Pro Hungaria Nemzeti Radikális Portál

"Élő forrás, égi láng, Szentlélek, égből szállj le ránk!"

Magyarország ma már olyan ország ahol csak a hatalomnak, a diktátor csahosainak, és kiszolgálóinak  lehet igazuk!

A tisztességes, becsületes magyar rendőr , a hatalom, a maffia,  és a diktatorizmus között lavírozva, nem nagyon tehet mást, minthogy  a saját családja megélhetésének érdekében, lehajtja a fejét!

Otthon már nem lehet tudni, hogy ki az igaz, és ki az igaztalan!

2012-11-22. 16:24

Előállították Novák Elődöt, amiért fajtársaik gyilkosságaival szembesítette a mazsihiszeseket
 
 
A jobbikos országgyűlési képviselő a Mazsihisz izraeli nagykövetség előtt szervezett szimpátiatüntetésén jelent meg több ellentüntető társaságában.
„Állítsuk meg a rakétákat! - Izraelnek is joga van az önvédelemhez!” felhívással hirdetett meg csütörtök délután három órára tüntetést a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz). A II. kerületi izraeli nagykövetség előtt tartott demonstráción több ellentüntető is megjelent, akik az ártatlanul meggyilkolt palesztin civilekkel szembesítették az ott lévőket.
A barikad.hu információi szerint az Izrael mellett demonstrálók lökdösni kezdték az ellentüntetőket. Novák Előd országgyűlési képviselő transzparensét - amelyen a "Gyermekgyilkosság önvédelemből?" felirat állt - széttörték. A helyszínen forgatott a Valóságsokk stábja is, akiket szintén lökdöstek és megfenyegettek a zsidók.
Novák Elődöt a tüntetés helyszínéről rendőrautóban elvitték, a II. kerületi rendőrkapitányságon fogják előállítani.
(Barikád nyomán) 
Frissítés: A HVG így számol be a tüntetésről, szerintük nem volt rendbontás (persze másképp fogalmaztak volna, ha fordítva történik, és magyarok támadnak a gyermekgyilkos terroristákat éltető zsidókra):
Zsidó szervezetek, köztük a Mazsihisz tartott szimpátiatüntetést csütörtök délután az izareli nagykövetség előtt Budapesten. A rendezvényen felszólalt többek között Ilan Mor izraeli nagykövet, és a tömegben ott volt Dániel Péter is, akit nemrég jelentette be, hogy Izraelbe költözik.
A hvg.hu helyszíni tudósítója szerint a rendezvényen körülbelül négyszázan voltak.
Pajor Tamás zenész a tüntetésen azt mondta: Izrael szerinte jogosan védekezik a Gázából érkező rakéták ellen. A napokban a világ minden részén egyetértettek velünk – állította. Pajor felszólította Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy foglaljon állást az ügyben, és álljon Izrael mellé.
A tüntetésen felolvasták a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség elnökének levelét. Iványi Gábor ebben azt írta, hogy a Hamász szerinte civileket támad katonai célpontok helyett, és meg akarják semmisíteni Izraelt, amit nem szabad hagyni.
Ilan Mor izraeli nagykövet héberül köszönte meg az emberek támogatását, és azt ígérte: a demonstrálók üzenete Jeruzsálembe is eljut majd.
A tüntetést rendőrök biztosították, rendbontás nem volt, de a tüntetés végén obszcén szavakat ordítoztak egy autóból, amely a nagykövetség épületénél haladt el.
Sose bízz a veled szemben ellenséges hatalomban.
A rendőrség, bíróság Magyarországon nem a jog, a rend és a törvényesség pártján álló és azt felügyelő szervezet, hanem a bűnözővédelmet és politikai garnitúra védelmét hivatott szolgálni. Tagjai erre tettek esküt, egzisztenciálisan onnan függnek, és eszük ágában sincs erkölcsi vagy tisztességi kérdést csinálni a "munkájukból".
Ezek már nem "rendőrök" hanem a cionista hatalom megélhetési szolgái!
--------
Az ilyen és hasonló tisztességes magyar rendőrök nem fognak lőni a magyar népre!
2017. 01. 6. 12:34

Kérte a rendőröket a beteg ceglédi férfi, hogy hasogassanak neki fát

Tegnap a késő esti órákban egy ceglédi férfi telefonon kért segítséget a rendőröktől.

Elmondta nekik, hogy a kórházból tért haza a fűtetlen, hideg házába, a tűzifája pedig nem volt felaprítva.
 
Happy end: a járőrök kimentek a 70 éves férfi lakásához, felaprították a fát, bevitték a házba, tüzet gyújtottak a kályhában.
 
AZ ISTEN ÉS A MAGYAR NÉP SZERETETE ÁLDJA MEG ŐKET!
 
 
Közel 30 évvel a "rendszerváltás" és 12 évvel az Európai Unió -ba lépés után, így él egy 70 éves nyugdíjas.
Magyarország erősödik, ugye?!
2017. 01. 6. 22:42

Ezek a rendőrök idős embereknek segítenek felvágni a fát

Az alábbi MTI képeken Biszku Attila rendőr főtörzszászlós és társai segítenek tűzifát aprítani Kovács Jánosné nagycserkeszi otthonában 2017. január 6-án.

A környéken éjjel -15 Celsius-fokot mértek, és napközben sem emelkedett a hőmérséklet -10 fok fölé. A körzeti megbízottak felkeresnek minden olyan idős embert, akikről tudják, hogy egyedül élnek vagy segítségre szorulnak. 

AZ ISTEN ÉS A MAGYAR NÉP SZERETETE ÁLDJA MEG ŐKET!
Istenem ez borzasztó!
Ilyen szörnyű körülmények között élnek otthon az Orrbáni nagy hazug jó létben az életüket végig dolgozott nyugdíjas emberek. Ők nem lehettek gyilkos Kádár szolgái, mint Orbán és sok hasonló büdös kommunista anyja és apja!
A még szomorúbb, hogy a jelenleg aktív korosztályok is hasonló sorsban fognak élni!
Sajnos a segítő rendőremberek is.

