Pro Hungaria Nemzeti Radikális Portál

"Élő forrás, égi láng, Szentlélek, égből szállj le ránk!"

A cionista kormány még felajánlott Mazsihisznek az eddigi támogatásokon felül egy újabb, 2,7 milliárd forintos tételt

Újabb 2,7 milliárd a söpredékek költségeire, a nyomorgó  magyarok adóforintjaiból!


Lassan a végéhez közeledik az idei, felejthetetlen Holokauszt Emlékév, de hogy az utolsó hónapokban se maradjunk magas minőségű, mondhatni hiánypótló programok nélkül, Lázár János  szeptember végén, a Zsidó Közösségi Kerekasztal ülésén (ZSKK) még felajánlott Mazsihisznek az eddigi támogatásokon felül egy újabb, 2,7 milliárd forintos tételt a felmerülő költségekre. Csakhogy minden biztosan flottúl menjen.Azonban - mint mára már kiderült - a történetbe egy egész piciny kis zsidó piszok hullott. 

Kazár típusúak egymás között: Lázár  és TordaiA ZSKK ülését követően ugyanis a résztvevők, Tordai Péter, a Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) elnökének vezetésével arról döntöttek, hogy nem újabb megemlékezéseket szerveznek, hanem a nagy vitákat kiváltó Sorsok Háza helyett a hitközséghez tartozó Rumbach Sebestyén utcai zsinagógában rendeznek be egy másfajta, az együttélésre koncentráló kiállítást a pénzből.

Eddig még aránylag rendben is ment minden, de Tordai az ülés után ”véletlenül” elfelejtette tájékoztatni a BZSH többi vezetőjét, így Schwezoff Dávidot is a fejleményekről, aki félve, hogy kimarad az osztásból, egy, a hitközség tagjainak írt levelében kicsit megbillentette a bilit és azt kezdte el fejtegetni, hogy Tordai milyen saját kis bizniszt akart kihozni a beruházásból.

„Tordai úr egészen addig nem konfrontálódott velem nyíltan, amíg remélte, hogy „jóindulatáért” cserébe kicsit oldalra nézek, ha mutyit találok. De annak idején a megválasztásom egyben felkérés és felhatalmazás is volt, hogy a BZSH átláthatatlan hatalmi-pénzügyi dzsungelében rendet tegyek.” – mondta Schwezoff azután, hogy a napokban kirobbant a lenyúlási botrány.

A bili-lötyögtetésre természetesen azonnal jött a válasz. Tordai, akit eddig nem nagyon zavart Schwezoff Dávid transzvesztita előadós és katolikus kántoros múltja, most hirtelen megvilágosodva lemondásra szólította fel az ügyvezetőt mondván a „bizonytalan és zavaros előélete árt a magyarországi zsidóság presztízsének”.

Azt pedig csak halkan érdemes megjegyezni, hogy arról ma már egyik metélt sem beszél, hogy a Mazsihisz még a februári közgyűlésén arról határozott, hogy a Szabadság téri megszállási emlékmű és a Sorsok Háza körüli viták miatt nem vesznek részt a holokauszt-emlékév eseményein és nem használják fel a felajánlott kormányzati összegeket.

De ez a kis apróság ma már a ködbe vész. 2,7 milliárd, az 2,7 milliárd forint.

Elvek ide, kimondott szavak oda, megvan annak a kis pénznek már a helye, meg a gazdája is. Természetesen szigorúan a kegyeletteljes holo-megemlékezések jegyében.

Így megy ez.

Vajon a másik söpredék banda mennyit kapott?

Megtekintések: 129

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Pro Hungaria Nemzeti Radikális Portál –nak.

Csatlakozzon a(z) Pro Hungaria Nemzeti Radikális Portál hálózathoz

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a November 10, 2014-on 5:41pm-kor

Visszautasították, de azért elköltik a kormánytól kapott pénzt a zsidó szervezetek – csodás esetek is előfordultak

Visszautasították, de azért elköltik a kormánytól kapott pénzt a zsidó szervezetek – csodás esetek is előfordultak

Hanti Vilmos Larnakán. Csak átadta az emléktáblát, az avatás később lesz

Nehéz kibogozni, mi történik az ún. holokauszt hetvenedik évfordulója alkalmából szétosztott, esetenként visszautasított pályázati pénzekkel: mindenre és mindennek az ellenkezőjére is van példa.

A kormány tavaly másfél milliárd forintos alapot hozott létre a „2014-es magyar holokauszt-emlékévben megvalósuló” kezdeményezések támogatására. A "nagy érdeklődésre tekintettel" a keret később 1,8 milliárdra nőtt. A mintegy négyszáz sikeres pályázó között – zsidó és nem zsidó, hazai és határon túli civil szervezetek mellett – sajnos szép számmal akadtak önkormányzatok, keresztény közösségek, magánszemélyek, iskolák, múzeumok, színházak és más intézmények. Hanti Vilmos. Végül elfogadták Jellemzően néhány millió jutott egy-egy programra, de jócskán előfordultak százezres és több tízmilliós tételek is. Programokra lebontva a kiemelkedően legnagyobb összeget, 70 millió forintot az erzsébetvárosi önkormányzat vagyonkezelője kapta zsidó helytörténeti tár létrehozására. Aztán beütött az emlékezetpolitikai krach. A zsidók kedvére kitalált, mégis általuk leghangosabban kritizált ügyek (Sorsok Háza, megszállási emlékmű) álbotrányai miatt az év elején a Mazsihisz rendkívüli közgyűlése elsöprő többséggel úgy döntött, hogy nem vesz részt az emlékév kormányzati rendezvényein. A közgyűlés arról is határozott, hogy a Mazsihisz nem fogadja el a civil alaptól elnyert támogatásokat.

A bojkotthoz mások is csatlakoztak.

