Pro Hungaria Nemzeti Radikális Portál

"Élő forrás, égi láng, Szentlélek, égből szállj le ránk!"

2012-11-12. 12:46

Bács-Kiskun megyei gárdista családnak kérnek segítséget

Gárdista olvasónk írja:
Adjon az Isten, Kurucok!
 
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy a következő kérésemet tegyétek ki az oldalra.
Sajnos egy újonc bajtársunk, Jani István és családja háza 2 hete kiégett. Csak a konyhájuk maradt valamelyest ép, minden ruha, bútor elégett. A mellékelt képeken mindez nagyon jól látszik.
Párjával egy 1,5 éves gyermeket nevelnek; jelenleg a nagyszülőknél tudnak egy bizonyos ideig lakni. Az önkormányzat sajnos nem segít, arra hivatkozva, hogy nem volt biztosítás kötve a házra.
A kiérkező tűzoltók elektromos tüzet állapítottak meg. A tűz keletkezésekor nem volt a család a házban, így esély sem volt megakadályozni a viszonylag kisebb tüzet.
Segítséget vár a család, akár tárgyi, akár anyagi felajánlásokat.
Mivel internethez viszonylag ritkán férnek hozzá, így a saját elérhetőségeimet adom meg, és a segíteni kívánókat kezdetben én irányítanám a családhoz.
A család Tiszaalpáron lakik.
Köszönöm a segítségeteket!
Szebb jövőt!
Vágó Csaba
ÚMGM kecskeméti szkp.
 
Adjon az Isten, Kurucok!
 
Elsősoron köszönetet szeretnék nektek mondani, mert kitettétek az oldalra a felhívást, és így jutott el sok bajtársunkhoz, sok segítőkész magyar emberhez.
 
Sajnos a tapasztalatunk az, hogy helyi szinten nagyon kevés a segítőkész ember. Az okát sajnos nem tudni, de elgondolkodtató. Annak fényében, hogy Komárom-Esztergom megyéből tegnap 5 óra felé megérkezett az első nagyobb, tárgyi segítség. Nagy köszönet jár nekik, hogy időt, és pénzt nem kímélve, elindultak Tiszaalpárra, és hoztak nekünk asztalt, ruhát, élelmet. De elsősorban reményt és szeretetet hozott a bajtársi család minden tagja. Dicséretre méltó volt látni két lánygyermekük hozzáállását. Jó érzés volt őket látni. Főleg annak tükrében, hogy a Jani család látta tettekben is, hogy nem hagyjuk őket magukra, és visszatérhet életükbe a remény,
Köszönet illeti még a Szegedről érkező bajtársakat, akik szintén gyorsan reagáltak a helyzetre, és vasárnap este egy futónyi bútorral érkeztek. Jöttek, pakoltak és mentek, A családfő szinte fel sem eszmélt, már el is ment a csapat. Minden tiszteletem a tiétek, bajtársak!
Mindenkinek válaszolok, aki írt nekem levelet a napokban. Próbálom realizálni, hogy honnan, mit tudunk elhozni. A mai napon bízom benne, hogy mindenkivel meg tudom beszélni, a szükséges feladatokat!
A pénzadományokat a következő számlaszámokra küldheti, aki így kíván segíteni:
Vágó Csaba, 11773322-00991744, illetve Hürkec Sándorné 51700179-10205048 - megjegyzésben mindenképpen írják bele, hogy Jani család részére!
Ami nagyon sürgős lenne, az a tető javításához különféle építőanyag. Akinek van rá módja, hogy tud ebben segíteni, kérem, az alábbi elérhetőségeken jelezze!
A felajánlásokat továbbra is a vago.csaba90@gmail.com címre várjuk.
A ruhaméreteket többen kérték, ezért azt közzéteszem itt is: a kisfiú - 110-es ruhaméret a lábméret 25-ös. Az asszony az L-es méret nadrágban és 29-es, a cipő pedig 38-as. A családapa - felsőruházat L-es, a nadrág 31-32, a cipő 42-es.
Illetve, aki postai úton kíván küldeni segítséget, az a következő címre teheti: 6060, Tiszaalpár, Dobó u. 19
Köszönöm mindenki segítségét, aki akár eddig, akár ezután fogja azt megtenni!