Ez  lenne Magyarország? Ez az Európai Unió?

----

Fogcsikorgató hideg: életeket mentettek a rendőrök

 

Országszerte segítséget nyújtanak a rendőrök és a polgárőrök az erre leginkább rászoruló időseknek és hajléktalanoknak: fát vágnak, ételt és teát osztanak, magatehetetlen embereket szállítanak be az utcáról és romházakból – támogatásuk életmentő, nélkülük többen is meghaltak volna szombat hajnalra.


Több megyében is fokozott ellenőrzést tartanak a rendőrök és a polgárőrök a rendkívüli, éjszakánként akár mínusz 24 fokos hideg miatt. Az ORFK összesítése szerint szombat hajnalig ötig 18 esetben intézkedtek, napközben pedig ennél is többször nyújtottak segítséget.

Az utolsó pillanatban

A beavatkozás több esetben életmentő lehetett: egy szajoli férfi utolsó erejével kért segítséget a rendőröktől, mondván, meg fog fagyni.

Egy tornyospálcai lakoshoz pedig egyik hozzátartozója hívta ki a rendőröket, mert tudta, hogy rokona egy kiégett, ablaktalan házban éjszakázik, ahol jó eséllyel nem érte volna meg a másnap reggelt.

Tűzifát darabolnak, hordanak be a rászorulókon segítő rendőrök

Tapolcán és Szolnokon utcán fekvő, elgyengült férfiakon segítettek a helyszínre hívott járőrök, mindkettejüket kórházba kellett szállítani, Nógrád megyében pedig három, hatvan feletti nő szorult támogatásra. Közülük kettő aztán melegedőbe került, mivel – ahogy a hatóság fogalmaz –

otthonaikban nem volt biztosítható a fűtés.

Favágónak áll a rendőr

Ahol viszont lehet és van is mivel fűteni, a rendőrök és polgárőrök szívesen segítenek: karitatív és szociális szervezetek munkatársaival együttműködve tűzifát darabolnak és hordanak be idős emberekhez, havat lapátolnak, vagy éppen forró teával, étellel felszerelve látogatják azokat, akik segítségre szorulhatnak településükön.

 

Erre figyeljen!

A rendőrség a lakosság segítségét is kéri, hogy megelőzhetőek legyenek a halálesetek: a bejelentők a 112-es, ingyenes számot hívhatják, ha azt látják, hogy a környezetükben élő rászoruló

  • egy ideje nem ad életjelet magáról,
  • sejthető, hogy nem tud fűteni, kéménye napok óta nem füstöl.

Érdemes akkor is azonnal a rendőrséghez fordulni, ha a bejelentő huzamosabb ideje nem éri el hozzátartozóját, vagy ha közterületen segítségre szoruló embert lát.

Idős áldozatok

Az idei télen több mint nyolcvanan fagytak meg a Magyar Szociális Fórum jelentése szerint – ez közel kétszer annyi, mint a tavalyi szám.

Nem csak a hajléktalanokat fenyegeti a kihűlés veszélye.

Az áldozatok kétharmada egyedülálló, nélkülöző idős ember, aki saját, fűtetlen otthonában vesztette életét.

AZ ISTEN ÉS A MAGYAR NÉP SZERETETE ÁLDJA MEG, AZ IGAZ MAGYAR RENDŐRÖKET!

Megtekintések: 1402

Válaszoljon erre

Válasz erre a beszélgetésre

Jobbikos képviselőket és polgárőröket hurcoltak el a rendőrök

Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagokat és jobbikos önkormányzati képviselőket hurcoltak el a miskolci rendőrök az Avas lakótelepről, tudta meg a barikad.hu. A hatóság intézkedése egyelőre jogszerűtlennek tűnik, ugyanis egyszerű szórólapozókat állítottak elő, akik semmilyen jogsértő magatartást nem folytattak. Információinkat folyamatosan frissítjük.

 

 

16 embert vettek őrizetbe Miskolcon a rendőrök, közülük 14-en a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjai, ketten pedig a miskolci Jobbik önkormányzati képviselői. Információink szerint a polgárőrök egy szombati lakossági fórumról szóló szórólapokat akartak teríteni az Avas lakótelepen, amikor váratlanul megjelentek a rendőrök és mindenkit előállítottak.

Előbb Jakab Péter jobbikos önkormányzati képviselő tartott sajtótájékoztatót, ahol bejelentette a szervezet miskolci egységének létrejöttét, majd azt is később, hogy nem járőrözni akarnak, hanem csak szórólapozni.

László Attila, az SZJPE országos elnöke megerősítette Jakab szavait, azonban miután elindultak, a rendőrség igazoltatásba kezdett, majd sorban mindenkit előállítottak. Információink szerint az indok a közrend fenntartásának látszatát keltő tevékenység szabálysértése volt. Állítólag a Jobbik két képviselőjét ennél súlyosabb okkal vitték el, ugyanis hiába voltak civilben, mint a „polgárőr tevékenység szervezőit” közbiztonsági tevékenység jogosulatlan végzése bűncselekménnyel fogják megvádolni.

A polgárőrök a legálisan működő Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület ruhájában voltak, azonban „polgárőr” felirat nem szerepelt rajtuk, mert ahhoz nincs engedélyük. Szabó Edit, a Jobbik Jogsegélyszolgálatától a barikad.hu-nak elmondta: előállítás helyett őrizetbe helyezték az érintetteket, és holnap már lehetséges, hogy a bíróságon fogják kihallgatni őket, a rendőrség ezt ugyanis nem teszi meg. Hozzátette, hogy a polgárőrök nem járőröztek, szimplán szórólapot akartak osztani, mégis –látszatkeltést rájuk fogva- elvitték őket.

