Pro Hungaria Nemzeti Radikális Portál

"Élő forrás, égi láng, Szentlélek, égből szállj le ránk!"

A "magyar" kormány barátai, a sátán földi gyilkosai!

2012-11-26. 16:14

Senkit sem gyűlölök a származása miatt, de senkinek a bűneit nem hallgatom el, nem nézem el,  a származása miatt. Márpedig izrael és amerika politikája a földi gyilkosok politikája! És a gyilkosok, örökké gyilkosok maradnak!

A januári választások után távozik a politikából Ehud Barak, a gázai mészáros
"Számtalan út van szolgálni az államot, és nem a politika az egyetlen" - mondta Ehud Barak hétfő reggel tartott váratlan sajtótájékoztatóján. A sajtóeseményen a védelmi miniszter bejelentette, hogy a januári választások után három hónap múlva alakuló új kormány létrejöttéig hivatalában marad, utána pedig visszavonul - írja a Haaretz. Barak azzal indokolta visszalépését, hogy a családjával szeretne több időt tölteni. 
 
 
Lépését Barak öt nappal a gázai övezeti palesztinok ellen indított, Védelem pillére kódnevű izraeli hadművelet lezárása után jelentette be, s a műveletről "egyelőre" kedvező mérleget vont sajtóértekezletén.
Az ország egyik legjobb katonai szakértőjének tartott mészáros a 90-es évek közepén, a hadseregből való távozása után lépett a politika színpadára. 1999 és 2001 között miniszterelnök volt.
2011 januárjában egy vezetésbeli konfliktus miatt kilépett az Izraeli Munkapártból, hogy megőrizhesse védelmi miniszteri posztját a Likud párti Benjámin Netanjahu vallási és szélsőjobboldali pártok által támogatott kormányában. Ugyanakkor négy társával pártot alapított Acmaut (Függetlenség) néven, az új formáció népszerűségének feltornászása azonban sok gondot okozott. 

Egy igaz ember mondta egykor, mely jelenleg Magyarországra is vetíthető!
BIZTOS, HOGY ÉRTITEK MAGYAROK!

Amiért az USA sietve távozott a szíriai  partoktól

2014.04.01 08:57
Az oroszok percek alatt lealázták  az amerikai hadiflottát!
Gyakorlatilag egy összecsapás történt az orosz és a NATO technika közt, amiben a NATO technika alulmaradt.
 

Lehullt a lepel a rejtélyes amerikai távozásról. Az egész nyugati világ hatalmas vereségként értékelte az amerikai hadiflotta távozását a szíriai partoktól. Sokáig rejtély volt, hogy miért is távozott olyan sietve az egész nyugati flotta, de most lehullott a lepel a távozás okáról.

Olyan gyorsan húztak el, mint a vadlibák az égen!

Jól emlékezünk arra, hogy 2013. augusztusában egy közel 1500 halálos áldozatot követelő vegyi fegyver támadás történt Szíriában. A nyugat azonnal Asszadra akarta fogni az esetet, azonban Moszkva jól tudta, és rövid időn belül bizonyítékokkal is alátámasztotta, hogy az országot felforgató terroristák használták a vegyi fegyvert. Az USA szenátusa megadta Obamának a felhatalmazást, hogy támadásokat hajtson végre Szíria ellen. A támadások azonban elmaradtak, és a nyugati világ legnagyobb csodálkozására az angol, majd amerikai hajók sebtében távoztak Szíria partjaitól.

De mi is az igazság? Az, hogy az USA támadás egyáltalán nem maradt el. Azok után, hogy Obama megkapta a felhatalmazást, szeptember 3-án rakétatámadásokat hajtottak végre. A robbanásokról felvétel is készült, amely bejárta a világot, a sajtó pedig rejtélyes izraeli repülőgépes támadásról beszélt. Csapás ért egy katonai objektumot Damaszkusz mellett, valamint egy TV állomást Damaszkuszban. Halálos áldozatok is voltak mindkét helyen. Csakhogy történt valami. Mégpedig az, hogy a szibériai központban a rakétafelderítő kémműholdak jelezték az amerikai hajókról induló cirkálórakétákat. A műholdképek bizonyították, hogy az amerikai hadihajókról indultak a támadó rakéták. Moszkvában azonnal összehívták a hadsereg rakétaerőinek parancsnokait. Az ülés rendkívül rövid volt. Az adatok alapján a szakértők egyértelműen állították, hogy az USA a legmodernebb rakétákat használja, mert sebességük jóval nagyobb volt, mint a szokásos cirkálórakétáké, feltételezhetően azért, hogy - az orosz és szír légvédelem képességeit ismerve - ne legyenek képesek a rakétákat lelőni. Az orosz vezetés nem habozott sokáig. A közelben állomásozó orosz hadihajók parancsot kaptak, hogy minden NATO hajóról induló rakétát semmisítsenek meg.

Az elkövetkezendő órákban a technika harca zajlott. Amerikai hajókról további rakéták indultak, melyeket az orosz hadihajók légvédelmi rendszerei sorra leszedtek. A nyugat legrosszabb rémálmában sem álmodott arról, hogy az orosz légvédelem képes ezeknek a rakétáknak a lelövésére, ráadásul olyan távolságból, amilyen messze az orosz hajók akkor voltak. A NATO további rakétacsapásokra nem volt képes.

Ez teljességgel alátámasztja, hogy miért is ácsorgott valaki teljesen véletlenül éppen akkor Damaszkusz melletti magaslaton kamerával a kezében. A becsapódásokat kellett visszajeleznie, illetve a világ közvéleménye elé tárni videomegosztókon, ahogy az el is kezdődött azonnal. Csakhogy a további becsapódások elmaradtak. Így gyorsan ki kellett találni az izraeli légicsapás mesét.

Nem sokkal később a NATO felmérve, hogy hajói ezek után feleslegesen állomásoznak a szír partok közelében, távozásra adott parancsot.

