Pro Hungaria Nemzeti Radikális Portál

"Élő forrás, égi láng, Szentlélek, égből szállj le ránk!"

Ezektől az ide-oda hajlongó, bármilyen segget kinyaló, Magyarországi magyarosított nevű, egykor még kommunista-liberális, ma már cionista kollaboráns  hitvány (kazár típusú) megélhetési,  magát "politikusnak" nevező söpredéktől semmit sem remélhet, sem a magyar nép, sem pedig az elszakított testvérrészeinken élő magyar testvéreink!

A LEGALJA.

A 2/3 -os  fidesz-kdnp bűnbanda    : KOMMUNISTÁK, KOMMUNISTÁK GYERMEKEI, CIGÁNYOK, ÉS A CIONISTA ZSIDÓK PÁRTJA!

A velejéig rohadt diktatórikus rezsim

Pósa Lajos:
Verje meg az Isten

Verje meg az Isten,
Veretlen ne hagyja,
Ki magyar létére
Magát megtagadja.

Szabadságunk fáját
Fosztja, – fosztogatja,
Leveleit, virágait
A viharnak adja.

Verje meg az Isten,
Nem egyszer, de százszor,
Ki magyar létére
Idegenhez pártol.

Ősi jussát önként
Idegennek dobja,
Kincseinket egy más fajnak
Kincstárába hordja.

Verje meg az Isten
Minden kis dolgába;
Ki magyar létére
Egy más faj szolgája,

Mást érez és mást mond
Talpnyaló nyelvével,
Háromszínű lobogónkat
Ronggyá tépi széjjel.

Verje meg az Isten
Ki a magyart bántja,
Ki magyar létére
Száz örvénybe rántja.

Verje meg, verje meg
Minden haragjával!
Júdásszerű két kezének
Tüzes ostorával!

 

Martonyi ismét sikeresen behatolt…

A Külügyminisztérium megdöbbenéssel értesült a Tel-Avivban történt robbantásos merényletről, amelyben többen megsérültek.
Magyarország elítéli a terrorizmus minden formáját, és azt semmivel sem tartja igazolhatónak. A Külügyminisztérium együttérzéséről biztosítja a felrobbantott buszon megsérülteket, és mielőbbi gyógyulást kíván nekik. 


Martonyi elvtárs és kis csapata megdöbbent. Mondhatnánk aggódnak. De talán a legtalálóbb kifejezés mégis az, hogy a külügyminisztérium és így a magyar kormány nyelvvel ismét sikeresen behatolt Izrael végbelébe.

Így megy ez.

Semmit nem számít, hogy az elmúlt napok izraeli terrortámadásainak eddig mintegy 150 palesztin áldozata van, többségük civil, köztük legalább 41 gyermek. Nem számít, hogy a gázai sebesültek száma 1200 főre tehető, nem számít, hogy kórházak, iskolák, óvodák lettek szándékosan Izrael által lebombázva. Mindez nem számít. Martonyi Jánost csak és kizárólag annak 17 tel-avivinak a sorsa érdekli, akik megsérültek a buszon történt robbanásban.

Természetesen nem állítom azt, hogy azok a zsidók, akik ott voltak azon a járaton nem érdemelnek együttérzést, nem állítom azt, hogy az ő sérüléseik semmisek, mert nem azok. De az a fajta kettős megítélés, az a fajta gátlástalan megfelelni vágyás a zsidóknak, mint amit a külügyminisztérium művel, egész egyszerűen gyomorforgató.

A cionista kézben lévő fősodratú média ugyan elhallgatja a gázai övezetben elkövetett pusztítást, elhallgatja az ott élő palesztinok szenvedést és harcát a túlélésért, de azért jönnek hírek, jönnek felvételek arról, hogy mi történik a világ legnagyobb koncentrációs táborában.Nem hiszem, hogy a külügyminisztériumban nem láttak volna ilyen, vagy ehhez hasonló képeket, nem hiszem, hogy Martonyi ne tudná, hogy mi folyik ”izraeli önvédelem” címszóval a Közel-Keleten, mert azt egy egyszerű halandó is tudja, aki nem csak a kereskedelmi csatornákon keresztül követi az eseményeket. Ezért aztán egy ilyen, csak a zsidókért aggódó közlemény mindamellett, hogy hányingerkeltő nem más, mint aljas bűnpártolás.

Magyarország kormánya és a többi cionista befolyás alatt álló ország vezetése azt próbálja elhitetni az emberekkel, hogy Izraelnek, mint ahogy minden államnak joga megvédenie magát, mert melyik állam tűrné el, ha területét rakétával lőnék? Azonban azt a kérdés egyik sem teszi fel, hogy vajon a világon melyik állam tűrné el, ha évtizedeken át megszállnák, majd blokád alá helyeznék, majd néhány évente „visszalőjük őket a középkorba” alapon lebombáznák? De azt sem említi meg egyik felvilágosult és mélyen demokratikus politikai vezető sem, hogy a gázaiak most is azért kezdték el Izraelt lőni, mert november 8-án a zsidó hadsereg megölt egy gázai kisgyereket.