Azok a szervezetek, amelyek visszautasították a pályázati pénzeket, Memento70 néven szövetséget alakítottak, és adományozási akciót indítottak, hogy összegyűjtsék az így kieső 210 millió forintot. Egész pontosan 33 szervezetről, valamint két magánszemélyről, Garai Róbertről és Harsányi Lászlóról van szó. A Memento70 távolról sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Mintegy 650 adakozótól eddig kevesebb mint 12 millió forint érkezett, ami csupán hat százalékát teszi ki a remélt 210 milliónak. A kormány ráadásul egészen más számokról tud. A Miniszterelnökség kimutatása szerint a két említett magánszemélyen kívül nem 33, hanem csak 16 szervezet mondott le „hivatalosan és végérvényesen” a támogatásról. Heisler András. Szerinte a közgyűlési határozat csak a Mazsihiszre és a fenntartásában működő intézményekre vonatkozik A visszautalt összeg pedig nem 210 millió, hanem ennek a töredéke, mindössze 62 millió forint. A Miniszterelnökség adatainak pontosságát, mint látni fogjuk, többen is erősen vitatják. Meglehetősen kusza a helyzet. Vannak olyan szervezetek, amelyek bár nem csatlakoztak a Memento70 mozgalomhoz, a pénzt – derül ki a kormányzati felsorolásból – nem fogadták el.

Ilyen például A Népek Közötti Egyetértést Alapítvány vagy a Lativ Barátai a Zsidó Reneszánszért Magyarországon Alapítvány, amely a Miniszterelnökség által is elismert módon öt-, illetve nyolcmillió forintot küldött vissza. Akadnak olyanok is, amelyek szerepelnek a Memento70 szervezetei között, elméletileg tehát nem vették fel a támogatást, ám a kormány nem tud arról, hogy visszautalták volna a pénzt. Közéjük tartozik a Mazsike (Magyar Zsidó Kulturális Egyesület) is. A Mazsike és az általa kiadott Szombat folyóirat négy programra mintegy 11 millió forintot kapott. Kirschner Péter, az egyesület elnöke a Nol kérdésére közölte, hogy még valóban nem küldték vissza, de egyelőre nem is használták fel a támogatást. Bíztak abban, hogy megoldódnak a vitás emlékezetpolitikai ügyek és okafogyottá válik a tiltakozásuk. Ha nem így történik, akkor valószínűleg vissza fogják utalni a pénzt – mondta Kirschner. A Mazsihisz közgyűlésének döntése után a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége (MEASZ) az elsők között vállalt szolidaritást a tiltakozókkal. A MEASZ bejelentette, hogy mindaddig visszautasítja az elnyert kétmillió forintot, ameddig nem tapasztal érdemi váltást a kormány politikájában. A MEASZ nevét azonban sem a Memento70 szervezetei között, sem a miniszterelnökségi listán nem látni.

Csoda történt: nem kérték, de egyszer csak megjelent a pénz

-megjött az éhező magyarok pénze!-

******

A szóban forgó kétmilliót az antifasiszták szövetsége egyebek mellett arra kapta, hogy a "magyar zsidók exodusának" emlékére táblát avasson Cipruson. !!!!!! Agyrém!

Hanti Vilmos, a MEASZ elnöke szeptemberben elvitte Ciprusra az emléktáblát, és abban állapodott meg a larnakai zsidó hitközség vezetőjével, hogy az avatás néhány hónap múlva lesz egy közeli településen, ahol hajdan internálótábor állt. Végül elfogadtuk a pénzt – vallott a Nolnak Hanti Vilmos.

A támogatást elutasító közleményük ellenére „egyszer csak megjelent” számlájukon a pénz.

A MEASZ ellen közben vizsgálatot folytatott a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal, a szervezet az anyagi ellehetetlenülés szélére került. A MEASZ úgy ítélte meg, akkor jár el a legbölcsebben, ha az összeget felhasználja arra a programra, amire pályázott. Végső soron ez nem a kormány, hanem az állampolgárok pénze – provokált tovább Hanti. A hitközségek esetében is módfelett vegyes a kép. A bojkottról szóló közgyűlési határozatból logikusan (és morálisan) az következett volna, hogy a Mazsihiszhez tartozó hitközségek is visszautasítják a támogatást. Nem teljesen így történt. A hitközségek egy része eleve nem is tett ilyen ígéretet, nem csatlakozott a Memento70 mozgalomhoz.

Más hitközségek csatlakoztak ugyan, csak éppen a Miniszterelnökség szerint nem küldték vissza a pénzt. (Eltérően a 8 millióról lemondó nyíregyházi vagy például a 15 milliót elutasító szombathelyi hitközségtől.) Hanti Vilmos Larnakán. Csak átadta az emléktáblát, az avatás később lesz Eddig várakozó állásponton voltunk, most úgy néz ki, mégis felhasználjuk a kapott kétmillió forintot – mondta Raáb András, annak a kiskunhalasi hitközségnek az elnöke, amelyet a Memento70 szervezetei között találunk. Róna László, a kaposvári hitközség elnöke viszont nem érti, miért nem kerültek fel a „támogatási összegről hivatalosan és végérvényesen lemondott szervezetek” listájára.

Állítja, visszaküldték az elnyert több mint kétmillió forintot, programjaikat végül saját erőből és a kaposvári városháza támogatásából (tehát részben mégis közpénzből - a szerk.) valósították meg. Hab a tortán, hogy a miniszterelnökségi listán maga a Mazsihisz sem szerepel. Heisler András, a Mazsihisz elnöke hangsúlyozta, hogy a közgyűlési határozat csak a Mazsihiszre és a fenntartásában működő intézményekre vonatkozik. A helyi taghitközségek önálló jogi személyként saját maguk dönthettek a pályázati pénzek felhasználásáról. Ugyanakkor a Mazsihisz és intézményei Heisler legjobb tudomása szerint hiánytalanul visszautalták a tucatnyi tételből álló, összesen több mint 80 millió forintos támogatást.

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Október 24, 2014-on 11:13am-kor

A koszos magyar nevű cionzsidó világspekuláns velünk finanszíroztatná az ukrán puccsuk továbbélését

2014. október 23. 18:18
Hunhír.info

Európának anyagiakkal is segítenie kell Ukrajnát, mert ha az ország pénzügyileg összeomlik, annak messzemenő geopolitikai következményei lesznek - mondta a világspekuláns cionista zsidó Soros György csütörtökön Brüsszelben egy politikai elemző műhely rendezvényén. A világban lévő háborúk, válságok egyik előidézője most velünk is megfizettetné a cionista háttéthatalom hódításának fenntartását.