Megtekintések: 635

Válaszoljon erre

Válasz erre a beszélgetésre

2012-11-23. 17:18

Újpesten egy kerekesszékes asszonyt is utcára dobnának a tél előtt  
 
 
 
2012. november 26-án, 12.00 órától a rendőrség által tudomásul vett demonstrációt tartanak otthonvédők a Budapest IV. kerület Zichy Mihály u. 7-nél. Újra egy kilakoltatásra ítélt család mellett kell kiállnunk. Embertelen és tűrhetetlen, amit ellenük elkövetni készülnek. A kilakoltatásra ítéltek egyike Gecse Mária, aki agyvérzésen esett át, így súlyosan mozgássérült, kommunikálni pedig csak nehezen tud. Többen ismerhetik az olvasók közül, kerekesszékén a "Szabadságot Budaházynak" feliratú matrica látható, többször lehetett látni nemzeti rendezvényeken, mikor valamely hozzátartozó kitolta, mert a járókerettel csak a lakáson belül képes közlekedni.
 
Gecse Máriát és családját 2012. november 26-án 14:00 órakor a Budapest IV. kerület Zichy Mihály u. 7. földszint 3. alatti lakásból az Újpesti Vagyonkezelő Rt. ki akarja lakoltatni az utcára. Mária 2010-ben súlyos stroke eseményen esett át, ennek következtében maradandóan súlyos mozgáskorlátozott állapotba került. Ellátásáról nem tud segítség nélkül gondoskodni. Amennyiben a kilakoltatás megtörténik - nem túlzás -, életveszélybe kerülne.
Mária kérte a Újpesti Önkormányzattól és az Újpesti Vagyonkezelő Részvénytársaságtól, hogy rendezzék a jogállását, kapja meg a bérleti jogot. A bérleti szerződés megkötése helyett felajánlották, hogy a lakást eladják neki. Az Újpesti Vagyonkezelő Részvénytársaság küldte ki egy ingatlanbecslőként is működő alkalmazottjukat, aki elkészítette az értékbecslést, mely során 6.800 000 Ft-ban állapították meg a lakás értékét. Mária a Felsőzsolcán lévő ingatlanának eladásából kívánta a vételárat kifizetni, mely volt férjével közös tulajdonú épület volt. Mária özvegy, férjét 2011 végén veszítette el, és a hagyatékátadó végzés a mai napig nem született meg. Emiatt a felsőzsolcai ház eladása késedelmet szenved.
Az eladási ajánlat megtétele után az Újpesti Vagyonkezelő Zrt. és Újpest Önkormányzata „tisztességes” módon végrehajtást kezdeményezett Mária ellen a lakás kiürítése érdekében.
Miután 15 évig nem volt rendezve az 54 m2-es lakás tulajdonviszonya, most hirtelen a tél beállta előtt valamiért ez nagyon fontos lett számukra.
Tudni kell, hogy december 1-től lép életbe a kilakoltatási moratórium, így amennyiben 26-án a kilakoltatás nem vezet eredményre, Gecse Máriáék esélyt kaphatnak a dolgok megnyugtató rendezésére.
Az otthonvédő megmozdulás a Facebook-on is terjeszthető:
https://www.facebook.com/events/372743686145335/


Videó: az elkeseredett segítségkérés részletei

 

Az alábbi videóban Kenéz Andrásné, Hódmezővásárhely Kistöltés u. 12 szám alatti lakos kéri a nyilvánosság segítségét. A kilakoltatást ma reggel 9 órára halasztották el - olvasható a hódmezővásárhelyi Jobbik honlapján.

 

 


hodmezovasarhely.jobbik.hu - barikad.hu

Ruhát és ételt oszt a gyulai Jobbik

 

 

A Jobbik gyulai alapszervezete december 16-án ruhát és ételt oszt a párt helyi székházánál. 

barikad.hu

Hétvégi melegedőt nyit a Magyar Református Szeretetszolgálat a XIV. kerületben
2012. december 8. 09:04
 
 
Forró itallal és étellel, valamint szálláshellyel várják a rászorulókat ezen és a következő hétvégén abban a XIV. kerületi melegedőben, amelyet a Magyar Református Szeretetszolgálat nyit szombaton - közölte a segélyszervezet szóvivője az MTI-vel.

    Gilicze Réka tájékoztatása szerint a 25 ember számára kialakított ideiglenes melegedőben hétvégenként szállást is adnak az otthontalanoknak. A szeretetszolgálat munkatársai emellett hétfőtől hétköznap esténként a főváros utcáit járva forró teát és ennivalót osztanak a rászorulóknak.