De ezek a kérdések nem számítanak. A cionista propaganda dübörög tovább.

Egy megszállásra, területrablásra szakosodott, állig felfegyverzett állam vádol egy lényegében fegyvertelen, kiszolgáltatott, megalázott, szülőföldjéről elűzött népcsoportot azzal, amit nap, mint nap ő maga követ el: terrorizmussal és népirtással.

És a fél világ asszisztál mindehhez.

A FIDESZ a liberálisok és a kommunisták házasságából született Likud-imádó szervezet, hisztek nekik?

Orbán Viktor: KISZ-titkár, majd egyházellenes ultraliberális

Orbán Győző: MSZMP párttitkár vad kommunista

Orbán Győzőné: MSZMP -KB tag vad kommunista
Stumpf István: Hazafias Népfront alelnöke
Szűrös Mátyás: MSZMP KB tagja, vad kommunista
Kövér László: KISZ-vezető, MSZMP-tag, kommunista káder család sarja, első munkahelye az MSZMP egyik kutatóintézete, majd vad egyházellenes ultraliberális vad kommunista
Rogán Antal: KISZ-vezető, majd antiklerikális ultraliberális

Íme egy lista volt párttag fideszes politikusokról és háttéremberekről, ami bizonyára még jócskán bővíthető:

Kövér László – MSZMP tag, a Központi Bizottsághoz tartozó társadalompolitikai intézet munkatársa, és a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) alelnöke (a másik alelnök Gyurcsány Ferenc volt)

Járai Zsigmond – MSZMP-tag

Matolcsy György – MSZMP-tag

Martonyi János – MSZMP-tag

Pintér Sándor – MSZMP-titkár

Schmitt Pál - az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban

Hoffmann Rózsa – MSZMP-tag

Mikola István – MSZMP-tag, a Hazafias Népfront alelnöke

Stumpf István – MSZMP tag, a Hazafias Népfront alelnöke

Fónagy János – MSZMP-tag

Vonza András – MSZMP-tag

Ligetvári Ferenc – MSZMP-tag

Chikán Attila – MSZMP-tag

Boros Imre – MSZMP-titkár

Turi-Kovács Béla – MSZMP-tag

Harrach Péter – MSZMP-tag

Orbán Győző: MSZMP párttitkár

Kerényi Imre – MSZMP alapszervezeti titkár

Pozsgay Imre – MSZMP PB-tag

Szűrös Mátyás – MSZMP KB-titkár

Boross Péter – MSZMP-tag

Orbán Győzőné: MSZMP-KB-tag

Balogh Gyula – MSZMP-tag

A Kommunista Ifjúsági Szövetség (KISZ) tisztségviselői voltak:

Orbán Viktor – gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár

Varga Mihály – KISZ-titkár

Rogán Antal – KISZ-titkár

Deutsch Tamás – KISZ-titkár

Kósa Lajos - KISZ-titkár

Megtekintések: 3218

Válaszoljon erre

Válasz erre a beszélgetésre

A cionista kézben lévő fősodratú média ugyan elhallgatja a gázai övezetben elkövetett pusztítást, elhallgatja az ott élő palesztinok szenvedést és harcát a túlélésért, de azért jönnek hírek, jönnek felvételek arról, hogy mi történik a világ legnagyobb koncentrációs táborában.

Milliárdok a kék ég narancsszínűre festésére

 

Új igények miatt két év alatt milliárdokat költött és költ kommunikációra a kormány. Nem ez az első százmilliós szerződés idén, amit hasonló célra fordítanak.

A kormányzati portálra nemrégiben felkerült a Miniszterelnökség 2012. évi közbeszerzési tervének II. számú módosítása, melyben kommunikációs célokra írnak ki közbeszerzési eljárást. A módosítás indoklásában ez áll: „Magyarország lakosságának tájékoztatása érdekében előre nem látható okokból és rendkívüli sürgősséggel médiakampány megindítása vált szükségessé”.

 

A módosítás miatt az MTI a hivatalhoz fordult és megtudta: az eljárást most év végén indítják meg, a szerződés időtartama 2014. május 31-ig szól. Az egyik, a szervezet kreatív feladatainak ellátásához kapcsolódó beszerzésre nettó 150 millió forint, a másik, médiavásárlásról szólóra nettó 550 millió forint áll rendelkezésre, a keretösszegtől mindkettő esetében plusz 90 százalék erejéig lehet eltérni - a kormány tehát pontosan nem ismert "új igények" miatt 700 milliót vagy akár 1,3 milliárd forintot fordít kommunikációra.