A magyarországi születésű, világ-léptékű zsidó bajkeverő szerint Ukrajnának jelenleg mintegy 20 milliárd dollárra lenne szüksége, és az EU-nak segítenie kell, meg kell előznie Ukrajna pénzügyi összeomlását. A spekuláns a régi kottából muzsikál: először a saját pénze felhasználásával megdönteti a megszerezni kívánt országok törvényes hatalmát, majd cionista páholytársaival lenyúlja kincseit, és a romhalmazt szolganépekkel akarja életben tartatni. Soros, a világ egyik legveszélyesebb és legkártékonyabb figurája, embermilliók halálát okozó háborúk gazdasági elindítója már retteg, hogy ez a műve nem lesz annyira kóser, mint amit elképzelt, így már nem érdeke, hogy a befuccsoló projektre költse milliárdjait.

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Október 17, 2014-on 7:51pm-kor

Később teríti ki lapjait a cionista kollaboráns bábkormány, hogyan akar adóztatni

2014. szeptember 12., péntek, 14:26

Október 12-én önkormányzati választásokat tartanak, a kormánynak pedig október 15-ig kéne nyilvánosságra hozni a jövő évi költségvetést. Vajon miért írják át most gyorsan a határidőket úgy, hogy elég legyen október végéig kiteríteni a lapokat?

Szemérmes a kormány abban a salátatörvényben, amelyet ma nyújtott be a parlamentnek. A törvény egyik része (59. paragrafus) arról szól, hogy a parlamenti képviselők választásának évében - mit ad isten, ilyen az idei is - elég, ha október végéig nyújtja be, vagyis hozza nyilvánosságra a kormány a következő évi költségvetési törvényjavaslatot.

Most hatályos szabály szerint ezt október közepéig meg kellene tennie. A kormány a valódi indokot nem mondja el a törvény részletes indokolásában, csak annyit, hogy így is el fogják fogadni a költségvetést december 31-ig, ne izguljunk.

Azonban ne feledkezzünk meg arról, hogy idén október 12-én önkormányzati választások lesznek. Már 2010-ben is csúsztatta a határidőt az Orbán-kormány, elérve azt, hogy az önkormányzati választások után kelljen kiteríteni a lapjait - amelyek megszorításokat is tartalmaztak. A költségvetési tervek mostani kiszivárgása veszélyt jelenthet a nagyarányú önkormányzati győzelemre, ez lehet az egyik oka a mostani lépésnek.

A másik, hogy esetleg nem áll jól a jövő évi költés-vetés összerakásával a kabinet.

Külön pikantériája a történetnek, hogy Orbán  2012 elején úgy foglalt állást, az lenne normális egy országban, ha nyárra kész lenne a következő évi költségvetés. Ezért 2012 nyarára elfogadta a parlament a 2013-as büdzsét - hogy aztán ősszel újranyissa azt, és egy merőben más változatát fogadja el. Mostanra pedig oda jutottunk, hogy minden eddiginél később, október végén áll elő a kormány a költségvetéssel - az adóztatási terveivel és a kiadási elképzeléseivel.

Így szűk két hónapja lesz a parlamentnek (karácsony, év vége is elvesz munkanapokat) elfogadni a büdzsét. Ez rohammunkát vagy valami egészen aljas dolgot feltételez.

HozzászólásokHorváth Zsolt által a Október 16, 2014-on 8:04pm-kor

Kár,hogy nem kötelet!

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Október 16, 2014-on 6:19pm-kor

Botrány! Kirakatvizsgálat zajlott Rogán ellen?

A NAV ennyi idő alatt nem folytat le egy vagyonosodási vizsgálatot, állítja egy adószakértő. A Fidesz frakcióvezetője így tényleg nyugodt lehetett.

30-40 nap alatt nem lehet lefolytatni egy vagyonosodási vizsgálatot, nyilatkozta a Népszavának egy adószakértő. Amennyiben ez így van, a Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető által saját maga ellen indítványozott vagyonosodási vizsgálat nem történt meg, az csak kampányfogás volt, és valójában pusztán a bevallott jövedelmeinek iratokkal való alátámasztását, és az adóbevallásait ellenőrizhették le. Ez pedig most nem érdekel senkit.

A kérdés ugyanis nem az, hogy az ismert jövedelméből mit, mikor, mennyiért vásárolt, hanem fordítva: a meglévő, óriási vagyonához elegendő-e az a fizetés amit politikusként hivatalosan kap. A vagyonosodási vizsgálat erről szól, nem papírok bemutatásáról.

Így elvileg a hatóság nem is vizsgálta, hogy 2009-ben milyen pénzből vette meg budai luxuslakását, vagy a többi ingatlanát, melyekről folyamatosan kiderültek, hogy nagyobbak, mint amit országgyűlési képviselőként a nyilvános vagyonbevallásában feltüntetett. Angyal József szakértő szerint egy vagyonosodási vizsgálat a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál (NAV) alapesetben 90 napos, általában egy éven belül nem szokott lezárulni. A politikus ellen lefolytatott 30 napos eljárásnál - Rogán állításával szemben - adóhiányt nem, csak mulasztási bírságot lehet megállapítani – tette hozzá az adószakértő.

„Most már papírom is van arról, hogy azok, amikkel a politikai ellenfeleim támadnak, azok nem felelnek meg a valóságnak” - mondta az RTL Klub Híradójának a Fidesz frakcióvezetője. Továbbá az is mondta, hogy a lakásával kapcsolatos minden forrás, minden forint eredetét igazolnia kellett.

Vagy mégsem?

 

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Október 16, 2014-on 6:13pm-kor

Moszkva csökkentheti, az európai gázszállítást

Vlagyimir Putyin reményét fejezte ki, hogy erre nem kerül sor. Hozzátette: Oroszország mindig megbízható partner volt, és megvannak a kellő tartalékok, hogy európai és ázsiai partnerei igényeit kielégítse. Moszkva azt követően állította le az Ukrajnába irányuló gázszállítást, hogy a Gazprom közölte: Kijev többmilliárd eurós tartozást halmozott fel.

Putyin kiemelte: amennyiben Ukrajna mégis megcsapolná a tranzitvezetékeket, Oroszország - a 2008-as helyzethez hasonlóan - annyival csökkenti majd az Európába szállított gáz mennyiségét, amennyit az ukránok elvesznek belőle. Hozzátette, hogy Milánóban az Ázsia-Európa Találkozón is a gázellátásról fog beszélni. 

Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy Oroszország nem szeretné, ha energiaválság alakulna ki. "Teljes felelősséggel állíthatom, hogy nem lesz semmilyen válság az orosz fél hibájából" - jelentette ki az orosz államfő.

