Pro Hungaria Nemzeti Radikális Portál

"Élő forrás, égi láng, Szentlélek, égből szállj le ránk!"

A Jobbik miskolci kampánynyitó rendezvénye....

 

"Szebb magyar jövendőt adjon a magyarok Istene! Együtt sikerülni fog a Szebb Jövő, ha van szellem, gondolat, erő és kitartás.

Adjon az Isten!

Elrabolt hazánkért, Nagy-Magyarországért, a két zászló igazságáért." -

" Istennel a hazáért, és a szabadságért! "

Beszédet mond Vona Gábor a Jobbik miniszterelnök-jelöltje. A rendezvényen részt vesz a nemzeti párt valamennyi országgyűlési képviselőjelöltje esküt tesz a Szent Korona hiteles másolata előtt. A nagyszabású rendezvény keretében fellép az Örökség zenekar is.

 

Telt ház előtt tartották meg a Jobbik kampánynyitó rendezvényét Miskolcon. Vona Gábor elmondta: 24 év után a 24. órában vagyunk, aki változást akar, az jobbikos.

Videó:

N1TV Élő közvetítés (1:45:50-től)

 

Szöveges közvetítésünk ezzel véget ért.

16:26 Vona elmondja: tudja, hogy nagy küzdelmet vállalt, tisztában van az ellenséges erők erejével is. Természetesen fél a haláltól, de sokkal jobban fél attól, hogy gyáva kutyaként élje le az életét. Épp ezért soha nem fog meghátrálni. "Az erőt az adja meg ehhez, hogy ti, akik itt vagytok, tudom, hogy így gondoljátok" - mondja a jelenlévőknek a pártelnök. Megkéri a nézőket, legyenek ők a párt médiája, beszéljenek ismerőseikkel, ismertessék velük a Jobbik elképzeléseit. Felhívja a figyelmet: nagyon nehéz küzdelem lesz a választások megnyerése és az azt követő időszak is, de hisz a sikerben. A rendezvényen filmet vetítenek a képviselőjelöltekről. A jelöltek  ezt követően ünnepélyes esküt tesznek a Szent Korona másolata előtt.

 

16:25 A Jobbik hisz a győzelemben - mondja Vona. Hisznek benne, mert a fiatalok körében már a legnépszerűbbek, de ugyanez igaz az internetre is, ahol szinte minden szavazást a Jobbik nyer. Hisznek benne, mert vannak külföldi és határon túli magyar szövetségeseik is.

 

16:23 Az elszámoltatással kapcsolatban Vona megkérte a közönséget, tegye fel a kezét, aki szerint van még olyan parlamenti képviselő, aki Simon Gáborhoz hasonlóan pénzeket rejteget - a teremben mindenki jelentkezett. Vona szerint épp ezért van szükség arra, hogy a Jobbik választást nyerjen. Amennyiben így lesz, az elszámoltatással kezdenek majd: felszámolják a politikusbűnözést, megszüntetik a mentelmi jogot, nyilvánosságra hozzák az ügynöklistákat is.

 

16:20 A Jobbik a társadalmat nem cigányokra és a nem cigányokra osztja, hanem tisztességes és tisztességtelen állampolgárokra. Mint Vona mondja, arról nem pártja tehet, hogy a cigányság körében több a nem tisztességes ember. Hozzáteszi: a tisztességes cigányokat ők is mindenben támogatni fogják.

 

16:16 Vona Gábor bemutatta a többi párt plakátjait is, mondván, mindenki a másik képével riogatja a választókat. Ez a politikai üzenetük, ami a "kisebbik rosszról" szól. A Jobbik ezzel szemben  a programjával érvel. A jobbikos plakátokról elmondta: nagy tisztelettel tartozik a középkorosztály és az idősek felé, hogy még ennyi csalódás után is mernek bízni és a Jobbik mellé állnak.

 

 

16:11 Vona a Jobbik 2014-es választási programjáról beszél, mely három pillérre épül: megélhetés, rend, elszámoltatás. 24 év után a 24. órában tartunk. A félmillió magyar gazdasági emigránssal kapcsolatban Vona emlékeztetett, Orbán Viktor annyival intézte el a kérdést, hogy "a magyarok mindig kalandvágyóak voltak". A pártelnök ezután "burkolt választási csalásnak" nevezte, hogy a külföldön élő, kivándorolt magyarok csak a nagykövetségen szavazhatnak, ahová többségük nem fog tudni eljutni. Vona Gábor elmondja: aki ma Magyarországon változást akar, az Jobbikos. A párt azokat szeretné képviselni, akiknek a Fideszből és a baloldalból is elege lett az elmúlt 24 évben.