Az MTI-nek adott tájékoztatás alapján ezúttal nem egy konkrét cél indokolja a közbeszerzési terv módosítását, mint az IMF-EU megállapodással kapcsolatban október első felében rendelt médiakampány esetén, hanem a 2010 júniusa óta eltelt időszak hasonló jellegű beszerzéseinek visszamenőleges vizsgálata és a jövőben esetlegesen felmerülő kommunikációs tevékenység összevetése alapján vetődött fel az új igény.

Újabb kiadás a gazdasági konzultációra

Sokan feleslegesnek vélték a nyári gazdasági konzultációt is: a tizenhat, elsősorban munkahelyteremtéssel kapcsolatos kérdést tartalmazó gazdasági konzultáció kérdőíveit augusztus 20-ig küldhették vissza az állampolgárok. A visszaérkezett kérdőívek száma nagyjából 700 ezer volt.  

A konzultációra 976 millió forintot csoportosított át júniusban a kabinet, ám a kormány most újabb összegeket fordít rá. Néhány nappal ezelőtt bejelentették: azonnali hatállyal 44,3 millió forintot csoportosít át a kormány a gazdasági konzultáció eredményeiről való tájékoztatási feladatokra a rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból.

200 millióért magyaráztak az IMF-ről

A kormány legutóbb októberben kötött százmilliós szerződést kommunikációs feladatokra. A kormány oldalán közzétett szerződésből kiderült: az I.M.G. Inter Media Group Kft.-vel bruttó 200 millió forint értékben kötött szerződést a Miniszterelnökség, hogy ismertesse az állam és az IMF közti megállapodás részleteit.

Ennek folyományaképpen jelentek meg több országos napilapban kormányzati hirdetések a következő feliratokkal: „Nem engedünk az IMF-nek!", „Nem adjuk fel Magyarország függetlenségét”. „Mit várunk az IMF-től? Tiszteletet, bizalmat”. Egyes hirdetéseken az ingatlanadó bevezetését, a családi támogatások csökkentését és a nyugdíjak csökkentését tüntették fel az IMF követeléseként.

A szerződéshez csatolt leírás arra is választ ad, hogy miért volt szükség a kampányra. Orbán azt állította, hogy az IMF és az EU a nyugdíjak csökkentését, az szja emelését, az ingatlanadó bevezetését szeretné, ám ezeket a feltéteket ő elfogadhatatlannak nevezte. Később kiderült: az IMF követelései közt nem szerepeltek a fent említett pontok, ráadásul az origo.hu információi szerint a magyar kormány IMF-ellenes kampánya ellenérzéseket váltott ki a Valutaalapnál is, ezért csak akkor foglalkoznak Magyarországgal, ha gyökeres gazdaságpolitikai fordulatot látnak.

800 millióért, bulvárosan

Idén márciusban a kormányzati portál számolt be egy tárgyalásos közbeszerzési eljárás végeredményéről, mely értelmében szintén az I.M.G. Inter Media Group Kft. volt a győztes. A cég feladata a Miniszterelnökség integrált kommunikációs kampányaihoz kapcsolódó stratégiai tervezési, tanácsadási, kreatív tervezési, médiavásárlási és -gyártási, szervezési, produkciós, valamint telemarketing-feladatok ellátása.

Az I.M.G. média- és márkakommunikációs stratégia összeállítását, médiakampányok tervezését, rádióreklámok és reklámfilmek elkészítését kapta feladatul. Kiemelt feladatnak nevezték a bulvársajtó tudatos használatát és azt, hogy lehetőséget adjanak a visszacsatolásra, a kétirányú kommunikációra.

A szóhasználat kapcsán a Miniszterelnökség megjegyezte, a kormány arculatát erősítendő továbbra is alkalmazni kell „a már bejáratott, jobboldalhoz kötődő olyan kifejezéseket, mint a nemzet, haza, erkölcs, felelősség, józanész”.

A tájékoztatás szerint a kormányzati kommunikáció alapvető célja, hogy bemutassa: a kormány összefüggő döntések sorozatával tudatosan építi az erős, jól működő, nemzeti érdekeket képviselni és érvényesíteni képes Magyarországot.

A kormány 800 millió forintot fizetett a cégnek a feladat elvégzéséért.

Forrás: a barikad.hu összefoglalója alapján

sokkaljobb-kommentár: A Századvég (Stumpf István jelenlegi alkotmánybíró által alapított Fidesz-birodalom) évi három milliárd körül részesül az adóforintjainkból, és készíti a kormányzati igényeknek megfelelő közvélemény-kutatási és egyéb, nagy érdeklődésre számot tartó dokumentumokat. A kormányszóvivő is csépeli havi egymillióért az üres szalmát. Jöttek milliárdokért a szintén „nagyon várt” miniszterelnöki körlevelek, amelyek felbontatlanul landoltak általában a kukába. A békemenetek is felemésztettek néhány milliárdot, valószínűleg közalapítványokon keresztüli elszámolásokkal. Nyomkövető kutya kell hozzá, ha valaki le akarja ellenőrizni. Lehetett vinni a molinót, miszerint NEM LESZÜNK GYARMAT, holott minden magyar ember tudja, hogy 1944 óta folyamatosan gyarmat vagyunk, hiszen maga az úgynevezett rendszerváltozás is úgy történt, ahogy a hétpróbások megrendelték, a népet abból is sikerült kihagyni. Akárcsak a 2010-es alkotmányozásból, amelyből „sikerült” kihagyni a termőföldet, a vízbázist, a társadalombiztosítást és a nyugdíjat.

