Pro Hungaria Nemzeti Radikális Portál

"Élő forrás, égi láng, Szentlélek, égből szállj le ránk!"

Cionista gyilkos "kazár típusú"  zsidók:- a sátán fajtája

Patkány haza és nemzetáruló kollaboránsok voltak, vannak és lesznek még!

Egy rég elveszett eszme nevében gyilkol, sok  féle módon  az egész világon, a sátán fajtája.

"Ha egy sátáni gyilkos fajt, egy népséget az egész világ undorral utál és megvet......

......Vajon arról az egész világ tehet?"

CSOMAGOLJATOK és TAKARODJATOK!

Senkit sem gyűlölök a származása miatt, de senkinek a bűneit nem hallgatom el, nem nézem el,  a származása miatt. Márpedig izrael és amerika politikája a földi gyilkosok politikája!

Egy alsóbbrendű cionista "kazár típusú" gyilkos faj.

„Nehéz az igazság útja, de ha a Fényt követed, szembeállsz vele, akkor a sötét árnyék mögötted van. De bizony, ha hátadat fordítod a Fénynek, csak a sötétség vesz körül, melyben legnagyobb teher a saját árnyékod.”

(Idézet Jézus evangéliumából)

Viszont már látható, hogy ez a cionista sátáni, értéktelen, alsóbbrendű hitvány  faj, életképtelen.

Halálra, pusztulásra ítéltetett, s valójában jövőképtelen.

Saját magát fogja elpusztítani, oly hamarosan, hogy nem is gondoljuk!

Valójában felélik önmagukat.

Ezt a gyilkos fajtát már mélységesen megvetik a látó, a gondolkodó, a haladó világ népei!

Nincs feléjük  gyűlölet,  csak undorral teli, mélységes megvetés!

És ez borzalmasabb fájdalom nekik, mint a világ összes fegyvere......

De hagyjuk álmodni a gonoszt, hisz mindannyian tudjuk, hogy sorsa megvagyon írva már!!!

A történelem ismétli önmagát s minden diktatórikus hatalom egyszer bevégeztetik!

Hamarosan ennek lehetünk tanúi, mi, igaz emberek!

Az emberiségellenes bűncselekményeknek, nincsen elévülési idejük!

A haladó világ népei nevében követeljük, hogy állítsák az Emberi Jogok Nemzetközi Bírósága elé az izraeli cionista gyilkosokat!

Jézus a zsidóknak

"A sátán az atyátok, és atyátok kedvére igyekeztek tenni, aki kezdettől fogva gyilkos, nem tartott ki az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor hazudik, magából meríti, mert hazug, és a hazugság atyja."
(János evangéliuma 8.44)

2012-11-22. 12:45

Végre megszólalt egy katolikus vezető: "Ártatlanokat mészároltak le Gázában"
 
 
Hosszú és kínos hallgatás után a katolikus egyház egyik magas rangú tisztségviselője vette a bátorságot, és ki merte mondani az igazságot a zsidók gázai vérengzésével kapcsolatban. Gianfranco Ravasi bíboros, a Vatikán Kulturális Tanácsának elnöke ártatlanok lemészárlásának nevezte az izraeli hadigépezet gázai „hadműveleteit”.
„Az ártatlanok lemészárlása az, ami az eszembe jut. Gyermekek halnak meg Gázában, az édesanyák fájdalma örök, egyetemes kiáltás” – jelentette ki a bíboros azon a rendezvényen, melyen Benedek pápa Jézusról szóló új könyvét mutatták be. Sőt Ravasi bíborosnak ahhoz is volt bátorsága, hogy a gázai mészárlást Heródes királynak a Bibliában leírt gyermekgyilkosságaihoz hasonlítsa. Egyes gyűlölködő zsidók már újabb „vérvádat” emlegetnek, utalva arra, hogy a középkori pogromok előtt is gyakran azonosították a zsidókat a gyermekek sokaságát legyilkoló Heródessel, aki meg akarta öletni Jézust.