16:06 A Kurul dobosok előadása után Vona Gábor, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje óriási vastaps kíséretében lép színpadra. Vona minden jobbikosnak köszönetet mond, hogy elviselték a sok támadást, mocskolódást, és ennek ellenére büszkén, bátran küzdöttek tovább. Az elmúlt időszakról elmondja: míg a kétharmados kormánnyal szemben az MSZP három, az LMP két részre szakadt, a Jobbik minimális veszteségekkel ugyan, de egységes maradt és végigküzdötte az eltelt négy évet. Köszönetet mond az Új Magyar Gárda Mozgalomnak is, akikkel a sok megosztási kísérlet ellenére kiváló maradt a kapcsolat.

15:44 A Jobbik kormányra kerülése esetén a magyar érdeket fogja képviselni - mondja Volner János, a párt frakcióvezető-helyettese. A radikálisok a magyar kis- és középvállalkozásokat segítik majd, mert csak így lehet versenyképes és szebb országot építeni. Az adórendszerrel nem a gazdagokat és a külföldieket segítik majd, hanem a hazai vállalkozásokat és a magyar termelést. Fellendítenék az ipart és a mezőgazdaságot is. A közbiztonsággal kapcsolatban elmondta: a párt önfenntartó börtönöket hozna létre. Megszüntetné az öregezést, minden idős embernek jelzőkészüléket biztosítana, amelyen keresztül egészségi állapotának romlását vagy az őt ért támadást is azonnal jelezni lehessen egy ügyeleti központ felé. A nemi erőszakot elkövetőknél kémiai kasztrálást alkalmaznának. Volner János beszédét követően a Kurul dobosok zenélnek.

15:36 Méhében él a nemzet, a magyar pedig egy családszerető nép - mondja Dúró Dóra, a Jobbik szóvivője és országgyűlési képviselője.  Dúró szerint segíteni kell a gyermekeket nevelő édesanyákat a munkakeresésben, munkába állásban. Kiemeli: a Jobbik 5%-ra csökkentené a gyermekneveléséhez kapcsolódó cikkek áfáját is. Súlyos probléma, hogy sokan már csak egy gyereket vállalnak, a Jobbik ezért komolyabb adókedvezményt adna a legalább kétgyermekes családoknak, bevezetné a testvérkedvezményt is. Sokan a megfelelő lakhatási körülmények hiánya miatt nem vállalnak gyermeket, a Jobbik ezen a téren is lépéseket tenne.

15:28 Sneider Tamás beszédében kiemelte, az egykulcsos adó miatt a jövedelmek emelkedésének 80 százaléka a fővárosban csapódott le. Vidéken ennek a hátrányait látta, mert ott a jövedelmek kis mértékben csökkentek. A Jobbik alelnöke emellett kiemelte, a korkedvezményes nyugdíj bevezetése szükséges, ugyanis nem tartható, hogy 60 éves mentősök, bányászok, rendőrök egy ledolgozott élet után ugyanúgy teljesítsenek és feladataikba rokkanjanak bele. Fontosnak tartja a munkakeresési járulék 3 hónapról 12 hónapra kiterjesztését. Emellett közölte, a Jobbik azokat a családsegítési formákat támogatja, amely nem a szülők alkoholra, cigarettára költött összegeit fedezi, hanem a ténylegesen szegény sorsú gyermekek fejlődését szolgálja.

15:11 Z. Kárpát Dániel beszéde következik, aki elmondja, a Jobbik elszámoltatja majd a devizahitelesek eladósodásáért felelősöket. A párt felvételkori árfolyamon forintosítaná a hiteleket, a károsultak részére pedig kártérítést szeretne elérni. A Jobbik 5%-ra csökkentené az alapvető élelmiszerek áfáját, és a gyermekneveléshez szükséges eszközökét is.

15:02 Farkas Gergely, a Jobbik IT elnöke lép a színpadra, aki a fiatalokról beszél. Mint ismeretes, az elmúlt időszakban félmillióan hagyták el Magyarországot. Megoldást a Fidesztől és a szocialistáktól sem lehet várni, a Jobbiknak átgondolt, kidolgozott programja van, hogy hazacsalogassa a kivándorlókat és itthon tartsa a fiatalokat. Ezt követően újra Bálint Natália énekel.

14:50 Murányi Levente, a Jobbik alelnöke arról beszélt, mindent meg kell tenni azért, hogy a „vásott gyűlölettel hazánkkal szemben menetelő” szocialistáknak és liberálisoknak álcázott erőket kiszorítsák a haza szent házából.

A színpadra Vári-Kovács Péter színművész lép, aki a Jobbik IT indulóját adja elő.

14:41 Színpadra lép a Hungarica.