A Déli Áramlat gázvezeték kiépítését a szerelemhez hasonlította az orosz elnök. Szerinte mindkét esetben csak akkor lehet boldogságról beszélni, ha mindkét fél részt vesz benne. "Nem tudunk egyedül többmilliárd eurós vezetéket kiépíteni, ha partnereink még azon gondolkodnak, hogy kell-e egyáltalán ez a projekt vagy sem" - magyarázta Putyin. Kifejtette, hogy a Déli Áramlat gázvezetékre azért van szükség, mert az európai felhasználók számára csökkenti a tranzitkockázatokat. A gondok kizárólag politikai kérdésekből adódnak, és ez a jelen esetben árt a gazdaságnak - tette hozzá az orosz elnök.

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Október 16, 2014-on 6:09pm-kor

Tartós embargó esetén több tízmilliárdos lehet a veszteség

2014. október 16., csütörtök 18:02
Hosszú időre elveszíthetik az orosz piacot a magyar cégek is az uniós mezőgazdasági termékekre kivetett embargó miatt – mondta Oroszország budapesti kereskedelmi tanácsosa egy gazdasági fórumon. A VII. magyar–orosz üzletember-találkozót szervező egyesület elnöke szerint a hazai vállalkozások úgy mérsékelhetik veszteségeiket, ha azoknak az országoknak a piacaira törnek be, amelyek Oroszországban elfoglalták az uniós tagállamok helyét.

Áruházláncok segítségével reklámozzák a hazai almát, amelyből másfélszer annyi termett idén, mint szokott. Értékesítését nehezíti az orosz embargó. Moszkva nyár óta sújtja importtilalommal az uniós mezőgazdasági termékek jelentős részét. Az embargó azokra a büntetőintézkedésre volt válasz, amelyeket az Európai Unió hozott Oroszországgal szemben az ukrán válság miatt.

– Eladatlan készletek kezdenek felhalmozódni. Természetesen ez nem árcsökkentéshez fog vezetni, mert a gazdának ki kell fizetni valamiből a számlát és a dolgokat, tehát ő igyekszik majd drágábban eladni Magyarországon – mondta Újhelyi Sándor, a Vállalkozók Klubja Egyesület elnöke.

Tartós embargó esetén több tízmilliárd forintra teszi a magyar élelmiszeripar veszteségét a Vállalkozók Klubja Egyesület, amely a napokban rendezi meg Budapesten a szokásos magyar–orosz gazdasági fórumát. A szervezet elnöke szerint a magyar termelőknek azoknak az országoknak a piacaira kell betörniük, amelyek Oroszország új szállítói lettek. Példaként említette Törökországot, ahol tejhiány alakult ki, mióta Oroszországba exportálnak. Újhelyi Sándor azt mondja, ha a magyar termelők nem találnak új piacot, az agrártermékek drasztikusan drágulhatnak.

Oroszország budapesti kereskedelmi tanácsosa szerint az uniós vállalkozások, köztük a magyar cégek, hosszú időre kiszorulhatnak az orosz piacról. „Én ebben a viszonylatban attól félek, hogy hol lesznek majd ezek a magyar mezőgazdasági szállítók mondjuk jövőre, amikor az orosz piac már foglalt lesz” – mondta Oroszország budapesti kereskedelmi tanácsosa. Leonyid Surigin hozzátette: az embargó miatt Oroszországban is drágultak az élelmiszerek, ami miatt nőtt az infláció.

HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Október 16, 2014-on 5:53pm-kor

Putyin zseniális sakklépése - pofára estek a zsidó spekulánsok

Oroszország egy zseniális gazdasági sakklépést tett. Néhány nap alatt több mint 20 milliárd dollárt keresett vele és megerősítette a monopóliumát a hazai energiahordozók piacán, a részvények közel 30%-át visszaszerezte! Putyin az Európai Uniót, és az Amerikai Egyesült Államokat is hülyére vette. És milyen szép, az egész világ szeme előtt, úgy tett mintha minden tervszerű lett volna. Korábban a részvények egy része, külföldi befektetők energiatársaságaié voltak, ez azt jelenti, hogy a bevételek majdnem fele,az olaj és gáz iparból nem Oroszország kincstárába került, hanem Európa finánccápáinak a számláira.
A krími helyzettel összefüggésben, a zsidó spekulánsok miatt a rubel elkezdett erősen esni, de az orosz központi bank nem tett semmit annak érdekében hogy a rubelt támogassa. Felmerültek olyan pletykák is, hogy Oroszországnak nincsen semmilyen megtakarítása arra hogy a rubel irányát fent tartsa. Ezek a pletykák és Putyin magyarázatai, hogy kész akár arra is, hogy Ukrajna orosz nyelvű lakosságát megvédje, vezettek Oroszország energiatársaságai részvényeinek az áreséséhez, és a finánc cápák, zsidó spekulánsok elkezdték ezeket a részvényeket eladni , mielőtt, azok teljesen elveszítették volna az értéküket. Putyin egész héten várt, és a sajtókonferenciákon csak mosolygott, de amikor az árak és értékek lementek a pincébe azt az utasítást adta hogy ezeket a részvényeket gyorsan és minden európaitól, és amerikaitól fel kell vásárolni! Mire ezt a finánccápák felfogták, hogy átverték őket, már késő volt, a részvények Oroszország kezében voltak! Nem csak hogy Oroszország ezekben a napokban 20 milliárd dollárt keresett, a cégek részvényeit is visszavitte Oroszországba. A kőolajból és a gázból keletkező bevétel, most már nem fog kifolyni külföldre, hanem Oroszországban marad! A rubel értéke magától megemelkedik , és a támogatására nem kell Oroszországnak az aranykészleteit felhasználnia és ezzel az európai finánccápákat hülyére vették, jól átverték őket. A részvényeiket, amelyek dollár milliárdokat hoztak, néhány perc alatt néhány centért felvásárolták , és a kőolajból és a gázból származó bevételeik nélkül hagyták őket. Egy ilyen csillogó műveletet, a pénzpiacok történetében még sohasem láttak.... Az orosz oligarchák a külföldön tartott pénzek nagy részét szintén hazavitték Oroszországba.
Lehet tanulni a nagy orosz medvétől. A magyar oligarchák vajon mikor szíveskednek hazahozni a pénzünket?? 250 milliárd dollár az egyik tétel (nagy részt a szétlopott nemzeti vagyonunk ára, tehát a mi pénzünk!), a másik tétel 53 milliárd forint, amit külföldi bankszámlákon tartanak.
 
HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Október 16, 2014-on 5:50pm-kor

A zsidók népirtásai az évezredek alattAz első jelentős emberirtást a zsidók Kr. u. 115-117-ben követték el, amikor 260 000 gójt öltek meg Egyiptomban, Északafrikában és Ciprus szigetén. 132-135-ig megpróbáltak minden gójt Izrael országában kiirtani és csak Róma bátorságán múlott, hogy ez a kísérlet nem volt sikeres. 1096-ban német zsidók a saját gyerekeik százait ölték meg, hogy ne tudjanak más vallásra térni, stb, stb. Számtalan más példa sorolható a történelemből.

Legtöbbünk tudja, hogy ortodox keresztények tízmillióit ölték meg zsidók a Vörös Oroszországban, amelyről a zsidók azt állítják, hogy azt Sztálin tette egymaga, valószínűleg puszta kezével, egy korbáccsal és egy pisztollyal. De kevesebben ismerik keresztény nők és gyerekek tízezreinek meggyilkolását a 614-es évben egy zsidó szexuális rítus alkalmából.

Az ötödik század elején a Bizánci Birodalomban nőtt a feszültség, miután a Szíriai Inmesztárban 'néhány részeg zsidó' egy keresztény gyereket feszített keresztre és az Alexandriai éjszakai vérengzés után, amikor zsidók keresztények nyakát elvágták és amely miatt Cyril érsek a zsidókat kiűzte a városból. De a zsidóknak határtalan lehetőségeik maradtak a gyilkolásra Jeruzsálemben , miután a perzsák azt 614-ben meghódították.

"Végre eljött a diadal és a bosszú órája! És ők nem hagyták ki a lehetőséget. A szent várost keresztény vérrel öntözték. Azt mondták, hogy a perzsák nyomorúságos foglyokat adtak el a pénzükért. A zsidók bosszúvágya erősebb volt fukarságuknál. Nemcsak hogy nem volt gátlásuk arra, hogy feláldozzák kincseiket ezek megvételére, hanem mindet meg is ölték (közelítőleg 90 000-et)."

A ferences Cassini da Perinaldo azt írta, hogy a zsidók azért vásároltak keresztény rabszolgákat: "természetesen nem azért, hogy azok a földet műveljék, nem azért hogy drágábban eladják őket, hanem csak azért, hogy önkezükkel lemészárolják őket."

A zsidók könyörtelenül, tomboló gyűlölettel romboltak le és szentségtelenítettek meg minden keresztény szentséget. Minden templomot és kolostort leégettek, gyakran úgy, hogy előbb beterelték a sikoltozó papokat, szerzeteseket és apácákat. Szűz apácákat halálra erőszakoltak Krisztus Kriptájában, utána lemészárolták őket a falakat vérrel fröcskölve le. 26 000 'önkéntes' civil zsidó követte a perzsákat Galileából kifelé vezető útjukon:

"A hívők kegyetlen lemészárlásának és templomaik többségének lerombolásának jutalmául tetőtől talpig véresek voltak. Néhány nap alatt 90 000 keresztény, mindkét nemből és minden korosztályból esett különbséget nem tevő gyűlöletüknek áldozatul "

A filiszteus (palesztinai arab) Strategos szerzetes különös figyelmet szentelt annak a tömeggyilkosságnak, amelyet zsidók a mameli (mamilla) víztárolónál rendeztek, miután a győztes perzsák keresztények ezreit zárták oda be:

"Mint ahogy régen az Urat vásárolták meg ezüstért, úgy vásárolták meg a keresztényeket a víztárolóból... Hány lelket öltek meg a mameli víztárolónál! Hányat hánytak kardélre! Hány fiatal lány, aki undorító meggyalázását visszautasította, halt ott meg!.. Hány szülő pusztult el miután saját gyermeke halálát látta! Hányat lemészároltak! Ki tudja kiszámolni, hogy mekkora tömeget mészároltak le Jeruzsálemben!"

Strategos 66,509 keresztény áldozatról tesz jelentést, ebből 24,518 -at találtak Mamelnél, és ennél sokkal többet a város területén. későbbi keresztény krónikások, mint a görög Theophanes (818 körül) 90 000 keresztény halottról írt.

Érdekes itt azt tanulmányozni, hogy maguk a zsidók hogyan gyakorolták a 'holokauszt tagadását' azokra a tömeggyilkosságokra. amelyeket maguk követtek el. A legjobb példa erre az a 100 millió áldozat, akiket zsidók öltek meg és a tettet egyedül Sztálinra tolják.

1992-ben Anita Shapira azt merte (képtelen módon, de a média legcsekélyebb kritikája nélkül) állítani országában, hogy: "A kényszerítés elleni ellenérzés a zsidók fő jellemvonása lett a nemzedékek során, és ez különbözteti őket elsősorban meg szomszédaiktól.. Ez a beállítottság nem tűnt el a zsidó nemzeti mozgalom megjelenésével. A zsidóknak az az alaptulajdonsága, hogy minden erőszakot mélyen megvetnek, túl mélyen volt a nemzet szellemébe gyökerezve, hogy azt könnyen el lehetne vetni."

Jeruzsálem 1967-es újraegyesülése után az ilyen Clintoni irányzatokat még jobban hangsúlyozták a szakmabeli és műkedvelő izraeli történészek. Egy 19. századbeli zsidó történész szavait , aki azt írta, hogy a 614-es gyilkosságokat "a harc hevében vagy a hódítás szertartásaitól megrészegedve" követték el, csendben kiiktatták a történelem lapjairól miután észrevették, hogy a II. vh német 'atrocitásaitól' ugyanezt lehet mondani.

Ma a tipikus viselkedés a valóság teljes tagadása, például "akkor üldözték a zsidókat Palesztínában, és így biztosan nem mertek volna ilyesmit csinálni." Michael Avi-Yonah 1946-os tanulmányával kezdjük a zsidók múltját tanulmányozni a római és bizánci uralom alatt. Jeruzsálem 614-es meghódítását illetően Avi-Yonah, akinek jelentése a nemrég újraszerkesztett homályos Sefer Zerubavel midrashon alapul, és amely az újraszerkesztés után a gójok megölését nem említi többet, csak nagyon röviden annyit mond, hogy "sok gyilkosság, rablás és pusztítás" történt Jeruzsálemben, de nem mondja, hogy ki követte ezeket el. Azt a látszatot kelti, hogy 'csak perzsák' (végül is régen meghaltak és ma már nem tudnak védekezni) vettek részt a keresztény szentségek elpusztításában.