Ami be lett betonozva az alkotmányba, vagy alaptörvénybe, az a hatalomnak és holdudvarának, valamint a gazdag haveroknak oly kedves egykulcsos adó. Átlag havi 200 ezer forinttal jártak jól, akkora jövedelemmel, amekkoráról a magyar nép egyszerű gyermekei álmodni sem merészelnek. Nekik havi 47 ezer forint is elég a megélhetésre – mondják ezt azok, akiknek napi 47 ezer forint, vagy még annál is több „jut” abból, amit az átlagemberektől elvonnak amiatt, mert értéket előállító termelő munka alig folyik az országban. Ami a szégyen kategóriájába tartozik: ezekre a jól járókra a megszorítások még mindig nem vonatkoznak! A vastagbőr nem akar kopni az arcukról!

Békéscsaba, 2012. november 22.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Nehéz feladat vár ránk! Bizakodással tölt el az a tudat, hogy mi magyarok nagy lehetőség előtt állunk, hiszen ma jóformán mindenki egyet akar Magyarországon: változást” – kezdi bevezetőjét Orbán. A Fidesz elnöke kudarcokkal telinek írja le az elmúlt nyolc év szocialista kormányzását és egy erős Magyarország ígéretét vázolja fel. Orbán szerint az elmúlt időszak politikája csalódást okozott, mert a kormányzati politikát egyre inkább magáncélok és üzleti érdekek határozták meg.” (Részlet az Orbán Viktorral 2010. március 12-én készült, az origo.hu-n megjelent interjúból) A szavak és a tettek a Fidesznél nincsenek köszönőviszonyban, mert még sohasem találkoztak!

A cionista idegenbérenc Fidesz szerint, nem antidemokratikus a választási regisztráció

 

 

 


A Fidesz szerint nem igaz az az állítás, hogy az előzetes választási regisztráció antidemokratikus lenne. Gulyás Gergely, a kormánypárt képviselője elmondta, a feltételezés azokra az országokra nézve is sértő, ahol működik a regisztráció intézménye.

Gulyás Gergely kiemelte, hogy 2014-től 199 fősre csökken a képviselő-testület létszáma, és bevezetik a teljes összeférhetetlenséget, vagyis nem lehet majd egyidejűleg képviselőként és polgármesterként is dolgozni, de a képviselőség mellett más egyéb állásokat sem lehet betölteni. A politikus elmondta, emiatt is szükség volt a választókerületek átalakulására, de amiatt is, hogy az alkotmánybíróság az aránytalanságok miatt megsemmisítette a korábbi választókerületi beosztást.

Gulyás Gergely elmondta, az új rendszer összességében kevesebb aktivitást vár majd el a választóktól. Ezt azzal magyarázta, hogy a választás egyfordulós lesz, megszűnik a számtalan visszaélésre lehetőséget adó ajánlószelvény-gyűjtés, a névjegyzékbevétel pedig önkéntessé válik.

Gulyás Gergely hozzátette, a regisztrációt az ügyfélkapun is megtehetik a választók, így szerinte az ügyfélkapu regisztrációk száma is megnő majd, ami más szempontból is hasznos. Kiemelte, hogy a regisztrációval a következő négy évben bármelyik választáson részt vehet az állampolgár.

A politikus visszautasította azokat a véleményeket, hogy a regisztráció antidemokratikus lenne.

Gulyás Gergely elmondta, úgy gondolja, a választási eljárási törvény nem ütközik nemzetközi jogi egyezményekbe, és az alaptörvényt sem sérti, de azt mondta, az Alkotmánybíróságnak lesz lehetősége arra, hogy megvizsgálja a jogszabályt.

InfoRádió

Több mint 72 millió forintból újul meg Devecser belvárosa az Új Széchenyi Terv keretein belül - közölte az önkormányzat kedden az MTI-vel.

 

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg, Devecser mintegy 16 százalékos önerőt biztosít a megvalósításához - írták. Tájékoztatásuk szerint a Petőfi tér a középkortól kezdve a település központja, mára azonban kezdi elveszíteni eredeti funkcióját, és közlekedési csomóponttá vált - áll a közleményben.