    A szóvivő kitért arra: nem csak Budapesten van szükség segítségnyújtásra a hidegben, ezért egyebek mellett a Bács-Kiskun megyei Szankon is tartanak ételosztást szombaton: egy tál meleg ételért bárki betérhet a helyi idősek klubjába. A segélyszervezet tüzelővel is támogatja az otthonukban, de nehéz körülmények között élő családokat.  

Hozzátették: a krízishelyzetben lévő családokat bárki segítheti a szeretetszolgálaton keresztül a 13 600-as szám 66-os kódjának hívásával.

mti

Összefogtak a kerületi jobbikosok

Segítséget elfogadni nem szégyen – hallhattuk ma a csepeli piac parkolójában a hangszórókból. És valóban, a kinyújtott kezeket megragadni nem szégyellnivaló, különösen az előtt, aki felénk nyújtja, és szívből adja, amit ad. A Jobbik budapesti kerületi szervezetei ennek fényében ma délelőtt egy tál meleg étellel, forró teával, és ruhaosztással várták a rászorulókat Csepelen.

 

A gőzölgő tea és a készülő gulyás illata belengte a csepeli piac előtti parkolót. Az asztalokra kirakott ruhákat kezdetben szorongva válogatták a helyszínre érkezők, de a feszélyezettséget oldotta a kellemes zene, és a hangszóróból felhangzó biztatás, mely a segítség elfogadására buzdított. Szilágyi György országgyűlési képviselő, a Jobbik budapesti elnöke, és a szervezet két alelnöke Benke László, valamint Lehmann Viktor kötetlenül beszélgettek a jótékonysági akcióra érkezőkkel, meghallgatva problémáikat, és javaslataikat.

Lehmann Viktor a Jobbik budapesti alelnöke, a csepeli Jobbik elnöke elmondta, hajnal fél hat óta készülődnek, hogy minden időben és rendben elkészüljön. A piacon árusítók közül többen álltak a jótékonyság mellé, és adományoztak almát, burgonyát, zöldségeket, amiket később a Jobbik aktivistái kiosztottak a rászorulóknak, vagy használtak fel a gulyás elkészítéséhez.

Benke László a budapesti Jobbik alelnöke, és XIII. kerületi elnöke elmondta, ez egy lehetőség volt, hogy adjanak, és ezen keresztül megszólíthassák az embereket. Hozzátette, a Jobbiknak minden fronton harcolnia kell a magyar emberekért, a magyar jövőért, a szebb jövőért. Ezúttal ruhával, étellel próbáltunk segíteni a rászorulóknak, de folytatni kívánjuk ezt az akciót. Legközelebb jövő héten szombaton, Újpesten tartunk étel- és ruhaosztást, a jövőt tekintve szeretnénk havonta ilyen rendezvényt tartani, mert sajnos nagyon sok ember van hazánkban, akinek szüksége van arra, hogy adjunk – mondta el Benke László. A közelgő ünneppel kapcsolatban a XIII. kerületi elnök elmondta, sok ember belefásul a hétköznapokba, de a karácsonynak a szeretet a legnagyobb üzenete, az kell, hogy a legfontosabb legyen. Ezért is szervezték ezt a jótékonysági rendezvényt, azonban – tette hozzá – nem csak karácsony környékén, de az év minden szakában fontosak ezek a fogalmak.

A forró tea, és a gulyás is elfogyott, a korábban összegyűjtött ruhák közül pedig több mint húsz zsákkal sikerült az akció során kiosztani. Ahogyan a Jobbik XVIII. kerületének ételosztásakor, erre a rendezvényre sem csak hajléktalanok érkeztek, ami sajnos azt bizonyítja, hogy sokan vannak kilátástalan helyzetben, és kénytelenek félretenni a magyarokra oly jellemző büszkeséget, és elfogadni minden segítséget.

Szívmelengető, ugyanakkor szomorú is volt látni az arcokat, amint fogyasztották a finom, meleg levest. Volt, aki másfél hete nem evett meleg ételt, és volt, aki ezzel az egy ebéddel is spórolni tudott, hiszen kevés nyugdíját alig tudja beosztani. A különböző történetek, sorsok meghallgatása után az ember valahogy sokkal könnyebbnek érezte saját életét, és amit hatalmas problémának gondolt, ez után eltörpült. Azonban a mérhetetlen kitartás, erő, ami a magyar emberekben benne van, példaértékű, és semmilyen hatalom nem tudja azt megtörni. Az összefogás, összetartás pedig a legnagyobb fegyver lehet a harcban, amit naponta kell megvívni a nehézségekkel szemben.