Az előállított Jakab Péter jobbikos önkormányzati képviselő két napja levelet írt Kriza Ákos miskolci polgármesternek, melyben jelezte szándékát, valamint bejelentette a polgárőr egyesület helyi alakulatának létrehozását:

Tisztelt Kriza Ákos Polgármester Úr!

Az elmúlt két évben a Jobbik miskolci önkormányzati képviselőjeként, közbiztonsági szakpolitikusaként mindig csodálkozva figyeltem, hogyan képes Miskolc első embereként városunk tragikus közbiztonsági folyamatait szemrebbenés nélkül javuló tendenciaként bemutatni. Hetente hallhattuk hol az Ön, hol Pintér Sándor, hol Kontrát Károly szájából a nagyszerű eredményeket, melynek részeként még az elvadult Lyukóvölgyben is helyreállították a rendet.
A múlt heti közmeghallgatáson azonban történt valami, ami még nagyobb csodálkozással töltött el. Ön igazat mondott, vagy, ha úgy tetszik, képtelen volt a kisemmizett lyukói telektulajdonosok szemébe hazudni. Hallva a megannyi elkeseredett, csalódott sértettet, Ön kimondta, a kormány által ékszerdoboznak titulált városrészben a Fidesz képtelen rövid időn belül rendet tenni. Kimondta, hogy a jelenleginél radikálisabb megoldásokat kell alkalmazni, s azt is, hogy a rendőrség itt már kevés, lakossági önszerveződésre van szükség. És ez egy kulcsmondat. Hiszen a lakosság már megmutatta egyszer az önszerveződés egyik gyönyörű példáját. Úgy hívták, Magyar Gárda. Emlékszik? Pont az Ön pártja volt az, amelyik az MSZP-vel karöltve megfojtotta. Most már talán Ön is látja, hiba volt.

Két évvel a híres két hét után itt az idő javítani. Az Ön hívó szavának eleget téve örömmel tájékoztatom, hogy megalakul szeretett városunkban a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület miskolci egysége, mely péntek délután az Avason fog sétálni. Kérem, támogatása jeléül csatlakozzon hozzánk, a városukért tenni is akaró miskolciakhoz, hogy sétánk közben szót ejthessünk az Avas jövőjéről is.

 

Mellényt adunk, Ön csak a bátorságát hozza!

Jakab Péter,
Önkormányzati képviselő

barikad.hu

Egymillió forint kenőpénz átvétele közben kapcsolták le a rendőrtisztet
hvg.hu/Híradó 2012.12.16. 9:01:00

Egymillió forint kenőpénz átvétele közben kapcsolták le a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság magas rangú vezetőjét, dr. Sasi Csabát - értesült az M1 Híradója. A gyanú szerint az alezredes azt ígérte egy csalással vádolt férfinak, hogy elsimítja ügyét.

Egy diplomata rendszámos, fehér luxusautóban ült a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának vezetője csütörtök este, amikor a Terrorelhárítási Központ munkatársai az M3-as autópálya kerekharaszti benzinkútjánál elfogták.

Dr. Sasi Csaba alezredest egymillió forint átvétele közben érte tetten a Nemzeti Védelmi Szolgálat. A Központi Nyomozó Főügyészség indítványa alapján a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte a rendőrt.

Póta Péter, a Fővárosi Törvényszék szóvivője az M1 Híradónak elmondta, hogy azért döntöttek így, mert a gyanúsítottnál fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, illetve szabad mozgása esetén tanúkat befolyásolhatna.

Az alezredes a gyanú szerint abban állapodott meg az Egri Törvényszéken jelenleg is zajló okmánybélyeg-hamisítási ügy egyik vádlottjával, hogy egymillió forinttal lefizeti a bírót és az ügyészt, hogy felmentsék. A férfi tagadja, hogy bűncselekményt követett el, a gyanúsítás miatt panaszt tett, a letartóztatás ellen pedig fellebbezett.

A Központi Nyomozó Főügyészség vizsgálja, hogy annak az ügyésznek és bírónak, akire az alezredes az állítólagos vesztegetéskor hivatkozott, van-e bármi köze az ügyhöz. A Híradó úgy tudja eddig semmilyen olyan információ nem merült fel, ami arra utalna, hogy tudtak róla, vagy bármilyen közük lenne a vesztegetéshez.

Újabb rendőri vezető került előzetesbe: befolyással üzérkedéssel gy...
A bosszúálló anya végignézte kisfia haláltusáját
Agyonverte feleségét egy kiskunfélegyházi férfi - 15 éves lánya tal...
A házi pálinkát szereti a magyar - a törvényi korlátozásokat kevésbé

Bűnügyi térkép: ezekben az utcákban különösen vigyázni kell

2012. december 16., 17:17
A bűncselekménytípusokat mutatja az a bűnügyi térkép, ami ezentúl bárki számára hozzáférhető. A rendőrség honlapján, a Police.hu-n bárki megnézheti egészen utcára lebontva, hogy az adott településen milyen típusú bűncselekmények fordulnak elő a leggyakrabban.

Az országos adatokat is megismerhetjük a rendőrség honlapján elérhető országos bűnügyi térképen. Az interneten ezentúl bárki megnézheti, akár egy évre visszamenőlegesen, hogy a lakókörnyezetében milyen bűncselekmény történt. Úgynevezett ponttérkép segítségével egészen utcaszintű lebontásban utána lehet nézni az egyes bűncselekménytípusoknak. Pontokkal jelölik, hogy az adott utcában hány, a keresési feltételeknek megfelelő törvényszegés történt. „Az volt a rendőrség célja, hogy ennek révén az országban pontosabb képet kaphassanak a lakóhelyükön elkövetett és a rendőrség számítógépes rendszerében regisztrált, rögzített bűncselekmények valós adatairól. Úgy véljük, ez segíti a közbiztonság helyzetének reális megítélését. Segíti, segítheti a bűnmegelőzési feladatok végrehajtását. De nemcsak az állampolgárok, hanem az önkormányzatok is figyelemmel kísérhetik településük bűnügyi helyzetét” – fogalmazott Nemes Zoltán, az ORFK főkapitányi biztosa.