A tér rekonstrukciójának célja az eredeti köztéri funkciók visszaállítása és megerősítése, a várdomb tömegének kiszabadítása a tömör kerítés elbontásával, a zöldfelület megújításával. A projekt eredményeként elbontják a meglévő, rossz állapotú buszpályaudvart, és a helyén egy, a mai kornak megfelelő színvonalú park jön létre. A kastély előtti zöldterület megújulásával párhuzamosan egy szabadtéri vásár- és rendezvényteret alakítanak ki. 

Az önkormányzat közlése szerint minőségi utcabútorokat helyeznek ki; a munkálatokat a  családhoz közelálló Via-Vomito Kft. végzi. A projekt befejezése várhatóan 2013. augusztus 30.

Jeruzsálemért tüntet az MSZP és a Fidesz- KDNP

 

 

HAZA és NEMZETÁRULÓK!

 

 

, Antimagyarizmus :: 2012-11-30. 16:49

Bölcskeivel és zsidókkal gyújt gyertyát 15 % zsebbe Kóser Lajkó az izraeli-magyar állampolgárok "zaklatása" ellen
 
 
 
Pénteken este 18 órától gyertyagyújtással tiltakoznak a történelmi egyházak, a zsidók és az önkormányzat vezetői "a hazai közéletben és már a parlamentben is megdöbbentő módon hangot kapott rasszizmus és gyűlöletkeltés ellen".
 
 
Az eseményen – melynek szónoka Bölcskei Gusztáv, a Tiszántúli Református Egyházkerület püspöke – részt vesz Bosák Nándor, a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye püspöke, Horovitz Tamás, a Debreceni Zsidó Hitközség elnöke, valamint Kósa Lajos, Debrecen polgármestere.
A gyertyagyújtást a Nagytemplom előtt tartják.
(Mazsihisz nyomán)


Komlón és Pécsett is betiltotta a kettős keresztet a cionista zsidóbérenc, gyermekgyilkosságokban bűnrészes Fidesz-KDNP

A Jobbik mély megdöbbenéssel fogadta a hírt, miszerint Komlón idén is, de Pécsett először tiltotta meg a Fidesz – KDNP vezette önkormányzat a kettős kereszt felállítását - írja Németh Zsolt közleményében.  A szokatlan, keresztényietlen és hazafiatlan tett után az ezt megszavazó képviselők talán a magyar címerből is száműznék a számukra gyűlölt szimbólumot - írja.

 

Az elmúlt hét eseményeiből tisztán látszik, hogy valójában kik képviselik a magyarság érdekeit, és kik idomulnak a különböző elvárásokhoz - mutat rá a jobbikos képviselő, és hozzáteszi: sajnálatos, hogy ez Pécsett is már így működik.

Ebből kifolyólag Németh Zsolt ezúton is tájékoztat mindenkit, hogy a december 2-ára tervezett adventi kettős keresztállítás Pécsett sajnos elmarad. 

barikad.hu

Csak a Fideszes képviselő utcájában aszfaltoztak

2012-12-01 05:19:00
 
 
Zsiga Marcell miskolci alpolgármester új házánál dolgoztak a gépek: új aszfaltszőnyegen gurulhat hazáig.

 

MISKOLC - Vadonatúj aszfaltutat hozott a Mikulás az alpolgármesternek. A kettős költségtérítéséről és a „havi 47 ezer forintból meg lehet élni" kijelentéséről elhíresült fideszes honatya, Zsiga Marcell nemrég vett egy családi házat a Miskolc Rózsadombjának számító Miskolctapolcán. A festői környezetben lévő ingatlannal egy gond volt csupán: rossz minőségű volt az utcájának az útburkolata.

Ezen azonban viharos gyorsasággal segítettek. Hétfőn felvonultak a munkagépek, és a munkások péntekre  tükörsima aszfaltfelületet varázsoltak mintegy száz méter hosszú szakaszon. Sőt a csapadékelvezető árkot is kialakítottak az út mellett. A Blikk úgy tudja, a beruházás nagyjából 7 millió forintjába került az önkormányzatnak.

Roham tempó. A munkások és a munkagépek a hét elején álltak neki az útfelújításnak, s már be is fejezték a munkát.

Zsiga Marcell Miskolc városának alpolgármestere is egyben, így vélhetően túl nagy meglepetést nem okozott számára az útfelújítás. Üröm az örömben, hogy csak Zsiga szomszédai örülhetnek maradéktalanul a felújításnak, mivel csak az utca alsó felén újították fel a burkolatot, a felső részéhez hozzá sem nyúltak.

– Megkérdeztük a melósokat, hogy a másik felét is leaszfaltozzák-e, azt felelték, hogy nem. Azzal magyarázták, hogy ide költözött egy politikus, s vélhetően azért kellett megcsinálniuk ezt a szakaszt – háborogtak a távolabbi szomszédok. Kiss Sámul (87) is értetlenül állt a kapujában.

Hoppon maradt. Kiss Sámuelhez már ne ért el az új út. „Azt mondták, hogy egy góré miatt aszfaltoznak” – háborgott
Zsiga Marcell

– Nagyon meglepődtünk, amikor megláttuk a gépeket, ám aztán hiába vártuk, hogy ideérjenek, az első kereszteződésnél végleg leálltak – panaszkodott.

