párt, vagy egy új, még erősebb nemzeti elkötelezettségű politikai képződmény nyerjen. A balosnak titulált, vagy onnan az utóbbi években átvedlett népség, köztük a liberális mezben mesterkedőkkel mondhatni, hogy végérvényesen megbukott. Ezek hitványságát még az agymosott réteg is látja. Másrészt a Nyugat - európai népek szétzüllesztését megoldják Magyarország nélkül is és a mélységes züllés majd onnan hat vissza a magyarságra. Az Orbán- i politika táptalaján, kormányzati sumákolás közepette is folyik Magyarországra a zsidóság beszivárgása, szaporodik a cigányság azon része, mely beilleszkedni képtelen. Egyre nő a vagyontalan, éhbérből élők és a milliárdosok létszáma, csak a hunmagyarság fogy. Az ígért magasabb bér sem lesz más, mint kissé jobban fizetett rabszolgaság, hiszen a munkahelyek zöme külföldi, vagy magyarországi idegen uralkodó kiváltságos kasztbéliek tulajdonában.

4.

Magyarországon a nemzeti földtulajdon roppant ravasz módon megszerkesztett kiárusításával, teljes gőzzel, soha nem látott rabszolgatartó nagybirtokrendszert alakítanak. Az Orbán- kormányzat számára tabut jelentenek a judeo- kommunista bűnözők és szó nincs a szerteágazó bűncselekmények felderítéséről, felelősségre vonásról.

A valódi magyar történelem és kultúra, az ősmagyar tudás- „hit”, az ősi gyökerek továbbra is gondosan elfedve. A magyar történelemoktatás és a kultúra prezentálása ma is a nemzetközi paraziták és az álmagyar lakáj- zs… igénye szerint folyik. A kormányzat úgy látja, hogy kreatív, szorgalmas, jólképzett és hozzá birkatürelmű, rabszolgának kitűnően alkalmas lett a magyar nép zöme, miért is kellene a problémás arab a jólétben, biztonságban pöffeszkedő magyarországi helytartóknak. Tehát akad érdekellentét a nemzetközi felépítmény entitásai között is.

A kisrangú, kishatalmú európai zs… iszlámellenességének másik motivációja: a vallási berkekben kelt félelem az iszlámtól, valamint a történelmi tapasztalatok okán kelt félelem a nemzetközi, vezető parazitáik viselkedését illetően, hogy őket is kiszolgáltatják az iszlámnak, miként áldoztak már belőlük a múltban is a világhatalmi mesterkedésük patakzó vértől mocskos történelmi oltárán.

A legnagyobb katasztrófa az emberiségre nézve:

1. Hogy országaink élén nem az államalkotók vér szerinti, tiszta szándékú, önzetlen gyermekei szolgálnak, hanem a nemzetközi paraziták családjából, valós, vagy hitbéli rokonságából származó, szövetséges, idegenszívű helytartók kezében a hatalom. Akiknél bizony a legfontosabb garancia a 99,9 %- ban meghatározó gyökér, -ből sarjadó lelkiség, hovatartozás tudat /identitás.

2. Hogy pártrendszerű a társadalmi berendezkedés, mely lehetővé teszi a pártok és a mögöttük lévő háttérhatalom uralmát, a pénz korlátlan befolyását. Lehetővé teszi a népek becsapását és kivédi a nemzet iránti egyéni felelősséget.

A megoldás.

A Földön nem lesz addig béke, értelmes jólét és a természettel addig képtelen lesz harmóniában élni az emberiség, ameddig ezt a kártevő népséget ki nem rekesztjük a hatalomból! A Nemzet, a Haza, a Földanyánk és az emberiség jólfelfogott javát akaró, egészségesen önzetlen, élenjáró szolgálattevő hazafiakat helyezzünk országaink élére!

Ha teheted terjeszd más nyelvre lefordítva is!

2016-01-24. Sopron, Hun- Magyarország Kőműves Géza

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Január 25, 2016-on 11:17am-kor
2016. 01. 25. 09:38

Mióta megérkezett az Egyesült Államokba az ISIS által rabolt olaj egy liter benzin csak 146 forint.

Az Egyesült Államokban hétéves mélypontra esett a benzin ára pénteken, követve a kőolaj világpiaci jegyzését.

Felmérés szerint pénteken országosan a benzin átlagára 1,91 dollár volt gallononként, így mintegy 551 forintba került 3,78 liter, egy liter pedig csaknem 146 forintba.

Ilyen olcsó utoljára 2009. január 23-án volt a benzin az Egyesült Államokban.

Két héttel korábban, január 8-án 14 centtel többet kellett fizetni a benzin gallonjáért.

Az országos felmérés szerint pénteken a legkevesebbet az Oklahoma állambeli Tulsa városában kellett fizetni a benzinért, gallononként 1,48 dollárt, a legtöbbet, ennek csaknem kétszeresét Los Angelesben, 2,80 dollárt.


Amerikai Apache helikopterek védik az ISIS terroristák vonulását Irakból Szíriába.

 

A napokban megjelent a LiveLeak internetes hírportálon egy videó, amely- a LiveLeak szerkesztősége szerint elég bizonyítékot szolgátat ahhoz, hogy kijelenthessük: a terrorista szervezetet az amerikai hadsereg fegyverezte fel.

Videók:

http://www.liveleak.com/view?i=fa1_1447202795

http://www.liveleak.com/view?i=d91_1179720448

A videón azt láthatjuk, hogy ISIS harcosok több mint 200, felfegyverzett Toyota Hilux pick up teherautóval vonulnak konvojban, miközben egy amerikai Apache harci helikopter biztosítja az útjukat.

Az internetes portál szerint a felvétel meggyőző bizonyíték arra, hogy az Egyesült Államok finanszírozza az ISIS / Al Nusra Front nevű terrorista szervezeteket azzal a céllal, hogy a támogatott terrorszervezetek segítségével megdöntse a törvényes Szíriai kormányt.