Ennek segítségével például több járőrt küldhet a rendőrség oda, ahol gyakran fordul elő gépkocsilopás vagy betörés. A kriminológus szerint a térképnek azért is van jelentősége, mert az emberek egy költözés, ingatlanvásárlás előtt megnézhetik, hogy mennyire biztonságos a környék, ahol majd lakni szeretnének. „A bűnözési veszély közösségformáló erejű tud lenni. Az emberek összefognak; ha feltörik a kocsit, akkor kitalálunk valamit, hogy figyeljük a környéket vagy ha megtámadják hazafelé a gyerekeinket, a lányainkat molesztálják, akkor megint csak figyelőszolgálatot csinálunk – persze a rendőrséggel együttműködve, a rendőrségre is kell számítani. Az emberekben tudatosulni kell, hogy nekik is van tennivalójuk” – mondta Németh Zsolt kriminológus.


A rendőrség országos bűnügyi térképe szombattól érhető el a Police.hu-n. Akkor néhány órán át nem lehetett letölteni, mert annyian szerették volna megnézni. Az ORFK a hibát elhárította, így vasárnaptól ismét hozzáférhetőek a bűnügyi adatok.

2012-12-19. 20:14

Lezárult a nyomozás a Fenyő-gyilkosság ügyében, két gyanúsított van - egyikük sem Gyárfás, Princz vagy Portik névre hallgat
,,,,
A rendőrség lezárta a Fenyő János médiavállalkozó 14 évvel ezelőtti meggyilkolása ügyében indított nyomozást.
Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szerdán a rendőrség honlapján azt írta: a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nyomozó Főosztálya befejezte az F. János sérelmére 1998. február 11-én Budapesten, előre kitervelten elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.
Az ügyben az iratismertetést a Nemzeti Nyomozó Iroda megkezdi - tették hozzá.
(MTI)
Frissítés: Két gyanúsított van. Egyik sem magyar állampolgár. Mindkettő a végrehajtói körhöz tartozik. Felbujtót, közvetítőt - megint - nem találtak a rendőrök - írja a Privátkopó, a folytatás itt olvasható.

Nagy-Magyarország matrica használata miatt állította elő a rendőrség a Gárdamotorosok vezetőjét


Nagy-Magyarország matrica szabálytalan elhelyezése miatt állította elő a rendőrség Nagyváthy Imrét, a Gárdamotosok vezetőjét.

Mint leveléből kiderült, személygépkocsija rendszámtábláján évek óta van egy-egy 3x4 cm-es, Nagy-Magyarország sziulettjét ábrázoló H betűs matrica, hogy azokat a nem éppen hazafias szemeket "gyönyörködtető" sárga Uniós csillagokat eltakarja.

Tegnapi nap folyamán Budafokon egy labdarúgó mérkőzésről tartott otthona felé, mikor egy rendőrégi járőrkocsi több száz méteren át követte, majd leállította és igazoltatta a Gárdamotosok vezetőjét.

-Miért van a matrica a rendszámon? kérdezte a hatóság.
-Mert magyar vagyok és nem "huncut vallású". Ez baj?!... jött a válasz.
-Igen, mert valakinek szúrta a szemét, és bejlentette!

A járőrök parancsnoka állítólag kiadta parancsba, hogy azonnal e kell lefogni a "gonosz nácit", melynek következtében a gépjármű tulajdonosa több mint egy órán keresztül a Budafoki Rendőrkapitányság szeretetét "élvezte", majd távozása előtt kezébe nyomtak egy szabálysértési idézést egyedi azonosító jel megváltoztatásának, meghamisításának "bűntette" miatt.
(Bár az előállító rendőrök azt is közölték a "gyanúsítottal", hogy őket nem zavarja a matrica elhelyezése, tőlük akár mindenki közlekedhetne íly módon a közlekedési eszközével, de a parancs az parancs...)

Az előállítottnak a rendőrkapitányságon le kellett kaparnia a nemzeti jelképet a rendszámokról, és a papírok aláírása után ugyan visszakapta a hatósági jelzéseket, de ennek ellenére komoly pénzbírságra számíthat.

Az előzményekhez hozzátartozik, hogy a tulajdonos évek óta így vett részt a forgalomban, többször igazoltatták, de eddig nem hívták fel figyelmét a szabálytalanságra, nem vonták érte felelősségre .Az időközi műszaki vizsgálatokon is simán vette az "akadályokat" a "felmatricázott" rendszámtáblája.!

Bár a KRESZ 5.§ (5) bekezdése kimondja, hogy:
a hatósági jelzés(eke)t (rendszámtábla(ka)t) a járművön a felszerelésére kijelölt helyen, jól olvasható állapotban kell tartani, azt megváltoztatni, letakarni vagy jogosulatlanul eltávolítani tilos, egy ilyen apró "vétségre" nem feltétlenül kellene a törvény teljes szigorával lecsapni a hatóságoknak, hiszen más,sokkal fontosabb feladatai is lennének a rendőrségnek, pl. naponta több száz méter rézkábel tűnik el nyomtalanul a HÉV -és villamos vonalakról, miközben a közbiztonság, a lakosság biztonságérzete mélyen a bányászbéka ülepe alatt van...

(motoros - Szent Korona Rádió)

Ezek valami magyar nevű  zsidó rendőrök lehettek!  Tisztességes "magyar rendőr" tiszteleg egy ilyen matrica előtt!  Ha nem is nyilvánosan, de ott a szívében! 