14:30 Bálint Natália énekesnő gyönyörű dala után Magyar Zoltán lépett a színpadra. Mint mondja, az egyik legfontosabb ügy, hogy a magyar föld magyar kézben maradhasson. Ehhez a parlamentben minden eszközt bevetett a Jobbik, a kétharmados fideszes többség a balliberálisokkal egyetemben az összes javaslatukat lesöpörte. Magyar Zoltán szerint ezért óriási a tétje a 2014-es választásoknak. Magyar Zoltán hozzátette: személyes tapasztalatai alapján a Jobbik rengeteget erősödött és óriási meglepetést fog okozni a választásokon.

14:10 A teljesen megtelt sportcsarnokban, mintegy négyezer ember előtt Jakab Péter, a Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei alelnöke azt mondta: a magyar életért, a magyar megmaradásért száll harcba a párt az április 6-i választáson.

A kampánynyitóra határon innen és túl érkeztek, többen a Magyar Gárda egyenruhájához hasonló öltözetben, Jobbik-zászlóval. A Himnusszal kezdődött eseményen piros, fehér, illetve zöld kartonlapokat tartottak a kezükben a nézőtéren ülők.

Pakusza Zoltán, a párt miskolci képviselőjelöltje azt mondta: Miskolcnak egy esélye van a jövőben, a Jobbik.

Pakusza Zoltán és Badány Lajos miskolci országgyűlési képviselőjelöltek egyperces köszöntőjükben mindketten arról beszéltek, hogy a munkanélküliség és az emelkedő bűnözési statisztikák miatt Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is a Jobbik hozhatja el a szebb jövőt. Korábbi mondást megváltoztatva, miszerint vigyázó szemeteket Párizsra vessétek, a mostani jelszavuk: Vigyázó szemünket Miskolcra vessük!

Miklós Árpád Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnök, a rendezvény házigazdája közölte, míg a megye a történelem folyamán arról volt híres, hogy bibliát adtak itt ki Vizsolyban, valamint könyveket nyomtattak, a kultúrát ápolták, mostanában az öregezésről és az erőszakos bűncselekményről szólnak a hírek. Ezen változtatni kell és a Jobbik változtatni is fog! - szögezte le Miklós Árpád. Mint mondta közbiztonságot és munkahelyeket kell teremteni, mert így jöhet el csak a szebb jövő.

N1tv - alfahir.hu

Megtekintések: 321

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Pro Hungaria Nemzeti Radikális Portál –nak.

Csatlakozzon a(z) Pro Hungaria Nemzeti Radikális Portál hálózathoz

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Március 1, 2014-on 1:05pm-kor

2014-03-01. 12:21

Vona: "A Jobbik győzelemre készül, senkivel nem lépünk koalícióra"
/Bővített hír/
Bárhogy is alakul április 6-án a választási eredmény, senkivel nem készülünk koalícióra - jelentette ki a Jobbik elnöke, az ellenzéki párt miniszterelnök-jelöltje szombaton Nagykanizsán.
Vona Gábor a Hevesi Sándor Művelődési Központban tartott lakossági fórumot megelőzően, sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy az egy hónap múlva esedékes országgyűlési képviselőválasztáson meglepetést szeretnének okozni.
"Nem a második, vagy harmadik hely a cél, mi győzni szeretnénk április 6-án" - fogalmazott a jobbikos politikus.
Vona Gábor kifejtette: a lakossági fórumok mellett az internet ad lehetőséget a választóikkal való kapcsolatra, és az aláírásgyűjtésekre is utalva az a tapasztalatuk, hogy már nem csak a fiatalok támogatják nagy számban a pártot, az egyre népszerűbb a középkorosztály és az idősek körében is.
A Jobbik három fő szlogenjét hangsúlyozta, miszerint a megélhetés, a rend és az elszámoltatás áll a párt programjának középpontjában, mert szerintük "erre van szüksége Magyarországnak és a magyar embereknek", amit az elmúlt 24 év nem tudott megadni. "Statisztikai bűvészkedés", hogy a Fidesz arra hivatkozik, 20 éve nem volt ilyen foglalkoztatottság és rend Magyarországon - fogalmazott Vona Gábor.
Közlése szerint a Jobbik munkahely-teremtési koncepciója nem a közmunkára és a külföldre vándorlásra épít, hanem arra, hogy tisztességes bérért biztosítsanak munkahelyet Magyarországon a magyar embereknek. A rendteremtésre vonatkozó elképzeléseik közül kiemelte: a "statisztikai bűvészkedésre" lehetőséget adó szabálysértési értékhatárt 50 ezer forintról 5 ezer forintra csökkentenék.
"Az elszámoltatással fogjuk kezdeni, ha kormányra kerülünk" - mondta, hozzátéve, hogy ennek részeként eltörölnék a mentelmi jogot, az országgyűlési képviselőknek pedig dupla büntetés járna törvénysértés esetén, továbbá feloldanák a titkosításokat. Ez utóbbi nem sértene nemzetbiztonsági érdekeket, mert "nincs nagyobb kockázat, minthogy gazemberek irányítják az országot" - hangoztatta a Jobbik elnöke.
Kitért arra is, hogy pártjával ellentétben sem a Fidesznek, sem az MSZP-nek nincs választási programja, vagyis azok a pártok, amelyek már többször kaptak bizalmat, ezt most program nélkül kérik a választóktól. Hozzátette, hogy Orbán Viktort és Mesterházy Attilát közös miniszterelnök-jelölti vitára hívja, mint amilyen minden európai országban van választások előtt. Szerinte "az emberek elsöprő többsége igényelne egy ilyen vitát".
Vona Gábor sajtótájékoztatóját megelőzően a fórum helyszínén csendes demonstrációt tartott a Jobbik a devizahitelesek mellett kiállva. A művelődési központ előtti téren 40-50 szimpatizáns gyűlt össze és hallgatta meg a párt véleményét az eddigi intézkedésekről és a szükséges lépésekről.



HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Február 24, 2014-on 7:35pm-kor

2014-02-24. 18:45

Újra benyújtotta földvédő népszavazási kezdeményezését a Jobbik

Mindenáron megvédjük a magyar földet!

A magyar termőföld gyermekeink jövőjének záloga

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Február 24, 2014-on 8:32am-kor

2014-02-23. 19:34

Volner: "A rendszerváltás óta elveszett több mint egymillió munkahely"
/Bővített hír/
A Jobbik választási győzelme esetén véget vetne annak a folyamatnak, amely Magyarország leszakadását és elszegényedését okozta az elmúlt huszonnégy évben - mondta a párt alelnöke, parlamenti frakcióvezető-helyettese vasárnap Mohácson.
Volner János egy lakossági fórumon, mintegy hetven érdeklődő, köztük az Új Magyar Gárda Mozgalom tagjai előtt hangsúlyozta: Magyarországon a rendszerváltás óta elveszett több mint egymillió munkahely, 3,1 millióan élnek a létminimum alatt, és nincs rend.
Rámutatott: ezekre a problémákra a Jobbik kínál megoldást a munkahelyek bővítésére, a közbiztonság megteremtésére és az elszámoltatásra épülő választási programjában.
A politikus azt mondta, pártja a mezőgazdaságban, a közmunkásoknak is értelmes feladatokat biztosítani tudó élelmiszer- és feldolgozóipar "helyreállításában", minőségi termékek előállításában látja több százezer munkahely létrehozásának lehetőségét, de komoly bővülés érhető el a lakásépítések ütemének növelésével, továbbá a Dunán, a Tiszán és a Dráván duzzasztóművek építésével, a bányászat újraindításával, az infokommunikációs szektor fejlesztésével, s egyebek mellett az egészségturizmus területén is.
Mint mondta, pártja garantálná, hogy a kereskedelemben és a szolgáltatóiparban a nemzetközi cégek az anyaországban elérhető bérek minimum 80 százalékát fizessék a magyar a munkavállalóknak, a termelőmunkát végző magyar vállalkozások védelmében pedig beszüntetné azt a gyakorlatot, hogy a multinacionális cégek egyoldalúan kedvezményt élveznek a magyar kis- és közepes vállalkozásokkal szemben.
A Jobbik alelnöke szólt arról is, hogy a devizahitelesek problémáit a devizahitelek felvételkori forintárfolyamon történő forintosításával és az indokolatlanul megemelt kamatok visszavágásával szüntetnék meg.
A politikus pártja rendvédelmet érintő elképzeléseiről ismertette, hogy választási győzelmük esetén tervezik a csendőrség visszaállítását és a börtönök rabok általi fenntartását, a szexuális bűncselekmények elkövetőit pedig "kémiai kasztrálásnak" vetnék alá.
Fontosnak nevezte, hogy elszámoltassák az elmúlt huszonnégy évben hatalomra került pártokat, és lehetőleg minél többet visszaszerezzenek azokból a jelentős vagyonokból, amelyeket ezen idő alatt az ország törvénytelenségek miatt veszített el. Hozzátette: elszámoltatásra van szükség a nemzeti dohányboltok, a földbérleti pályázatok, a nagyberuházások ügyében is, utóbbiak kétszer annyiba kerülnek Magyarországon, mint más európai államokban. Jelezte, hogy elszámoltatási kormánybiztosnak Gaudi-Nagy Tamást neveznék ki.
A rendezvényen Szőcs Norbert közgazdász, Baranya 3. számú, Mohács központú körzetének jobbikos képviselőjelöltje azt hangsúlyozta, hogy a Jobbik győzni tud az áprilisi országgyűlési választáson.
Úgy vélte: a parlamentbe három erő, a Fidesz-KDNP, az Összefogás és a Jobbik jut be, amelyek közül szerinte egyedül a Jobbiknak van igazi, biztos megélhetést kínáló programja.