Már hatástalan és semmit sem ér!

A világ közvéleménye teljesen értetlenül állt a történések előtt. Ott állt a nyugat a teletrombitált vegyi támadás esetével, a világháló tele a szenvedő gyerekek képeivel, és a NATO eloldalog Szíria mellől. Hogy mi történt, arra nem volt semmilyen hivatalos magyarázat.

Gyakorlatilag egy összecsapás történt az orosz és a NATO technika közt, amiben a NATO technika alulmaradt. Voltaképpen a hadihajók fő csapásereje leszerepelt. Ezek után az amerikai hadihajók már maximum csak halászhajóknak lettek volna jók a Földközi-tenger keleti csücskében, - hát jobbnak látták távozni. Ha ki akarjuk sarkítani a történéseket, akkor a szíriai háború ott és akkor dőlt el, azokban az órákban.

Minden ami azóta történt és történik, már csak vergődés. 

Megtekintések: 7331

Válaszoljon erre

Válasz erre a beszélgetésre

Zsidóbűnözés, Extra :: 2012-11-26. 17:06

Netanjáhu igazságbeszéde: "Amerika olyan valami, amelyet könnyedén lehet befolyásolni"
 
 
 
 
 Binjámin Netanjáhu ezekben az órákban várja pártja, a Likudon belüli választás végeredményét, s ha megnyeri, a harmadik miniszterelnöki ciklusért is indulhat a közelgő választásokon. Néhány nappal ezelőtt ért véget az általa indított újabb hadjárat a Gázai övezet ellen, s egy régebbi, titokban rögzített videón Netanjáhu azt is elmondja, hogy mennyire és miért nem érdekli a nagyvilág esetleges rosszalló véleménye.

Bill Clinton és Binjámin Netanjáhu 1996-ban
Előkerült egy meglehetősen réginek látszó videófölvétel, amely valószínűleg Bill Clinton első elnöki ciklusa idején (1993-1997), vagy közvetlenül utána, illetve Binjámin Netanjáhu első miniszterelnöksége (1996-1999) közötti időszakban készült. A filmrészlet Netanjáhu egy családlátogatását, pontosabban az ott elhangzott kötetlen, baráti beszélgetés néhány mondatát örökíti meg. Meg kell jegyeznünk, hogy nem felel meg a valóságnak Netanjáhu azon állítása, miszerint Bill Clinton szélsőségesen palesztinbarát lett volna. Ennek pontosan az ellenkezője az igaz.
A Netanjáhu által az izraeli agresszió fölött szemet hunyó, a cionisták kezes bárányának számító Amerikáról, annak elnökeiről megfogalmazott mondataiban számunkra nincs semmi újdonság vagy meglepetés. Az archív videó érdekessége abban rejlik, hogy mindezt az a Netanjáhu mondja, aki néhány nappal ezelőtt mért egy újabb „fájdalmas, elviselhetetlen csapást” a palesztinokra, ezúttal a Gázai övezet lakosságára, miközben Amerika és csatlósai ismét csak Izrael önvédelmi jogáról beszéltek.
Íme a videón elhangzó baráti beszélgetés magyarul:
Női hang: Miért? Mi van? Akkor mi van, na mi van?
Netanjáhu: Kapcsoljátok ki a kamerát, akkor talán ki tudjuk fejteni... Na, jó. (A kamera átszólag kikapcsolva – a ford.)
Netanjáhu: Az arabok jelenleg terrorháborúra összpontosítanak s azt hiszik, hogy ezzel megtörnek bennünket. A leglényegesebb most az, hogy mindenekelőtt csapásokat mérjünk rájuk. De nem ám csak egy csapást, hanem olyan fájdalmas csapásokat, amelyek elviselhetetlenül súlyosak. Mert egyelőre az ár, amelyet fizetniük kell, nem elviselhetetlen. A Palesztin Hatóság ellen átfogó, kiterjedt támadást kell intézni. Olyan helyzetbe kell őket hoznunk, hogy attól féljenek: minden összeomlik. Mert az attól való félelmük, hogy minden összeomlik, az hozza őket olyan...
Női hang: Pillanat. De a nagyvilág akkor megint azt mondja majd: mi van, önök megszállók?
Netanjáhu: A világ nem fog mondani semmit. A világ azt mondja majd, hogy önvédelemből cselekszünk.
Női hang: Bibi, nem tartasz attól, hogy mit szól majd a világ?
Netanjáhu: Nem, kiváltképpen manapság nem, Amerikával (a hátunk mögött – a ford. kiegészítése) Én ugyanis jól tudom, hogy mi az az Amerika. Amerika olyan valami, amelyet könnyedén lehet befolyásolni, a helyes irányba terelni.
Gyermek: Azt mondják, hogy velünk vannak, de mintha...
Netanjáhu: Ők (az amerikaiak – a ford.) nem fognak zavarni bennünket, nem fognak zavarni bennünket (mármint az „elviselhetetlenül fájdalmas csapások” kivitelezésében – a ford.)
Gyermek: Másrészt viszont, ha mi csinálunk valamit, akkor ők...
Netanjáhu: Tételezzük föl, hogy mondanak majd valamit. Akkor mondanak... Az amerikaiak 80 százaléka minket támogat. Ez abszurd. Ekkora a támogatottságunk ott. Mi pedig azt  mondjuk: Mihez kezdjünk ezzel... Nézd, az a kormányzat (Bill Clintoné – a ford.) szélsőségesen palesztinbarát volt, de én mégsem féltem attól, hogy manőverezzek ott. Nem féltem szembeszállni Clintonnal. Nem féltem szembeszállni az ENSZ-szel. A nemzetközi árat amúgyis én fizetem meg. Akkor meg előnyösebbnek tartom, ha kapok is érte valamit.
Fordította:
Júszef el-Kudszi – Kuruc.info

Izrael, a "Mindent Látó Szem" mezejében.