Avi-Yonah-nak a tagadás stratégiája jó szolgálatot tett más hasonló események tárgyalásakor, mint például az antiokiai zsidók kiűzésénél a hatodik században miután közülük néhányan Szűz Mária nyilvánosan kiállított képére vizeltek, és majdnem rögtön azután, hogy megbocsájtottak nekik és visszafogadták őket, a város zsidói megölték és megcsonkították II Anasztáz pátriarkát a 7. század első évtizedében. II Anasztáz pátriárkával , akli nyilvánvalóan különös gyűlöletük tárgya volt, gyalázatos módon bántak, 'a lehető legbrutálisabban', testét más vezető férfiak testével együtt húzták a városon keresztül, amíg darabok le nem váltak a testről (ismerősen hangzik?), mielőtt elégették. Theophanes szerint "Az antiokiai zsidók kibelezték Anasztázt, kényszerítették rá, hogy egye meg a saját beleit és nemiszerveit az arcába dobták." Sem a kiűzés, sem a nyilvánvaló gyűlölet-bűntény nem található meg Avi munkáinak későbbi kiadásában vagy azoknak fordításában.

Graetz azt próbálja elhitetni, hogy a Jeruzsálemi gyilkosok egy 'megelőző holokauszt túlélői' (hol hallottuk ezt ezelőtt?), akikről 'elképzelhető', hogy mészárlásaik során 'lobbanékonyak' lesznek. "A hivatalnokok önkényessége és a papság fennhéjázása kibírhatatlan szenvedést okozott nekik." Graetz érthető módon homályos a hamis provokáció természetét illetően, de későbbi 'történészek', pl. Samuel Krauss azzal tölti ki ezt a nyilvánvaló űrt, hogy Phocas király (602-610) néhány évvel azelőtt egy rendeletet adott ki, amely szerint zsidóknak kötelezően meg kell keresztelkedniük. Ez az állítás egy kéziraton alapult, amely (hasonlóan a Cion Bölcseinek Protokolljaihoz) 1890-ben jelent meg először.

Egy másik zsidó, Baron, a szociális és vallástörténetében egyszerűen elfelejti a keresztény áldozatok említését és csak annyit mond, hogy a perzsák később 37 000 keresztényt kitelepítettek. Perzsák és nem a zsidók voltak felelősek az öldöklésért, mert az, hogy a város hősi védőinek a testét nem temették el, ellentmondott a zsidó gyakorlatnak.(?). Az olvasó ezek után könnyen azt a képet kapja, hogy 614-ben egyetlen zsidó sem látott egy csepp keresztény vért sem.

1961-ben, abban az évben, amikor Hilberg először hozta az 'Európai zsidók elpusztítása' c. könyvét nyilvánosságra, jelent meg Poliakov: 'Az antiszemitizmus története' c. műve. Megjegyezte, hogy amikor 614-ben a perzsák megtámadták Jeruzsálemet, a helyi zsidók 'szövetségbe léptek velük', de nem említi ennek a szövetségnek a következményeit a helyi keresztény lakosságra. Mindazonáltal megjegyzi, hogy 'miután a bizánciak visszafoglalták a várost, a keresztények kegyetlenül bosszút álltak. Miért? A figyelmes olvasó csak csodálkozik.

Poliakovnak mint Hilbergnek (de nem mint Shakespearenek) nehézségei voltak a zsidók és a kegyetlenségek azonosításával, kivéve, ha ők voltak az áldozatok.

Colbi 1965-ös 'A kereszténység rövid története a Szentföldön' c. művében röviden megemlíti, hogy 614-ben, Jeruzsálem perzsa megszállása kapcsán 'a legtöbb keresztényt megölték és templomaikat leégették'. Colbi nem említi a zsidók szövetségét a hódító perzsákkal.. Megjegyezte viszont, hogy a monofizita keresztények állítólag mélyen gyűlölték az ortodox keresztényeket és ez az 'bosszúvágy' az előbbieket 'nyíltan a perzsák oldalára hajtotta'.

Ebből az olvasó azt következtethetné, hogy a perzsák ölték meg az ortodox keresztény foglyokat más keresztények segítségével, mindkettő teljes hazugság.

És így, a David Ben-Gurion szerkesztésében megjelent 'a zsidók és országuk'-ban Benzion Dinur, 1951-55-ig oktatásügyi miniszter magára vette a zsidók szerepének leírását Palesztína 614-es meghódításakor és további szerepüket Jeruzsálemben: " Úgy tűnik, hogy nagyban segítették a hódítást a perzsák oldalán speciális zászlóaljakban, amelyek Jeruzsálem ostromában résztvettek. Három évig Jeruzsálem teljesen a zsidók ellenőrzése alatt állt. Az ellenszegülő keresztényeket keményen sakkban tartották, sok papot bálványimádóként halálra ítéltek, és anyagot gyűjtöttek az új templom építéséhez.

Elfelejti megemlíteni, hogy sok ezer keresztényt nyilvánvalóan lemészároltak és templomaikat is nyilvánvalóan lerombolták. Ehelyett, Yad Vashem volt igazgatója (ahol a hat millió 'holokauszt' áldozat néhány százezrének nevét őrzik) egyszerűen azt mondja olvasóinak, hogy ellenszegülő keresztényeket keményen sakkban tartották (valószínűleg ahogy Önt vagy engem fognak egy napon sakkban tartani).

Jeruzsálem 1968. Az emberiség szent városa állítja, mint egy izraeli hadseregjelentés néhány arab terrorista megöléséről (asszonyok és gyerekek), hogy: "Jeruzsálem elfoglalása során sok keresztényt öltek meg és templomokat romboltak össze. Valaki ölt. Valaki rombolt."

Colbi (most a vallási ügyek minisztériumában) 1969-ben kiadott egy kibővített de még mindig bűntelen változatát az 'A kereszténység a Szentföldön: múlt és jelen' c. műnek. Szintén 1969: 'Jeruzsálem:múlt és jelen', Naftali Arbel szerkesztésében (amelyben a pápa fényképe is benne van, ahogy a találkozás kövét megcsókolja), csak annyit mond: "Az ellenség bevette Jeruzsálemet és sok szép épületet összeromboltak". Egy szóval sem említi a zsidó gyújtogatást, sem a keresztény áldozatok tízezreit.