2012-12-22. 13:05

Elkészült a rendőrség naponta frissülő bűnügyi térképe
Kifejezetten a laikusoknak szánja a rendőrség a naponta frissülő bűnügyi térképet - mondta el a Kossuth Rádióban Nemes Zoltán tábornok.
Pontosabb képet adhat a valóságról akár a laikus érdeklődőnek is Magyarország közelmúltban elkészült bűnügyi térképe, amelyen utcára lebontva összegzik bűncselekmények számát – mondta Nemes Zoltán tábornok, az országos főkapitány főtanácsadója.
A térképre vitt adatok nem a büntetőeljárásban dolgozóknak szólnak – akik eddig is tisztában voltak a helyzettel – hanem a civileknek, önkormányzatoknak, bűnmegelőzéssel foglalkozó társadalmi szervezeteknek, hiszen a közbiztonság állapota mindenki számára fontos – mondta a szakember.
Nemes Zoltán kérdésre válaszolva hozzátette, nem hiszi, hogy a térképtől ijednének meg a bűnözés által jobban sújtott helyek lakói. Ők a valóságról nem az új szemléltető eszközből értesülnek majd, nem valószínű, hogy a térkép riasztóbb képet nyújt bárminél.
A tábornok elmondta, a rendőrség honlapján elérhető térképet naponta frissítik, de legfeljebb egy évre nyúlik vissza.
(Kossuth Rádió)


Felvételen Baunokék gyilkosánk hangja

A pár perces hanganyagon hallható, amint Baunok István az átutalással kapcsolatos feltételekről érdeklődik, de nemcsak a későbbi áldozat és a ügyintéző hallható a felvételen, hanem egy másik ismeretlen férfihang is - írja a Blikk.Baunok Istvánt és feleségét, Juliannát tavaly november 17-én elrabolták és megölték, mert nem tudtak pénzt szerezni tőlük.

Baunok István elrablásuk után néhány órával tárcsázta a bankját, és hagyott egy üzenetet, hogy utaljanak át 60 millió forintot egy megadott számlára. A kérés annyira szokatlan volt Baunoktól – aki még sosem adott telefonon utasítást pénzátutalásra –, hogy többször visszahallgatták a felvételt. Így egyre erősebb lett a gyanú a bank munkatársaiban, hogy valami nem stimmel.

A felvételt lefoglalta a rendőrség. A nyomozók összevetették a hanganyagot az elfogott M. Tibor és M. Béla hangjával, ugyanis az ő kihallgatásukat mindvégig videóra rögzítették.

A zsaruk az ország egyik legjobb igazságügyi hangtechnikai szakértőjét rendelték ki, aki eltávolította a külső zajokat a felvételről. A szakértő megpróbálta beazonosítani a felvételen szereplő személyeket. Úgy tudjuk, arra az eredményre jutott, hogy M. Bélánál hatvan százalékos a hangegyezés, ami azt jelenti, hogy számos azonosságra utaló jelet talált a szakember. Azonban megfelelő minta hiányában nem jutott százszázalékos eredményre. M. Tibort viszont gyakorlatilag kizárta a hangtechnikus, tehát ő biztos nem volt ott, vagy nem szólalt meg, amikor Baunok a telebankossal beszélt.

A gyilkosság után H. Szabolcs és M. Tibor feladta magát, utóbbi testvérét, Bélát már korábban letartóztatták. Eddig csak H., a volt NB I-es focista tört meg, és tett vallomást.

Blikk - barikad.hu

Fenyő gyilkosság: a páholyok támadhatatlanok

2012. december 31. 09:28
Kiss Péter - Hunhír.info

cionbolcsei250.jpgTovább kutatnak Fenyő János egykori médiavállalkozó gyilkosa után – tudta meg a Blikk. Bár a máig rejtélyes gyilkosság nyomozását a Nemzeti Nyomozó Iroda lezárta, ennek ellenére zárt eljárás keretében az ügyet tovább vizsgálják, a megbízó ugyanis nincs meg. Akik pálcát törtek felette, azok a háromszög részei. Ők meg megközelíthetetlenek, és főleg támadhatatlanok. Magyar gyarmaton főleg.

Mint ismert, Fenyő Jánost 1998. február 11-én Budapesten, a Margit utcában a most lezárult nyomozás megállapítása szerint a szlovák nemzetiségű Jozef Rohác gyilkolta meg egy Agram típusú gépfegyverrel, segítője volt ebben T. Ladislav, aki feltehetőleg a sofőr és a fegyverbeszerző szerepét töltötte be.

Információink szerint nemcsak a BRFK indított nagy erőkkel nyomozást, hanem a titkosszolgálatok is gőzerővel dolgoztak a háttérben. A legfelsőbb politikai körökkel baráti és üzleti kapcsolatokat ápoló vállalkozó meggyilkolása kapcsán nemzetbiztonsági okokból komoly erőkkel, titkosszolgálati módszerekkel figyeltek meg magas rangú embereket. Az ügy kapcsán több száz oldalnyi dokumentumok születtek, amelyek több évtizedre titkosítva lettek. Lehallgatási jegyzőkönyvek, amelyek közismert vállalkozók, sőt politikusok beszélgetéseit tartalmazzák.

– Az első pillanattól kezdve dolgozott az NBH az ügyön. Jelentéseiket a mindenkori szaktárca vezetője, s rajta keresztül a miniszterelnök is megismerhette. Az világos volt a merénylet után, hogy Fenyő János meggyilkolásához egy magasabb szintű, amolyan beleegyezésre is szükség volt. Ha nem is adták ki a kilövési engedélyt, de azzal, hogy elfordították a fejüket, és elengedték Fenyő kezét, a halálos ítéletét írták alá – mondta el a Blikknek egy az ügyben korábban eljáró nyugállományú nyomozó.