 

 

Sokan félreértik azt amikor a cionista világuralomra való törekvésről beszélünk, mert ők úgy hiszik, hogy ez a terv a zsidók egészére vonatkozik, pedig egyáltalán nem. A cionisták azok a személyek, akik a zsidó világ mögött állnak és a zsidókat pajzsként használva ügyködnek a világban és amikor valaki le akarja őket leplezni és rájuk mutat, hogy valójában ők a világot fenyegető terroristái, akkor antiszemitának bélyegzik azt. Izrael egy ál-álam és a Vörös pajzsos Rothschild famili támogatásával jött létre, hogy konfliktust lehessen szítani a térségben; hogy a világ államait felsorakoztassák mögé, hisz ki ne akarná támogatni egy majdnem kiirtott népet; valamint ha Izrael beteljesítette azt, amiért valójában létrhozatott, fel is lehet áldozni a zsidóságot, nőket, gyerekeket, férfiakat, akiknek közük sincs az egészhez. 

 

 

A felszámolás pedig egy muzulmán világ elleni háború alkalmával lehetségessé is válhat. Ez le van írva Albert Pike három világháborús tervében, hogy a cionisták szorgalmazta világot és a muzulmán világot össze lehet ugrasztani, ezzel mind a két vallást is el lehet törölni -örökre. Hát nem aranyos? Luciferi világuralmat akarnak és tervük lassan a végéhez közeledik, s nem árt ha felkészülünk rá.

A Cionista Démoni Elit  Zsodók ártatlan embereit, felakarják használni arra, hogy igazoljanak egy muzulmánok elleni háború szükségességét, mert már megint bántják őket, és ez az amiért Izraelt létrehozták -eltörölni a polaritásokat. Az Elitet nem érdekli az emberek. Ugyan ők szorgalmazták a zsidó államot, de egyáltalán nem zsidók sőt ateisták és hogy megkaparintsák a világ irányítását mind a két partot elpusztítják. Nem a zsidókra kell haragudni, hanem a cionokra, akik állarcba bújva terrorizálják a világot. USA és Izrael a világ elleni terrorhálózatoknak ad otthont.  E két állam nyomában csak pusztulás és nyomor jár. Ahol megjelenek, ott a halál biztosan aratni fog! (itt sem a lakosokra gondolok, hanem az elitjeire).

Magyarország is Elitista (idejött látogatóba az izraeli vice president. Vajon miről beszélgethettek Bajnaival?) Felszámolják Izraelt, mert már nem kell. A zsidó népet pedig más népek leigázására használják, végül azokat is megszüntetik. Vedd észre: az Elitnek nincs hazája, népe. Sehová sem tartozik, csak magának él! Hányan lehetnek? Néhány százan? Övéké a világ és azt csinálják amit akarnak, azt mesélnek nekünk amit akarnak! Lucifer az ő Istenük!

A hagyományos államok legfontosabb feladata ma már a globális szervezetek legitimációja, ezek döntéseinek regionális végrehajtása és a helyi közigazgatás.
Az új világrend tehát elitista lesz, mert a Hálózat nem bízik a nép uralmában "a népért a nép által", mint azt Lincoln akarta. A Hálózat a könnyebb utat választja: a társadalom tudatának a manipulációját a médiák által.”

Dr. Drábik János: Ez a törekvés burkoltan, de cionista fasizmus! Miért?
Nézzük a fasizmus lexikon szerinti értelmezését:
,,A finánctőke legreakciósabb, soviniszta, imperialista elemeinek nyílt terrorista diktatúrája, amelyet erőszakos terjeszkedés, faji gyűlölet, szítása jellemez.”
1. A Bilderberg csoport a finánctőke vezetőiből áll, mint a Világbank elnök, Paul Wolfowitz.
2. A csoport által bevezetett neoliberalizmus reakciós, hiszen mindenkit a földbe döngöl, aki nem engedelmeskedik neki: lásd. az EU esetét.
3. Ez a hatalom soviniszta is, mert más népek leigázására tör: a magyarság (de ugyanígy a kurdok, csecsenek, vagy a palesztinok)  XX.-ik és XXI.-ik századi irtását ölbe tett kézzel nézi, sőt az irtóikat támogatja!
4. Ez a hatalom imperialista, hiszen világuralomra tör. Ma már alig van kormány a Földön, amelyik nem a Világbank, és a Bilderberg-csoport parancsai szerint dolgozik.
5. Ez a hatalom terrort alkalmaz a vele szembeszegülőkkel: gazdasági embargó, egyéb zsarolás, katonai fenyegetés, stb. Lásd Thatcher eltávolítása, Carrol Quigley szakmai ellehetetlenítése, a chilei tüntetők bebörtönzése, vagy a legutóbbi budapesti 2006 októberében történt véres tömegveretés.
6. Ez a hatalom diktatúrát alakít ki, mert más módon nem tudná a terveit véghezvinni. Lásd Bush totálisan ellenőrzött állama, vagy Gyurcsány ,,Új Magyarországa”, ahol már verset is koboztak el, tehát aki nem akarja beszélni, vallani az ,,újbeszélt” (Orwell 1984 című regényében a totális állam nyelve, amely a gondolkozást is megszabja), az megjárja!
7. Erőszakosan terjeszkedik: erre a legjobb példa Irak ,,felszabadítása”, és ,,demokráciává alakítása”, annak népének a megkérdezése nélkül.
8. És végül a faji gyűlöletet is szítják, a következő rafinált módon: arra ösztönzik az embereket, hogy mindenkit közösítsenek ki, aki nacionalista, antiszemita, fasiszta, neonáci, stb. Ez eddig rendben is lenne, de mit gondolnak Olvasóim, ki mondja meg, hogy ki a felsoroltak tagja? Természetesen a balliberálisok, mint Wolfowitz, Almunia, Gyurcsány, Bush és társaik. Itthon a Népszava újságírói, és az MSZP-SZDSZ politikusai. Valójában a leantiszemitázott, leszarmagyarozott tiltakozók a saját nemzeti érdekeiket, és kultúrájukat védik, a  mindenkit kozmopolitává kollektivizáló neoliberalistáktól.
Larousse Enciklopédia.