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Február 20, 2014-on 10:57am-kor

Választás 2014 :: 2014-02-19. 21:59

Morvai: a magyar állam nem megvédte, hanem kiszolgáltatta az embereket
Morvai Krisztina, a Jobbik európai parlamenti képviselője az Európai Unió "centrumországait" bírálta szolnoki kampányrendezvényén szerdán.
-
Pénz- és profitorientált gazdaságpolitikájuk miatt elemi érdekük, hogy Magyarországnak ne legyen önálló gazdasága. "Csak piacként van szükségük ránk, tönkretették a mezőgazdaságunkat, és az emberek itthon teljes jogfosztottságban kénytelenek dolgozni" - jelentette ki.
A politikus azt mondta: mindez azért következhetett be, mert a magyar állam nem megvédte, hanem kiszolgáltatta az embereket. Szerinte így alakult ki az a "képtelen helyzet", hogy miközben a külföldi befektetőknek folyamatosan kedvezményeket adtak, a hazai kisvállalkozók gyakorlatilag semmiféle támogatásban nem részesültek.
(MTI)

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Február 18, 2014-on 6:50pm-kor

Ha marad a cigány uszító, a Jobbik nyílt hadüzenetként értelmezi

2014. február 18. 18:36
Hunhír.info

cigany_250.jpgAz Összefogás-lista 106. helyén álló cigány származású szocialista politikus, 2010-ben nyíltan rasszista, magyargyűlölő, kifejezetten törvénytelenségre, bűncselekményre buzdító kijelentésekettett. Ha nem fosztják meg minden politikai státuszától, azt a Jobbik nyílt hadüzenetként értelmezi a békés, törvénytisztelő magyar állampolgárokkal szemben. És nem csak a Jobbik, a társadalom rendre, békére, nyugalomra vágyó elsöprő többsége.

A Jobbik azt követeli, távolítsák el az Összefogás képviselőjelöltjeinek listájáról és zárják ki az MSZP-ből is a „magyargyűlölő kijelentést” tett Balogh Artúrt. Az Összefogás és az MSZP hivatalos képviselőjelöltjeként a közös lista 106. helyét elfoglaló Balogh 2010-ben „cigányország királya”-ként blogolt. Az MSZP szerint a támadott kijelentéseket nem jelöltjük tette, valaki annak idején visszaélhetett Balogh nevével, hogy később támadhatóvá tegye. Ezt a magyarázatot a Jobbik életszerűtlennek tartja, és emlékeztet rá: 2009-ben Balogh egy jól ismert hírportálon egy másik, később megszüntetett blogján, szelídebben talán, de megismételte a vitatott állításokat.

A Jobbik parlamenti képviselője, Mirkóczki Ádám a keddi 180 percben úgy vélekedett, ha valaki olyan szívesen hivatkozik a demokratikus értékekre, emberi jogokra, a politikusok, a közéleti szereplők felelősségére, mint az MSZP, akkor a pártnak kötelessége az ilyen, nyíltan „rasszista, magyargyűlölő, kifejezetten törvénytelenségre, bűncselekményre buzdító” kirohanásokra azonnal reagálni, az így megnyilatkozó embert pedig minden politikai státusától, így országgyűlési jelöltségétől is megfosztani. Ha ezt nem teszik meg a szocialisták, azt a Jobbik nyílt hadüzenetként értelmezi a békés, törvénytisztelő magyar állampolgárokkal szemben – tette hozzá Mirkóczki.

A Jobbik parlamenti képviselője a Kossuth Rádió reggeli műsorában azt mondta, nem tudja, ki most igazán a baloldali összefogás vezetője, mert rég elvesztette a fonalat, szerinte a helyzet nagyon kaotikus, a pártvezetők pedig egyre inkább saját karikatúráikká válnak. Mirkóczki szerint az mindenesetre egyértelmű, hogy Gyurcsány Ferenc nem mondott le a baloldal vezetéséről, minden egyes lépését ez határozza meg, és a szétziláltság, a program nélküliség, a csapongás a napi aktualitások közt megfosztja ezt a formációt attól, hogy komoly politikai erő benyomását keltse.

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Február 18, 2014-on 5:05pm-kor

A Jobbik négypontos nyugdíj átalakítást tervez

A Jobbik négy pontból álló intézkedéscsomagot tervez a nyugdíjbiztonság és a nyugdíjak mértékének emelése érdekében kormányra kerülése esetén - jelentette be Sneider Tamás országgyűlési képviselő keddi sajtótájékoztatóján.