Az, hogy a jelenleg is folyamatban lévő zárt nyomozás eredménnyel zárul-e, vagy hogy az eredménye valaha nyilvános lesz-e, nem tudni. De informátorunk szerint a most lezárt nyomozás rengeteg kérdőjelet hagyott az ügyben, amelyekre a közvélemény minden bizonnyal magyarázatot követel majd.

Hunhír.info - Blikk

Hunhír.info kommentár:

Nincs meg a megbízó? Ez a legviccesebb szilveszteri mese, hogy az új évbe átbambuló agymosott továbbra is az álomvilágban meg a megvezetettségben vegetáljon. Szegény Fenyő tudta, hogy bizonyos páholyokban ő csak egy mezitlábas kis zsidó fényképésznek számít,hiába van hatalmas vagyona, és hiába próbálta magát biztosírtani a Horn-Kuncze kormány idején jobbról is, alról is biztosítani. Az kevésnek bizonyult, hogy a jobbos Balsainak meg a balos Szekeresnek a feleségét is betette a Vico felügyelő bizottságába. Akik pálcát törtek felette, azok a háromszög részei.Ők meg megközelíthetetlenek, és főleg támadhatatlanok. Magyar gyarmaton főleg.

Tucatnyi cigány adócsalót vittek el Győrszentivánról - méregdrága luxusautókat is lefoglaltak a NAV nyomozói
privatkopo.hu/kisalfold.hu 2013.01.08. 9:25:00

Összehangolt akciót hajtott végre a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a rendőrség bevonásával Győrszentiván több pontján és Győrben, a Bercsényi ligetben, hétfőn. A szentiváni városrész több helyén kommandósok, rendőrök és a NAV autói és emberei jelentek meg egy közismert, főként fémhulladék-kereskedéssel foglalkozó cigány család (a V.-família) több ingatlanjánál.A településrészbe bevezető Váci út elején a hatóság több, Nemzeti Adó- és Vámhivatal feliratú és civil rendszámú járműve jelent meg, maszkot viselő kommandósok léptek akcióba, a közelében lakók és az arra haladók nem kis meglepetésére.

Egész nap tartott az akció, tucatnyi cigányt vittek el Győrszentivánról, s a klán több nagy értékű autóját is lefoglalták és elszállították, a szlovák rendszámokat pedig leszerelték róluk.

A városrészen élők többen annyit fűztek hozzá a történtekhez: „Végre! Van Isten! Előbb kellett volna.”

A közeli borozóban poharazgatók elmondták, a városrész lakóit régóta irritálta a család életvitele, s már rég vártak arra, hogy tegyen valamit a hatóság.

A Győrszentivánon zajló akció mellett Győrben, a Bercsényi ligetben is megjelentek a NAV és a rendőrség emberei. Úgy tudni, a klán egyik hozzátartozójának lakásában ténykedtek a hatóságok.

A rendőrség nem tájékoztatott a történtekről, mondván, nem az ő akciójuk volt. A NAV nem cáfolta a történteket, megerősítették: igaz, hogy nagyon jelentős akciót hajtottak végre, azonban tájékoztatást későbbre ígértek.

A Privát Kopó információja szerint V.-ék szegényebb cigány családokat kerestek meg, a nevükben több európai országban (Lengyelország, Németország, Hollandia, Ausztria, Szlovákia, Csehország, stb.) cégeket alapítottak néhány száz euróért, és a strómanok nevében adták-vették a színesfémet. Hazánkban nem, viszont az említett országokban áfa köteles a színesfém-kereskedelem. V.-ék Magyarországról kivitték a fémhulladékot, eladták a saját kinti cégüknek, amely már áfával adta tovább egy ottani cégnek. Az áfát zsebre vágták. Három-négy hónap után megszűntették a céget és „működésbe léptették” a következő, ugyancsak strómanok nevére bejegyzett vállalkozást. Úgy tudni, több esetben csak papíron történt árumozgás.

A V.-klán tagjai 30-40 milliós luxuskocsikkal furikáznak - rokkantkártyával a szélvédőjük mögött. A hétfői akció során Ferrari, Maserati és Bentley mellett több Audit, Mercedest foglaltak le és szállíttattak el a pénzügyi nyomozók. V.-ék egyetlen este alatt képesek akár 10-15 millió forintot is eljátszani…

További friss információk
Tucatnyi cigány adócsalót vittek el Győrszentivánról - méregdrága l...
Hamarosan büntetőbíróság elé állítják Fásy Ádámot
Benzingőz: egyszerre követeli három év üzemanyag-hiányát vállalkozó...
Százakat vert át egy „fogyasztó csoportokat” szervező cég
Kedden hirdet ítéletet a bíróság az Eclipse-ügyben

Új trükkös rablási módszerek terjedőben

Kedden a BRFK nyomozói új bűncselekménytípust mutattak be, az ún. itatós rablást és az “öregezést”. Az új trükkös rablások egyre gyakoribbak, ráadásul akár erő és erőszak sem szükséges.

Az itatás annyit takar, hogy a gyanútlan italozó, szórakozó fiatalok italába Dormicumot kevernek, ami egy vény nélkül kapható nyugtató. Alkoholos italba keverve eszméletvesztést, de minimum hányást és légzési zavarokat okoz. Hasonlóan a “ginához”, a kiütött, védekezésképtelen fiatalokat ezek után kirabolják.

Súlyos esetben a Dormicum ilyetén adagolása halált is okoz. Tavaly márciusban találtak holtan az otthonában egy fiatalembert, akinek vérében megtalálták az anyagot. Nyomozás elfogták K. Hajnalkát, aki bevallotta az itatást, valamit, hogy ő és társai részegen hazafele tartó férfiakra vadásztak. 