És, hogy miért cionista ez a fasizmus?

 

Azért mert az élén az izraelita világuralomra törő izraeliták állnak. Ez a folyamat mára már annyira előrehaladott állapotban van, hogy az egykor független amerikai nemzet vezetése is az ő akaratuk előtt hajlong, és  a Fehér házon, valamint a szenátuson keresztül az ő, cionista világuralmi törekvéseiknek lett a kiszolgáló eszköze. John J. Mearsheimer (Chicago Egyetem) és Sephen M. Walt (Harvard Egyetem) The Israel Lobby and U.S. Foreign Policy című könyvében azt állítja: a Bush-kormány nemzeti érdekeit félretéve, Izrael érdekéből indította meg a háborút Irak ellen, amely kizárólag Izraelre nézve jelentett veszélyt.
Ezt a cionista fasizmust vitte filmre a jeles, nem régen elhunyt filmrendező, Aaron Russo a ,,Freedom To Fascism” című, nagy port, és széleskörű nemzeti ellenállást kiváltó dokumentum filmjében.

Ezért merte nyíltan kijelenteni a Római Klub alapítója Aurellio Peccei 1982 márciusában, Párizsban:
,,Az emberek olyanok, minta rovarok. Túlságosan szaporák: megérett az idő, hogy a nemzet koncepcióját, amely gátat jelent a világkultúra útjában, próbára tegyük.”
A ,,világkultúra” kifejezés alatt persze a világuralmat kell érteni. A ,,nemzet” ,,próbára” tevése pedig a nemzet felszámolását jelenti a neoliberális szótárban.

Ezért tudta bizonyossággal állítani Simon Peresz október 10-én Tel-Avivban, hogy:

„Manapság gyarmatok létesítése és hadsereg bevetése nélkül is lehet birodalmakat alapítani. Nézzék meg, mekkora birodalmat épített ki magának rendőrség és katonaság nélkül Bill Gates, s azt is láthatják, hogy micsoda ereje van neki. A kormányok ezzel szemben nem képesek realizálni az erejüket, van költségvetésük, de nincs pénzük. A kormányok tehát képtelenek az eredményes működésre, de a cégeket nem kötik gúzsba a korlátozások”,   „Izraeli üzletemberek befektetnek az egész világon. Izraelnek precedens nélküli gazdasági sikerei vannak, mostanra kivívtuk gazdasági függetlenségünket, fölvásároljuk Manhattant, Lengyelországot és Magyarországot”, mondta Simon Peresz izraeli államelnök.

network.hu

Kép csak újság azonosító

 

IZRAELI demokrácia szerint jogos MEGÖLÉSE AZ AMERIKAI BÉKE-AKTIVISTÁNAK

SZEPTEMBER 5, 2012  
 
Izraeli Court Whitewashes megölése az amerikai béke-aktivista

A Talmud, a zsidó szent könyv, indokolja a megölése nem-zsidóknak, akik zavarják bűncselekményekkel a zsidókat

By Ralph Forbes

 

 

 

 

Rachel Corrie , a fiatal amerikai lány, "tegye magát egy veszélyes helyzetet", így az ő hibája volt, hogy  ő zúzott halálra egy páncélozott izraeli D9 buldózer március 17, 2003. Kisasszony Corrie megmenthette volna magát, ha ő nem tiltakozott bontása miatt  egy palesztin család otthonába és kiköltözött a a veszélyes zónából ", mint bármely értelmes ember tette volna."

 

Legalábbis ezt mondta az izraeli bíró Oded Gershon, a Haifa kerületi bíróság, ahogy érzéketlenül dobta ki az beperelte Cindy és Craig Corrie , a gyászoló szülők a Rachel Corrie "utolsó lehetőségként, hogy a jog érvényesülése" a horror, főleg 1 olyan szép, mint a kisasszony Corrie esetében. Tehát, hogy a bíróság, Miss Corrie család csak azt állította, egy szimbolikus kártérités értékű mintegy negyedét Izrael-in kártérítést és jogvédelmi a jogellenes, szándékos leölés Miss Corrie az izraeli hadsereg által.

A 62-oldal döntéshozatal iránti kérelem figyelmen kívül hagyva az amerikai és a brit szemtanúk, akik látták a brutális gyilkosságot. Úgy nézte, horror, mint a buldózer driver, a jóváhagyó szeme izraeli katona a páncélozott személyi fuvarozók, futott át rajta, aztán felkapta a még mindig lélegzik kisasszony Corrie-ben a vödör a föld mozgató, majd dobta be a földre, és futott rajta még két alkalommal.

Hasonlóképpen, az a tény, hogy más békeaktivistákat alig tudnak elmenekülni az életükkel volt, amikor majdnem fut le izraeli buldózerek működő a területen nem volt szükség. Nem volt az a tény, hogy a kisasszony Corrie célirányos volt, rutinszerűen az izraeli mesterlövészek fegyvere által. Vagy, hogy a "gyors egymásutánban, az izraeli csapatok lőtték még három külföldi civilek. . . ".

 

Április 5- 2003, Brian Avery, egy 24 éves amerikai volt, lelőtték az arcát egy izraeli orvlövész. Május 2, 2003, James Miller, egy 35 éves brit filmezés egy HBO dokumentumfilm, lelőtték a nyak és megölt sétálva alatt fehér zászló felé egy izraeli páncélozott szállító. On január 13, 2004, egy golyó tüzelt egy izraeli katona letépte a hátsó 21 éves Tom Hurndall koponyáját, ahogy lehajolt , hogy két palesztin lány a biztonságba helyezze.