Ismertette: pártja eltörölné a szociális hozzájárulási adót és újból bevezetné a munkaadói nyugdíjjárulékot, amellyel garantálni lehetne, hogy ezeket az összegeket biztosan nyugdíjra fordítsák. Emellett a Jobbik bevezetné az egyéni számlákat a nyugdíjrendszeren belül, valamint újra lehetővé tenné az előre hozott nyugdíjazást és a korai szolgálati nyugdíjat is. Sneider Tamás hangsúlyozta: ez utóbbi esetében életpályamodellre van szükség, amely biztosítja, hogy az állomány idősebb tagjai tovább dolgozhassanak a szakmában egy kevésbé megterhelő munkakörben. Példaként említette, hogy a mentőknél az 50 évnél idősebb dolgozók adhatnák a diszpécserszolgálatot, a fiatalabbak pedig vonulhatnának.
A jobbikos politikus szerint az elmúlt hat évben a nyugdíjrendszert sok negatív változás érintette. Ide sorolta a 13. havi nyugdíj eltörlését, a svájci indexállás megszüntetését, a magánnyugdíj-pénztári megtakarítások elvételét, a szolgálati nyugdíjak 16 százalékos, visszamenőleges megadóztatását, a korhatár előtti nyugdíjak átminősítését ellátássá, illetve a munkaadók által fizetett nyugdíjjárulék megszüntetését és adóvá alakítását.


Sneider Tamás szerint ez vezetett oda, hogy mára egyre többen rendkívül alacsony nyugdíjat kapnak a munkavégzésük befejeztével. A Jobbik szerint a jelenlegi folyamat százezrek nagyon gyors elszegényedéséhez vezethet.

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Február 17, 2014-on 8:12pm-kor
Vona Gábor: A gyáva pártok nem érdemelnek támogatást
2014-02-17 19:41

Nekünk egy hazánk van, amelyet megvédünk bárkivel szemben. Sajnáljuk ami a zsidó emberekkel történt, de nem mi felelünk a holokausztért. Megélhetés, rend, elszámoltatás. Vona Gábor kampánynyitó beszéde Miskolcon.

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Február 17, 2014-on 6:27pm-kor

2014-02-17. 17:28

A zsidóbérenc Fidesz-KDNP kormány által tízmilliókkal kibélelt ezredrangú, "kazár típusú" cionista szekta, a Zsidó Gárda akarja feljelenteni az igaz magyar  Pörzse Sándort
"Egyszer már úgy lejátszhatnánk ezt, nem? Tényleg, ők nem szeretnek minket, mi nem szeretjük őket... És ahogy ez nagyapáink idejében volt. Nem? Na jó, nem is volt ekkora szájuk..." - ezen célratörő mondatai miatt tesz feljelentést Pörzse Sándor jobbikos képviselő ellen a korábban portálunk Facebook-oldalát is letiltató Zsidó Gárda, vagyis a Tett és Védelem Alapítvány.
Mint arról beszámoltunk: a Jobbik pénteken az esztergomi művelődési házban (korábban zsinagógaként funkcionált, de a zsidók eladták... - a szerk.) tartott lakossági fórumot. Az épület előtt tüntetést szervező csőcselék amiatt aggodalmaskodott, hogy a valamikori esztergomi imaházban, egy "neonáci" párt tarthatott  kampányrendezvényt.
Tétényi Éva "független" polgármester korábban nyílt levélben jelezte, hogy nincsenek jogi eszközei az esemény betiltására, de a tüntetők szerint ez az esemény nem több egyszerű provokációnál. Többen közülük megpróbáltak bejutni az épületbe, füttyel és kiabálással próbálva megzavarni - egyébként sikertelenül - a rendezvényt.
A magát nemzetinek hazudó kormány által 42 és fél millió forintnyi közpénzzel megtámogatott Zsidó Gárda (Tett és Védelem Alapítvány) hétfői közleményében idézte Pörzse Sándor jobbikos képviselő helytálló szavait: "Egyszer már úgy lejátszhatnánk ezt, nem? Tényleg, ők nem szeretnek minket, mi nem szeretjük őket... És ahogy ez nagyapáink idejében volt. Nem? Na jó, nem is volt ekkora szájuk..."
A zsidók által inkriminált részt 3:27-től érdemes megtekinteni:
"Ez a megnyilatkozás jól illeszkedik azok sorába, melyben a Jobbik képviselői kívánatosnak tartják a zsidóság listázását, melyben a tiszaeszlári vérvádat emlegetik az Országházban, melyben nyilvános ünnepségeken kétségbe vonják a holokauszt megtörténtét" - írják az ajvékoló zsidók, hozzátéve: minden ilyen esetben a jog teljes eszköztárát felvonultatva kívánnak érvényt szerezni a vonatkozó, hatályos jogszabályoknak, ezért újabb feljelentés tesznek a Jobbik parlamenti képviselője ellen.
Háttérhatalmi befolyásukat latba vetve, már a fenyegető levelet is elküldték Esztergom "független" polgármesterének (akinek megválasztásakor még nem volt teher a Jobbik támogatása). A nemzetközi visszhang mielőbbi kiváltásának érdekében az irományt Oberlander Baruch rabbival, a Közép-Kelet-Európai Rabbik Tanácsának elnökével íratták alá, aki természetesen a Fidesz házi zsidó szervezetének, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközségnek (EMIH) egyik vezéralakja - konkrétan Köves Slomó (és most már Szegedi Chanád) mentora is egyben.
A Chabad-szekta levele alább olvasható:

Rákattintva nagyítható
A Zsidó Gárda már korábban is pofátlanul támadta a nemzeti gondolatot. Az egyik legkirívóbb eset az volt, amikor olvasónkat perelték be egyik cikkünk alá írt helytálló kommentje miatt - mindezt nyilvánvalóan a szent szólásszabadság jegyében. A "magyar" bíróság ezután 120 ezer forintra büntette olvasónkat, melyet a nemzeti feltámadásban töretlenül bízó olvasótáborunk ki is fizetett bajtársának. Kíváncsian várjuk tehát a "nemzeti" kétharmad zsidó szatellitszervezete újabb magyarellenes kirohanásának következményeit.
Esztergom.
Bemutatkozott az antifa csőcselék, a cionista zsidóbérenc aljanépség.

Történt, hogy a zsidók eladták templomukat. Jó pénzért még a zsinagógát is áruba bocsájtották, mert-hát ők már csak ilyenek. Kufárok, kereskedők, akik a pénzt forgatják, s imádják. Szóval zsidók. Felújítani restek voltak a lepukkant intézményt,
hát, eladták. A város felújítatta, s lett belőle valamiféle közösségi ház.

Úgy esett, hogy a Jobbik, egy bejegyzett, nagy támogatottságú, parlamenti párt, ott tartott lakossági fórumot a volt zsinagógában. Hát ez nem smakkolt boboldóéknak. Tiltakoztak erősen, de hiába. Mert, hát az ő volt zsinagógájuk már nem az övéké. Így hát kétségbeesésükben felhergelték azt a sötét, proli népséget, akiknek agyában még mindig a kommunizmus átkos köde terjeng, s skizofrén rémálmaikban folyvást ádáz fasisztákkal hadakoznak, és odaküldték őket, volt zsinagógájukhoz véleményt nyilvánítani.
Aki végig élhette ezt, annak biztosan örökre emlékezetes marad az a pár órás hörgés, visítozás, ordítás, amit az a vonagló, görcsben rángatózó agyhalott népség rendezett, akik ott hetven-nyolcvan fős tömegükkel produkáltak.
Ez a pár félnótás olyan koncertet rendezett, amely valóban méltó módon kifejezte a valamikori zsinagóga misztikus hangulatát. Vad üvöltés, elcsukló hangú nyüszítés, rekedt ordítozás színesítette az átkokból, káromkodásokból, nácizásból szőtt, válogatott mondanivalót.
A demokrácia fénye áttörte a hideg este sötétjét, s beteljesedett a szólásszabadság.
Ez az ocsmány népség példát mutatott. Tanulhatunk belőle.

Nem lenne jó, ha mi is ilyen képet mutatnánk, amikor az ide pofátlankodó, taknyosorrú rabbik tanácskozása feletti örömünkben kifejezzük majd gondolatainkat.
Gondoljunk erre a sötét, alpári népségre, s mutassuk majd meg a Magyarság méltóságát, emberi nagyságát!
Kapcsolódó:
HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Február 15, 2014-on 5:35pm-kor

JÓ TUDNI!

Hétfőn indul a jelöltállítás!

Hétfőn kezdődik és két hétig tart a jelöltállítási időszak. Az új szabályok szerint nem ajánlószelvényen, hanem ajánlóíven történik az ajánlás.

Mint ismert, a Fidesz átírta a választási rendszert és ennek keretében a jelöltállítást is. Korábban úgynevezett kopogtatócédulákon gyűjtötték a pártok a 750 ajánlást az egyéni jelöltek indításához. A hétfőn kezdődő időszakban egy jelölt indulásához 500 ajánlást kell majd összegyűjteni, de a korábbinál jóval kevesebb idő, mindössze 2 hét alatt.