A másik trükkös rablás az “öregezés”. Általában szexuális jellegű ígéretekkel találnak meg fiatal nők idősebbeket, viszont ehelyett csak bizalmukba és lakásukba férkőznek. Eleinte pénzt kérnek erre-arra, majd később lopnak, végső esetben fenyegetőznek is a pénzért.

Tavalyi eset, mikor egy 82 éves egykori honvéd alezredest vert össze a megismert fiatal nő élettársa, mikor kirabolta.

index.hu nyomán barikad.hu

A rendőrség nevében szednek bírságot a kibercsalók

Szabó G. Hunor
Forrás: kérelmek-beadványok.hu
2013. január 21., hétfő 09:00
Számítógépes bűnözők ártatlan emberektől szednek „bírságot” a rendőrség nevében egy vírus segítségével, amely használhatatlanná teszi a gépeket.

A minap egy kétségbeesett úr keresett meg minket azzal a panasszal, hogy a rendőrség blokkolta a számítógépét, de a bírság megfizetése után számítógépe a továbbiakban is használhatatlan maradt. Kérte, hogy készítsünk számára kérelmet, amellyel a rendőrséghez fordulhatna. Az ügy rövid áttekintése után természetesen azonnal világossá vált, hogy ebben a helyzetben nem egy késve vagy meg nem fizetett rendőrségi bírságról, hanem egy jól kitervelt számítógépes csalásról van szó.

Freudi elszólás a géppel fordított szövegek közt: „Osztály elleni kiberbűnözés”

Könnyen eshet bárki csalás áldozatává

Kifogyhatatlan a bűnözők leleményessége. A most feltűnt számítógépes vírus a gyanútlan és vétlen felhasználók számítógépét használat közben teljesen lezárja úgy, hogy kizárólag egyetlen kép látható a monitoron. Ez arra hívja fel a figyelmet, hogy a használó internetes bűncselekmény elkövetője, és akár 25 év szabadságvesztéssel is sújtható. A felhasználónak ideje sincs magához térni, már fel is ajánlják neki azt az opciót, hogy a 25 év börtön 20 000 forint bírság azonnali átutalásával kiváltható. A teljes megfélemlítés érdekében a vírus fényképet is készít az áldozatról a webkamera segítségével, és a használt számítógép IP-címét is mellékeli. Felhívja továbbá a figyelmet, hogy a bírság azonnali kifizetése után a visszaáll az eredeti helyzet, így minden egyéb teendő nélkül ismételten birtokba vehetjük számítógépünket.

Mit tehetünk, ha már letiltották?

A számítógép tiltásához a rendőrségnek természetesen semmi köze, ahogyan erről a szóvivő is több médiumban nyilatkozott már. A magyar rendőrség ilyen és ehhez hasonló futurisztikus eszközökkel nem dolgozik, így azok, akik első kétségbeesésükben átutalták a csalók által kért összeget, később már csak futhatnak a pénzük után. Azt tanácsoljuk, hogy aki hasonló helyzetbe kerül, tegyen feljelentést a rendőrségen, semmiképpen se fizessen. És hívja fel a barátját, aki ért a számítógépekhez, és le tudja takarítani a gépről a vírust.

A blog általános problémákat és élethelyzeteket vet fel, tartalma nem minden helyzetben alkalmazható egyéni esetekre. Az írások nem helyettesítik az egyéni tanácsadást, kérjük, forduljon szakemberhez.
Kérelmek-beadványok.hu

Miért védi még mindig a "fülkeforradalmi" rendőrség a gyurcsányi idők 2006-os jogsértéseit ?

A kormány hatalomra lépésekor beígért szemléletváltozás a rendőrségnél máig nem következett be immáron a választásokat követő 3 évben sem. A tüntetések kezelésében ugyan kedvezően változott a gyakorlat, azonban a gyurcsányi rendőrség jogtiprását meghökkentő perbeli hevülettel és arcpirító módon védi a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság egy 2006 októberben brutálisan bántalmazott egyetemi tanár kártérítési perében. És ez nem egyedi jelenség. A károsult hiányolta az azonosító-jelvényt, erre leteperték, karját csavargatták perceken át, bilincsbe verték, majd előállították. A szokásos recept abban az időben. A jogsértett az eseményeket követő 6. év elteltével is kénytelen küzdeni az igazáért, a bírósági gyakorlat pedig egyértelmű: amikor a rendőrség jogalap nélkül támad meg, fog el, bántalmaz és tart fogva egy polgárt akkor ezért kártérítési felelősséggel tartozik. Ilyen ügyekben még a gyurcsányi időszakban is nyitottabb volt a rendőrség a helytállásra. Mi lehet a háttérben ?

Tegnap a Fővárosi Törvényszéken egy 2006 őszi jogsértett egyetemi tanár harcolt az igazáért, a jogi képviseletét én látom el. Ez volt az első tárgyalás, azért telt el ennyi idő, mivel a sokk és a megfélemlítés miatt a károsult több mint 4 évig igényt sem mert előterjeszteni a szociál-liberális kormányok alatt. Bízva a fordulatban, peren kívül próbálta meg kárigényét érvényesíteni, azt a Belügyminisztérium elutasította, mondván: a jogsértés vele szemben 2006. október 26-án történt, nem tartozik közvetlenül a 2006. őszi eseményekhez, rá nem terjed ki a jóvátételt elrendelő országgyűlési határozat…Pechjére "későn" verték meg brutálisan, bántalmazták őt minden jogalap nélkül, emberi jogaival mit sem törődve fogták el, és alázták porig emberi méltóságában. Ezt követően fordult bírósághoz. A tegnapi tárgyaláson kellett szembesülnie egy olyan sértő, pökhendi stílussal, amelyet a rendőrség egyik jogásza tanúsított, az empátia és emberség csírái nélkül, messze meghaladva a gyurcsányi időszak rendőrségi képviselőinek vehemenciáját.