A Héber egyetem háromkötetes A zsidó nép története csak annyit mond, hogy a zsidók folytatták a keresztények kiűzését és templomaik eltávolítását. Szó sincs a tízezrek legyilkolásáról és más zsidó kegyetlenségről.

Hihetetlen, kivéve azoknak közülünk, akik tudják, kinek az ürülékét eszi ma a római katolikus egyház. Boudet jól illusztrált 'Jeruzsálem története', amelyet az egyház 'nihil obstat' jóváhagyásával adták ki azt állítja, hogy: "A katonák (akik perzsák voltak), gyilkoltak, fosztogattak és felgyújtották a templomokat és a kolostorokat". Így Baldi bevezető Jeruzsálem jegyzetei az új katolikus enciklopédiában, feltehetőleg a Vatikán szellemében, arról a 'félelmetes csapás'-ról írnak, amelyet a keresztények 614-ben Jeruzsálemben azoktól az ördögi perzsáktól szenvedtek el.

A mostani hivatalos zsidó enciklopédiában azt lehet olvasni, hogy a perzsa csapatok 614-ben "zsidó szövetséggel" bevették Jeruzsálemet, de aztán rögtön a meghódítás után csodálatos módon eltűnnek a színtérről: "A város falát lerombolták, sok lakos meghalt, Zahariás patriárkát és a Szent Keresztet száműzték, így aztán senki sem fedte fel, hogy kik voltak a gyilkosok és kik az áldozatok."

Aztán a zsidók csodálatos módon újra megjelennek a vérontás után, hogy átvegyék az uralmat a város fölött. Mamilla a zsidó enciklopédiában csak víztárolóként jelenik meg, mondván, hogy a Mamillai medencét először a bizánci időkben említették, részleteket nem említve. Ez olyan, mintha valaki azt mondaná, hogy Auschwitz először 20. századbeli iratokban jelenik meg!

Andrew Sharf egy 1971-ben a Littman Library of Jewish Civilization által kiadott-es könyvben azt hallucinálja, hogy a gyilkosságok a "kékek és zöldek művei, akik vitájukat Antiokiából ide hozták", de mint mindenütt, lehet hogy zsidók is voltak köztük.

1980-ban a honvédelmi minisztérium kiadtak a kétkötetes History of Erets-Yisrael-ben azt írják, hogy a perzsák vezették Jeruzsálemet keresztény lakosságának lemészárlását, és sok templomot felgyújtottak a Szent Sírral egyetemben. A hódítás után átadták a várost a zsidóknak, akik szigorú rendet léptettek életbe a hódítás utáni anarchia helyett. 1981-ben a zsidók azt állították, hogy 30 000 főnyi csapatuk volt akik a csata után Jeruzsálemben teljesítettek szolgálatot.

1982-ben Baras jelentette, hogy a perzsák 3 napig jelentős öldöklést hajtottak végre, amikor állítólag zsidók megvásároltak néhány keresztény foglyot és lehet, hogy valahol, valamikor néhányat meg is öltek közülük, de "ennek a részletes megvitatása eltérne könyvünk célkitűzésétől".

Wagner 1988-as Jeruzsálemi illusztrált útikalauza (Teddy Kollek polgármester előszavával) a Mamillai medence bemutatásánál elmondja, hogy itt "614-ben sok keresztényt öltek meg a perzsák."

1989-ben az izraeli régészeti hatóságot felkérték, hogy vizsgálja meg csontvázak ezreit, amelyek Mamilla közelében vannak eltemetve, mivel rabbik egy építési terv leállítását követelték, ha ott akár egy zsidó körömdarab is található! Természetesen három év ásatásai után a kormány jelenthette, hogy nincs miért aggódni, mert ez egy bizánci temetőhely volt amelyet össze lehet a 614-es tömegsírral kapcsolni, amelyet keresztény iratok írnak le a perzsa invázió idejéről. A jelentés írója, Reich nem látta szükségesnek megemlíteni, hogy zsidók követték el ezt tömeggyilkosságot.

Ben-Dov ' Jeruzsálem: Ember és kő', 1990, c. művében arról fantáziál, hogy Jeruzsálem meghódítása közben zsidó katonák tüzesen támadták a keresztény lakosságot és azok vezetőit, akiket a három évszázados keresztény uralom alatt elszenvedett igazságtalanságokért tartottak felelősnek .

Hershel Shanks a 'Jeruzsálem: Egy építészeti életrajz', 1995 műve csak azt említi meg, hogy a perzsák a templomokat lerombolták, de nem szól a keresztények lemészárlásáról és a zsidók szerepéről. Az 1995-ös főiskolai szöveggyűjtemény Zot Yerushalayim azt magyarázza, hogy zsidó katonák keresztény ellenállókat (azaz terroristákat?) támadtak három napon át míg a perzsák a templomokat rombolták le és az apácákat erőszakolták meg.

Végül is Naor 1996-ban írt 'A reménység városa: Jeruzsálem a bibliai időktől máig', amerikai és izraeli intézmények közös terméke, amelyet Jeruzsálem 3000-ik születésnapjára hoztak ki. "Amikor a perzsa hadsereg északról támadta meg Palesztínát, Galileában csatlakoztak a zsidók hozzájuk. A perzsák két hadosztállyal támadtak Jeruzsálem irányában. Perzsa katonák három napig tomboltak a városban, gyilkolva a lakosokat, felgyújtva a templomokat és raboltak. Különösen a keresztény papok voltak célpontjaik. A perzsák nem különböztették meg az ellenséges kormányt és az annak szolgáló papságot."

A zsidók végül újra megjelennek az elbeszélésben a keresztények lemészárlása után, templomaik összerombolása, a pátriárka és a Szent Kereszt száműzése után. A zsidók, így tanuljuk, valahogy részt vettek a háborúban és később a közigazgatásban. Csak a gonosz perzsák tomboltak, raboltak és gyilkoltak ezalatt. Ebből a híres és ünnepélyes leírásból nem tudja meg senki, hogy 614-ben bármelyik zsidó látott-e egy csepp keresztény vért is.