 

Az izraeli bíróság kimondta, hogy Miss Corrie halála nem okozott a gondatlanság az izraeli állam vagy hadsereg, illetve a járművezető a katonai bulldózer. Még amerikai nagykövet Izrael Daniel Shapiro elmondta Izrael vizsgálatot a halál Rachel volt, hogy "nem elég hiteles." A hadsereg vizsgálata volt, hogy "gondatlan és silány."

A Corrie család volt, hogy "mélyen elszomorított és mélyen zaklatott "az uralkodó. Az izraeli állam a "jómódú rendszer", hogy megvédje a katonák, és biztosítsanak számukra mentességet mondta Cindy Corrie.

"Ez a döntés egy újabb példa arra, hogy a büntetlenség úrrá lett az elszámoltathatóság és a méltányosság. Rachel Corrie ölték meg, míg a nem erőszakos tiltakozó home rombolások és az igazságtalanság ellen, " mondta az Corries ügyvédje.

 

Senki sem említette, hogy a Talmud, a zsidó szent könyv, indokolja a megölése nem-zsidók, akik zavarják a bűncselekmények zsidókat. ? 


network.hu


 NEM TILTAKOZOTT EZEN SÚLYOS JOGSÉRTÉS MIATT. NEM TILTAKOZOTT AZ AMERIKAI ÁLLAMPOLGÁR HALÁLA MIATT. EZEK MILYEN DEMOKRÁCIA KÉPET KÉPVISELNEK? A MSZP-LMP-DK-FIDESZ-KDNP Mazsihisz POLITIKAI KOMMANDÓ SEM TILTAKOZOTT A BULDÓZER GYILKOS MIATT. SEM AKKOR SEM MOST A NEVETSÉGES IZRAELI BÍRÓSÁGI ÍTÉLET MIATT.

Palesztin hírszerzés: Bizonyíték van arra, hogy Sharon gyilkoltatta meg Arafatot
2012. november 28. 16:39
Hunhír.info

A Sky News-Arábia elnevezésű hírcsatornának nyilatkozva Tawfik al-Tirawi a palesztin hírszerzés volt vezetője közölte: bizonyíték van arra, hogy a korábbi izraeli miniszterelnök, Ariel Sharon rendelte el a Palesztin Felszabadítási Szervezet néhai vezetője, Jasszer Arafat meggyilkolását.

 

Kihantolták mauzóleumából tegnap Jasszer Arafat néhai palesztin vezető földi maradványait, hogy nemzetközi igazságügyi szakértők megállapíthassák, mérgezés áldozata lett-e vagy sem.

A maradványokat egy közeli mecsetbe szállították, ahol palesztin orvosok mintákat vettek a csontokból. Az iszlám törvényei szerint muzulmán ember maradványait csak muzulmán hitűek érinthetik.

Az exhumálásra a ciszjordániai városba érkeztek francia, svájci és orosz szakértők is, akik megkapják, majd hazájukban megvizsgálják a mintákat. A maradványokat még tegnap visszatemették.

A néhai palesztin vezető halálának okát azért vizsgálják, mert egy svájci intézet szakértői rendkívül mérgező, halált okozó radioaktív anyagot, polónium 210-et találtak egy ruhadarabon, amely állítólag az övé volt.

Arafat 2004 novemberében halt meg egy franciaországi kórházban, egy hónappal azután, hogy hirtelen megbetegedett. Noha halálának közvetlen oka az orvosi dokumentumok szerint agyvérzés volt, pontosan soha nem derült ki, miért kellett kórházba szállítani. Az arab világban sokan úgy gondolják, hogy Izrael mérgeztette meg a palesztin vezetőt, a vádakat azonban Izrael tagadja.

Katonai embargót követelnek Izrael ellen Nobel-békedíjasok
2012. november 29. 08:12
Hunhír.info

Nobel Béke-díjasok, kiemelkedő művészek és aktivisták a nemzetközi katonai embargó bevezetését követelték Izrael ellen a szerdán nyilvánosságra hozott nyílt levelükben.

Az 52 aláíró, köztük a híres amerikai egyetemi tanári Noam Chomsky, az ír Nobel-békedíjas Mairead Maguire szerint az Egyesült Államok és az Európai Unió emberiség elleni bűnt követ el azzal, hogy fegyverrel látja el Izraelt.

A nyílt levél aláírói azzal vádolták a cionista rezsimet, hogy évtizedek óta megsérti a nemzetközi jogot, illetve a palesztinok emberi jogait, ezért várják el a nemzetközi fellépést, az átfogó katonai embargó bevezetését Izrael ellen éppen úgy, mint ez korábban az apartheid Dél-Afrika esetében is megtörtént.

Katonai embargót követelnek Izrael ellen Nobel-békedíjasok
2012. november 29. 08:12
Hunhír.info

Nobel Béke-díjasok, kiemelkedő művészek és aktivisták a nemzetközi katonai embargó bevezetését követelték Izrael ellen a szerdán nyilvánosságra hozott nyílt levelükben.

Az 52 aláíró, köztük a híres amerikai egyetemi tanári Noam Chomsky, az ír Nobel-békedíjas Mairead Maguire szerint az Egyesült Államok és az Európai Unió emberiség elleni bűnt követ el azzal, hogy fegyverrel látja el Izraelt.

A nyílt levél aláírói azzal vádolták a cionista rezsimet, hogy évtizedek óta megsérti a nemzetközi jogot, illetve a palesztinok emberi jogait, ezért várják el a nemzetközi fellépést, az átfogó katonai embargó bevezetését Izrael ellen éppen úgy, mint ez korábban az apartheid Dél-Afrika esetében is megtörtént.

Menekülnek a keresztény zsidók, megkezdődött a zsidók kirajzása Dél-Izraelből
2012. november 29. 09:04
Hunhír.info

Csődöt mondott az Izraeli hadsereg!