A beruházás információnk szerint nem szerepelt a város idei költségvetésében. Megkérdeztük a polgármesteri hivatalt, hogy miért pont ezt az útszakaszt újították fel, amikor a környéken ennél sokkal rosszabb állapotú, földutakat is találtunk.

–  A 2010-es árvízkor elöntött öt utcát újítottuk fel a költségvetés el nem költött forrásaiból - válaszolták.

Kerestük Zsiga Marcellt, hogy nem érzi-e visszásnak, hogy pont az új háza előtt csinálják meg az útburkolatot. Mobilját a titkárnője vette fel, és hiába hagytunk üzenetet, hogy hívjon vissza minket, nem reagált.

Kozák Dániel

Havi 116 ezer forint a honatyák lakbérpótléka

Antimagyarizmus:: 2012-12-01. 07:25

Rogán szerint nem az izraeli állampolgároknak, hanem Gyöngyösinek nincs helye a parlamentben
 
 
Rogán Antal szerint szerencsére jól működik Magyarország immunrendszere, őszintén reménykedett az IMF-megállapodásban, nem akar jegybankelnök lenni, és nem értene egyet azzal, hogy Simor András maradjon az MNB elnöke, fejtette ki a Fidesz frakcióvezetője a szombati Népszabadságnak adott interjúban.
 
 
"Amikor valaki nyíltan megtámadja zsidó honfitársainkat a parlamentben, akkor félre kell tenni a megosztottságot, félre kell tenni a jogos vitákat a politikai oldalak között. Ilyenkor közösen kell megszólalni" - mondta Rogán Antal a vasárnapi Kossuth téri demonstráción való részvételéről szólva. A frakcióvezető szerint Magyarország (értsd: a zsidók) immunrendszere szerencsére jól működik.
Arra a kérdésre, hogy szerinte Gyöngyösi Mártonnak le kell-e mondania mandátumáról, azt válaszolta: személyes meggyőződése, hogy aki ilyet mond, annak nincs helye a parlamentben, de a mandátumát a választóktól kapta, csak ők vehetik el tőle.
A frakcióvezető azt mondta: őszintén reménykedett az IMF-megállapodásban, s azt gondolja, még ma is lenne erre érdemi lehetőség. Mint elmondta, mindvégig egy vitapontot látott az IMF-delegáció és a magyar kormány között, ami kézzelfogható és tapintható, a bankadót. "Az IMF szerint nem kell bankadó, szerintünk bankadó nélkül nem lehet kezelni az államadósságot" - mondta. A kormány Rogán szerint nem a török, hanem a magyar kártyát játszotta ki: azt mondta, szeretne IMF-megállapodást, de nem akármilyen áron.
(MTI nyomán)

Zsiga Marcell új házához felújított út jár

zsiga.jpg

Mondjátok meg őszintén, az ország több ezer alpolgármestere közül hánynak a nevét ismerjük? Még lehet, a saját lakóhelyünknek sem! De itt van ez a tejfelesképű Zsiga Marcell, Miskolc második számú ura, ő képes volt a nevét országosan ismertté tenni nulla azaz negyvenhétezer forintból.

Elfelejtette
, hogy két helyről kap költségtérítést.
Majd a szemét RTL Híradó a manipulatív kérdéseivel úgy sarokba szorította, hogy kicsúszott a száján, hogy meg lehet élni 47 ezer forintból. 

Marcell amúgy nagyon igyekezett, hogy ne lógjon ki a csapatból: 2005-ben diplomázott le jogból, egyből Fidelitas alelnök, 2006-tól Miskolci Közgyűlés, 2010-től már alpolgármester és országgyűlési képviselő. 33 évesen nagyon bírja a kettős terhelést, összesen amúgy havi 1,7 millió csordogál neki.
Azért gyorsan átfutottam az önéletrajzát, hogy Zsiga mester hol mártózott meg a piacgazdaság és kapitalizmus mocskos világában és szerzett életre szóló tapasztalatot és tudást: természetesen sehol.

marcell.png
A Blikk szerint Zsiga Marcell új házat vett Miskolctapolcán (várjuk majd a friss vagyonnyilatkozatot januárban). A domboldalon fekvő ház pompás, csak egy probléma volt, az útburkolat nagyon rossz minőségű volt. Zsiga viszont nem szereti a kátyúkat, mondhatni hogy a kátyúk az ő nagy ellenségei, ezért Miskolctapolcán csoda történt, pedig még 3 hét van karácsonyig: hétfőn kivonultak az munkagépek, és péntekre le lett aszfaltozva az utca, csapadékelvezető árokkal, tokkal-vonóval. Természetesen az önkormányzat fizette a számlát.