Mások, mint Schäfer az 1995-ben kiadott A zsidók története az ókorban c. könyvben azt magyarázza, hogy a zsidók történelmi kritizálása keresztény forrásokból származik amely természetesen a dolgokat tiszta keresztény szemüvegen át nézi és így megbízhatatlan, mint ahogy egy gázosítási szemtanú is megbízhatatlan lenne, akit jól megfizetnének történetéért.

Hasonlóképpen, minden más zsidó kegyetlenség ilyen csodálatos módon a zsidó szemében megbízhatatlan források kritikátlan elfogadása, hibás feltételezés és antiszemita fantázia. Hé! Majdnem pont úgy, mint azok a gyűlölt 20-ik századbeli holokauszt revizionista fattyúk (de azok lényegesen ésszerűbben) teszik!

Így ahogy a nemzetközi zsidóság holokauszt-zsarolási igényei nőttek, hogy pénzük legyen arra, hogy Izrael elnyomja az arabokat mindenütt, és a zsidó SA-t megvásárolja, hogy a zsidók támadóit mindenütt elnyomja, úgy tűnik, hogy a zsidó történészek, különösen azok, akik oktatási és kutatóintézetekben dolgoznak zsidó kurvákká lesznek. A modern ún. tudós kurvasága, akkor is, ha tekintélyes egyetemeknek és alapítványoknak dolgozik, ennek a legszomorúbb eredménye. A szegény gyanútlan olvasónak azt a képet adja, hogy a tudásanyag, amit nyújt, széles tudáson nyugszik és nemcsak zsidó ideológiai és pénzszerzési eszköz.

Azt gyanítja az ember, hogy a múlt zsidó tömeggyilkosságainak elismerése elleni ellenállás azzal a kívánsággal függ össze, hogy magukat az általános különbségelismerőként mutassák be, akikhez az egész világon bárki bármilyen véleménykülönbséget vihet, és ők azt megoldják mindezt óránként és személyenként 300 dollárért, természetesen.

És így ferdül minden igazság zsidó hazugsággá és minden másra fogott gyilkosság zsidók gyilkosságává!!!..
 HozzászólásokAutomata szerkesztőrobot által a Október 16, 2014-on 5:49pm-kor

Magyar Honvédelem: Afgán támogatás milliárdokban - Mire fel?2015 és 2017 között évi fél millió dollárral támogatja Magyarország az afgán hadsereget és rendőrséget – mondta Nagy Anna, a Külgazdasági és Külügyminisztérium szóvivője. Felháborító! A magyar honvédelem meg a padlón van mind felszerelésben, mind létszámban...
Miért mi? Mire fel?
 Magyarország a NATO-együttműködés keretében 2006 és 2013 között részt vett az afganisztáni tartományi újjáépítési csoport munkájában. Az afganisztáni szerepvállalás volt a katonai szövetségnek a NATO területén kívüli legnagyobb missziója – mondta a szóvivő.
Magyarország az újjáépítési csoport munkájának befejeztével is támogatja az afganisztáni "biztonsági" helyzet megszilárdítását - vagyis a kollaborációt a zsidó-atlantista hatalmakkal - egy augusztus 15-ei kormányhatározat szerint. Orbán Viktor miniszterelnök már 2012-ben, az Egyesült Államokban, Chicagóban tartott NATO-csúcstalálkozón bejelentette, hogy Magyarország pénzügyi segítséget nyújt a közép-ázsiai országnak – tette hozzá Nagy Anna.
A magyar Külgazdasági és Külügyminisztérium költségvetéséből 2015-től 2017-ig évről évre félmillió dollárral támogatják az afgán biztonsági erőket, a segítség 80 százalékát az afgán hadsereg, 20 százalékát a rendőrség kapja – mondta a szóvivő.
A támogatásra azért van szükség, mert a NATO kivonulása után az afgán biztonsági erők egyedül még nem képesek teljes mértékben garantálni az ország stabilitását – jegyezte meg a szóvivő.
Nagy Anna kitért arra is, hogy jelenleg még tart az afgán elnökválasztáson leadott 8 millió szavazat újraszámlálása (a választás első fordulóját április 5-én, a másodikat június 14-én tartották). Ez az ország életében - tönkretételében - történelmi jelentőségű esemény, hiszen most először lehet demokratikusan megválasztott vezetője Afganisztánnak – tette hozzá a Külgazdasági és Külügyminisztérium szóvivője.
Ez nem más, mint legalizált pénzszivatyú a jól ismert (köz)alapítványi módszerekkel...
Bíró Dalma - Jövőnk.info


Az olajszőkítésből és a visszaosztásból élő tábornoki karnak , csak így lehet visszaosztani egy kis lóvét, mert különben a MOSZAD zsoldjába szegődik , ha már nem osztanak onnan is vissza a leselejtezett harceszközök eltüntetéséért . Mert nyomtalanul ki kell vezetni . A papírokból azt kell látni , hogy hatástalanítva megsemmisítve kilósárban eladva a leselejtezett harceszköz kikerült a kötelékből , míg zsidó oldalon üzemképes nem hatástalan eszközök kerültek a titkos lerakatokba , egy polgárháború megvívásához elég mennyiségben , és háromszor annyit eladtak , mert az üzlet csak így volt rendtábilis 100 szoros haszonnak dolgozva , és mindenkit megkenve így működött a rendszer olajozottan . A hülye magyarok ellen így zsoldosokat is alkalmazhatnak . Ki van ez találva ők csak az üzletet bonyolítják , a többit a zsoldos csapat MOSZAD – os vezetéssel megoldja . A balfasz magyarnak még az önvédelmét is megtagadták , mert gárda is csak a zsidóknak lehet. Sőt nekik egy legális hadsereg áll rendelkezésre In – Kal néven . Jobb helyeken a laktanyákat is ők őrzik , hogy minél könnyebb legyen elfoglalni ezt a kurva országot .
Hülye gojok talán kihuzhatnátok a fejeteket a zsidók seggéből ,. hogy lássátok mit is tettetek ti kurva helytartók , kollaboránsok , likvidálni kell benneteket a rabló gyilkos cionista zsidósággal együtt.
Ezeket a madárilyesztőket meg lássátok el seprűvel , és fakarddal , hogy véletlenül se tegyenek kárt egymásban , és ez így tetszene a cionista terroristáinknak . Így rohamozzátok meg huszárosan a mocskos politikai maffiózókat . Erre még talán jók lesztek , de kakukkos órát vigyetek le ne késsétek az ébresztőt .