 

Atallah Abu al-Sabah Hamasz miniszter csütörtökön megjelent nyilatkozata szerint több ezer, magát és családját veszélyben érző zsidó hagyta Dél-Izraelt az elmúlt napokban. A miniszter szerint rohamosan emelkedik a kirajzó keresztény zsidók száma abban az esetben, ha egy újabb háború tör ki a palesztin ellenállás és a cionista rezsim között.

A palesztin miniszter szerint Tel- Aviv rövid távú támadásokat indíthat csak a Gázai övezet ellen, mert a novemberi háború bebizonyította, hogy hosszabb távú, elhúzódó háborúra már nem képes a palesztinok ellen.

Az USA atombombát akart robbantani a Holdon

Az Egyesült Államok atombombát tervezett robbantani a Holdon a Szovjetunióval folytatott kíméletlen fegyverkezési versenyben az 50-es években. Az űr meghódításában akkor lemaradt Amerika a projektet, amely egészen konkrét formát öltött, végül levette a napirendről - írták a CNN biztonságpolitikai szakírói.

 

 

Az amerikai hírtévé birtokába jutott az A-119-es jelzésű több évtizeddel ezelőtti szupertitkos projekt dokumentációja, amely a Holdkutatási repülések tanulmánya címet viselte. Az ártatlannak tűnő elnevezés mögött egy az amerikai légierő által megrendelt tervjavaslat rejlett, amely azt taglalta, hogyan végezhetne Amerika atomrobbantást a Holdon?

Az ötlet 1958-ban fogant meg, abban az időszakban, amikor a világ két katonai szuperhatalma, az Egyesült Államok és a Szovjetunió nukleáris fegyverkezési hajszát folytatott egymással. Úgy tűnt, hogy ez a versengés évtizedekig elhúzódhat, és a két ország az atomháború küszöbére sodródik.

Az Egyesült Államok jelentős hátrányba került a Szovjetunióval szemben az űr meghódításában: a szovjetek 1957-ben felbocsátották a Szputnyik-1-et, az első műholdat. Az űreszköz világűrbe juttatásával megkezdődött az űrkorszak. Amerikának valami igazán nagy dobásra volt szüksége, hogy behozza lemaradását.

Ez a nagy dobás egyes elképzelések szerint egy atomrobbantás lett volna a Holdon. Ezáltal az Egyesült Államok újfent bizonyította volna elrettentő erejét úgy, hogy elkerülhető lett volna egy pusztító hatású robbantás a Földön - idézte fel az akkori megfontolásokat Leonard Reiffel, akit a projekt vezetőjévé jelöltek ki.

A most 85 éves fizikus chicagói otthonában a CNN-nek elmondta, hogy 1959-ben jelentést készített a Holdra tervezett atomrobbantásról. Akkori beszámolója szerint ezt a lépést tudományos, katonai és politikai érvek egyaránt indokolták.

Az atomrobbantás katonai következményei ijesztőek voltak. Reiffel jelentése szerint ez lett volna az első lépés az atomfegyverek űrbe telepítése felé vezető úton. A fizikus a CNN-nek kifejtette, katonai körökben akkoriban komolyan felmerült annak a lehetősége, hogy katonai eszközöket telepítsenek a Holdra. Egyebek mellett felvetődött, hogy atomfegyver-felbocsátó helyeket építsenek a Föld kísérőjére. Katonai stratégák úgy érveltek, hogy egy atomháború esetén, ha esetleg a Szovjetunió mérné az első csapást az Egyesült Államokra, megsemmisítve a válaszcsapás lehetőségét, akkor Washington a Holdról indíthatna nukleáris ellentámadást.

Reiffel rettenetes forgatókönyveknek nevezte ezeket az elképzeléseket, és hozzátette, remélhetőleg örökre a tudományos fantasztikum szintjén maradnak.

A fizikus elmagyarázta: az alapkoncepció az volt, hogy egy interkontinentális ballisztikus rakétát bocsátottak volna fel egy meg nem nevezett helyről. A rakéta 386 ezer kilométert haladva érte volna el a Hold felszínét, és az atomtöltet a becsapódáskor robbant volna fel. A projekt szakértői egy ugyanakkora méretű bombát terveztek feljuttatni a Holdra, mint amekkora a Little Boy, az 1945-ben Hirosimára ledobott atombomba volt.

Reiffel cáfolta azokat az értékeléseket, amelyek szerint egy ilyen detonáció szétrobbantotta volna a Holdat. A fizikus szerint ezek teljességgel téves becslések: "szinte mikroszkopikus, lényegében még a Földről teleszkóppal sem látható robbanás lett volna". Kitért arra, hogy a terv kidolgozásában több nagyszerű koponya is részt vett, Reiffel csapatának tagja volt például egy energikus posztgraduális diák, Carl Sagan, akiből később a világ egyik legismertebb csillagásza lett.

Az A-119-es projekt megvalósításával végül felhagytak. A fizikus úgy fogalmazott: "nem akartuk összekavarni a Hold természetes radioaktivitását további, a Földről származó radioaktív sugárzással".

A CNN ehhez hozzáfűzte: a Holdon történő atomrobbantás kiötlői nem voltak biztosak a terv megvalósíthatóságában, és az amerikai közvélemény jelentős negatív reakciójától tartottak sikertelenség esetén. "A projektnek nyoma veszett a Pentagon aktái között" - állapította meg Leonard Reiffel, hozzátéve, hogy szerinte nem ez lett volna a megfelelő válasz a fegyverkezési versenyben. Az amerikai légierő a CNN megkeresésére nem volt hajlandó kommentálni az A-119-es projektet.

MTI - barikad.hu

Itt a cionista rezsim válasza az őket ért „sérelemre”: Bővítik a telepeket
2012. december 01. 08:55
Hunhír.info

A cionista rezsim pénteken pénteken bejelentette: rövidesen engedélyezi, hogy 3000 új lakást építsenek Kelet-Jeruzsálemben, illetve a ciszjordániai telepeken.