Gianfranco Ravasi
William Shomali, a Jeruzsálemi Latin Pátriárkátus segédpüspöke a Vatikáni Rádióban korábban nem merte ilyen egyértelműen megfogalmazni az igazságot. "Gázában az erőszak ördögi körébe kerültünk. Nehéz pontosan átlátni, ki is kezdte” – jelentette ki a jeruzsálemi egyházi vezető. Aki alighanem azért is ilyen óvatos, mert néhány héttel ezelőtt a Famiglia Cristiana elnevezésű katolikus magazinnak adott nyilatkozatában kimondta a nyilvánvaló tényt: nevezetesen azt, hogy a Talmud a keresztények gyűlöletére tanítja a zsidókat. „A Talmud, az ultraortodoxok által tanulmányozott szent könyv, amit még a Bibliánál is jobban tisztelnek, vallási gyűlöletet terjeszt, benne nagyon csúnya dolgok vannak leírva Jézusról, még inkább Máriáról, és általában véve a keresztényekről is” – jelentette ki a segédpüspök, hozzátéve, hogy az „izraeli iskolákban a mások iránti szeretetet nem tanítják, ezzel szemben mások megsemmisítéséről több szó esik.”

William Shomali
Michel Sabbah jeruzsálemi latin pátriárka a Vatikáni Hírügynökségnek nyilatkozva a következőképpen vélekedett: "A Gázai övezet lakói évek óta egy teljesen abszurd embargó nyomása alatt élnek, amely másfél millió ember életét teszi elviselhetetlenné.” Sabbah, több mint száz keresztény egyházi vezető mellett, maga is aláírta azt a felhívást, melyben a palesztin állam teljes jogú ENSZ-tagságának megadására szólítják föl a nemzetközi közösséget.
A bosszúálló zsidók nehezményezik azt is, hogy a Gázai övezet ellen 2008 végén indított izraeli agresszió idején egyes vatikáni tisztségviselők a „világ legnagyobb koncentrációs táborának” merték nevezni a Gázai övezetet. Most pedig Ravasi bíboros a gyermekgyilkos Heródes király bibliai vérengzéséhez hasonlítja a zsidók gázai ámokfutását, a jeruzsálemi latin pátriárka pedig a gázai palesztinok kiéheztetésének szándékát dörgöli a „választottak” orra alá. Mindezek a keresztények tömegei számára reménykeltő jelek, mert azt mutatják, hogy a zsidóság még nem tudta teljesen maga alá gyűrni a kereszténységet.
Perge Ottó - Israelnationalnews.com nyomán

Hosszú évek óta a kommunista vörös zsidók, most pedig a sárga cionista zsidók nyúzzák a magyar népet!

Ugye érted, hogy mi folyik a csonka hazában? !?

Így kezdődött s így végződik, ha sokáig alszol még!

Hát ébredj már fel magyar testvérem, az Úr'Istened!

János Evangéliuma, 8.44: Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja.

http://www.zundelsite.org/hungarian-translation.html
tovább >>>

Megtekintések: 7842

Válaszoljon erre

Válasz erre a beszélgetésre

Mon május 15, 2017 6: 06:00

Mohammad Hamayel 
Press TV, Ramallah

videó >>

Május 15. jelzi a Nakba nap vagy a nap a katasztrófa a palesztinok. 69 évvel ezelőtt ezen a napon, több százezer palesztin erőszakkal kilakoltatták őket hazájukból az izraeliek. Minden évben emberek jönnek össze az egész palesztin területeken, hogy megemlékezzenek a szomorú eseményeket május 1948. Ebben az évben Nakba nap lett megjelölve közepette tömeges éhségsztrájkba a rabok az izraeli börtönökben.

A magyar-zsidó együttélés Breuer Péter és Kende Péter álláspontjána...

Breuer Péter egy szuperaktív, izraeli-magyar állampolgárságú zsidó újságíró, aki évek óta a Kossuth Rádió zsidó vallási műsorának vezetője. Az elmúlt évtizedben nem volt zsidó rendezvény Budapesten Breuer aktív jelenléte nélkül.

Cége, a Breuer Press Production Kft. most kapott húsz millió forintot a Miniszterelnökségtől a zsidó vallási szokások megismertetésére. Az első Orbán-kormány idején Schmidt Mária igyekezett helyzetbe hozni Breuert, aki már akkor is feltűnt, állandó nyomulásával, gátlástalan nagyravágyásával. Erőfeszítéseit siker koronázta, nemrégiben az adófizetők pénzén megkezdte a működését egy zsidó televízió is, ahol még a riportalanyok testbeszédét is megfigyelik, nehogy valaki valami rejtett rasszista vagy antiszemita üzenetet továbbítson.