S.V.

barikad.hu

: 2012-12-10. 09:26

Segítségre szorul a tiszalúci Jobbik egyik bajtársa
 
 
,,,,
Jobbik Tiszalúci Alapszervezet egyik bajtársa hetekkel ezelőtt, eddig tisztázatlan körülmények között súlyosan, életveszélyesen megsérült, illetve megégett. Mindennapos ápolása, kórházi kezelése rengeteg időt és pénzt vesz igénybe.
 
 
 
Sajnos nagyon szegény családból származik, ezért anyagilag nagyon megterhelő az anyukájának a mindennapos bejárás a kórházba, speciális "felszerelések" megvétele, illetve a "speciális" étel, amit venni kell. Alapszervezetünk mindent bevetve segít a családnak, de a mi "készletünk" is véges, ezért a szülőkkel arra az elhatározásra jutottunk, hogy segítségért forduljunk, hiszen a szegénység ma már nem szégyen. Minden egyes segítséget, illetve felajánlást nagyon megköszönünk. Amire a legjobban szükség van, az a pénz, de tartós élelmiszert is elfogadnak.
Cím: 3565 Tiszalúc, Béke utca 115.
Számlaszám: 11773346-08836649-00000000 ; OTP Bank; Veres Zsuzsanna
(Tiszalúci Jobbik)

Újabb lehűlés: biztonsági tartalékot javasolnak a tanyasiaknak
2012. december 16. 18:57
Hunhír.info

 

Többet tanácsos felhalmozni a tanyán élőknek élelmiszerből, vízből és fűtőanyagból a várható újabb hideghullám miatt - közölte a katasztrófavédelem.

Fontosak, hogy a tanyán élők is felkészüljenek a hidegre, kell, hogy legyen élelmiszer- és ivóvíz- és fűtőanyag-tartalékuk – mondta a Krónikának Arany-Tóth Attila, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Kállai Mária Jász-Nagykun-Szolnok megyei kormánymegbízott arra hívta fel a figyelmet, hogy ha valaki olyan embert lát, akinek komoly szüksége van a segítségre, jelezze a hivatal, illetve civil szerveztek felé.

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője, Varga Béla hangsúlyozta, kapcsolatban állnak minden illetékes állami és civilszervezettel. Tőlük szerzik be azoknak az állapotos nőknek, a rendszeres orvosi ellátást igénylőknek, valamint mozgáskorlátozottaknak a listáját, akiket hóhelyzetben is el kell juttatniuk a különböző egészségügyi intézményekbe.

hirado.hu

Karácsonyi jótékonysági felhívás

Januárban indulhat a Találkozások Háza Program

Kedves Támogatónk!

Bizonyára Ön is hallott a Váralja Szövetség tavaly megálmodott kezdeményezéséről, a Találkozások Házáról, amelyben nemzeti örökség iránti elkötelezettségünk és a közösségépítő műhely gondolata fut össze. A Találkozások Háza egy közösségi ház lesz, ahol a Váralja Szövetség tagjai és támogatói találkozhatnak majd, illetve mindazok, akik programjainkon részt vesznek határon innenről és túlról érkezve.

A Találkozások Háza épületét egy görög katolikus alszerpap, Szaplonczay Mihály ajánlotta fel a Váralja Szövetségnek 2011-ben. Ez az ingatlan a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Bódvaszilason található, az egykori Abaúj-Torna vármegye Tornai járásában. Az épület a tornai térség népi építészetének egyik utolsó megmaradt értékes emléke. 1891-ben épült, sajnos nagyon rossz állapotban van, a megmentése múlik rajtunk…

A Váralja Szövetség közadakozásból menti meg a bódvaszilasi parasztházat, benne létrehozva a Találkozások Házát, a magyar nemzet ifjúságának házát. Arra kérjük mindazokat, akik céljainkkal egyetértenek, téglajegyek vásárlásával segítsék az összefogás megvalósulását - amennyiben megtehetik.

Számunkra minden egyes téglányi összeg nagyon sokat jelent!

1.000 Ft = 1 db téglajegy

Eddig a felújításhoz és a berendezéshez szükséges pénz kétharmada már megérkezett.Ezennel újabb felhívást intézünk a nemzethez, kérve a magyarság támogatását nagy tervünk megvalósításához! Kérjük, vásároljon Ön is téglajegyet, adakozzon - lehetőségeihez mérten - a Találkozások Házáért!