 

A cionisták így válaszolnak a nemzetközi szervezeteknek, hogy az ENSZ közgyűlése elsöprő többséggel megadta Palesztinának a tagságon kívüli megfigyelő státuszt.

A palesztinoknak nem lesz ugyan szavazati joguk az ENSZ-ben, de az új, magasabb státusuk lehetővé teszi számukra, hogy részt vegyenek a világszervezet több szakosított szervezete, a többi között a hágai Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) munkájába. És azt meg nem szeretné a megszámlálhatatlan háborús és emberiség-ellenes bűncselekményt elkövető cionista rezsim.

”Izrael menekülni fog a megszállt területekről” - De hova?

2012. december 01. 11:18
Hunhír.info

 

 

Isten áldja és segítse Palesztina népét!

 

 

A látó, gondolkodó és a haladó  világ üzenete!

Asszonyok, és gyermekek gyilkosainak, nem lesz kegyelem!

Atallah Abu al-Sabah Hamasz miniszter szerint ha megint kitör a háború a palesztin ellenállási mozgalom és a Tel Aviv-i rezsim között, az izraeliek menekülni fognak a megszállt területekről. A miniszter kijelentette: a palesztin ellenállást érzékelve az izraeli társadalom szerkezete darabokra hullott.

 

Atallah Abu al-Sabah kijelentette: a legutóbbi Gáza ellenes háború alatt a Hamasz által válaszként kilőtt rakéták és lövedékek elől izraeli polgárok ezrei menekültek északra. A miniszter összefoglalta:
Több, mint 160 palesztin, köztük nők és gyerekek vesztették életüket, és még 1,200 ember sérült meg a november 14 és 21 között végbevitt Gáza elleni izraeli támadásokban. Válaszadásként a palesztin ellenállás harcosai szünet nélkül lőttek rakétákat és lövegeket izraeli városokba, ezzel legalább öt izraelit öltek meg.


A Tel Aviv-i rezsim csak rövid ideig tartó támadásokat fog végrehajtani, mert képtelen egy
hosszú lejáratú,az ellenfél kifárasztását célzó háború viselésére- mondta Sabah,és úgy vélekedett:
A palesztin harcosok erős meggyőződéssel és jövőbe vetett hittel harcoltak, de az izraeli
katonákból hiányzott a lelkierő.A Hamasz miniszter köszönetét is kifejezte azoknak az országoknak, amelyek támogatták
az ellenállási mozgalmat a háború folyamán.”Gáza egyesítette a nemzetet és megszilárdította politikai egységét - fogalmazott a politikus.

Sabah idézte a Hamasz Politikai Irodája vezetőjének, Khaled Meshaal-nak azt a mondását is, hogy az ellenállás rövid időn belül el fog kezdődni Ciszjordániában is.

Meshaal korábban az ellenállás hiányát a megszállt Ciszjordániában a mindkét fél által rájuk erőszakolt biztonság-politikának tulajdonította, és nyomatékosította: hogy a Hamasz tűzszünetben való részvételét nem úgy kell értelmezni, hogy a mozgalom feladta volna a küzdelmet Palesztina felszabadításáért.

PressTV

Fordította: Magyar László - Hunhír.info - Ausztália

Sátáni gyilkosok!

Ezért utálja a világ Amerikát

Az amerikaiak által legyilkolt ártatlan  gyermekek
 
 
 
Nemcsak Izrael, hanem az USA lelkén is szárad...

Az amerikai hadsereg tengeri szállításokat végző parancsnoksága (Military Sealift Command, MSC) kb. 3000 tonna összsúlyú, a kísérő dokumentumok szerint "katonai alkatrészeket és muníciót" tartalmazó 325 db nagyméretű konténert pakol fel a görögországi Asztakosz kikötőben két teherszállító hajóra.

Egy német tengerhajózási cégtől bérelt hajókat jelenleg folyamatosan töltik a hadianyagos konténerekkel, várhatóan a jövő héten végeznek az első hajó berakodásával, és utána indul az izraeli Ashdod kikötőjébe. Az ehhez hasonló, civil cég bevonásával bonyolított katonai hadianyagszállítás nem teljesen szokatlan, de aránylag ritka az amerikai hadseregben, általában az Military Sealift Command a saját szállítóeszközeit veszi igénybe.
2007-es amerikai segély napi összege Izraelnek és a palesztinoknak

2007-es amerikai segély napi összege Izraelnek és a palesztinoknak
A tendert az MSC a nemzetközi megfigyelőket meglepve tavaly december végén, közvetlenül Izrael gázai terrorhadjárata előtt írta ki, az egyetlen feltétel az volt, hogy az első hajónak január 25-ig, a másodiknak január 31-ig kell Ashdod-ba érnie. A német teherhajók tengeren történő átkelését a Földközi-tengeren állomásozó amerikai hadihajók és az izraeli légierő közösen biztosítja.

A decemberi gázai izraeli invázió elindításához tavaly novemberben a zsidó állam az Egyesült Államoktól már kapott egy másik terven felüli hadiszállítmányt is: ekkor az amerikai katonai teherhajók 989 nagyméretű konténerben a kongresszus által pár nappal korábban megszavazott több száz GBU-39-es bunkertörő rakétát hajókaravánoztak át az amerikai haditengerészet Észak-Karolina állambeli Southport városának Military Ocean Terminal Sunny Point nevű katonai raktáraiból az izraeli Ashdod hadikikötőjébe.

Izrael egy titkos jegyzékben már 2008 szeptemberében arra kérte az amerikai kongresszus külügyi és hadügyi bizottságát, hogy a három hónap múlva tervezett gázai hadjáratához, az érvényben lévő szerződéseken felül adjon ezer darab GBU-39-es (más néven Small Diameter Bomb System, SDB) műholdakról irányított szárnyas rakétát. Az amerikai honatyák természetesen elfogadták a kérést, Bush elnök - a hírek szerint még aznap - aláírta, és az izraeli hadsereg ezekkel a frissen kapott ultramodern, navigációs rendszerrel ellátott nagy pontosságú rakétákkal kezdte lőni december 27.-én a világ legnagyobb nyitott koncentrációs táborába zárt gázai palesztin lakosságot.