Zsiga Marcell érezhette, hogy túl nagy ajándék lenne egy teljes új utca, csak azért, mert a Tekintélyes Kettesszámú Vezető odaköltözött, ezért csak az első kereszteződésig aszfaltozták le az utcát, az utca felső részéhez hozzá sem nyúltak. Így az utca minden lakója pontosan tudja, hogy melyik házba költözött a Alpolgármester és Képviselő Úr, mert odáig tükörsima az út, onnantól meg megy a rázkódás.

Amúgy ez csak gyerekcsíny, mi az a rongyos 7 millió közpénz, amibe ez került? 147 közmunkás bére? Ez semmiség. Épül-szépül Miskolctapolca is, ahogy ezt megígérték. Amúgy is, ezt ment az átkosban is, ez megy most is. Miért szegény Zsiga Marcellt kell kipécézni? 33 évesen csak azt csinálja, amit elles a párttársaitól. 

A legfaszább magyarázatot a polgármesteri hivatal adta, hogy miért ezt az utcát újították fel:
"A 2010-es árvízkor elöntött öt utcát újítottuk fel a költségvetés el nem költött forrásaiból."

Rettenetes nagy árvíz lehetett a domboldalon, 10 kilométerre a Sajótól.

Én amúgy IMF-EU-MSZP összeesküvést szimatolok, Lagarde asszony összefogott a helyi szocikkal, és az éj leple alatt leaszfaltozták a házáig az utcát, hogy szegény Marcellnek kelljen magyarázkodni!  
Nem engedünk a lejáratásnak!!!

árvíz.png

2_o_zsiga_marcell_utca2.jpg

új_út.jpg

Elcsatolt részek, Publicisztika :: 2012-12-03. 11:20

Még Kolozsváron is el lehet feledni Trianont? Igen, ha a Fidesz úgy kívánja
 
 
,,,
A kolozsvári Krónika című napilap is jónak látta egyet rúgni a Jobbikba. Ha indokolt, ám tegye - a baj "csak" az, hogy sem nem indokolt, sem nem logikus, amit írtak, a cikk pedig politikai megrendelésre született. Ismeretes: a lapot a tavaly - több más erdélyi sajtóorgánummal együtt - megvásárolta a Fidesz.
Zoom
Erdélyben is őket védi a Likud testvérpártja
"Az eddig úton-útfélen a nemzetféltő, a külhoni magyarok istápolója szerepében tetszelgő Jobbik gyakorlatilag a frissen honosult határon túliakat is megbízhatatlanként tüntette fel, azt sugallva, hogy egy román-magyar kettős állampolgár elsősorban Bukaresthez lojális. Jó lesz beleverni ebbe a jobbikosok orrát, amikor legközelebb ismét Erdélybe látogatnak" - fogalmaz Rostás Szabolcs, a narancsködben lelkét is elvesztő, Fidesz-propagandistává züllő Tőkés László üldözési mániás szekusozására hajazva.
Úgy látszik, még Kolozsváron is meg lehet feledkezni Trianonról, ha azt adják parancsba. Ugyanis egy mai román-magyar kettős állampolgár azért lett román állampolgár hajdanán, mert Bukarest aljas módon megszállta és magához csatolta a hazájának egy részét - s közel egy évszázadnak kellett eltelnie, mire a soha nem kért román állampolgárság mellé ismét felvehette a magyart is (amiben nem kis része volt a Jobbiknak, hiszen a Fidesz korábban nem akarta rendezni a kérdést, Németh Zsolt például még az utolsó előtti pillanatban is ellene kampányolt). Ha tehát az erdélyieken múlik, ők soha nem lettek volna kettős állampolgárok: bőven elé lett volna nekik a magyar is.
Alább olvasható a cikk, mely legalább annyira szégyenletes, mint Tőkés László közleménye, de legalább akaratlanul is rávilágít egy alapigazságra: ahogy az erdélyi magyarok Budapesthez lojálisak, hiszen magyarok, s a történelmi Magyarország része az ő hazájuk, úgy az izraeli állampolgársággal rendelkező zsidók Izraelhez, hiszen ez az állam minden zsidó hazája. Ők ráadásul nem kényszerrel kapták a második állampolgárságot, mint a magyarok, hanem önként vették fel - éppen azért, mert az ő szívük is a felvett állam felé húz, nem elég, vagy nem elég jó nekik a magyar. Akkor hát miről is beszélünk?...
Közösen a nácik ellen
 
A gyűlöletbeszéd ellen rendezett tegnapi budapesti tüntetésen olyasmi történt, ami az anyaországi politikai egymásnak feszülés ismeretében lehetetlennek tűnt: egy platformra terelte a liberális, a bal- és a jobboldal képviselőit.
 