Az A/4 méretű ajánlóíven szerepel a jelölt és a jelölőszervezet neve, a település neve és az egyéni választókerület száma, az ajánlóív sorszáma és a választási iroda pecsétje. Az ajánlóíven fel kell tüntetni az aláírásgyűjtő nevét és aláírását is. Csak az az ajánlóív érvényes, amely ezeket az adatokat és a választási iroda pecsétjét is tartalmazza.

ajanlo

ajanlo2

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A választópolgárnak az ajánláshoz fel kell tüntetnie nevét, személyi azonosítóját, lakcímét és anyja nevét, ezeket az adatokat a választópolgár megbízásából más is feltüntetheti a választópolgár helyett. Az érvényes ajánlásnak azonban elengedhetetlen feltétele, hogy a választópolgár személyesen írja alá az ívet. Egy választópolgár - a korábbi évek gyakorlatától eltérően - több, akár választókerülete összes jelöltjét támogathatja aláírásával, de egy jelöltet csak egy aláírással támogathat.

valasztas

A Jobbik egy külön választási honlappal http://valasztas2014.jobbik.hu/ is készül a választásra és gyűjtési időszakra. Amin megtalálható a nemzeti párt összes egyéni jelöltje, bemutatkozása, elérhetősége és azok a helyszínek, ahol jelölt ajánlóívét alá lehet írni.

Közben már nyomtatják a választási irodák az ajánlóíveket, amelyeken a választók jelölteket ajánlhatnak az áprilisi országgyűlési választásra. A választáson indulni szándékozó pártoknak, jelölteknek az országgyűlési egyéni választókerületi választási bizottságnál kell igényelniük az ajánlóíveket. Az igényléseket már korábban is leadhatták a pártok és jelöltként indulni szándékozók, de a választási irodákban csak hétvégétől nyílt meg az informatikai rendszerben a lehetőség, hogy kinyomtathassák az igényelt íveket.

A péntekig benyújtott igények alapján kiadandó ajánlóíveket az országgyűlési egyéni választókerületi irodák hétfő reggel 8 óráig nyomtatják ki, és bélyegzik le. A kinyomtatott ajánlóíveket legkorábban hétfőn munkakezdéskor lehet átadni a pártok, jelöltek számára.

Az ajánlóívekre vonatkozó igényeket február 17-e után is be lehet nyújtani a választási irodákhoz, az irodák ezeket érkezési sorrendben dolgozzák fel, és nyomtatják ki az íveket az informatikai rendszerből.

Az ajánlóíveket a pártnak a választási informatikai rendszerben rögzített törvényes vagy meghatalmazott képviselője, vagy ezektől kapott meghatalmazással rendelkező személy, vagy a párt jelöltjeként indulni szándékozó jogosult átvenni.

Az ívek kiadásáról átvételi elismervényt kell kiállítani, a jelölteknek az aláírásgyűjtést követően minden ajánlóívvel el kell számolniuk. Az egyéni választókerületben indulni szándékozó jelölteknek március 3-áig kell összegyűjteniük az induláshoz szükséges 500 érvényes ajánlást.

 

alfahir.hu

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Február 15, 2014-on 4:27pm-kor

Ha most 2014. évben  nem nyer a jobbik, 2018-ban már késő lesz!

Esedezve kérem a magyarok nagy Jó Istenét, és a látó, gondolkodó magyarokat, hogy a 25. éve regnáló posztkommunista-liberális és cion-liberális, nép, haza és nemzetáruló pártok helyett ADJON EGY ESÉLYT  A JOBBIK-nak!

Isten áldja Magyarországot!

Számos olyan családról tudok, akik az áprilisi szavazástól teszik függővé az országban maradásukat! A XX. sz. eleji exodushoz hasonló események fognak bekövetkezni, melyhez képest az '56-osok emigrációja csak egy hétvégi osztálykirándulás!

Ilyen demográfiai és gazdasági helyzetben nincs újabb 4 éve Magyarországnak!

2018-ra megeszik és teljesen kifosztják a magyarokat Orbán és Balog páter "rejtett erőforrásai" és a "kiválasztott cionista zsidók!!!!!

A még dolgozó és adózó rétegek adóteherbírása a végére fog érni, csökkenő lakosságszámon belül a deviáns, erőszakos viselkedésű elemek további szaporodása várható, a jelenlegi cionista kormány és mindezek kollaboránsai támogatásával!

Tetszik, nem tetszik, ez lehet a szomorú valóság!

A választás óriási tétje miatt, kérem ossza meg gondolataimat minél több barátjával, ismerősével!

ÉBRESZTŐ MAGYARORSZÁG, ÉBRESZTŐ MAGYAROK!!!