A sebtében összedobott második gyorssegélyben az amerikai hadsereg a jelenleg folyó gázai szárazföldi tömeggyilkosságokhoz nyújt újabb katonai segítséget a zsidóknak.

2008-ban az Egyesült Államok naponta 6,8 millió dollár - egy év alatt összesen 2,48 milliárd dollár - értékben segítette a fajgyűlölő zsidó apartheid államot. A cikkben említett legutóbbi két amerikai hadiszállítás értéke ebben az összegben azonban nincsen benne, ezt extra ajándékként a mostani gázai izraeli tömeggyilkosságok elindításához kapta Izrael az amerikai adófizetőktől.

Egy tavalyi, izraeli-amerikai kormányközi megállapodásnak megfelelően, 2009-tól kezdődően már napi 7-7,2 millió dollárra emelkedő katonai segélyen felül, 10 év alatt még plusz 30 milliárd dollár értékű extra katonai segélyt kap a röhejes módon az Európai Unióba vágyó ázsiai zsidó terrorállam. Ezzel a következő évtizedben az USA-ból a világ egyetlen nyíltan rasszista országába irányuló fegyverszállítások összege - a biztosra vehető újabb arab-izraeli háborúk anyagi fedezetére átutalandó újabb és újabb extra gyorssegélyeken kívül, 2008-as dollár értéken számolva - várhatóan meghaladja az évi 5,5-6 milliárd dollárt.

Tavaly az Egyesült Államok (bevallottan) kb. 26 milliárd dollár osztott szét katonai, gazdasági és társadalomfejlesztési célokra a világban - a segélyek durván egy ötödét Izrael kapta. A külföldi segélyek összege a távozó Bush elnök hivatali ideje alatt 70 százalékkal nőtt. Valószínű, hogy az új Obama adminisztráció rövid időn belül 30-33 milliárd dollárnyira fogja ezt az összeget feltornászni.

A palesztinok, pontosabban a megszállt Nyugati partot igazgató Abbasz-féle szárny (a gázai Hamasz nem kapott egy centet sem) az Egyesült Államoktól napi 300 ezer dollár értékű, Izrael által ellenőrzött, zömében gazdasági segélyben részesült, de kaptak a rendfenntartáshoz szükséges könnyűfegyvereket és járműveket is. Tehát amíg az igazságosság jegyében Izrael naponta 6,8 millió dollárt, (amit teljes egészében a fegyverszállítások tettek ki) addig a palesztinok napi 0,3 millió dollár értékű, többségében gazdasági és társadalomfejlesztési célokra fordítható segélyt kaptak.
A 2008-as amerikai külföldi segélyek elosztása országok szerint

A 2008-as amerikai külföldi segélyek elosztása országok szerint
Az Izraelnek juttatott amerikai segély összege 2007-ben több mint 22-szer volt nagyobb, mint amit a palesztinok kaptak - és nem valószínű, hogy e téren a tavalyi évben történt valami változás.

(Jack Corn - Szent Korona Rádió)

2012-12-01. 16:31

Törökország: Erőteljesen kell reagálni a békefolyamatot romba döntő izraeli politikára 
 
,,,
A török külügyminiszter szombaton felszólította az arab országokat, hogy működjenek együtt Törökországgal a regionális válságok, mindenekelőtt a palesztin kérdés és a szíriai konfliktus megoldásában.
 
 
Ahmet Davutoglu az arab-török fórumon üdvözölte, hogy Palesztinát nem tag megfigyelői állammá minősítették át az ENSZ-ben, de figyelmeztetett: a nemzetközi közösség csak akkor "tesz eleget a palesztinokkal szembeni erkölcsi, jogi és politikai kötelezettségének, ha Palesztinát teljes jogú államként ismerik el".
"A nemzetközi közösség nem engedheti meg többé, hogy a jogot semmibe vevő bármely izraeli kormány felelőtlenül és a kompromisszum elutasításával veszélyeztesse a térség békéjét és stabilitását" – mondta a török diplomácia első embere, aki szerint eljött az ideje annak, hogy "erőteljesen reagáljanak a békefolyamatot romba döntő izraeli politikára".
Egy magas rangú izraeli vezető pénteken közölte, hogy az izraeli kormány rövidesen engedélyezi 3000 új lakás építését Kelet-Jeruzsálemben, illetve a ciszjordániai telepeken.
A tanácskozáson, amelyen 21 arab ország képviselői, közöttük 12 külügyminiszter vett részt, Davutoglu úgy vélte: a szíriai rendszer "fegyveres milíciává" züllött, amely kegyetlenkedéssel próbál hatalmon maradni. Felszólította arab kollégáit, működjenek együtt a damaszkuszi rendszer által "a szíriai nép ellen elkövetett tömeggyilkosság" leállítása érdekében.
Nabíl al-Arabi, az Arab Liga főtitkára közölte, szerinte az együttműködésnek az izraeli megszállás beszüntetésére kell összpontosulnia.
Recep Tayyip Erdogan török kormányfő, aki ebéden fogadta az arab küldöttségeket, felhívta a figyelmet arra, hogy az ENSZ Közgyűlésében tartott szavazás eredménye ellenére Palesztina továbbra is megszállás alatt lévő ország. Felszólította a palesztinokat, egyesítsék erőiket, hogy megalakíthassák államukat Kelet-Jeruzsálem fővárossal.
A török és arab külügyminiszterek 2008 óta tartanak évente közös fórumot az együttműködés erősítése céljából.
(Cionista MTI korrigálva)

Hozzászólás a beszélgetéshez

RSS