Ez a példátlan „bravúr” a Jobbik által terjesztett ordas eszméknek tulajdonítható, idegengyűlöletével, antiszemitizmusával a 2010-ben országgyűlési képviselethez jutott alakulat ugyanis immár minden határt túllépett. A zsidók szörnyű időket idéző listázásának nyílt kezdeményezése, nemzetbiztonsági kockázatként történő beállítása végérvényesen bebizonyította, hogy a párt már régen beleszédült a szélsőjobb térfeléről a fasizmus szakadékába.
Mindez még akkor is tény, ha parlamenti ámokfutása után Gyöngyösi Márton nyelvbotlással mentegetőzött, és korrigált: nem úgy értette, hogy a zsidók, hanem hogy a kettős (izraeli–magyar) állampolgárok jelentenek nemzetbiztonsági kockázatot Magyarországon. Aminek az üzenete végeredményben ugyanaz. Arról nem beszélve, hogy az eddig úton-útfélen a nemzetféltő, a külhoni magyarok istápolója szerepében tetszelgő Jobbik gyakorlatilag a frissen honosult határon túliakat is megbízhatatlanként tüntette fel, azt sugallva, hogy egy román–magyar kettős állampolgár elsősorban Bukaresthez lojális.
Jó lesz beleverni ebbe a jobbikosok orrát, amikor legközelebb ismét Erdélybe látogatnak. Mindent egybevetve teljesen egyértelmű, hogy jelen pillanatban a Jobbik jelent nemzetbiztonsági kockázatot Magyarországon. Akaratlanul is – de az sem kizárt, hogy szándékosan – azoknak az anyaországi és nemzetközi köröknek a szekerét tolja, amelyek hosszú ideje próbálják fasisztának beállítani a Fidesz-kormányt, a rasszizmus és az idegengyűlölet melegágyaként feltüntetve az országot.
Csattanós választ kaptak viszont, amikor az Orbán-kabinet éles hangon elítélte Gyöngyösi kijelentését, és most is, amikor a demokratikus pártok, szervezetek – félretéve politikai nézeteltéréseiket – nemzeti egységfrontot alkotva kiáltottak megálljt az uszításnak. Amit ha a Jobbik még ezek után is folytatni fog, talán valóban érdemes lesz megfontolni a feloszlatását.
Rostás Szabolcs

Beperelte a KDNP a cionista Fideszt

Névbitorlási pert indított a Fidesz helyi frakciója ellen a KDNP esztergomi szervezete. A bírósági keresetet egy közösségi portálon hozták nyilvánosságra a kereszténydemokraták kedden.A szervezet azt kéri a Tatabányai Törvényszéktől, hogy tiltsa el a képviselőcsoportot a Fidesz-KDNP név használatától, és állapítsa meg: a frakció megalakulása óta törvénytelenül használja a nevet.
    
"A KDNP esztergomi szervezete a képviselőcsoportot többször felszólította nyílt levélben is, hogy a KDNP név használatától tartózkodjon, és saját neve alatt vállalja a felelősséget munkájáért, illetve megnyilvánulásaiért, sajtóközleményeiért" - áll a szervezet elnöke által írt keresetben.
    
Révfalvi Gergely (KDNP) rámutatott: nem járultak hozzá a közös névhasználathoz, és nincs is KDNP-s tag a képviselőcsoportban. Az elnök álláspontja szerint a fideszes frakció névválasztásával megsértette a KDNP esztergomi szervezetének személyhez fűződő jogait, a közös névvel kiadott nyilatkozatokkal pedig folyamatos jogsértést követ el.
    
A KDNP esztergomi szervezetének ügyvédként dolgozó elnöke korábban elmondta: a következő választásokig nem foglalkoznak a politikai döntéshozatal kérdéseivel, a jelenlegi képviselő-testületben pedig nem kívánnak részt venni. A választásokon Esztergom minden körzetében önálló jelöltet indítanak majd.
    
Steindl Balázs, a helyi Fidesz-frakció vezetője közölte, hogy álláspontjukat a bírósági kereset megismerése után alakítják ki.
    
Esztergomban a KDNP már többször elhatárolódott a Fidesz helyi szervezetétől. A korábbi elnök, Mészáros János 2011-ben nyílt levélben tiltakozott a Fidesz-KDNP-frakció elnevezés ellen.
    
Két héttel a 2010-es önkormányzati választások után, amikor a leváltott fideszes városvezető, Meggyes Tamás nem volt hajlandó átadni irodáját a kétharmados többséggel polgármesterré választott független Tétényi Évának, a KDNP helyi szervezete fizetett politikai hirdetést jelentetett meg, amelyben leszögezte: nem tud azonosulni a Fidesz képviselőinek magatartásával, és kéri őket, hogy alakítsanak ki partneri kapcsolatot a polgármesterrel.
    
A 15 tagú esztergomi képviselő-testületben a tízfős kormánypárti frakció adja a többséget, a Jobbik, az LMP, az MSZP és a Vállalkozók Pártja egy-egy embert delegált, Tétényi Éva polgármester pedig független.

MTI - barikad.hu

Hozzászólás a beszélgetéshez

RSS