A verbális közléseket maga Breuer ellenőrzi, tehát ott nem lehet hiba. Jó példa erre a következő beszélgetésrészlet. A volt népszabadságos, jelenleg ATV-s médiazsoldos Csuhaj Ildikó érdekességként megemlítette, hogy amikor a búcsúzó amerikai nagykövet Szijjártó Péterrel beszélgetett, a keresztnevükön szólították egymást. Breuer azonnal közbeszólt: „az utónevükön! Elnézést, hogy kijavítom, de [ez] ma [a] komilfó.” (Az idegen szavak szótára szerint a komilfó 1. illendőt, helyest jelent, illetve 2. jól neveltet, kifogástalant. ) A furcsa közbevetésre a szolgalelkű Csuhaj azonnal bocsánatot kért. A beszélgetésen részt vett ifjú Lomniczi Zoltán is, de ő sem utasította rendre Breuert.

Elgondolkodtató, hogy egy magyar állam által finanszírozott televízióban megtiltják a magyar szavak egy részének használatát. A további félreértések elkerülése érdekében ajánlatos lenne, ha Breuer Péter és társai nyilvánosságra hoznák a betiltandó (nem komilfó!) magyar szavak jegyzékét.

Kende Péter ügyvéd, az ATV egyik vitaműsorában Majtényi Lászlóval kapcsolatban – aki egyébként a balliberálisok államfőjelöltje volt – az alábbi kérdést tette fel: „Hányan lehetnek azok, akik hajlandóak arra, hogy egy szemmel láthatóan zsidó származású embert jelöljenek erre a posztra?” Ekkor Rónai Egon műsorvezető közölte Kendével, hogy te most „lezsidóztad Majtényit.”

Magyar György, aki állítólag ugyancsak zsidó származású felszólította kollégáját, hogy vonja vissza az elhangzottakat. Kende erre nem volt hajlandó. Álláspontja szerint miután ő is zsidó, megteheti, hogy nyugodtan beszélhet bárki zsidó származásáról. „Arról beszélek, hogy egy átlag magyar ember (…) ha ránéz a Majtényira, akkor érez valami olyasmit, hogy ez egy zsidó.” Kijelenését, és magát a jelenséget, „egy hihetetlenül izgalmas társadalmi kísérletnek” minősítette. Egy későbbi interjúban egyértelművé tette, hogy Majtényi erősen hordozza zsidóságának külső nyomait, de egy ilyen kijelentés „az égadta világon semmilyen értéktartalmat sem hordoz.” Ez egy tényszerű megállapítás, amivel nincs semmi baj. (Magyar Idők, 2017. január 11.) Nyilvánvalóan sokan gondolják ugyanígy, de a jövőre nézve jó lenne tisztázni, hogy kik tehetik szóvá valaki zsidó származását, kizárólag a külső jegyek alapján?

Egy normális társadalomban és jogállamban egyébként ez természetes lenne, ugyanis antropológiai tény, hogy minden rassznak – az eltérő kulturális felfogás és hitrendszer mellett – megvannak a sajátos külső, csak rájuk jellemző jegyei. Éppen ezért kirekesztő és rasszista Kende álláspontja, mely szerint erről ő is csak azért beszélhet, mert ő maga is zsidó. Ez a vélemény nyilvánvalóan tarthatatlan, ráadásul kettős mércét alkalmaz.

Miért lenne sértő, ha látva a George Soros által támogatott NGO-k (nem kormányzati szervezek) vezetőit, valaki érdekesnek találná, hogy külső jegyek alapján milyen sok közöttük a zsidó származású. A Transparency International képviseletében fellépő Ligeti Miklós és aktivista társai például aligha tagadhatják le zsidó származásukat. Ennek kimondása – egyetértve Kende Péterrel – „semmilyen értéktartalmat sem hordoz.” De ettől még tény.

Kende Péter valószínűleg akarata ellenére tette lehetővé egy bárki által érzékelhető jelenség (tény) beemelését a magyar hétköznapi és tudományos diskurzusba. (Évekkel ezelőtt Gerő András az exkommunista Szekeres Imréről folyó beszélgetésben tette szóvá a posztkommunista-szocialista Szekeres zsidó származását. Friderikusz Sándor felháborodására válaszolva az ugyancsak zsidó származású történész kifejtette: Szekeres szociokulturális háttere miatt tartotta fontosnak e tény rögzítését.)