Az áldozat személyes meghallgatása során az egyik rendőr jogtanácsos részéről olyan kérdések merültek fel többek között, „miért ment oda gyertyát gyújtani, ha tudta, hogy mi történt október 23-án?”, "nem volt rossz érzése, hogy itt valami történni fog?" vagy „provokálni akarta a rendőröket, mikor megkérdezte, hogy miért nem hordanak azonosítót?”, vagy „miért kellett magyarázkodnia diákjai körében, mikor begipszelt kezéről kérdezték, miért nem mondta, hogy barkácsolt? – értsd: miért nem hazudott egy egyetemi tanár – vagy „kinek tartozott beszámolási kötelezettséggel, hogy mi történt magával, miért fordult a nyilvánossághoz”, és a megalázóbbnál megalázóbb kérdések hosszasan záporoztak a károsult irányába, aki jelezte a bíróságnak, hogy mind a kérdések tartalma, mind azok hangvétele oly mértékben sértőek, bántóak, hogy nem kíván tovább válaszolni azokra….

Erre az egész kellemetlen perre azért van szükség, hogy elégtételt kapjon egy olyan egyetemi tanár, aki egész életében jogkövető magatartást tanúsított és 2006 októberében azzal a szándékkal ment a Kossuth térre, hogy gyertyát gyújtson a mosonmagyaróvári sortűz áldozatainak emlékére. Átlagot meghaladóan szenzitív személyiségéből fakadóan a mai napig az események sokkhatása alatt áll, és akit azért kínoztak meg brutálisan úgy, hogy gipszsínbe kellett rakni karját, és a bántalmazásnak mind a mai napig érzi egészségileg és lelkileg hátrányos hatását, mert egy rendőrtől meg merte kérdezni, hol van az azonosítója? Észlelése szerint akkor sem volt a rendőrökön azonosító-jelvény... De tudjuk 2006 őszén ez volt a jellemző. A károsult elleni szabálysértési eljárást szabálysértés hiányában megszüntették, az akkor még Falvai Zsolt vezette Budapesti Katonai Ügyészség a rendőrök felelősségét nem állapította meg, de annyit rögzített: a rendőrök eljárás jogellenes volt. Akkor most mit vitat a rendőrség?

Több mint 6 évvel az eseményeket követően hogyan fordulhat elő, hogy egy ilyen talpig becsületes úriembernek ilyen megalázó kérdésekre kell válaszolnia és hangvétellel kell szembesülnie, ahelyett, hogy megkövetnék és a reális elégtételt megadnák neki, és a felelősöket állítanák bíróság elé?

De ezzel nincs egyedül: tény ugyan, hogy több mint 200 károsult kapott kártérítést, de például az október 23-i Kossuth téri és Nádor utcai feloszlatások jogsértettjeinek nem hajlandók elégtételt adni!

Sokat sejtető, hogy a mindezekkel szembesítő kérdésemre a folyosón csak azt a választ kaptam a rendőrség vehemens jogtanácsosától, hogy „miért, maga szerint volt rendszerváltozás 2010-ben?” Amikor felidéztem neki, hogy a Pest Megyei Rendőrség 2009-ben a politikai foglyok melletti váci tüntetésen az "Adjon az Isten!" köszöntésem miatt jelentett fel az ügyvédi kamaránál (az eljárást megszüntették) a jogtanácsos gúnyos mosollyal jelezte: a feljelentést ő készítette!

Nos, ezek után van még kételye valakinek abban, hogy mennyire nem újult meg a rendőrség és mennyire nem volt sikeres az elszámoltatás?

Nem lehet egyszerre Gyurcsányt szemkilövetőzni politikai szlogenek szintjén, de ugyanakkor a gyurcsányi rendőrség jogsértéseit felvállalni és bűnösöket futni hagyni. Ha a Fidesz teljes egészében elutasítja ezt az időszakot, akkor nem védheti meg a rendőrsége a korábbi jogtiprásokat ! Pintér belügyminiszter úr, itt az ideje a rendtételnek!

És most jön a ráadás: ma annak a fiatalembernek a büntetőügyében kellett tanúskodnom, akit 2009. március 15-én fogtak el a rendőrök azon a helyen és időben, ahol és amikor Morvai Krisztinát és engem, illetve az általunk rendőri körbezárásból kimentett közel harminc békés civillel együtt a József Nádor térnél megtámadtak és lefújtak a rendőrök. Még mindig hivatalos személy elleni erőszak bűntettével vádolják. Abszurd ! A támadást a Független Rendészeti Panasztestület is jogsértőnek minősítette, többen kártérítést is kaptunk (Krisztinával mi a kártérítésünket az akkor előzetesben tartott Budaházy Gyuri családjának ajánlottuk fel, apropó: még ez a szintén gyurcsányi időkben indult koncepciós eljárás is dübörög), a támadást irányító Pusztai Csaba őrnagy elleni feljelentést elutasították, ma pedig alezredesként a BRFK közrendvédelmi vezető-helyettese és tavaly a Fidesz székház előtti Magyar Élet Menete tüntetés során a rendőri erők parancsnokaként feszített. Nesze neked elszámoltatás!

De ennél még nagyobb a baj: a 2002-2010 közötti időszak rendőri jogsértéseiért még egyetlen rendőri és politikai vezetőt sem vontak felelősségre Gyurcsány Ferenccel az élen. Aki börtönnapló írása helyett a 2006-os rendőri brutalitásokat jogállaminak tartó, "demokratikus ellenzék" egyik vezéreként a szabadságjogok, a jogállam és az emberi méltóság bajnokaként tűnik fel, legutóbb cigányként a Fidesz székház előtt. Ez az igazi szégyen, ezen kell változtatni !Budapest, 2013. január 16.
Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, országgyűlési képviselő

Hozzászólás a beszélgetéshez

RSS