Alapítványunk neve: Múlt, Jelen, Jövő Alapítvány

Bankszámlaszámunk: 63200171-11050872

Megjegyzésnek írja be: Találkozások Háza

IBAN-kód (nemzetközi számlaszámunk): HU31 6320 0171 1105 0872 0000 0000
BIC-kód: TAKBHUHB

Amennyiben a karácsonyi adományok tovább gyarapítják a téglajegyek számát, végre 2013 januárjában megkezdhetjük a Találkozások Háza Programot a kivitelezők kiválasztásával. Bízunk benne, 2013 nyarán együtt avatjuk fel Bódvaszilason a kárpát-medencei magyarság új műhelyét, találkozási pontját!

Minden eddigi támogatást nagyon köszönünk minden adakozónak!

Minden kedves támogatónknak áldott karácsonyt kívánunk!

Szeretettel:

Váralja Szövetség

Segíts! Sürgősen vér kell az egyik gárdista bajtársunknak!

Mindenki a lakhelyénél közel eső helyen adhat vért, az alábbi adatok megadásával. A RH+ vér kell, sürgősen!

Aki tud segítsen az egyik gárdista bajtársunknak, M. Istvánnak. Véradáskor meg kell adni információkat, amiket a radio@szentkoronaradio.com-ra írt e-mailben lehet elkérni a szerkesztőségünktől.

(Szent Korona Rádió)

Mészáros István főkapitány-helyettes családjának üzenete

Tisztelt Gárdisták, Kedves Barátaink!

Segítséget szeretnénk kérni!
Éjjel életmentő műtéten esett át férjem, édesapánk. Az állapota stabil, de a vérveszteség miatt vért kell kapjon. Szeretnék megkérni mindenkit, hogy aki csak teheti segítsen egy véradással!
Vércsoportja: A Rh +
  

Bajai véradási helyszínek és időpontok:
- 12. 27-én 11 - 16 óra között Bácskai Kultúrpalota
- 12. 28-án 8 - 14 óra között a véradóállomás (diagnosztikai épület II. emelet)

A vérellátó központ kérése, hogy aki esetleg az ország más városaiban jelentkezik vért adni és kéri az irányított véradást édesapám javára, elsősorban A Rh + vércsoportú donorok jelentkezzenek!

Aki tud és szeretne segíteni, kérem keresse fel Mészáros István facebook oldalát, vagy jelentkezzen telefonon vagy személyesen az adatok pontosítása érdekében!

http://www.facebook.com/istvan.meszaros.31

Köszönjük a segítséget!

A család

Ismét bebizonyosodott a Gárda ereje

Annyi bajtárshoz hasonlóan a Solt környéki gárdisták is elindultak vért adni a súlyos és komplikációkkal terhelt műtéten átesett Mészáros István országos főkapitány-helyettes részére - olvasható az Új Magyar Gárda közelményében.

Gárda

Reggel 9 órára komoly tömeg gyűlt össze a bajai Kulturális Központban, a Vöröskereszt dolgozói nehezen győzték a munkát. A véradók sora hosszú volt, de mindenki türelmesen várakozott. "Meglepő" módon a "Szebb Jövőt !" köszöntést nem csak az egyenruhások használták, hanem a civilek többsége is.GárdaDélután 1-kor adta hírül az egyik vérellátós orvos, hogy a főkapitány-helyettes úrnak szánt "A Rh+" vért már ne irányított véradás formájában adják le az önkéntesek, mert délre ezer egységnyi, megfelelő típusú vér gyűlt össze csak az ő részére - olvasható a közleményben.

Gárda
Mivel a véradásra nem csak a kért vércsoporttal rendelkezők mentek el - a levett mennyiség 30 %-a volt a A+ - a mozgósítás hatékonysága, a gárdisták és segítők áldozatkészsége csodálatos eredményt hozott.

Később a bajai kórház sebészetén Mészáros Istvánt néhányan személyesen is meglátogatták a gárdisták a betegágyánál. A főkapitány-helyettes úr köszöni az önzetlen segítséget és mindenkinek erőt, egészséget kíván - áll a közleményben.

Telefonon kerestük Ferenczi Henriket, az Új Magyar Gárda Mozgalom főkapitány-helyettesét, aki elmondta, hogy a bajtársukat már kihozták az intenzív osztályról, állapota stabil. Egyben megköszönte minden gárdistának és szimpatizánsnak az összefogást.

barikad.hu

Szebb Jövőért Polgárőr Egyesületből,

Szebb Jövőért Magyar Önvédelem

2013. január 04. 09:29
Hunhír.info

Alább László Attila, a volt SZJPE elnökének Hunhír.infóhoz eljuttatott közleményét közöljük, változatlan formában, teljes egészében.

A Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület megalakulásától kezdve folyamatosan, a hatalom állal intézet támadások kereszttüzében végzi vállalt feladatait. Ez várhatóan nem lesz másképpen 2013-ban sem. A szervezetünk célirányos ellehetetlenítésére megalkotott törvényi változtatások és az ehhez kapcsolódó rendőrségi zaklatások következtében több változtatást volt kénytelen alkalmazni, megmaradása érdekében.

A 2013. év is mindjárt egy változással kezdődik az egyesület életében.

Mivel már az elmúlt évben sem fejtettünk ki polgárőr tevékenységet ezért a szervezetünk ettől az évtől már semmilyen formában nem használja a polgárőrség kifejezést sem. Az egyesület névváltoztatási és alapszabály módosítási kérelme a bíróság előtt van folyamatosan. A polgárőr törvény módosításának következményeként, csak az OPSZ (Országos Polgárőr Szövetség) tagjai végezhetnek polgárőr tevékenységet.

Tudjuk, hogy számtalan tenni akaró tagja is van az OPSZ-nek, tudjuk, hogy köztük több elkötelezett hazafi is, ennek ellenére nem akarunk egy olyan szervezet egyik tagszervezetévé válni, amely meglátásunk szerint a papíron létező nagy létszámú tagság és közel egymilliárdos állami támogatás ellenére messze nem valósítja meg azt a célt, amire létrehozták. Továbbá egyesületünk már egy lényegesen szerteágazóbb tevékenységet végez, egy szélesebb társadalmi szerepvállalást valósít meg, mint a meglévő polgárőr egyesületek.

Ezért szervezetünk ettől az évtől kizárólag a már elmúlt évben bevezetésre került és címerében már használatos Szebb Jövőért Magyar Önvédelem elnevezést rendszeresíti és használja minden külső megjelenésében.

Ezáltal egy üzenetet is kívánunk tolmácsolni, minden Magyarországon élő, vagy élni akaró honfitársunknak, hogy továbbra is számíthatnak ránk. Mi nem hátrálunk meg! A magyar érdekeket háttérbe szorító hatalom erőfitogtatásai soha nem lesznek erősebbek a Magyar Haza felemelkedésébe vetett hitünknél.

Továbbá üzenni kívánunk a nyíltan rasszista magyarellenes támadások elkövetőinek, a kizsákmányoló és ártó szándékkal hazánkban élőknek, vagy hasonló szándékkal itt élni kívánóknak. Ez itt a mi hazánk a magyaroké, továbbá mindazoké, akik magyarnak vallják magukat és úgy is élnek. Mi megfogjuk védeni magunkat, és egymást is.

Nem engedhetjük meg egy percre sem, hogy elkényelmesedjünk, hiszen egyesületünkhöz folyamatosan érkeznek a panaszok, segítségkérések.

Ahhoz viszont, hogy eltudjunk jutni a bajbajutottakhoz, és folyamatában segíteni tudjunk a kiszolgáltatottaknak, félelemben élőknek, éhezőknek, fagyoskodóknak, nekünk is segítség kell.
Mivel anyagi forrásaink meglehetősen szűkösek, ezért kéréssel fordulok mindazokhoz akik azonosulni tudnak céljainkkal és olyan helyzetben vannak, hogy tudnak áldozni szervezetünk működőképességének a fenntartásában, ezáltal hozzájárulva ahhoz, hogy mi is segíteni tudjunk.
Természetesen nem csak kimondottan anyagi segítségre gondolunk.

Tűzifára, tartós élelmiszerre, folyamatosan igény van. Ezek célzott eljuttatásához, illetve az egyéb gyors reagálást igénylő megjelenésünkhöz pedig üzemanyagra.

Aki pedig anyagilag tudja támogatni munkánkat az alábbi számlaszámunkon készpénzbefizetéssel, megteheti.

Belföldi Számlaszám: 10918001 - 00000081 - 23200000
IBAN: HU49 1091 8001 0000 0081 2320 0000 SWIFT: BACXHUHB
UniCredit Bank

Központi telefonszámunk:06 70 558 69 30.

László Attila
Szebb Jövőért
elnök

Hozzászólás a beszélgetéshez

RSS