Senki sem vitatja, hogy ez az egész kérdéskor rendkívül bonyolult, de attól még létezik.

És még mielőtt a posztkommunista-szocialisták és liberálisok valamint a társutas „konzervatívok” nagy gyakorlattal rendelkező értelmiségi gyűlöletkórusa elkezdene stigmatizálni, hadd hívjam fel a figyelmüket az alábbi néhány sorra:

„Nemlétezésre ítélnek, s itt elsősorban zsidó és liberális szerzőkről van szó, akik nem tudnak hova bújni zsidó orrukkal, a zsidó pocakukkal, a zsidó kopaszságukkal vagy a zsidó göndörkéikkel, és akiket módfelett irritál, hogy én itt vagyok a magam radikális véleményével, amely szöges ellentéte a bujkáló kaméleon-mentalitásuknak.” (Kertész Imre: Mentés másként, Feljegyzések 2001-2003, 2001. június 2.)

A zsidók kazár származása: a félhülyék nyugtatószere

Azt tudjuk, hogy a cion-kommunista Orbán-rezsim is ilyenfajta porhintést gyakorol szavazóival. Milliárdokkal támogatja zsidajait (Zoltai, Hegedüs Zsuzsa, Fellegi Tamás, Fischer Iván, Ungvári és társaik), majd azután mond egy-két székelyes mondatot, és minden el van feledve. Sőt, teljes az imádat e jobboldali cionista rezsim iránt.

Ez az a jobboldal, amely egymás között is pótcselekvésekből él. Nagy kezdőbetűvel írja a Karácsony, a Magyar, a Hazafi és hasonló szavakat, és akkor tüstént azt hiszi, haditettet hajtott végre. Miközben a balliberális oldal két kanállal etet meg vele bármit.

A könyv megjelenése után volt a nagy kacsintgatás a jobboldalon: „hú pajtás, lóizét sémiták ezek: jól lebuktak, hiszen a Kairosznál jelent meg a nagy leleplezés”.

Hogy a jobboldalnál sokkal gógyisabb zsidók mit gondoltak minderről, az akkor még balliberális origo.hu egy 2013-as elszólásában a témáról e címmel írt: „Megdőlt az antiszemitizmus genetikai alapja”.

Akinek ezen elmélete megszületésének genezisét is kutatta a kiváló amerikai David Duke, volt amerikai politikus és – ahogyan ilyen esetekben szokták mondani – „holokauszttagadó”.

Duke saját portálján (davidduke.com) a témában 33 oldalas tanulmányt tett közzé „Rethinking the Khazar Theory”, azaz a Kazár elmélet újragondolása címmel.

Ebben írja, hogy érdeklődve olvasott egy zsidó magazint, amelyben Koestler eldicsekedett azzal, hogy elméletét kifejezetten az antiszemitizmus elleni küzdelem céljából alkotta meg. Ugyanis ha „bebizonyítja”, hogy a mai zsidóknak nincs köze az ótestamentumi Krisztus-gyilkos zsidókkal, akkor az csökkentheti az antiszemitizmust.

Koestler hivatalos életrajzában Michael Scammell így hivatkozik rá: „Azzal érvelt, hogyha meggyőzheti az embereket, miszerint egy nem zsidó »kazár« örökség képezte a mai zsidó alapját, akkor ez fegyver lenne az európai, faji alapú antiszemitizmus ellen."

Huszonvalahány oldallal később azt írja, hogy a kazár elmélet olyan taktika, amellyel a zsidó felsőbbrendűségi rasszizmust akarják leplezni.

A cikk elismeri, hogy Sand könyvével globálisan hülyítettek. Stampfert elmondja, igen alaposan, négy éven át tanulmányozta a kazárok királyságát, de ott egy betű bizonyítékát nem talált arra, hogy annak lakói – perzsák, törökök, szlávok, cserkeszek – felvették volna a judaizmust.

A kérdésről írt esszéjét Duke pedig azzal fejezi be, hogy a kazár elmélet eltéríti figyelmünket arról az alapvető tényről, hogy a zsidó establishment, azaz „mindenfajta zsidókból álló minden nagyobb zsidó szervezet népirtásunk érdekében dolgozik.”

A tizenharmadik törzs magyarul:

https://drive.google.com/file/d/0B86rlPMgkhtvQU1oWWJmalZobnc/view

Az vele a gond, hogy aki tud önállóan gondolkodni, annak elég jól összeáll benne a kép ahhoz, hogy kamunak lehessen hívni. Az amerikai kiadást megjelenése után 2 héttel levették a polcokról, és eltűnt a könyv.

A cionista gyilkos zsidók nagyon kiakadtak a tartalmán.

Azóta azzal próbálkoznak, hogy minden eszközzel hitelteleníteni próbálják Koestlert, és sajnos ez a cikk is bedőlt a zsidó propagandának. Aki figyelmesen elolvassa a könyvet, kevés kérdés fog felvetődni benne a galíciai (kazár) és a nyugat-európai szefárd zsidó genetikai különbözőségét, vagy a grúz kinézetű zsidókat (mint pl. Teller Ede, Henry Kissinger, stb.) illetően. Ha egy történetben majdnem hiánytalanul összeállnak a mozaikkockák, azt nehéz koholmánynak nevezni.

A cionista zsidónak pedig rendkívül kényelmetlenné vált a kazár eredet, mert ők mind Ábrahám fiainak akarják a világ előtt mutatni magukat genetikailag. Döntsön az önállóan gondolkodni képes olvasó. Hogy a többi mit hisz, az lényegtelen.

Ez a faj saját maga által ítéltetett pusztulásra.

A Neturei Karta:

Népünk vétett az isteni törvények ellen, és kiűzettünk a földről… a cionisták eltulajdonították az „Izrael” nevet és nincs semmilyen jogalapjuk a zsidó emberek nevében beszélni.”

A cionizmus ellentétes a Tóra tanításaival.

A cionizmus előírja, hogy létrehozzuk saját felsőbbrendű életterünket, amely határozottan tiltott az Isten által elrendelt száműzetés miatt. Ez a cionista ideológia vezet a nemzetek elleni agresszióhoz és ölt testet „Izrael” állam létében. Ez az állam folyamatos elnyomás alatt tart más embereket a Judaizmusra és az össz-zsidóságra hivatkozva. Ez a mozgalom erősíti a zsidók elleni gyűlöletet a világ minden táján.

Korunk súlyos tragédiája a cionizmus által táplált eszement hatalom, amely a konfliktusok kezelését kizárólag az erő alkalmazásával akarja megoldani, rávéve sokakat hogy szembehelyezkedjenek a Tóra alapvető tanításaival.

Szerencsére a cionizmus ideológiai arzenáljából hiányzott a leghatékonyabb fegyver, ami bármely mozgalmat sikerre vezethet - az igazság nem az ő oldalukon áll.
Azok, akik továbbra is kitartanak az évszázadokon át fenntartott, és nekünk továbbadott hit mellett, mindig is a cionizmus ellenségei voltunk, úgy a Szentföldön, mint szerte a világban. Ezek a zsidók, akiknek számos leszármazottja a mai napig is Jeruzsálemben él, megtagadták a cionista állam elismerését. Nem vesznek részt a szavazásokon, és nem szolgálnak a hadseregben sem. Ugyanakkor nem fogadnak el semmi anyagi támogatást az államtól a saját iskoláik fenntartásának érdekében.
Szemükben Izrael államának puszta fennállása is megsérti a Tóra alapvető tanait.

Emellett a cionisták mindennapos gyakorlatai ellentmondanak a Tórában meghatározott életvitelnek. Az állításuk, miszerint ők a zsidóság képviselői, aljas és nevetséges állítás. A Tóra-hű zsidóság számára Isten káromlásnak, és hatalmas bűnnek minősül az, amikor ezek a hitetlen emberek magukat a zsidóság vezetőinek adják ki.

A felvilágosult büszke magyar nép régen látja a különbséget a hagyományos judaizmus és a cionista magát zsidónak nevező torzszülemény között.

Yisroel Dovid Weiss rabbi, a Neturei Karta International szóvivője

Az izraeli hadsereg lesz ellátva a "harci" okostelefonok futó Android

A mai napig az okostelefonok és táblagépek az élet egyszerűsítésére használják szinte mindenhol: a termelésben, az iskolákban, az egyetemeken, de hamarosan az okostelefonok fogják használni a hadseregben a csatatéren. Úgy tűnik, hogy hamarosan a fegyverzet az izraeli hadsereg kap speciális "harci" gadgetek futó operációs rendszer Android.

Hozzászólás a beszélgetéshez

RSS